Me and my honey!

Hon trivs som bäst när hon får sitta i famnen, och då ska jag helst gå runt till diverse hyllor och skåp som hon får nosa på. Lilla prinsessan!




På bilden ser ni även mitt nya rea-fynd från hm. En omlottblus. Jag har fått dille på blusar! Och dessutom får dom gärna (hör och häpna:) vara i färg. Matchas gärna med ett par glansiga brallor, eller kostymbyxor. LIKE A BAWS!

Up close and without my honey:



Vardagsmotion here i come!

Så var startskottet avfyrat! Eftersom vädret nu tillåter härliga promenader kommer jag bojkotta bussåkandet, tills det blir vinter igen. Att gå till och från jobbet är perfekt vardagsmotion! Jag tänker inte powerwalka, utan kör på vanlig hederlig gång.

Kan hända att jag svängde in på donken för kaffe innan jobbet...varpå runkeeper påstår att jag enbart har lunkat fram.

Hem gick det lite fortare.. Har dock en mördarbacke att bestiga, så någon rekordtid tvivlar jag på att det någonsin kommer bli.

300 kalorier på att ta sig till och från jobbet - perfekt! 

En riktigt mysig dag!

..och än är den inte slut!

Vi här på vega började dagen med sovmorgon. En sovmorgon som fortsatte ute på altanen. Så jäkla skönt att värmen känns "på riktigt"!

Och apropå altan.. Vi ska nog beställa ett bord + sex stolar som vi kan ha där ute, istället för soffan. Så flyttar vi soffan ner på trallen på baksidan. Hmm, vi får se.

Anyways..

När vi kände oss utvilade gick vi ut till garaget. Jag ville starta fiddyn! Är såååå sugen på att dra iväg och åka lite! Första kicken hoppade den igång. Nu måste Mickes znakepit lagas lite bara, sen jävlar blir det åka varje helg!! Wiihooo!

Vi fick nöja oss med att cruisa runt på moppen nu istället. Himla trevligt det med faktiskt. Drog en sväng bort till Johanna och Tomas, och sen till Mickes syster.

Jag är så tacksam för personerna jag har runt om mig! Jag börjar verkligen känna att jag trivs med mitt liv - på riktigt. Jag har en underbar karl, fantastiska vänner, en härlig familj och ett jobb som jag verkligen trivs med! Thank you lord. Dessutom har jag vuxit ifrån allt vad osäker heter, och kan verkligen njuta av att vara mig själv. Jag är jag och jag är jävligt bra!

Nu ska vi grilla. Punkt.
Ingen är så bra på att vara jag, som jag är.

Löningshelg!

Idag står jag på joppet och röjer till 16:30! Kom in och shoppa nåt snyggt vettja!

Dagens outfit:

See ya!

Type 301

Gissa om det är någon som är glad här hemma?

Micke fick tre knivar och en sax, från märket Porsche. Han har kikat på detta förr, men eftersom det kostar rätt så mycket har han inte unnat sig det. Jag menar, bara saxen gick på närmare femhundra riksdaler! Vem springer runt och köper sånt när man måste köpa renoverings skit till huset hela månaderna?

Han är så himla värd detta, min älskade karl! Att se honom bli så här glad är priceless.

Innan han fick sin present käkade vi på tennstopet. Helt okej ställe! Lite pub-känsla. Maten var god. Vi är nöjda.
Jag tog kyckling.
Micke tog kött.

Grattis älskling!

Idag fyller micke år! Så himla roligt!! Jag älskar att handla presenter, och jag tror att jag har överträffat mig själv i år!

Jag jobbar tråkigt nog till 19, men så fort jag har slutat ska jag bjuda honom på middag. Presenterna får han när vi kommer hem, så ni får vänta tills dess med att veta.

Jag och min snygging:
Midsommar för nåt år sedan.

Outfit.

Ibland är det inte lätt att hålla fingrarna i styr. Speciellt inte när frestelserna finns runt varje knut! Kvällens framtida sommaroutfit är från H&M.




Längtar ni också efter långklänning/kjol säsongen? I do!

Känner mig febrig..

Herregud vad trött jag är! Kom hem strax efter 19, och då var det rätt in i en varm dusch och nu ligger jag i soffan. Hade en galen huvudvärk, lite halsont och kände mig dessutom frusen MEN med heta kinder när jag kom fram i Gävle. Jisses. Tur att man alltid blir så peppad av såna här möten! Annars hade jag skolkat, helt klart.

Nu ska jag flytta mig från soffan in till sovrummet. Det blir tidig kväller ikväll. Imorgon öppnar jag på jobbet - i need my beautysleep.





I'm a one woman army.

I mina hörlurar just nu:


På gränsen till för tjejig.. Men skön ändå.

Lite LÄTT irriterad.

Inatt vaknade jag av att guzzen jamade. Jag förstod direkt vad hon menade. INKRÄKTARE! Mycket riktigt så slogs luckan igen när jag, spritt språngande naken, sprang ut till vardsgsrummet. Guzzen satt i fönstret och agerade dålig vakt-katt.. Alltså, den där okända katten har käkat upp hennes resterande mjukmat, och allt torrfoder. Och hon jamar när den okända katten är på väg ut igen?! Makes no sense.

Jag beställde direkt en ny kattlucka.
Den här gobiten kommer reagera på guzzens chip som sitter i nacken. Och alltså enbart öppnas för henne. Lite dyrare än om man har magnethalsband, men det är det värt.

Förutom att jag inte fick sova ordentligt var tåget försenat imorse. Från 07:17 till 07:50. Blir så jävla trött på sånt! Speciellt när man klivit upp i ottan för stt hinna med ordinarie avgångstid. Just nu är tåget 46 minuter försenat. Tur att möter börjar klockan 10, annars hade det varit kört.

Ja ja, nu håller vi tummarna för att luckan kommer innan helgen, och att det här tåget inte blir mer försenat.

Hand in hand.



You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning
'Cause I give you all of me
And you give me all of you

Jag älskar dig.

Gårdagens äventyr!

Igår började vi med kaffe på en solig altan..
...och fortsatte med kaffe i bilen!

Jag hade spanat in en audi som jag ville köpa, som fanns i Stockholm. Så vi drog ner och hoppades på det bästa. Men vet ni? Det var fan det sämsta! Sjukt besviken.

För att muntras upp drog vi till bauhaus. Åh, som jag älskar bauhaus! Där gick vi och planerade och drömde. Jisses vad roligt det är med projekt! Och nu har vi satt en "deadline" gällande badrummet i källaren, typ. Känns jätte bra!

Well, nu ska jag kolla lite på blocket efter bil igen. Audi eller BMW, det är frågan.

Fixat och donat i hemmet.

Hello everybody! Long time no see.

Så var påsken över och vardagen kan rulla som vanligt igen. Jag är dock ledig idag också, och det känns grymt! Imorgon ska jag på möte i Stockholm, så snacka om glidarvecka.

Anyways. Vi återkopplar till rubriken!
Här hemma har vi fixat lite. Både garderobsrummet ("walk in closet") och hallen har fått sig lite nytt.

I garderoben satte vi upp hyllor på en garderobs sida. Riktigt smart då inget annat fick plats där!


Svårt att fånga på bild tucker jag! I verkligheten är det riktigt awesome. Jag är såååå nöjd!

Och hallen då, vad har hänt där?
Den stora tavlan som satt ovanför bänken fick ge plats åt en tavellist istället. Och sen är även det som står på byrån nytt. Svårt att förklara när ni inte vet hur det såg ut innan..
Nya krukor i fönstret. Gardinerna är från mrs Annelie Olsson, men jag funderar på om det inte ska få bli enfärgade där istället. Hur som helst är det såååå mycket ljusare nu än innan. Tummen upp!

Och sist men inte minns har vi rensat bland jackor och skor. Äntligen får gästernas jackor plats också, haha!
Alltså... Fan vilken dålig bild. Men nu vet ni typ hur hallen ser ut.

Love the new cardigan!


Alltså, äääääntliiigeeen! Den här modellen kom i tre olika färger; zebra, leopard och mörkgrå! Trehundrafemtio kronor. Im inlove!





Snygg va!? Löp och köp innan dom tar slut! Ps, glöm inte att följa @veromodagavle på instagram!

Good morning sunshines!

How you doin'?

Lika som igår sitter jag och smuttar på en smoothie, och en kaffe. Men idag är det hallon istället för blåbär.

Jag var faktiskt duktig igår och drog en pw/jogg till Johanna! Sex svettiga kilometrar! Jävlar vad duktig jag kände mig. Idag blir det nog inte lika effektivt för fröken Elin. Tror jag.

Vad hände annars igår då?
Skrållan, Annelie, Johanna och jag själv drog ut till Ikea för shopping and lunching! Mucho trevlo!

Det är inte en lugn stund när man är med systrarna Olsson, det ska gudarna veta! Hade en grymt rolig dag och kväll!

Skrållan, sex månader ung och redan en fullvuxen frisyr! Gör om det om ni kan!

Nej, om man skulle slänga in en maskin tvätt då kanske? Hörs!

Flytande frukost.

God morgon kära stalkers!

Just nu sitter jag och dricker lite frulle - blåbärssmoothie, juice och kaffe. Gött! Det ser ut att vara finväder idag, så kaaaaanske att jag vågar mig på en promenad. Tanken är lockande.

Aaa just det ja, vi har köpt nya dricksglas som ni ser! Åhléns 49kr/st. Vi köpte 20st så att vi aldrig behöver olika i skåpet igen. Känns snyggt, prydligt och fräääääscht.

I torsdags satte Johanna löshår på mig! Har inte hunnit tagit någon snygg #selfie än, men här ser ni hur långt och tjockt det är. Som en hästman! Love it!
Klippte faktiskt lite på längden imorse. Blir ju helt omöjligt att frisera när det är för långt.

Nej, om jag skulle ta och förbereda mig inför den där promenaden..

Min baby!

Idag gjorde det ont i mamma-hjärtat när jag gick till bussen. Guzzen sprang nämligen efter, och jamade dessutom. Fy tusan, man vill ju bara gå hem igen och gosa sönder henne!


Kan tänka mig att det är tufft i början att lämna sina barn på dagis.

All fake everything!

Igår damp äntligen löshåret ner i brevlådan! Cirka 14 dagar tog det från Kina till Brynäs. Helt okej faktiskt!

Jag har köpt 200 slingor 60 centimeter, och det kostade mig typ 450kr. Bättre än så blir det inte! Älskar eBay.

Den här gången blir det hälften svart och hälften svartbrunt. Jag tycker att mitt hår kan skifta i brunt ibland, så tror att detta kommer se naturligt och snyggt ut.


Så nu ska jag ägna tio minuter åt att klippa av vaxet litegrann. Blir så onödigt stora fästen annars! Imorgon efter jobbet ska Johanna sätta i't! Excited!

Sist jag hade löshår var för närmare ett år sedan. Då såg det ut såhär:



@veromodagavle

God kväll kära följeslagare!

Idag har jag spenderat största delen av dagen på jobbet, 8-18.. Och inte var det mycket folk på stan heller, så tiden stod liksom stilla. Vad gör man då? Jo, man ser till att folk uppmärksammar att vi har rea!! Sista dagen imorgon dessutom.





Hannah och jag! Haha, sjukt kul! Förresten, nu har vero moda Gävle en egen instagram, så nu kan ni hålla koll på alla snygga saker som kommer in till butiken! FÖLJ FÖLJ FÖLJ @veromodagavle

Underbart väder!

Både jag och guzzen ligger och jäser på baksidan i solen!




Gud vad jag längtar efter sommaren! Då det är varmt på riktigt!

Annars då? Jo, vi har kört fem vändor till tippen idag igen. Men nu är det klartt! Rent och fint i garaget, på tomten och nere i källaren. SÅ SKÖNT!

Nej, om man skulle ta tag i middagen kanske..

Ugnsbakade bär!

Här kommer ett recept på världens godaste efterrätt!

Till 4 folk behöver du:
* frysta hallon och blåbär
* 200g vit blockchoklad
* 4 msk vispgrädde

Bred ut bären i en ungsform

Värm chokladen och grädden på låg värme

Vispa smeten len

Häll smeten över bären


In med formen i ugnen på 225grader 10minuter

Servera med vaniljglass! Aaaaahhh!!!


Jag kan säga er att det är paltkoma här hemma nu. Först grillat, sen denna efterrätt och nu har vi tryckt lite godis..
...ryggläge resten av kvällen.

Inte en lugn stund på vega!

Lördag, solen skiner och jag är ledig. Hallelujah! 

Jag kickade igång denna dag med en maskin tvätt innan vi drog iväg till tippen. Tre vändor har vi gjort, och än är inte allt slängt. Dock hann tippen stänga, så vi får fortsätta imorgon. Det vi kastade nu var två släp med sten och grus från källaren, och sen ett lass med träd and shit från gården. Behöver jag säga att jag är trött nu?

Sitter och laddar inför ett städpass just i denna skrivande stund faktiskt. Damma av lite och dammsuga. Men först samla energi. Och spela Farm Heroes.

Älskar att få saker och ting gjort när jag är ledig! Då kan man med gott samvete ligga och göra ingenting på kvällen. Och sen är det ju så roligt att det händer grejer också - blir fint på tomten och inne i huset. Me like!

Hmmm undra om jag ska beställa hem lite nytt till vardagsrummet efter städningen mån tro? We'll see!

Drömmen!

Sitter och kollar på en bff till Guzzen. Gled in på en annons ang chinchilla perser. JESUS KRISTUS! Jag tar dom alla!!




Alltså jag dör sötdöden!


Kaffeeeee!

Jisses vad trött jag är! Men bara några timmar kvar innan helg, håll ut Elin! Ska koka lite kaffe nu så ordnar det säkert upp sig.

Idag fortsätter reakaoset i butiken. 30-50% på massor av snyggheter! Kom och köp vettja!


Dessutom kommer Hayad och praktiserar igen. Nä men vad säger hon? Vad är det för namn? Elin skulle aldrig prata med någon som hette det! Hon kom in för några veckor sedan och berättade att hon nyss flyttat hit och behöver en praktikplats för att lära sig svenska. Vänta nu! Elin skulle väl aldrig säga ja till något sånt? Hon är ju rasist! Hayad var verkligen ett energiknippe och berättade hur mycket hon älskar mode. Självklart får hon öva sin svenska i min butik! Hon måste väl skoja? Är hon inte rasist? 

Så idag har vi även en tjej på plats som kan arabiska somaliska franska engelska och liiiite svenska. Kom in och prata med oss vettja!

BOOM! IN YOUR FACE HATERS!



Sverige 2014

Klistra in den här länken i er webbläsare och tryck fucking ENTER!

http://dani.metromode.se/2014/04/03/sweden-2014/

Det handlar om hur man som svensk blir kallad rasist för att man ifrågasätter saker som ex invandringen.

Bra skrivet Dani! Och videon - äntligen sätter någon ord på mina tankar.

Jag är INTE rasist. MEN det finns ju varken jobb eller rum till oss alla som redan lever här i Sverige - varför fortsätta välkomna invandringen, När vi inte ens kan ta hand om de som redan bor här (både svenskar och de som är födda i andra länder)?


Handikappad!

God morgon kära följeslagare! Sovit gott?

Idag står det jobb på schemat, och imorgon också, men sen är det fanimej helg! Jävlar va skönt det ska bli!

I förrgår var jag på gymmet och köttade utfall. Meningen var att jag skulle fortsätta med squats meeeeeeen det var en omöjlighet. Biceps och triceps fick sig istället en omgång. 

Detta resulterade i att gårdagen var pest och pina. Jag kunde knappt komma ner och sätta mig på toaletten! ...och jag har en känsla av att det inte kommer kännas bättre idag.

Någon som har tips på hur man botar träningsvärk?

Video istället för sms.

De senaste veckorna har jag och min vero moda-kollega Viktoria, placerad i Skellefteå, konverserat via VIDEOS! Haha, det är så jäkla roligt! Vi pratar om allt, men ofta blir det videos på outfiten. Så himla kuuuul! Love it!

Här är några printscreens på mig:







Hahaha dessa miner! 

Trodde aldrig den här dagen skulle komma!

Dagen då jag tar bort en tatuering.

Det gjorde typ....en miljon gånger så ont som att tatuera den! Vi har ej använt laser, utan nån annan elektrisk metod (haha vet inte ens vad det heter..)
Här har vi kört en test för att se vilken frekvens som tar bäst. Därför är endast tre punkter gjorda. Resultat om 8 veckor.


Tanken är att bleka så pass mycket att jag kan tatuera över dom. Absolut inte för att jag ångrar mig, utan för att kunna göra den nya gadden så awesome som möjligt.

RSS 2.0