Tradera.

Denna gobit åker ut på tradera. Tyvärr!
Jag var aning för lång (170cm) och lite för storbystad (75D) för denna modell.
Super trist eftersom den är skit snygg! Om ni är sugen på att köpa så kommer länken → HÄR ←
 
Säljarens bilder:
 

Freedom!

Vet ni vad det bästa med att jobba söndag är? Gratis parkering. Haha. Fatta hur skönt det är att ta bilen ner till jobbet, och bilen hem igen. Inga busstider att passa och inget dåligt väder att cykla hem i! Freedom.
 
Klockan är strax ten o'clock så jag ska hoppa in i duschen en snabbis och sen käka lite frulle. Åker ner till jöbbet om en timme. Hörs!
 
Ett stycke tröttis ↑

Värsta klippet!

Inte direkt någon cykel på köpet, men 4 liter sköljmedel för 39:90 känns fan lika bra! Köpt på Coop igår.

Imorgon är jag ledig och då ska jag banne mig storstäda och stortvätta! Micke har fått dragit ett alldeles för stort lass här hemma de senaste veckorna, så imorgon är det min tur.


Lördagsmys

Ikväll gör vi ett nytt tillfrisknings-försök! Började med kinamat och avslutade med Vaniljglass med chokladkross. Behöver jag säga mer? Imorgon är vi friska!

Sjuklingarna:


Kom höst, kom!

Imorse när jag cyklade till jobbet ångrade jag att jag inte tog på mig vantar! Nu jäklar är hösten på ingång. Äntligen!

Hela sommaren har ju varit en enda berg- och dalbana när det gäller temperaturen. Antingen så hade man för mycket kläder, eller för lite. Nu när det blir höst vet man att det är kofta som gäller!

Hösten har blivit min favorit av årstider.


God morgon jobbhelg!

När ska man vakna och kunna andas genom näsan? När ska man vakna och kunna ta ett djupt andetag utan att hosta lungorna ur sig? När när när?
Idag kör jag heldag på jobbet. Känns helt ok faktiskt eftersom jag bara jobbar till 17:15. Om gallerian skulle välja att stänga kl 16 både på lördagar och söndagar skulle jag nog inte gråta heller. Eller varför inte hålla stängt lördag och söndag? Det mina vänner, det vore något det!
Nej, nu ska jag borsta gaddarna och slänga på mig lite kläder!
 
 

The Expendables 2.

Ikväll packade vi med oss näsdukarna och begav oss till biografen! Varför sitta hemma och kolla på film när man kan sitta på biografen och titta på en skit bra action rulle?
 
The Expendables 1 var ju verkligen kanonbra, men 2:an gjorde oss definitivt inte besviken! Om ni gillar action med en gnutta komedi så MÅSTE ni se denna! 
 
Här har ni trailern på ettan...
 
..och här kommer trailern på tvåan:
 
Nu kommer jag sova gott efter en så här bra film!!! 

Vill tatuera mig!

Igår gjorde Mathilda två nya tatueringar! En av dem var ett hjärta på höger ringfinger. Och jag bara älskar den! Så sjukt snyggt!
Jag har själv funderat på att tatuera mig på fingret sådär. Men då på vänster hand, eftersom jag redan har "Divine" på höger pekfinger (insidan). Men kanske inte ett hjärta.. inte riktigt min stil.
Vad det blir, och om det blir, får ni se.

Sysselsättning.

Jag och Micke har äntligen ordnat upp alla papper i de olika pärmarna här inne på kontoret. Vi har väl suttit här minst en timme, och det finns fortfarande papper att sortera.
Fan vad mycket skit man drar på sig alltså! Hädanefter så skall jag inte vara rädd att slänga papper, thats for sure! Mer än hälften av mina "viktiga" papper var egentligen inte så viktiga. Nu är allt organiserat iallafall. Gött!

Nytt i vardagsrummet!

I början på veckan införskaffde vi oss en ny kruka till tv-bänken i vardagsrummet! Kruka? Vas? Whatever. Minns inte riktigt vad butiken hette, men det låg i barkaby, och vasen kostade 499kr.
What do you think? Jag tycker den är SKIT snygg!

Ledig fredag!

Idag är jag ledig, och det behövdes kan jag säga! Efter gårdagens öppning-till-stäning-pass var jag ganska slut i både kropp och knopp. Sovmorgon + ipren = början på en bra ledig fredag.
 
Jag har sovit ganska dåligt inatt igen, pga löshåret. Men hårbotten börjar redan vänja sig faktiskt! Så inatt kanske jag kan sova som en normal människa = men huvudet på kudden. Just nu ligger jag typ med tinningen på armen. Förstår ni? Så jag slipper ligga på fästena. Suck.
 
Vad ska vi göra idag då? Lediga Jag och semester Micke? Ingen aning. Vila, förmodligen. Vi är bjudna på kräftskiva till Tobbe och Carro ikväll, men eftersom Micke har feber och jag fortfarande är hängig så blir det förmodligen inget. Vi får vänta och se. Jag jobbar dessutom både lördag och söndag, så därför känns det extra viktigt att vila.
 
Jag just nu. Smexig va?
 
 

Nytt löshår!

Igår satte Annelie 140st slingor i skallen på mig. Nu har jag långt hår - igen.

Baksidan med att bränna fast keratinslingor är att det gör så sinnessjukt ont!! I början sitter det så nära skallen, så det känns som någon drar i ALLA hårstrån jag har på huvudet. Men det är det värt! Går över efter några dagar.

Annars då?
Tja, är fortfarande hängig. Känner mig liksom för frisk för att vara sjukanmäld och hemma, men ändå för sjuk för att jobba. Vi får se hur pass slut jag är ikväll efter 10h här på Glitter.

Förresten!! Om ni vill köpa äkta fejk hår så har vi 25% rabatt på det just nu. Ord. pris 249kr (clip-in och ponytail). Kom in så hjälper jag dig. I promise!


Instagram

Idag har jag lagt upp bilder på min frisyr (hairdonut & snusnäsduk), mitt face och en liten kärleksbild på både mig och Micke.

Följ om ni vill se mer; @bonnyblow


Hemma från jobbet idag.

Igår ringde jag chefen och förklarade hur jag mådde. Berättade att jag hade tänkt komma in kl 8 och inventerat i några timmar, och sen åka hem. Var schemalagd till 17 egentligen. Men det tyckte inte Lotta lät så bra. "stanna hemma och krya på dig istället" fick jag som svar.

Jag får så dåligt samvete när jag är hemma från jobbet. Och speciellt nu idag när det var inventering!! Men det finns inte så mycket att göra åt den saken nu... Det är ju inte så att jag ville bli sjuk direkt.

Så nu ligger jag här, i soffan, med näsdukar, ipren, nässpray och termometern runt mig. Sjukstuga delux! Har ingen feber just nu, tempen ligger på 37. Eller jo, lite feber är det kanske - är väldigt lågtempad i vanliga fall. Normalt har jag ca 36-36,5.

Så fort klockan slår 10:00 ska jag väcka Micke. Då blir det frulle, och sen vill jag ha apelsiner. Är man sjuk måste man äta det, eller hur? Så jag ska skicka iväg honom till affärn. Själv ska jag ligga inne hela dagen. Kurera, kurera, kurera.


Sjuk..

Ja, nog fan är jag sjuk. Borde inte ha jobbat torsdag, fredag, lördag.. men vad ska man göra när två är på semester och en är bortrest? Bara att jöbba på vet ni! Idag är jag ledig och hinner vila upp mig inför inventeringen imorgon.

Annars då? Förutom feber, snor och hosta? Jo fan, då är det bra.

I fredags var morsan och pappa Håkan här i storstan! Vi var ut och käkade en liten födelsedagsmiddag. Det var mycket trevligt och mysigt. Det hade varit ännu trevliges om jag vore kry. Men men.

Nej, nu ska jag hänga tvätt. Roligare än så blir det inte idag!


All you need is love.

Dom brukar ju säga så - det enda man behöver är kärlek.
Och jag tror faktiskt att det ligger lite sanning i den meningen. 
 

Kärleken från vännerna. Att kunna skvallra och skratta och prata om skor tillsammans. Att kunna klaga i all evighet på att ens fingrar är för tjocka eller att man inte har råd med den där snygga jackan. Att prata om sex utan att ha en anledning till varför. Och famförallt - att kunna prata en massa strunt; med någon som faktiskt lyssnar!
 
Kärleken från familjen. Att alltid veta att dom finns där hemma. Vetskapen om att dom ställer upp, i vått och i torrt. Villkorslös kärlek. De trygga leenden man får när man hälsar på, och tårarna man fäller när det är dags att säga hej då - det är en kärlek som alltid kommer finnas. Vad som än händer, så länge vi lever, och lite längre ändå.
 
Kärleken från sin partner. Att få somna tätt intill någon som vet dina innersta tankar. Att få vakna av en kyss och ett "jag älskar dig". Att ha någon som alltid försvarar dig, no matter what. Känslan att älska någon som älskar dig tillbaka, som tar dig i sina armar och lovar evig kärlek. En prins. Din prins. Den känslan är obeskrivlig.
 
Jag älskar mina vänner, min familj och min Micke. Och när man inser att man är lika älskad tillbaka, då vet man att All you need is love ♥
 
En printscreen från Micke's instagram.

Ont i halsen.

Så går det när man inte har varit ute bland folk på fyra veckor, antar jag. Jävlar(!!!!) vad det gör ont i strupen. Känns typ som att jag har käkat taggtråd med rakbladssås. Eller nåt i den stilen.
 
Och apropå stil..
 
Idag efter jobbet köpte jag en ny klocka! Har spanat på den väldigt länge, så ikväll slog jag äntligen till! Den sitter i köket. Påminn mig att köpa nya kronljus inom en snar framtid är ni gulliga.
Lundins Säljlager, Valbo. 699kr.
 
Mycket bättre än Mickes gamla klocka. Den passade bättre i lägenheten.
 
Åh, jag är så nöjd att jag nästan spricker! Vad tycker ni!?

Dagens.

Såhär ser jag ut idag:


Morrn morrn!

Idag är det jag som öppnar på jobbet. Trodde att jag skulle vara mycket tröttare imorse än vad jag var. Har ju inte ställt klockan såhär tidigt på en månad. Men det gick bra. Över förväntan.
Nu ska jag dra på mig lite mer respektabla kläder än trosor och stor-tröja. Typ mitt nya linne från New Yorker och mina inte alls nya jeans från Gina Tricot. See ya!

Födelsedagen.

Imorse väckte Micke mig med sång och paket. ♥
Hur gulligt inslaget är inte detta?! Någon som kan gissa Mickes yrke..?
Det är inte alla som får använda avbitartången för att få upp ett paket! 
 
Och inside var det något jag hade önskat mig:
en iPad!! Fan vad gött alltså! Sen måste jag ju erkänna att jag älskar fodralet han köpte.. rosa/lila och turkost! Så inte mina färger, men så snyggt! Jag gillar't!
 
Vi käkade en sen frukost, och rätt som det var plingade det på dörren..
..blombud från mamma, 'pappa' och brorsan! Riktigt fina. Glädjetårar? Jorå.
 
Efter blommorna drog vi ut på en liten shoppingrunda! Jag shoppade krukor och blommor till kontoret! Tycker att det blev riktigt riktigt bra. Mycket mysigare där inne nu. Det som ska göras imorgon är att byta ut tumstockarna mot en vit skiva.. OCH dra om lite el. just as you know.
 
Ikväll var vi på bio. Vi såg "grannpatrullen", som den heter på svenska.
 
Den var rolig. En besvikelse, men fortfarande rolig.
 
Imorgon är det back to work igen! Trevligt att få vara ledig på sin födelsedag ju! Skål!
/Elin, 24 år.

Igår, måndag.

Det gick bra igår på jobbet. Förutom att jag var otroligt fumlig och tappade saker hela tiden. Är det något jag hatar så är det at tappa saker! Speciellt om man har jeans. Att böja sig ner blir då ett helt projekt! Haha. Idag jobbar jag en kortis; 12-17, så det känns skönt. Mjukstart. Älskar mitt jobb!
 
Men det där med att vara vardags-snygg... det gick ju lite lätt åt helvete igår. Eftersom det duggade ute blev mitt hår platt som en pannkaka när jag gick till jobbet, och när jag skulle klä på mig på morgonen kändes allt bara fel. Inte den fantastiska jobb-starten jag hade hoppats på direkt!
 
Idag gör jag om och gör rätt! Men först; kaffe!

Film-dag.

Idag har jag faktiskt inte klivit utanför dörren. Har legat i sovrummet och kollat på tre filmer - the other man, gone, blindness - och flyttade ut till vardagsrummet för att titta på en fjärde - think like a man.

Imorgon börjar jag jobba igen, efter fyra lediga veckor. Jag ser faktiskt fram emot att ställa klockan på ringning imorgon! Äntligen återgå till vardagen... snacka om att jag har sunkat ner mig! Haha! Vardags-snygg here i come again!

God natt!


Söndag.

Idag tänker jag knäppa av telefonen. Hela dagen. Vågat va? Over and out!


Black Diamond

Nu är naglarna målade! Fint va?


1h 40min

↑ Så länge promenerade jag imorse! Puh!
Just nu håller jag på att fixa mina naglar. Det blir färgen "Black Diamond" idag. Ett nagellack jag fick av svärmor, svart med silvrigt glitter. Festligt.
Har ni lagt märke till att jag slutat förstärkt mina naglar? Det var ju en sån grej som jag verkligen kände att jag kunde unna mig varje månad.. tills micke sa "du vet att du lägger 6000kr på naglar varje år va?". Alltså, sex jävla tusen - på naglar! Stopp och belägg tänkte jag. Så nu är dom korta och fula. Eller åtminstone korta.

God morgon!

Då var vi inne på fredag. Helg. Och det är faktiskt sista helgen innan jag börjar jobba igen. Det känns väl helt okej, om jag ska vara ärlig. Tillbaka till vardagen.
 
Just nu sitter jag med morgonfrilla och väntar på att kaffet ska bli klart. Sen blir det en promenad. Damn girl! Jag har verkligen tränat mycket denna vecka. Eller well, mer än vad jag brukar. Lika bra det, godis- och skräpmatsintaget har varit större. Äh, har man semester så har man! Och som sagt; nästa vecka är det tillbaka till vardagen igen.
 
Och apropå kaffe:
På vår bryggare så lyser det en knapp när det är dags att kalka av den!
Hur smart är inte detta? JÄTTE smart! Så efter promenaden blir det avkalkning.

Färgar håret.

Hello cyberpeeps! Wzup?
 
Igår var internet så himla segt att det inte ens gick att komma in på blogg.se. Försökte bara två gånger, men det fick räcka. Därför fick ni ingen uppdatering igår. Sorry guys!
 
Just nu sitter jag med färg i skallen och på brynen. Svart, så klart. Jag använder ju färg från Jane Hele/MOOD, och idag köpte jag faktiskt färgen på rusta - för 37 spänn! Alltså vilket jävla kap! Köpte hem en extra. Man kan säga att det var ett sånt där hallelujah-moment.
 
Och här har ni mig just nu, in a hallelujah-moment:
Snygg va?

Hot mama!

Jo men visst hörrni!! Och med detta tackar jag för mig, god natt, hörs imorgon.


Extensions från eBay.

Jag tänker nu skriva "hur man köper" löshår från eBay, och vad man ska tänka på. Jag vill också poängtera att jag inte kommer ta ansvar för om ni råkar få oäkta hår, eller inte får er vara över huvud taget. Okej?
 
Skriv "nail tip" i sökrutan.
Det är det vanligaste "fästet" för håret. MEN jag vill uppmärksamma att det oftast INTE är keratin i dessa fästen. Det är alldeles för dyrt för kinserna. Dom använder sig av lim. Skillnaden är att limmet inte sitter lika länge som keratinet, typ. Mitt hår har inte tagit "extra" skada av detta.
 

Nu klickar du på "Womens accessories" till vänster i menyn.
Klicka sedan vidare på "wigs, extensions & supplies" och sist på "womans hair extensions" så kommer du till den sida där det enbart finns löshår.
 
Välj sedan "But it now" och "Lowest first".
Jag har aldrig köpt något via auktion, utan föredrar att kunna handla som i en vanlig webshop. Därför väljar jag alltid att visa de annonser som man kan köpa på direkten - Buy it now. Sedan väljer jag även att placera de billigaste varorna före de dyraste. Känns väl ganska smart va?
 

Köp endast av "Top-rated seller".
Jag föredrar att köpa saker av säljare som har topp-betyg. Vill du chansa och köpa av någon annan så kan du ju göra det. Ingenting som jag rekomenderar, men en del kan ju ha bra betyg utan att ha detta "märke".
 

Kontrollera avgifter.
Många säljare erbjuder riktigt låga priset, men låt er inte luras! Frakten kan vara skyhög! Så när ni har hittat ett hår som ni vill köpa - kolla så att frakten är billig, eller gratis.
 

Glöm inte att LÄSA i annonsen. Bläddra ner hela sidan och läs läs läs NOGA så att det står att det är äkta hår. REAL REMY HUMAN HAIR brukar det stå. Jag har blivit lurad en gång, och då har jag köpt hår från eBay säkert 10 gånger. Både till mig och till vänner. Hur ni skaffar ett eBay-konto får ni lösa själva.
 
Och som sagt; skyll inte på mig om ni får hem oäkta hår.
 
Undrar ni något mer så får ni gärna kommentera i detta inlägg!

Svar på era frågor.

Jag får ganska mycket frågor om just det här med löshår. Om ni har lämnat er mail så skickar jag nästan alltid svaret dit.
 
Frågorna brukar i regel vara "vad kostar håret" "vad ska man tänka på när man köper från eBay" "vart kan jag sätta i håret" and so on.
 
Så om ni har några frågor så är det bara att fråga på! Tycker ni kanske att jag borde göra ett inlägg om hur jag köper håret och everything around eBay istället? Om ni tycker det får ni faktiskt säga till om det också.
 
 
Nu ska jag ta en regning promenad! Over n out.

Korthårig igen.

Eller iallafall nästan.
Detta är en gammal bild, men håret har nog inte växt så mycket på två månader.
 
I söndags hjälpte Micke mig att plocka ur löshåret. Vilken karl va!? Varför jag redan tog ur det? Well, det var sån shitty kvalitet. Jävla kinesluder att luras sådär! Men jag känner mig ändå inte så bitter. Har shoppat så otroligt mycket från eBay och inte en enda gång har det har jag blivit lurad, eller har det blivit fel ..until now. Passa er från att köpa hår av en säljare som kallars sig "kaoking2000" !! Jävla barbiehår!
 
Jag beställde nytt hår igår, från en säljare som jag har köpt av förr, "hairsalon-2008". Köpte enbart 100 slingor, eftersom jag har 50 hemma. Vi satt i 150 sist, och det blev kanoners. Så för 100 slingor, förhoppningsvis äkta hår, 160spänn! Nu förstår ni varför jag hellre chansar och köper från eBay istället för att köpa från Rapunzel va? Längden? Jag tog 50cm, det får räcka. Då går håret strax över bröstet.

Bra start på veckan!

Fick mycket positiv energi efter att syster varit här! Finns alltid så mycket roligt att prata om när vi träffas. Tiden flyger verkligen iväg! Helt plötsligt var jag tvungen att slänga kakorna åt sidan, krama syrran hej då och byta om till träningskläder! Go' fika:


Syster på besök!

Alldeles strax rullar syster med minstingen Saga in på uppfarten! Ska bli så roligt att träffa dom! Trots att vi bara bor ca 50 minuter från varandra ses vi väldigt sällan.
 

Klumpeduns!

Vet ni vad som är så sjukt irriterande?
Och som dessutom händer relativt ofta? Jo, DETTA:
Jag alltså sminkat mig färdigt och skall bara borsta tänderna. Bara och bara. Är det fler än jag som också "slinter" med tanborsten och får tandkräm över halva kinden? Eller är det så att det bara är jag som är så klumpig?
 
Det vore inte lika irriterande om jag inte hade sminkat mig. Men genom att dra tandborsten med tandkräm över kinden måste jag liksom bättre på sminket där. Vilket kan, om man inte är van (som jag nu är..), resultera i ett flammigt resultat. Att man liksom får en fläck på kinden. Snyggt hörrni!

Det går åt helvete...

...med bäddningen! Kuddarna var alldeles för stora.
 
Om det ska bli riktigt, riktigt bra måste jag ta mig i kragen och köpa nya fina kuddar på någon schysst butik. Och att göra det känns inte riktigt som prio ett just nu. Eller? Nej, jag vet inte. Blev så otroligt less på sänghelvetet så jag tänker aldrig mer bädda i hela mitt liv! Typ.
 
God morgon förresten.

Soulmate.

God kväll, everyone!
 
Igår hade vi väldans trevligt hemma hos Mickes syster med familj. Det bjöds på drinkar och OTROLIGT god mat! Grillat kött (som var typ hur mört som helst!) och en potatisallad to die for! Mmmmmums så gott det var. Började dock må lite lätt illa efter alla olika drinkar Daniel tryckte i mig. Hehe. Vaknade dock pigg och alert imorse! Skönt.
 
Idag då, vad har hänt?
Inte så mycket faktiskt. Jag och Micke har tagit det piano. Legat länge i sängen och pratat om allt mellan himmel och jord, brottas och kittlat varandra, jagat varandra runt om i huset, skrattat ihop som galningar och kollat på film. Jag har verkligen hittat min själsfrände ♥
 

Middag.

Är på väg hem till mickes syster för lite mat och trevligheter!


Kuddarna.

Jag hade hoppats på för mycket när jag pratade om att prov-bädda med kuddarna igårkväll. Dom var dyblöta och vägrade torka.
 
Men idag mina vänner, idag kunde jag dra på fodralet på kudden och se resultatet! Tyvärr tog jag ingen före-bild.. Men ni såg ju bilden igår på den naturvita färgen.
 
 
Nu ska bara Micke vakna så att jag kan bädda!! Måste få tag i rektangulära kuddar också. Som kan ligga "längst fram". Förstår ni? Först dessa stora, sedan de lite mindre i grått, och slutligen avlånga längst fram. Im so excited!
 
Tänk att man kan bli så upprymd över inredning alltså? Någon som känner igen sig?

Konsten att bädda en säng.

Jag har på senaste tiden blivit mer insatt i olika sätt att bädda en säng. För tillfället har vi ett rätt expensive överkast i svart, tre kuddar från hemtex och en filt i samma serie - i grått. Vår säng ser alltså ut som en klassisk bäddad säng, det vill säga booooring!
 
Jag vill ha en bäddad säng i stil med dessa bilder:
Fast i svart grått och silver. Förstår ni hur jag menar? Sådär snyggt med massa kuddar. (Micke kommer hata att jag lägger massa kuddar i sängen. Han kommer tyckte det är jobbigt att plocka fram dom, och av dom. Typsikt killar va? Tror dom vi har klackar på oss för att det är SKÖNT eller för att det är SNYGGT?)
 
DÄRFÖR har jag idag färgat två kuddfodral till mina JÄTTE stora kuddar. Jag hade aldrig kunnat drömma om att det skulle bli så pass svart alltså! Me so happy! Nu slipper jag köpa tyg och sy egna. (fast det vill jag nog göra ändå... om ett tag). Från naturvitt till svart.
Jag vet att det ser blått ut.. skyll på ljuset!
 
Dom där kuddarna har jag haft jätte länge utan att tänkt på vart jag ska använda dom. Tur att jag har sparat dom!! Nu väntar jag på att fodralen skall torka, och sen blir det bäddnings-provning!
 
När jag har fått det som jag vill lägger jag naturligtvis ut bilder! Men räkna inte med att de kommer inom de närmsta dagarna. This will take time!

God morgon!

Eller tja, det är väl inte morgon längre.
 
Idag tänkte jag faktiskt sminka mig och fixa håret. Skräll! Har sett ut som en lodis hela jäkla veckan, så det ska bli kul att fixa till sig lite. Varför just idag? Well, det är ju trots allt fredag.
 
Right now:
Direkt från duschen! Skaplig skillnad om man jämför med en stylad elin:
 
Då är det bara att börja the transformation! Hörs!

Någon verkar vara lite..

..schizzzzzzo!
 
Först kallar man sig själv för "S" och skriver relativt "mammigt" och vill hjälpa mig, för att sedan i nästa kommentar, en vecka senare, vilja knulla mig. De två andra kommentarerna var för överdrivna för att publiceras. Ip-adressen är den samma. Har cencurerat de första siffrorna med respect för den förvirrade.
 
Give me a break! Ska man behöva göra så att ingen kan kommentera anonymt längre eller?
 
 
 

The dress.

Vart har du köpt klänningen?
 
 
Klänningen jag hade på mig på Carros fest kommer från eBay! Jag pyntade väl under 90 kr för den snyggingen. Just i denna stund är det en till på väg hem till mig, fast i grå leopard. High five!

När man har semester...

..måste man prioritera bort datorn. Därav dålig uppdatering.
 
Vad har jag haft för mig den senaste tiden då?
 
Mina klackar från Jeffrey Campbell dimpte ner i brevlådan!
Det var love at first sight! Här sitter jag på altanen iförd morgonrock.
 
Jag har hunnit sola..
..och fått världens fulaste bränna.
 
Jag och Micke var till Lager 157 och Kupolen (borlänge) för shopping. Där hittade vi ett lass med kläder, halsdukar och skor. Äntligen har man samlat på sig ett par REPLAY boots:
Dom en storlek för stora. Men eftersom dom var dösnygga fick dom följa med hem ändå! Jag la i en sula så blev dom perfekta!
 
Mamma har köpt en svinsnygg ljuslykta (eldas med spisbränsle) till oss:
Och sen köpte hon även ett par klackar till mig!
Vad tycker ni om färgen? Hehe, i like it! Hell just froze over.. liksom.
 
Carro fyllde 25 år, så det vankades b-day party! En del av gänget:
Diana, födelsedagsbarnet Carro, Carro, Jag, Sofia och Ghaida.
 
Sen har jag umgåtts med vänner, och varit ute och promenerat!
 
Nu har ni fått en liten uppdatering om vad jag pysslat med. Kanske att jag börjar uppdatera oftare from now on. Men bara kanske. Annars börjar jag jobba igen 13e augusti, och då är det ju back to basics.
 
Over n out!

RSS 2.0