"vi åker inatt"

Hej hej hej hej!

En liten snabb uppdatering:

I måndags visade Micke mig ett utskrivet papper på en bil han ville köpa. "Vad tycker du om den här?" frågade han. Jag kollade, muttrade, och vände mig bort. Då frågar han på nytt "den här då??", jag vände mig om med himlande ögon och fick se.... biljetter till en resa!!! Jävlar vad jag grät! "Grattis i förskott, älskling!" utbrast han och kramade om mig!

Japp, vi åker inatt till turkiet i en vecka. All inclusive.



Fy fan vilken underbar karl jag har! LOVE HIM BIG TIME ♥

Idag har det varit en riktig semesterdag! ...

img_0322 (MMS)

Idag har det varit en riktig semesterdag! DET gillar vi! Åkt båt hela dagen, och avslutade med mat på tacobar och minigolf. Nu ska vi åka hem och mysa till det ordentligt! Tack och adjö.


Hiss eller diss?

img_5336 (MMS)

Hiss eller diss?


"offra mig"

God morgon, everyone! (ja, vi sov länge idag.)

Jag vill börja med att uppmärksamma alla på att mina snygga brorsa fyller hela 18 år idag! Herregud alltså. Nu är han myndig. Nu är han stor. Nu är han inte längre lillbror. Typ. HIPP HIPP HURRA!

Jag fick ju som sagt mitt pass förra veckan.. och well, fy fan. Jag ser verkligen för taskig ut på bilden. Jag överväger att INTE lägga ut bild på passet (som jag lovade att jag skulle göra), för det är.. alltså... ja.. jag finner inga ord för hur jag ser ut. MEN eftersom en viss person, host sofia host, är sååå jävla sugen på att se den, så får jag väl offra mig. Allt för dig, din skithög!

HERE IT IS! 2005 och 2011.
HEJ KOM OCH HJÄLP MIG!

FOTOT BORTTAGET FÖR ERT EGET BÄSTA.

Klot-rund i ansiktet 2011. Schyrre.
Att börja ta kort rakt framifrån var det största misstaget dom har gjort genom alla tider. Håller ni inte med? Fan, nu har jag ångest. Riktig jävla pass-korts-ångest.

Filmkväll! Grabbarna har gjort om solstola...

img_3723 (MMS)

Filmkväll! Grabbarna har gjort om solstolarna till biostolar. Fiffigt! Ha en mysig söndag, cyberpeeps!


Jävla skit väder!!!!! Ja ja, kan man inte ...

img_6904 (MMS)

Jävla skit väder!!!!! Ja ja, kan man inte sola ute kan man ju alltid sola inne. Idag har det ju iallajävlafall inte regnat.. Hej då från solariet.


"Idag är det mindre roligt.."

Hej och hå!

I fredags följde jag med syster till söderhamn och hämtade brorsans saab. Det vill säga min gamla saab. Vi har ju (okej, micke har..) sålt BMWn för nån vecka sen, och ännu inte hittat någon annan. Då får saaben duga så länge. Den är inte snygg, men den funkar utmärkt!

1) SYRRAN. 2) Jag håller hastigheten på väg hem i saaben.

Igår kom Mickes två polare hit och hälsade på. Vi käkade lite grillat och drack mycket alkohol. Jag och Micke dansade loss med varandra on the dancefloor in slick city så att vi blev helt jävla snor blöta med svett! Roligt, roligt. Idag är det mindre roligt när man mår som man förtjänar.

Såhär såg det ut inatt:

Lyxig McDonalds middag på torget.

Nu ska jag gå en långsam promenix. Tjing tjong!


"Perfekt semester"

God morgon! Ännu en grå dag. Perfekt semester.

Filmen igår var bra! Både jag och micke är mer lagd åt det actionfyllda hållet, men detta romantiska drama (?) var helt klart sevärt. Mer än sevärt kanske.

Nu ska vi peta i oss lite frulle här hemma, sen ska jag cykla ner och hämta mitt pass som har kommit! Jag trodde jag skulle få vänta till nästa vecka, men icke då! Dom tänkte väl såhär när dom såg min bild "AH! HOLY CRAP! Vi fixar detta fort, måtte hon lämna landet innan någon cirkus för bort henne" .. eller nåt i den stilen.

Förresten, syrran kommer och hälsar på om ett tag också! ♥

På bilden har vi henne och Nikki. God, i miss the little bugs!

"slå igång en rulle"

Nu är jag duschad efter en kvällspromenad. Skönt, skönt. Känner verkligen att fettet börjar växa på magen. Jävla beasås och alkoholhaltiga drycker! Eller helt enkelt avsaknaden på träning...? Skärpning på mig! BIG TIME.

Hahaha, sofia, nu blev jag ju sugen på toast efter din kommentar ;) Spank ya'll som säger fina saker about my nails. Jag älskar dom. Super schnygga. "Olala, sexiga!" var mickes första utlåtande. Hehe.

Nu ska vi slå igång en rulle här hemma i renoveringsstöket. Water for elephants blir det ikväll. Good night, cyberpeeps!


Någon som har sett denna? What did you think?


"latte på NYA waynes"

Naglarna blev såhär fina:

Nästan lika som förra gången, fast ändå inte.
Me love them! Loveiloveilove!

Vilken pannknack jag fick nu då. Buhu, stackars mig. Men lyckligtvis tror jag att en stor latte på NYA waynes kan råda bot på min skallebank.


Nya naglar och ny-solad! Nu ska jag cykla ...

img_4148 (MMS)

Nya naglar och ny-solad! Nu ska jag cykla hem och freeescha till mig. Bra start på denna torsdag!


"slicka mina öron"

Natala Kills fortsätter slicka mina öron.

En fin bit:


Och sen så har vi ju den här gamla godingen:

"Mickes nya"


Här står jag och ser cool ut bredvid Mickes nya leksak.

Hm, ser ut som jag ska fälla krokben på mig själv..
..eller är jätte kissnödig. Eller nåt. Men men.


"FAN(!)tastiskt"

"Välkommen till Nordea, vad kan jag hjälpa dig med?"
"Hej! Jag skulle vilja spärra mitt kort. Och beställa ett nytt"

Helt jävla FAN(!)tastiskt att ha tappat bort kortet såhär innan helgen. Har jag riktigt, riktigt tur så får jag ett nytt på fredag. Chansen är inte så stor, men jag håller tummar och tår!


ÅÅHH! KUKEN I HJULET! SKIIIT!


"leoklänning"

Hello peeps!

Alldeles strax ramlar farsan, farfar och mia in här hemma! Jag har dukat upp med kaffe och kakfat. I love kakfat. När jag fyller år önskar jag mig ett stort snyggt i rostfritt stål! Finns jätte fina på Owe's. Just as you know. Mamma detta var en pik till dig.

Idag har jag på mig min leoklänning som jag köpte för tusen år sen på Lindex. Egentligen är den tält-formad (not so smickrande), men jag har satt ett bälte i midjan. Som ni ser.

Dagens make up: mascara.


Bilden blev värre än jag trodde. Alltså......

Bilden blev värre än jag trodde. Alltså... FYFAN så jag såg ut! Mardröm deluxe! Hahahaa jag dör. Resultatet får vi se nästa vecka. I am not excited!


"kirra ett nytt!"

Igår började jag och Micke kolla på våra id-kort och skratta lite lätt åt bilderna. Sen åkte passen fram och vi skrattade lite till. Jag tror aldrig jag har sett en id-handling med ett snyggt foto? Anyways, när vi skrattade åt att jag såg ut som ett litet barn utan ögonbryn och med ryssnäsa på mitt pass såg jag att det gick ut förra året.

Därför ska jag ner och fixa ett nytt idag. Personligen tyckte jag det kändes onödigt, eftersom vi inte har planerat att resa inom de närmsta månaderna. Månaden. Men micke insisterade. Så nu ska vi åka ner till polisen och kirra ett nytt! Lka bra att ha ett, som micke sa.

Man kan ju hoppas att jag ser lite bättre ut nu på bilden, än 2005. Och dessutom hatar jag att man måste ta ett kort direkt framifrån. VEM ser snygg ut i den vinkeln? Kan man inte få vrida på huvudet nån centimeter åtminstone? Hmm, detta kommer bli spännande. Hahah.

Tänkte köra på denna look:

Hahaha. Kul kul kul. Det luktar katastrof.

Ni kommer garanterat få se båda passbilderna när jag får hem det nya!

"bortglömda sötnosen"

Good morning, peeps!

Trots att det är mulet och grått ute är det varmt här inne i huset. Nej, alltså ni fattar inte... jag menar FÖR varmt. Vart är ACn när man behöver den? Så jag brukar oftast gå runt i trosor + bh medan jag sminkar mig och fixar frulle..

..och idag lyckades jag gräva fram den här bortglömda sötnosen!

Den är i minsta laget, men den funkar! Me like!


"för mycket av det goda"

Helvete så jag har gått upp i vikt, känns det som. Egentligen så har jag inte det.. men you know what i'm talking about! Det har blitt för mycket av det goda helt enkelt. Vin, öl, bearnaisesås, godis, flottig mat, etc etc etc.. fy fa-an. Jag vill inte gå och bli semesterfet, no fucking way! Så ikväll tog jag en powerwalk på 45 minuter. Inte så länge.. men dock bättre än inget. Nu har jag druckit vatten så att jag ser gravid ut. Heja mig.

Och apropå för mycket av det goda, idag fick jag hem detta:

Meeeeen så göttans!

Nu ska jag och drömprinsen hit the sack! God natt.

"vattentätt"

Jävlar i min låda vad det regnar! Lite mindre nu om jag ska vara ärlig, but still! Himlen verkligen öppnade sig och det vräkte när! V-R-Ä-K-T-E! Och då, min kära vänner, då tyckte jag det var hög tid att inviga min regnponcho från bästa biltema! OCH mina nya stövlar.
how to make a gif

Haha, fan va snygg jag var. NOT! Men vattentätt var det.

"ingen vanlig dag"

Guten morgen alle zusammen! eller nåt.

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är elins första-semester-dag! Hurra hurra hurra! Så jävla gött alltså! Synd bara att det ska vara pissväder hela veckan.

Igår blev det ett kvällsligg i solariet, som ni såg. Är det inte sol ute, så finns det iallafall en inne! Thank god!

Nu ska jag göra mig ordning för ett regnigt besök down town! Lillebror fyller ju stor nästa vecka! Hela 18 år! Herregud, vart tar tiden vägen? Han är redan 18 och jag har fan inte åldrats en dag på sista tiden! Hehe. Anyways.. en present skall inhandlas. Jag älskar att köpa presenter! Som jag sa till Micke "jag måste ha vart tomten i mitt förra liv.."

One Piece-Patrick:

Haha.

Hälsningar från solariet!

img_3892 (MMS)

Hälsningar från solariet!


"Vardagsrummet får sig en make over"

Hey-hey-hey! Long time no see!
Internet, vad är det för ny modern grej liksom?

Här hemma är det fullt upp med jobb och rust. Vardagsrummet får sig en make over just nu! Synd att jag inte har bilderna som ligger på Mickes dator, för då skulle ni få se lite före- och under-tiden-bilder!


Har jag inte sagt det förr så säger jag det nu:
Satan(!!!) vad skönt det är att ha en karl som är elektriker!

Här hemma blir det vitt på väggarna, men lamp/dimmer knapparna (oj, nu får jag säkert pisk av micke när jag inte säger det korrekta ordet för strömbrytar-knapparna?) blir i borstat stål. Schnyggt, så schnyggt! Ni får bilder av dessa vid ett senare tillfälle.

Det som händer här hemma just nu är gipsskivor upp på väggarna (vi orkade helt enkelt inte slipa dom) spackling och slipning.. så mycket slipning.. och om-spackling.. vilket i sin tur leder till slipning igen.. vilket i sin tur leder till en jävla massa damm! Överallt! Jag önskar att vi inte hade några saker inne när detta görs.

(Snyggt slitet golv va? Precis sånt som vi vill ha!)

Förresten! Titta vad jag fick av Mr Mike!

Haha, supermys ju! Biltema is the shit!
Längtar riktigt mycket tills vi får en snygg altan med nya möbler och framförallt - nytt utseende. Men det kommer icke att ske detta år. So much to do, so little time. Men vi har storslagna planer! Den som lever får se.

Imorgon är det sista jobbdagen! På måndag börjar tre veckors semester! Jiiihaaa! Då blir det renovering och chill för hela slanten.. hmm, renovering OCH chill, det lät ju lite motsägelsefullt. Natti natt.

Kvällens osminkade film-look.

"favoriter"

Micke kom hem en dag tidigare ♥ , därav dåligt bloggnade efter jöbbet! Jag var helt enkelt för upptagen med att pussa på honom så jag glömde av att internet existerade.

Två av mina favoriter:


Imorgonbitti ska jag träffa en gammal go'bit för frukostdate. Känner jag mig själv rätt så kommer jag glömma bort att internet existerar imorgon också.. Just as you know.


"dagens look"

Dagens Look:

Linne - JC
Väst - to old to remember..
Jeans - Gina long time ago
Skor - Vagabond

Hmm, är det av intresse att läsa vart jag köpt mina kläder? Känns ganska löjligt att skriva ut det sådär.. Men jag vet att ni ibland undrar vart vissa saker kommer ifrån. Äh, jag fortsätter skriva det. Unless you hate it.

Filmen igår, BAD TEACHER, var iallafall dunder bra! Cameron Diaz är HOT HOT HOT! När jag kom hem var jag tvungen att se The Sweetest Thing (snygg, sexig och singel). Japp - tvungen.

Nu ska jag borsta gaddarna och sen cykla ner till jobbet. Kör heldag idag.

"fläta"

Idag har jag fläta.

En jävligt lång fläta.

Fläta.. vilket jävla konstigt ord. Fläta fläta fläta. Flata?

"god morgon!"

Nu vet jag! Hur jag ska komma upp i tid utan att snooza! Tricket är att dricka mycket vatten precis innan läggdags, för att somna om på morgonen när man är kissnödig... där är fan inte lätt ä!

GOD MORGON!

Just precis i detta nu sitter jag och kikar på nyhetsmorgon, som vanligt. Det har blivit en god vana (som kellogg's-idioterna brukar säga) att kika på 4an varje morgon. Tänk så smart och allmänbildad jag blir!

...fast just nu känner jag bara "håll käääääften!!!" när dom läser upp nyheterna. Hm, fortfarande för trött för att vara vaken i guess. Drar på lite musik istället. Allmänbildning kan slänga sig i väggen! Tur att man INTE är schizo(?).

Nu ska jag ta en dusch och sen frukosta. Nu är ni uppdaterade, grattis!

BRB.


Bio!!!!

img_3427 (MMS)

Bio!!!!


"lägga på ett kol"

Good morning. Eller nja, ingen god morgon här inte. Jag är döds trött faktiskt. Snoozade nästan en timme idag.. vilket resulterar i att jag får skynda mig såhär på morgonkvisten. Börjar jobba om en halvtimme och sitter med kaffemuggen i soffan införd underkläder. Stress?

Nej, om man kanske skulle lägga på ett kol då? Ikväll hoppas jag på bio!

"Natti"

Nu har han åkt igen.. min älskade. Det var inte så hjärtskärande denna gång, eftersom han kommer hem igen på onsdagkvällen! Och då börjar hans semester! Och strax efter börjar även min! Woohoo!

Vi började denna kvällen med tacomiddag, vidare in i duschen och efteråt film i soffan. Vi avslutade den med många, många stora kramar och renoveringsprat. Jag är peppad, igen!

GUD så underbart det var att han kom hit ikväll! Om så bara för några timmar. Jag har fjärilar i magen och är jätte jätte jätte lycklig!

Förresten, förutom att jag shoppade mat idag så shoppade jag en ny duschgel!

Den luktar göttans av Papaya. Den vi har sedan tidigare luktar citrus, och den är wunderbar den med! Bodyshop is the place to shop!

Nu är det godnatt för min del! Börjar nine o'clock tomorrow. Natti.

"Ha, där fick ni"

Ja, men ursäkta mig så jävla mycker för att jag vill vara lite fin när Micke kommer hem. Bara för att man är ihop och are going strong betyder väl inte det att man kan se ut hur som helst? Både jag och Micke är mån om vårat utseende. Är inte det a good thing? Jag vill att han ska komma in geonom dörren och tänka "Åh, där är hon - min kvinna! Jävlar va snygg hon är!" ..och det kommer han inte tycka när jag sitter i mjukisar i uppsatt hår utan maskara. Han kommer tycka att jag är fin, visst. Men hallå.


"Just 'cause we're in deep, dosen't mean we can't enjoy the shallow."

Nu ska jag dammsuga golven - i stay ups! Ha, där fick ni!

"Voila!"

Thank god for hairproducts! MAGIC!

1) Håret redo för the volumaster. 2) Voila!

Något annat som är magic är som sagt vädret.

1) Blixtrar och dunder + regn. 2) Nästa sekund sol.

"OH HAPPY DAY!"

Vet ni vem som är gladast i helva vida världen nu då? Jo, JAG! Micke ringde och frågade "vill du umgås med mig ikväll?" och jag svarade "...va?" Haha, ganska chockad tjej. Han kommer hem om två timmar och sen åker han tyvärr ner igen vid 22-23 tiden. Men jag är glad om vi får enbart någar minuter ihop! Oj, nu pirrar det!!

Bästa att dammsuga och torka golven nu! Och sen lite hårfix och duschen, innan han kliver in genom dörren! OH HAPPY DAY!


Wiiihoooo! ♥

"Äta bör man, annars dör man."

Helvete vilket jävla skyfall! Trodde vi skulle regna bort i lillbilen!

Men nu är kylskåpet inte längre tomt! Jiihaa! Det är dock lite mer som behövs handlas.. men det får jag ta på fredag när kulorna rullar in. Jag tänkte bryta min dåliga shoppingtrend mot en bra mathandlings-trend. Det tycker iallafall jag låter som en trevlig tanke! Äta bör man, annars dör man.

Nu är det solbrille-väder ute igen. Läskit det här med naturen.

"leolinne från mamma"

Sist jag var to my hometown och hälsade på fick jag med mig ett guldaktigt leolinne från mamma (ursprungs ägare: Moster Agnetha). Hon ville inte ha det och jag tänkte att "denna kan jag säkert sy in och ha till en pennkjol eller what so ever".. Men alltså, nja. Alldeles för tjocka axelband och alldeles för liten urringning. Tänkte sy den till en tubtop istället, då kan det nog bli riktigt bra. Men inte idag. Idag orkar jag inte sy. Idag är det söndag - städdag.



Vad tror ni, gott folk? Ni har ju en förmåga att vara brutalt ärliga / riktigt korkade.

"längtar efter en bobcat"

Hejsan hoppsan!

Jag började min lediga söndag med att klippa gräsmattan i shorts och bikinitopp. Det är på två sätt det här med att klippa mattan när det är finväder. Positivt - man kan passa på att få en bränna. Negativit - Det är så sjukt svettigt! Att klippa när det är mulet ute är fan skönast. Vad säger ni andra gräsklippande läsare?

På baksidan är det vildvuxet.. där kan man inte köra med klipparen, och jag har ännu inte lärt mig hur trimmern fungerar. Så baksidan längtar verkligen efter Micke, så att säga. Och jag längtar efter en bobcat som kan meja ner skiten till en fin gräsmatta.


Igår var det lugna puckar. Vi cyklade down town för att köpa godis, samtidigt som vi pratade gymkort. Bra kombo! En öl och ett glas vin till kortspelet, sen fick det vara godnatt.

Imorgon ska vi på bio!! Bad Teacher! ÄNTLIGEN!

Jag har hört att den ska vara grymmisch!

Nej, nu ska jag fortsätta blow dry:a mitt hår! Tjarå.

"snyggt med halsband"

God eftermiddag, gott folk!
Vilket väder det bjuds på i gävle då! Woohoo!

Jag har satt mig i soffan för att chillaxa lite innan jag ska cykla bortöver till ett fruntimmer för middag och diverse lugna aktiviteter. Innan jag bounce:ade ner asset här i soffan drog jag en dusch och klädde på mig.. för en gångs skull ska jag ha halsband off work! Det ni! Jag tycker verkligen det är supersnyggt med halsband, men det kan lätt bli overkill. Först övervägde jag La bohemian chick.. och sen provade jag Modern dela metal. (Försök att uttala dessa stilar med största inlevelse för roligast läsning. Tack.)

Vad tycker ni var bäst? Jag försökte posera exakt lika, som ni ser.

Jag tyckte att Modern DeLa Metal var bäst för denna afton. Simplast.


Håååår, älskade håår! Att jag är född i lejonets tecken kan väl ingen undgå? ;P

Till smyckena kör jag ribbat vitt linne (som ni kan se, unless you're blind) och mina trashiga mörka jeans från carlings. Vita sneakers på fötterna, och skinnjackan åker ner i cykelkorgen!

Ha en fin lördag. Talk to ya'll tomorrow!

"Dagens Look"

Då var det dags att köra sista passet på jobbet för denna vecka! Imorgon när det ska regna är jag ledig. Just my luck! Idag är det en vecka kvar tills det är en dag kvar till semestern! Woohoo, nedräkning deluxe!

Dagens look:

Tröja - H&M + Gina
Jeans - JC

"det blir en lugn kväll"

Imorgon är det jobb, så det blir en lugn kväll. Hoppar upp på cyklen nu och beger mig bortöver. Have a nice friday, everyone! Tjing tjong.

Om ni tycker jag är fulare i verkligheten än på bilden ovan, well... då är det fan illa alltså! Hahah. Get a grip and get some glases. PEACE!

"så kär"

Jag är så kär, så kär. Jävlar vad jag är käääär!

Love forever, som sagt. ♥


När jag kom till jobbet idag möttes jag av...

img_9914 (MMS)

När jag kom till jobbet idag möttes jag av en stor bukett rosor! Med världens sötaste kort! Efter att jag gråtit bort min maskara ringde jag upp min snygging och berättade för honom hur mycket han betyder för mig, och hur jävla bra han är. Den bästa. Jag älskar dig! Idag, imorgon och forever.


"på bild"

Idag ser jag ut såhär på bild, och i verkligheten :

Vitt linne, svarta jeans, vita sneakers. Den enda skillnanden på denna bild och IRL är att jag ser skit sur ut på bilden. Den är inte redigerad. Sorry anonym, men vilket jävla påhopp alltså! Haha.

Jobbar stängning idag, hörs efter!

"jag redigerar inte mina bilder"

Good morning, peeps!

Fick en kommentar som undrade hur jag redigerar mina bilder, eftersom jag ser så annorlunda ut i verkligheten. Well, jag redigerar inte mina bilder?? Jag kan ibland öka kontrasten på bilderna, så att färgerna blir bättre. Eller göra svartvit, eller fula mig i paint. But thats it? Jag har ingen aning om hur photoshop funkar, har det inte ens på datorn. Om jag är snyggare på bild än in real life? Haha, vem vill lägga upp fula bilder på sig själv egentligen?

Hoppas du är nöjd med svaret - att jag inte redigerar mina bilder.

Känns lite creapy att folk jag inte känner har koll på mig, vet vem jag är och hur jag ser ut (trots att jag inte ser ut som i bloggen, eeehehe?).. Kanske är dags att lägga ner bloggandet? Puss hej!

"fula kläder"

Jag hade planerat att cutta gräsmattan ikväll, men istället fastnade jag framför Charlie's Angels. Jävlar vilka fula kläder man hade för 10 år sen! Helt galet. Och sminket... herregud.. VEM har sminkat dessa stackars damer? Oj oj oj. Men det spelar ingen roll - den är bra rolig. En riktig chickflick! Eller nåt i den stilen.

Och apropå dåligt mode..

..gick förbi spegeln här hemma och såg STRINGEN.
Det är inte ok. Inte ens när man är själv hemma.

Trots att jag inte klippte gräset har jag varit liiite produktiv med hushålls sysslorna tycker jag.. diskat och tvättat + hängt tvätten. Lite cred får jag för det va? Inte? Äh, skit på er!

Nu ska jag ta en dusch, se klart filmen och sen söva.

Sitter på lunch nu så tänkte passa på att ...

img_0762 (MMS)

Sitter på lunch nu så tänkte passa på att säga; Alla som är sugen på billiga OCH snygga smycken måste komma hit! Vi har världens bästa rea! 5, 10, 25 eller 50 kr kostar det! Skynda fynda!!


"facelook"

Det är skönt att vakna och knappt behöva sminka sig. Lite puder, lite maskara, lite rouge. Det får duga! I vanliga fall är jag ju en cheerleader for ögonskugga, men idag fann jag inte riktigt orken till det.

Snygg facelook va? Haha..


"solsting"

Good morning.
Igår hade jag alldeles för mycket roligt för mig, för att blogga.

Jag började gårdagen med att cykla över till en god vän för frukost, mums! Efteråt slängde vi av oss kläderna och drog fram solstolarna! Äntligen var det riktigt, riktigt fint väder när jag var ledig! Hurra!

Solningen resulterade dock i lite lätt solsting framåt eftermiddagen. Ont i halsen, snurrig i huvudet och allmänt sopslut.. så träningen kunde jag ju glömma! Hade jag hängt upp och ner hade jag garanterat svimmat. Usch.

När solen gick ner började jag bli mig själv igen. Vi spelade kort, drack gin och avslutade med yatzy. Tror jag var hemma strax innan tolvslaget typ? Mycket trevlig dag!! Och gissa om jag har blivit brun! Me like.

Nu ska jag käka frulle och pudra nästan. Ångrar bittert att jag gick med på att öppna idag. Är så otroligt trött! Imorgon öppnar jag iallafall INTE. Då ska jag soooova. Eller ja, nån timme längre iallafall.

"Favoriter som inte får användas"

Det tråkiga med att jobba på en smyckesaffär är att man måste ha "det senaste" på sig. Jag har sjukt mycket smycken här hemma, både från jobbet och inte från jobbet, som jag inte kan ha på mig. Favoriter som inte får användas. Bara för att det är slut @ work. Tråkigt på ett sätt, roligt på ett annat - man är först med att knipa dom snygga nyheterna!


En liten del av armbanden jag har. Nu blev jag verkligen sugen på att fixa till mig! Fika på stan, hälsa på någon, fest eller kalas - it dosent matter! Jag sitter och plockar med gamla smycken och viker kläder.. slänger med håret och blinkar med ögonfransarna till spegelbilden. Hur kan man inte bli sugen på att get dressed for success?

Äh, lika bra att gå och lägga sig istället. Natti!


"SOPSLUT"

Innan jag hoppade in i duschen skaffade jag mig ett chestpiece som beskriver relativt skit bra hur jag kände mig. Känner mig. SOPSLUT!


Efter duschen slängde jag in en maskin med tvätt och hetsåt två mackor. Nu sitter jag i soffan och försöker varva ner. Tyckte jag att gårdagen var stressig var denna dag... trettio gånger så stressig. Fy satan. Det är så mycket som ska göras - på så kort tid. Och när man inte har vanan inne så går allt twice as långsamt. Men men, thats life... "thats what all the people say.. you're ridin' high in april, shot dawn in may." som syrran säkert skulle ha fortsatt den där meningen. Miss her! Imorgon vilar jag upp mig och tar nya friska tag på torsdag istället!

Ps. KAN GRANNARNA SLUTS HAMMRA!!! IT'S DRIVING ME INSANE!! Ds.

"Såhär"

Såhär fick det blir..

Hahaha PUSS och PEACE OUT!

"Det vore nåt det"

Mmm brieost-macka! Jag är oförskämt förtjust i ost!

Jag sitter och funderar på dagens klädval.. tänk om man kunde gå runt i mjukisar all day long!? Eller i linne och trosor, som jag vandrar runt i just nu. Det vore nåt det, peeps!

Rynk på nästan åt kläder!

"Kaffe och nyhetsmorgon"

Kaffe och nyhetsmorgon. Perfekt start på dagen. Dessutom lyckades jag pallra mig upp strax efter att klockan ringde! Eller ja.. det var väl min kissblåsas förtjänst i guess. Men uppe är jag anyways!

Jag har fått frågan vart jag köper mitt löshår, och hur jag sätter i det.
Här kommer svaret:

Jag köper mitt hår på e-bay - 22" nail tip hair. Alltså äkta remy hår med rättvända toppar och keratinvax. De frisörer som har satt i det på mig säger att håret är lika bra som vanligt 1000 kronors-hår. Den enda skillnaden är väl just vaxet. Det är liiite sämre än vanligt, men funkar ändå hur bra som helst! Anneli har rullat små tunna korvar, så mina hundra slingor syns knappt. Hon var super duktig! Min nya frisör - lätt! 1) Köper håret på e-bay. 2) Använder keratinvax.

Hoppas att du blev lite klokare av det där, Anonym.

"natti natt"

Nej, nu är det dags att ta en snabb dusch och sova!
Imorgon har jag planerat att kliva upp i tid.. vi får se hur det går med det.

NATTI NATT

(Har min mysiga leopardponcho på mig on the picture.)


"Köp den."

Hello cyberpeeps!

Imorse sov jag lite för länge, som vanligt, så TYVÄRR blev det inget hårfix. Drog upp allt i en ponytale.. inte så roligt, men det funkade:

Jag såg så jävla mupp ut på bilden så tänkte
att den kunde ju liksom inte bli värre. Haha.

På jobbet går allt i 120 knyck! Jag försöker andas lugnt och inte stressa upp mig. Det går väl.... sådär. Men det gör inget att det är stressigt emellanåt, för det är så nyttigt att få ta detta ansvar! Och roligt! Varje gång jag fixar något som jag inte visste hur jag skulle göra så växer jag. Yes, this IS a good opportunity for me.

Som jag skrev igår så köpte jag detta idag:

Den luktar så jävla amazing alltså! Förkortar även hårets torktid med typ 50% också! Hur bra är inte det!? Samtidigt som den ger håret fin glans och bla bla bla bla. Köp den.

"Mamma"

Idag har jag och Micke varit hem till Östanboarna för tårtkalas! Mamma fyllde år i måndags, så idag vankades det fika. Hon var snygg som vanligt:

..och Elza med.

När fikat var slut och det var dags att åka hem plockade vi upp Frisör-Annelie efter vägen! Så nu ikväll har jag klippt ett par centimeter mer än beräknat, men fått i många fler centimeter löshår än beräknat. Typ. Håret ser så frescht och snyggt ut nu! I LOVE IT! Imorgon ska jag över till hennes salong för att köpa väldoftande och välvårdande silikondroppar! Längtar tills jag får fixa iordning barret imorgon! Miihiii! Wiho!

Nu ska jag och Micke mysa ner oss i soffan till en rulle.
Trevlig kväll, everyone! ♥

"Workshopen igår.."

Hej hej hallå!

Workshopen igår med Justine McLucas var otroligt jobbig! Vi lärde oss (försökte lära oss*) nya trick.. shit pommfritt säger jag bara. Roligt, men ack så svårt. Kände mig som en igelkott bland ballonger. Typ.

Här är en video på hur grym Justine är!!

Efteråt gick vi och käkade på Brända Bocken, och drack drinkar. Jag surrade med Justine hela kvällen och vi shotade tequila. Det ni! Kändispoäng de luxe! Hon var riktigt trevlig. Lika trevlig som hon är duktig på poledance. Hon bjöd ner mig till London för en partykväll där. Vi får se vad som händer i framtiden. Det vore ju minst sagt roligt att åka dit, och festa med henne!

Kvällen till ära hade jag på mig mina nya örhängen från GLITTER. Gigantiska fjädrar med zebraränder, typ. Dom earringsen fick Justine med sig hem. What can i say? Hon gillade dom och jag kan lätt köpa nya. Kul ju!


"shoppa strumpbrallor"

Nu ska vi dra ut och shoppa strumpbrallor. Kul va?

Jag bytta mjukisar mot något lite mer.. respektabelt:


Klockan 16 ska jag iväg och dansa lite poledance med... Justine McLucas! Jag är helt galet nervös. Fan, jämfört med henne kan man ju INGET. Kravet för att anmäla sig var att man kunde göra en inverted, och det är ju inga problem liksom. Så jag överlever nog workshopen. Exciting!! Efteråt blir det drinkar med dom snygga poledance-brudarna!

Ps, Baksmällan 2 var SJUKT ROLIGT!!

"svar"

Good morning, readers!

Igår fick jag en fråga om vilken färg jag använder till brynen. Det vill säga mina eyebrows, och INTE mina eyebrowns som jag skrev igår. Hahaha, bra där elin!

Svar: Jag använder Jane Hellen. Alltså vanlig hårfärg. Jag tycker att ögonbrynsfärgen inte sätter sig på huden (är väl meningen att det INTE ska göra det iofs.) och därmed får jag inte den där markerade looken.. eller någon look över huvudtaget.

Ögonbrynsfärgen färgar hårstråna, men jag har inte så tjocka bryn - därför är det perfect när färgen fastnar på huden bakom också! Och som Anynom sa: "Så sjukt snyggt!"

Så varje gång jag färgar skallen så åker brynen med på köpet!
Jag använder en avklippt tops som "pensel". Funker skit bra!


"markerade ögonbryn"

Vet ni vad jag älskar?
Att ha nyfärgade eyebrowns!!

Tänk att alltid få ha markerade ögonbryn like these..
..det vore nåt det! Tummen upp!

Nu ska vi strax dra iväg på bio, som ni vet. Hörs imorn!

"sälar i soffan"

Hello everybody!

Här hemma har vi precis käkat - grillat - och ligger nu som två klubbade sälar i soffan. Jag funderar på att färga utväxten faktiskt.. men det känns jävligt jobbigt just nu. Kanske finner jag orken om en stund? För håret måste verkligen färgas. Ska ju klippa mig på söndag, så det vore trevligt att även vara nyfärgad då.


Ja ja ja..

Klöckan 21:30 ska vi på bio. Det blir Baksmällan del II. Känner på mig att den kommer vara ruskit rolig! "Man skrattar hela tiden, även fast man inte vill.. eller vet varför!" sa Linnéa ungefär. Haha!


"old school-cutting"

Hej cyberpeeps!

Igår låg jag och pressade (som ni såg) i solen och njöt av en SOLIG ledig dag. Idag är det som vanligt - mulet - när jag är ledig. Det slår aldrig fel. Vad är det med mig och dåligt väder? Detta ger mig dessutom en jävulsk pannknack. Får ofta det av spännings-väder. Förstår ni vad jag menar? Det är varmt men man vet att det snart kommer börja regna. Åska.

Gårdagens sol-look:

The U S and A-bikini. Micke fick välja.

Anyways.. åter till solandet igår.
Jag låg på baksidan helt solo och tyckte att "nu jävlar ska jag bli pepparkaka", dock blev jag så uttråkad att jag hämtade gräsklipparen. Klippning av gräset resulterade i klippning av häcken på baksidan. Japp, you heard me - jag klippte häcken. Med en häck-sax. Ingen elektrisk eller nåt modernt, nej nej - old school-cutting! Och vet ni vad? Det blev skit bra! Och snyggt. Jag är nöjd, och det är min sambo med.

Dålig jävla skit kass bild:


Efter klippningen var jag så utmattad att jag struntade i gräsklippningen och somnade på solfilten. Riktigt skönt var det. Väckningen var nog ännu skönare: "Vi kommer och hämtar dig om typ 30 minuter, så drar vi och käkar kebab." . Det var flytt-gubbs-micke som ringde. När vi hade käkat klart hjälpte jag också till att flytta. Micke var redan på plats sen tidigare för att hjälpa våra kära vänner att flytta sambos. Och på kvällskvisten invigde vi deras fina lya med pizza, öl och en massa surr!

Bra torsdag!

RSS 2.0