Hungry hips.

Onsdag avklarad, och bara två dagar kvar till Gävle. Vilket innebär att det bara är fyra dagar kvar till Småland. Fan, jag vill inte. Men det går fort, sommaren är snart här.. eller nåt. It's all in the hips. Kommer längta ihjäl mig.. för det gör jag ju redan nu. Men det fixar sig, i know it! Idag har mamma opererat sig - det gick bra. Snart får hon hålla i sig när det blåser! Och det kommer jag också få göra om jag inte äter nåt snart! Har ätit ost i brist på annat.. Två latte, en halv barnmatsburk, ett äpple och två ägg. Insåg just i skrivandets stund hur äckligt allt det där lät. Börjar bli lite yr också.. Hm, dags för mat kanske? Jo, tack! Gotta go!

-Why is it the woman who always have to change, and never the guy?


Rotten rat.

Jag ser mig själv som en djurvän. Smeker musen.. masserar musslan. Men igår när jag gick ner i källaren för att arbeta på min praktikplats såg jag den omtalade råttan! Den har funnits i källaren i sex månader. Modig som jag är tog jag på mig ansvaret för att ta död på den stackars kraken. Placerade ut två råttfällor innan jag gick för dagen. Och som sagt; Jag ser mig själv som en djurvän.. Men imorse när jag vaknade var jag lika exalterad som ett barn på julafton! Skyndad mig upp och iväg till praktiken med ett leende på läpparna. Kanske var det tanken på att råttan möjligtvis hade gått i fällan och dött, som fick mig på sånt bra humör.. Eller så var det bara tanken på att idag är det torsdag, och då blir det mys..? Jag hoppas på det sistnämnda! Hur det än låg till med mitt flickaktiga flin imorse så var råttan död. It was dead. Stone cold. Ett - noll till mig. Det kändes dock inte lika bra när jag kastade råttan i soporna. Det kändes inte som en vinst.. Så flinet grundandes nog i vad som komma skall! Vem som komma skall. Over and out!

-I love you, but i love me more.

Monkey business.

God morgon världen! Kom till Älta alldeles för sent igår, för att vara pigg idag. Eller iofs, hur ofta är jag pigg på morgonen? Jag mår bättre idag. Förkylningen är nästan helt väck! Skönt. Helgen har vart mycket lyckad. Blir väldigt mycket bilande för min del, men det är det värt! Lately i've been getting hunger pains, when you lick your lips while you check me out. Ibland förstår jag inte vad det är för fel på vissa bilister? Kör så jävulskt sakta! Alltid nån idiot som ska ligga och puttra i 70 på 90väg - i fel fil! Ligg till höger, inte i mitten! Jävla tomtar. Nå väl, får väl ta hänsyn till att alla inte har allt på plats.. Hissen går inte ändå upp. Servisen är inte komplett. Indianerna är inte i kåtan. Varför drunknade pojken? Han hade oflyt. Over and out.

-It's like we're living in the national museum of uglyness!


French kiss.

Idag har min farbror gift sig. Välkommen in i familjen Emmi! Detta innebär att det blir utgång i Söderhamn ikväll. Känner mig fortfarande inte ett dugg frisk, men det får gå ändå. Man kan ju inte alltid vara på topp. Fast, jag hade ju mycket hellre sett mig själv i sen soffa med film och mys! [...] Gårdagen var i alla fall en 10 poängare! Impulsköpte en vinterjacka, hälsade på gamla arbetspolare och på kvällningen blev det spel och vin ända in på små timmarna. Imorse ville jag verkligen inte att helgen skulle ta slut. Men nu vill jag inget hellre - för ju fortare denna tar slut, ju fortare kommer nästa! Jag hatar att allt ska vara så komplicerat. Och apropå komplicerat; Sen när lärde sig alla att fickparkera?
Själv är jag väl lika dålig på det som Robbie Williams är på att sjunga live!

-Had i become so jaded i did'nt recognize romance when it kissed me on the lips?

walk of shame.

Fan, va komplicerat det ska vara då. Eller nåt. Well, skulle väl ljuga om jag sa att jag inte var intresserad.

-I will wear whatever and blow whomever i want, as long as i can breathe and kneel!

Appeal and apple.

Jag vill aldrig någonsin lämna sthlm! Tunnelbanan är värsta candyshopen ju! haha. Mums, me like! Åker buss från Älta till slussen. Tuben från slussen till Alvik. Och från alvik till Olovs lund, bromma, tar jag nockebybanan. Get to see plenty of people. Typiskt att jag ska plugga i Kosta. Typiskt att det är skit svårt att få tag på lägenhet här. Typiskt att jag inte är född i en rik familj. Typiskt. Ja ja, enough! Idag blev jag klar med mitt lilla äpple som jag började med på praktiken igår. Bildbevis nedan. Och efter det så har jag fått börjat med mitt eget fönster. Eller tavla. Hm, whatever. Pilligt nå jävulskt - men roligt. Annars så är väl allt jätte bra. Förutom förkylningen. Och förutom mitt shoppingberoende. Och förutom att jag åt en snickers idag. Typiskt. Min kropp är uppbyggd på snickers, som jag så fint sa en gång. Typiskt.

-And then it was just the two of us, and i realized; the real appeal of the threesum - its easy. It's intimacy thats the bitch.

Äpple i tiffanyteknik.


Kiss and tell.

Det är måndag morgon och jag sitter hos Stickan i Älta. Idag är första praktikdagen hos Kaisa, jag är verkligen spänd av förväntan! Helgen har vart en aning stressig men i överlag bra. Började med att komma fram till Söderhamn på fredag natt (lördag morgon!) kl 03:30, zzZzz!!! Lördagen började med kaffe hos mormor, sen vidare in till syster och nellie. Och sen åt jag en sallad ihop med familjen innan jag rullade ner till gävle. Och nu sitter jag här. Jag har ont i min nacke. Måste bero på lördagens bravader! Well, det går väl över snart hoppas jag. Nu är det dags att göra sig iordning. Det är höst ute, lovin' it!

-The truth is to be found only in the cunt.


Easy come, easy go.

Igår var det glasbaren som gällde. Blev ett par glas vin, ost och kex, drinkar och brandlarm. Japp - brandlarm. När vi satt där inne och hade en lovley diskussion om någonting jag inte riktigt minns så går brandlarmet. Så jävla otippat! Anyway, alla var ju tvungna att samlas utanför (även dom i hotellet) så det var ett bra sätt att spana in everyone. Jag hade för övrigt på mig mina nya stövlar, fick många possitiva kommentarer. Tack för dom! :) Eftersom det blev lite halvsent igår så var denna förmiddag olidlig... tre timmar företagsekonomi. Och efter min lunch (kycklingsallad, mums) så kickade vi igång med tre timmar design. Nu håller jag på att packa ihop mig själv för en tre veckors lång praktik i sthlm. Känns faktiskt hur skönt som helst! Har träffat Matilda och Anna i växjö idag också, drog en sallad på stan. På lördag blir det utgång i Gävle, kickass! Easy come. Har knappt vart i Kosta en månad och redan dags att packa väskorna igen. Easy go. Well, inte mig emot. Eller ja, att köra bil i ca sju timmar känns väl inte så lockande.. men det gör allt annat! Nästan.

-Wild always beats sweet.

Beautiful Bea.

Gud vad jag saknar min kära syster Beatrice. Världens vackraste mamma och syster! Med henne kan jag prata om allt. Hon är min bästa vän. Ingen tvekan om den saken. God, i miss you! Tacka gudarna för telefonerna.

Syrran och jag, midsommardagen -09

-Have we become romance-intolerant?


Pussycats and toydolls.

Sillmjölk på biceps plats, och bräcklig självdiciplin.. Min enda träningsinsats, är i lättjans trappmaskin! Kill me. Jag tror nog att jag lider av schizofreni. Eller så gillar jag att plåga mig själv - masochist. Snacka om att jag alltid lyckas hamna i kniviga situationer. Lindar in mig i saker jag inte vill vara delaktig i. Eller vill jag?
Bäst att börja läsa min bok igen! Så att jag vet vad just Jag vill.

-I was the real sadist.. He might be the one with the whip, but i tied myself up.

Girls just wanna have fun.

Det gör så fruktansvärt ont i mina ben! Träningsvärken är olidlig. Och imorgon är det träning igen, kill me. Synd bara att det är så jävulskt roligt! ;)
Idag har jag fått glädjande besked! Kommer praktisera tre veckor i sthlm! Under vecka 38 39 40 kommer jag att hjälpa Kaisa med blyinfattade glas ute i Bromma! Awesome! Har även käkat sushi idag igen! Så förutom att benen tar livet av mig är humöret på topp! Och det är så skönt att det äntligen känns tipp topp, för under den senaste tiden har mina känslor vart i likhet med en berg- och dalbana! Men, det blir aldrig så mörkt att det inte ljusnar igen.

-Lets be honest; sometimes there is nothing harder in life than being happy for sombody else.


RSS 2.0