Fotografering.

När jag har fått ännu större kula, kanske i typ vecka 30, så vill jag ta bilder och föreviga mig själv som flodhäst! (Hehe)

Vecka 22 på bilden.

Jag kommer att anlita Sara när det är dags! Hon är så himla duktig, och med henne kan jag liksom prata "fritt" om hur jag vill ha bilderna. Kul kommer det bli!



Foton av Sara Persson.

Nej, nu är det dags att sova. Good night!

Shopping!

Alltså MY GOD vad fina babykläder det finns på Åhléns! Där kommer jag lätt handla typ alla kläder i framtiden åt lilleman!

Eftersom det fortfarande fanns snygga saker på rean bestämde jag mig för att endast handla det nu. När rean är över ger jag mig på allt fint som finns på ordinarie!

165kr för dessa 5 plagg! Jesus vad billigt!

Okej.. Jag kunde inte hålla mig från detta set som var på ordinarie pris:
Huuuuuuuur mysigt?! Matchar dessutom skit bra med strumporna från morsan.

Nej, nu ska jag vika ihop kläderna och sedan drar vi till Johanna och äter smörgåstårta. Hon fyller 25 på tisdag!

Just ja! Micke kände världens spark idag! Snacka om att det går fort nu.

Home. Sweet home.

Idag har jag varit ledig. Tvättat och pysslat är två av dagens ledord, och naturligtvis VILAT. Pyjamas hela dagen lång!

När jag går omkring här hemma brukar jag inte tänka så mycket på hur det ser ut. Man blir ju van sin inredning och sin planlösning. Men idag, idag kollade jag med andra ögon! Kände att jag verkligen är nöjd över den här renoveringen jag och framförallt Micke har gjort. Vårt fina, fina hem.

Imorgon kommer vi börja lite lätt med barnrummet. Saker som står där inne ska ut och få plats nån annanstans, väggar tapetseras och möbler monteras. Så himla roligt kommer det bli! Roligt och.....dyrt.

Garderobsrummet. 

Vecka 21.

Halvägs genom vecka 21 ställde jag mig på vågen.. 7kg har jag nu gått upp! Kunde inte låta bli att skratta - kroppen är bra häftig alltså! Vi får se vad jag slutar på för siffra, och hur fort vikten försvinner.


Igår fick jag förresten hem bilder som beställdes via instagram, som jag satte in i boken "när jag låg i mammas mage". Bilderna är 4x4 cm och passar därför perfekt! Så himla kul att pyssla!


Sådär ser en av sidorna om ultraljudet ut! Jätte mysig bok! Fick den av mamma i julklapp, och jag kommer garanterat köpa fler i samma stil senare!

Tapeter och fåtöljer!

Just i skrivandes stund är vi på g ut till Valbo för att kolla på lite tapeter och en fåtölj till barnrummet. Så mysigt!

Mindre mysigt är snöstormen som är på ingång..

Dagens tjockis:
Önskar verkligen att jag var så brun som  på bilden! Tack toalettljuset!

När vi är klar ute på köpis ska vi hälsa på Tobbe och Carro, dricka lite kaffe och prata om inredning (om jag får bestämma hehe). Kan inte tänka på annat än barnrumsinredning sen vi fick reda på att det blir en liten pojk! Nu kan man äntligen kolla tapeter och tyger och så vidare! Kul kul kul.

Halvvägs.

Idag har vi kommit halvvägs i graviditeten. Det jag längtar mest efter just nu är sushi, mögelostar, obegränsat antal cafe latte, och allt annat jag inte "ska" äta eller dricka! Undra varför det blir så? Att man alltid vill ha det man inte kan få? Märkligt..


Något annat jag längtar efter är att börja inreda grabbens rum! Oj vad mysigt det kommer bli. Men en sak i taget - badrummet i källaren först.

Jag plockade ur min navelpiercing igår.. Fy tusan vad ovant det är att vara utan! Den har suttit där så fint i typ 11 år, och nu....borta!


Wroooom!

Köpte tre bodys från lindex igår.

Så himla tuffa tyckte jag!

Min son kommer aldrig att kallas hen, och jag tänkte inte klä honom i rosa förrän han själv ber om det. Jag tycker att killar så få vara killar, och tjejer ska få vara tjejer. Hur kul skulle det vara att va könslös liksom?! Jag växte upp med klänningar och rosa och köks-leksaker och glitter och barbies och lockat hår.... Men vet ni, jag är inte mindre värd än killar för det! Och hur jag vet det? Jo, för det lärde mina föräldrar mig. Likasom vi kommer lära vår son att det är okej att gråta och visa känslor, ingen är värd mer än den andra och yadayadayada!

Lite tankar såhär på morgonkvisten!

Oh boy!

Idag var vi på ultraljud, och fick reda på (förutom att bebisen såg frisk ut) att det blir en pojke!


Allt blev genast så himla verkligt och läskigt! Både jag och Micke är förstås jätte glada, men vi är även rädda. Hur ska vi lyckas ta hand om en annan människa på detta viset? Hur gör man? Vi vet ju liksom inget om föräldraskap, så det är en skräckblandad förtjusning just nu! Haha, vad knäppt det där lät.

Efter ultraljudet åkte vi iväg och kikade på lite bebiskläder. Kom hem med fyra bodys, men i ärlighetens namn hade vi kunnat komma hem tomhänta.. Tyckte inte alls att det fanns så mycket fint just nu! Får vänta till alla vårnyheter anländer helt enkelt.

Från H&M.

Dagens preggo:


Jag vet att det blir tråkigt för er som följer mig både här och på instagram.. Samma bilder väldigt ofta. But thats life! Vi får se om jag orkar göra något åt det.

Idag är jag iallatjockafall inne i vecka 20.

Korta omålade naglar.

Ikväll har jag tagit bort shellacken från naglarna. Nu är jag helt naturell!


Ingen gelé, inget lack. No nothing! ..Fast jag kommer nog med all säkerhet lägga på svart nagellack efter att jag har duschat. Kan man bli beroende av nagellack?

Önskar jag ville ta mig råd till både naglar och fransar varje månad. Meeeeen så ytlig kan jag bara inte vara... Saknar mina långa naglar dock!

I somras matchade dom med fiddyn.

Nytt läppstift!

Vilken lyckans dag alltså! Älskar mitt läppstift från make up store (EXIT), men idag hittade jag ett till! Kan det vara nya favoriten?

Sultry Sand från Maybelline 119kr.

Jag gillar när läpparna nästan har lika ton som min foundation. Eftersom jag ofta har sotade ögon så tycker jag att mörka läppar blir lite too much, och därför är detta stift helt perfect!!

Happy day!

Lördag!

Idag har jag jobbat! Lugnt med folk, till min stora förvåning. Men nog har det funnits saker att göra ändå!

Dagens outfit:
Vecka 19.

Nu har jag precis kommit hem och ska slänga på mig mjukisbrallorna innan vi åker till Johanna och Tomas.

Jisses..

Ska men ens behöva svara på såna här kommentarer?


Nä, jag tror faktiskt inte det.

RSS 2.0