Följ oss på instagram!

Från och med igår kommer vi på jobbet uppdatera instagram flitigare än tidigare! Så om ni är intresserade av att se vad för nya varor som ramlar in i butiken FÖLJ FÖLJ FÖLJ @veromodagavle

^ Dagens outfit 

Hipp hipp hurra!

Igår efter jobbet åkte jag och micke till bästa lilla familjen för att fira Skrållan! Tänk att det har gått ett helt jävla år sen hon föddes?! Crazy!

Det ska ju synas vem presenterna kommer från ;) Leopardpapper med svart snöre kändes heeeelt rätt!



Hon fick "Pekboken för lite finare barn", en leksak (såklart) och en spännande rosa flygande boll. Gullunge i love you!

Stackarn har blivit utsatt för mycket bus under hennes första år. Hehe.

Rätt, fast fel..

Idag har det inte riktigt gått som planerat.. Om jag har pluggat? Nej. Nej, inte ett dugg.

När jag satte mig med böckerna, redo att bli fylld av ny information, ringde Andrea. Henne har jag inte träffat på år och dar! Så det var ju bara att kasta sig på cykeln och passa på att träffa henne när hon väl var i Gävle. Såååååå himla roligt att träffa henne!

När jag kom hem efter en timmes lunch tänkte jag stt "nu mååååste jag plugga", ja vad händer då? Jo, skrållan. Älskade lilla skrållungen och hennes fina mami.







Så ja, nu är jag hemma igen och borde sitta med böckerna. Men, då ska vi iväg och käka hos familjen Olsson/Carlsson strax...så jag måste duscha.

Himla trevlig dag, dock gick det ju inte som planerat.

Hostar.

Detta är andra natten jag vaknar av mina egna hostningar. Ett helvete är vad det är! Hostar hostar hostar och kan inte sluta.. Inatt kommer jag sova med huvudet på två kuddar (tydligen ska det hjälpa att hålla huvudet högt).

Anyways..

Förutom att jag sovit dåligt mår jag relativt bra. Det verkar vara en seglivad förkylning detta!

Idag är jag ledig från jobbet, men måste istället passa på att plugga hela dagen. Jag har ett delmoment kvar, och sen är det prov. Ligger väldigt mycket före kursplanen, vilket känns skönt. Då gör det inget om jag inte orkar läsa nåt efter jobbet någon dag.


Xtremefit.se

I september skulle jag och Elin börja på bootcamp. Skulle. Sen kom vi på att det är kallt och regnar typ hela september. Iallafall kallt. Och att halv sju på morgonen är jävligt tidigt.

Istället ska jag damma av mitt gymkort och försöka mig på den karusellen igen! Dessutom har jag både löpband och crosstrainer i källaren.

Nu måste faktiskt fettet få brinna lite. Jag har gått upp säkert fem kilo under sommaren, så nu är det fan hög tid att röra på sig!!

Innan sommaren:



Och nu....................


Haha.... 

Back in the days.

Alltså hörrni... Fy tusan hur det såg ut när vi flyttade in här hemma. Trä, trä, trä!





Och nu, vitt vitt vitt:




Tänk vad massa jävla timmar, pengar och svordomar kan göra hörrni!




Ja, vi är nöjda.

Sorkfeber?!

Alltså... tror ni jag är nå sjuk då? SVAR JA! Feber, ont i halsen, snorig.. När jag dessutom började må lite illa + kände att min rygg gjorde ont la jag ihop två plus två. SORKFEBER!


Fast efter att ha pratat med 1177 verkar det vara helt vanligt sjuk. Tur. ?

Såhär går det när man håller sig instängd hela semestern, och sen kommer tillbaka till bakteriejobbet.. You get sick!! "Heeeej välkommen tillbaka! Ta lite bakterier till kaffet vettja!"

Jävla folk å inte tvätta händerna och sen ge mig deras pengar fulla av skit!

Den här helgen blir det till att vila. Tyvärr. Köpte en ny outfit på jobbet som jag gärna hade dragit på mig! Men men...


Byxa 359,95kr
Tunika 249,95kr (slutsåld)

Back to business.

Japp, imorgon är det back to business igen. Så nu är det "bara" ett år kvar tills nästa semester.... gaaahh.. Haha, nä jag har inte sån stor ångest faktiskt. Det känns faktiskt kul att komma tillbaka. Eller nja, det där kanske var en överdrift. Självklart känns det lite jobbigt också, ovant liksom. Att vara ledig är ju helt fantastiskt! Iallafall när det så sällan inträffar.

Jag trodde att mina 2,5 veckor skulle flyga förbi. Att jag inte skulle kunna vila och att allt bara skulle bli stressigt. Men ICKE då! Det känns som jag har haft typ 5 veckors ledighet. Tiden har gått sakta, trots att vi har haft roliga dagar jag och micke. Underbart! Jag har sovit till 10 på morgonen och bara AAAAHHHH vilat.

Så imorgon är jag redo för en snygg höst! BOOM!
 
 
Jag har strosat runt i oborstat hår och slappa ful-kläder större delen av dessa dagar.. Så att fixa håret och sminka mig ser jag fram emot imorgon! 
 

Källaren.

Idag har vi lagt in matta i källaren, och OJ OJ OJ vad bra det blev!! Här kommer några före-mattan och efter-mattan bilder.





Hittade även en riktigt gammal bild på hur källartrappen såg ut när vi flyttade in, så klippte ihop den med en ny:

ALLTSÅ VI ÄR SÅ NÖJDA jag typ dör.

Spraymålat

Igår slutförde jag projekt "från svart till vitt" i smyckesskåpet. Eller vad man ska kalla det.

Två silvriga händer och en svart fick sig en omgång med sprayburken. Armbandsstället bytte jag mitt svarta med mathildas vita. Bysten är nyköpt från eBay.

Jag är riktigt nöjd med resultatet.


Eftersom allt annat i vårt garderobsrum/walk in closet är vitt så gjorde sig detta bättre än svart inredning. 

Men hallå?

Alltså nu får ni hjälpa mig! Hur ska jag kunna sitta såhär:

..eller ligga såhär:

..i soffan - med brillorna på mig?!

HELT OMÖJLIGT! Jisses...! Aj!

Blombud, idag igen!



Idag var det mamma och brorsan som skickade en kram.

Grattis i efterskott!

Igår vaknade jag av att micke sjöng för mig. "Ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år, grattis!" så himla mysigt sörrni!

Golv till växthuset och ett par tofflor fick jag. HURRA till mig!! Blev SÅ glad eftersom det var det jag hade önskat mig.

Måste tillägga att jag fick blombud igår också - liljor - av BFF! Luktar helt underbart här hemma nu. TACK!

Efter en gofrulle var det bara att sätta igång med tårtan, micke städade. Svärföräldrarna kom på besök och när dom hade åkt fick jag turbo-fixa mig inför middag på church street! Mums mums mums. Johanna och Tomas väntade på oss där nere, så jäkla roligt hade vi!

Avslutade med fika hemma hos oss och kom i säng vid 2-tiden.. Jisses! Hehe. Bra födelsedag! 

SKRATTAR IHJÄL MIG!

Tänk vad roligt man kan ha med en löslugg! Jag har skrattat så jag gråtit!!!




HAHAHAHAHAHAHAAAAAA!!!!!!!

Åh fy fan jag dör. Nä, ingen tupe till micke ä! Hahaha, jag kan inte sluta skratta!!

Mot huvudstaden!



Nu drar jag på shoppingtripp till Stockholm! Micke är redan där och hjälper en polare att renovera, så jag får ta bussen ner.... Yey..

Inte på topp..

Save me now,
from this useless point of view,
from the hell i have been trough.


inhale - exhale


I en vecka har jag mått riktigt riktigt psykiskt dåligt. Jag har försökt att koppla bort, försökt att inte tänka.. Men så fort jag blir ensam bryter jag ihop. Om jag hade förlorat mina andra bror den dagen, då vet jag inte vad jag hade gjort.

inhale - exhale


Nu är allt på väg åt rätt håll, äntligen. Jag tror att han själv blev jävligt rädd den där dagen också. 


inhale - exhale



Selfie!


Den här kvällen i Motala kände jag mig riktigt snygg! Sminket blev bra, håret perfekt, fina kläder och ett underbart sällskap. Snygg snygg snygg. Bra kväll.



Nu har jag inte sminkat mig på flera dagar, och det är ju skönt och så... men kommer aldrig kunna känna mig riktigt snygg utan smink. Fin, sure. Snygg, not so much.

Inte ens bra vinkel och duckface kan göra mig snygg just nu.. Haha..


Roadtrip!

Nu har jag haft semester i en vecka, och jäklar vad skönt det har varit! Jag och micke började vår semester med en roadtrip lördag-tisdag.

Första stopp: Varamon, Motala.






Andra stopp: Gränna.






Tredje stopp: Jönköping.







Fjärde stopp: Lysekil.














Förutom dessa huvudsakliga stopp har vi även stannat på olika rastplatser och utforskat närliggande ställen! Vilken rolig liten semester alltså! Jag är mer än nöjd. Det kan inte annat än bli roligt när man är med micke. Jisses vad jag älskar den människan!!

RSS 2.0