"Vardagsrummet får sig en make over"

Hey-hey-hey! Long time no see!
Internet, vad är det för ny modern grej liksom?

Här hemma är det fullt upp med jobb och rust. Vardagsrummet får sig en make over just nu! Synd att jag inte har bilderna som ligger på Mickes dator, för då skulle ni få se lite före- och under-tiden-bilder!


Har jag inte sagt det förr så säger jag det nu:
Satan(!!!) vad skönt det är att ha en karl som är elektriker!

Här hemma blir det vitt på väggarna, men lamp/dimmer knapparna (oj, nu får jag säkert pisk av micke när jag inte säger det korrekta ordet för strömbrytar-knapparna?) blir i borstat stål. Schnyggt, så schnyggt! Ni får bilder av dessa vid ett senare tillfälle.

Det som händer här hemma just nu är gipsskivor upp på väggarna (vi orkade helt enkelt inte slipa dom) spackling och slipning.. så mycket slipning.. och om-spackling.. vilket i sin tur leder till slipning igen.. vilket i sin tur leder till en jävla massa damm! Överallt! Jag önskar att vi inte hade några saker inne när detta görs.

(Snyggt slitet golv va? Precis sånt som vi vill ha!)

Förresten! Titta vad jag fick av Mr Mike!

Haha, supermys ju! Biltema is the shit!
Längtar riktigt mycket tills vi får en snygg altan med nya möbler och framförallt - nytt utseende. Men det kommer icke att ske detta år. So much to do, so little time. Men vi har storslagna planer! Den som lever får se.

Imorgon är det sista jobbdagen! På måndag börjar tre veckors semester! Jiiihaaa! Då blir det renovering och chill för hela slanten.. hmm, renovering OCH chill, det lät ju lite motsägelsefullt. Natti natt.

Kvällens osminkade film-look.

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0