Valborg, och sol!!

Vilket härligt väder det bjuds på idag! Och tydligen skulle resten av veckan bli lika fin. Jag håller tummar och tår för att det stämmer!
Fin bild, men nej, gräset är fortfarande väldigt läskigt.

Micke tog en premiärtur på åkgräsklipparen idag, och Devin var nyfiken och ville såklart pilla lite!
Min älskade älsklingar!

Vi fick spontanbesök av Mickes kusin med tjej tidigare idag. Så hiiiimla trevligt det var!! Blir nog en tripp till dom inom en snar framtid känner vi. Dom bor i Söderhamn förstår ni, så det är inte "bara" att svänga förbi. Tyvärr.

Och ikväll då? Vad händer?
Vi har blivit bjudna till olika mysiga tillställningar, men känner att vi blir hemma själva i år. Sanningen är den att vi inte orkar krångla med Devin på kvällen. Han lägger ju sig runt 18-tiden, och vi vill inte sabba rutiner. Eller ja... Är lite mer bakom än bara rutiner, men pallar inte förklara. Vi får vara tråkiga småbarnsföräldrar i nåt år just nu. Det tar vi igen sen! :)

Från det ena till det andra - morsan smygfotade mig idag. Från sidan. Tack. Tack för den.
Jag bara äääääälskar dubbelhakan. Och armen. Mums, vilken pudding!

DATENIGHT!

Igår hade jag (som jag skrev tidigare) bokat bord på Helt Enkelt och fixat biobiljetter. Morsan hade Devin.

Maten var, som alltid, jätte god! Och personalen super trevlig - som alltid. Dessvärre fick jag sammandragningar(?) from hell så vi fick gå lite tidigare än väntat. Spände så jäkligt att jag fick huvudvärk, så det blev en tripp till Apoteket faktiskt. Värken i magen släppte efter lite promenad, som tur var.

Efter två alvedon satt vi bänkade i biosalongen och HEJ GRAVIDKROPP! Jag hade glömt hur det var sist; att det inte funkar för mig att sitta i en liten (japp-den är fan liten nu) stol i två timmar. Filmen var bra iallafall, vi såg Djungelboken! Vi båda kände att vi hade kanske hellre sett en "vuxenfilm" istället faktiskt. Action. Pang pang.

Summan av kvällen: NJA.
Jätte jätte skönt att komma iväg och få egentid. Men ingen höjdare att kroppen valde att krångla - Likaså Mickes kropp! Hans axlar är ju fasen helt förstörda efter att ha hoppat på kryckor i x antal veckor! Blev alvedon för honom också.

HAHA VAD ÄR VI FÖR PENSIONÄRER?!

Sjuk tråkigt att varken jag eller Micke var on top igår liksom. När man för en jävla gångs skull kommer ut! Själva! Tur det blir fler gånger. Nästa sommar ska vi tammetusan sitta på en uteservering med en kall öl i handen i kvällssolen! SÅ DET SÅ!

Leksakslåda, check!

Imorse satt jag och Micke i vardagsrummet omgivna av leksakskaos. "Vi måste skaffa nån bra förvaringslåda här inne... Det ser ju förjävligt ut."

Sagt och gjort! Micke åkte och köpte material och VIPS stod denna i vardagsrummet:

Med lite färg och tapet blev den ännu finare:

Passade så jäkla bra in under öppna spisen!! Jag är så sjukt nöjd!

Och när leksakstiderna är över blir den skit bra för ved!

Nu ska jag krypa till kojs. Natti!

och POFF!

..så var pilen borta!

Ett riktigt stort träd med tre stammar. Eller så var det tre träd riktigt nära varandra? Äh, vad vet jag. Trädgård är inte min specialitet.

Eftersom Micke hade ansvaret för en före-bild så blev det ju naturligtvis ingen sån. Typiskt honom att inte första vikten att före och efterbilder till min blogg.

Kvar är nu massa jäkla flis och ett stort hål. En vacker dag ska även det bort, och hålet fyllas igen. Some day..

Jag önskar verkligen att jag inte hade en sådan svag och tung kropp nu! Vill rensa upp så himla mycket på gården, sopa bort grus från uppfarten, klippa ner buskar och göra andra sysslor som min kropp inte klarar av. Suck. Men men, nästa sommar då jävlar är jag stark nog!! Var sak har sin tid, som det heter.

Yrvädret!

Igår åkte jag och Devin hem till Linda. Dom har totalrenoverat deras hus och fram tills i förrgår bott i källaren. Så igår ville jag inspektera! And what an inspection! Så himla fint dom har fått det alltså. Jätte roligt att se!

Devin kände sig som hemma direkt genom att sno Mios napp, slänga mat på golvet, möblera om och sprida leksaker omkring sig...


Ja ni...vad ska man säga? Boys will be boys? Haha.

Tack för kaffet Linda, och för att vi slapp städa efter oss! 🙈 

Comfy!


Sådär ser brallorna ut som jag fick av Micke! Dom kommer från indiska och är typ huuuuur sköna som helst!

Jag har köpt rätt många byxor i den där modellen (hippiebyxa som brorsan säger) nu när jag är gravid. Så jäkla skönt att ha ej-åtsittande!! Dessutom kommer dessa vara perfekt i sommar även efter förlossningen. Äntligen ett mode i min smak, haha.

Dock är det liiiiite tidigt att gå utomhus med dessa kan jag tycka. Tyvärr. Men snart ger väl våren upp för sommaren kan vi väl hoppas? Och då kan jag glida runt i luftiga kläder all day looooong!

Hipp hipp hurra!

Igår fyllde Micke år! Av Devin fick han en jacka, och av mig en middag + bio. Jag har pratat med morsan som kommer hit och passar Devin på fredag så att jag och Micke kan få egentid. Det blir första gången vi är ute på en "date" sedan lilla korven föddes. Välbehövligt! En mycket bra present om ni frågar mig. Win-win situation liksom. Micke blev iallafall väldigt överraskad och glad, och det är det som räknas. Att han blev nöjd på sin b-day.

Efter mysmorgon med en lugn (diskuterbart) och nöjd bebis for vi ut till köpis och strosade runt. Devin var fortsatt nöjd i kundvagnen så jag och Micke gick från butik till butik i lugnan ro. First time ever, typ! Trots att det var Mickes födelsedag köpte HAN ett par byxor till MIG, plus kläder till Devin. Sikken karl hörrni!
Ser ni jeansen uppe till vänster? Devins första! Han var SÅ söt i dom! Dog outfit-döden ett tag. Gullrumpan min!

En riktigt bra dag hade vi. Älskar att göra saker med min fina lilla familj!

Hemma igen!

Så var vi hemma igen efter en dag i Söderhamn. Mammas föredetta karls nya kvinna fyllde år. Haha herregud vad knepigt det där lät. Låt mig förklara..

När jag var 10 unga år blev morsan ihop med Håkan. Dom höll ihop tills jag var  typ......21? Han är som en pappa för mig. Eller vadå "som en"? Han ÄR min pappa. Nu kanske ni undrar vart min biologiska farsa höll hus, och ja, det undrar jag med. Vi har haft ganska dålig kontakt genom åren, men sanningen är den att jag inte är ledsen för det med tanke på att jag har Håkan. Världens bästa Håkan.

Han har lärt mig så mycket genom åren. Och jag är så tacksam att han behandlade mig och brorsan som sina egna. Blod är inte alltid tjockare än vatten, det ska gudarna veta.

Så. När mamma och Håkan gick skilda vägar fanns det inte på kartan att han och jag inte skulle hålla kontakten. "Vad som än händer kommer du alltid vara min pappa" minns jag att jag sa till honom precis i början av deras separation.

Och därför är det inte heller så konstigt att vi firar hans nya tjej. Tycker inte jag iallafall.

Devin med morfar Håkke:
Så mycket kärlek.

Äpplet faller inte långt från trädet.



Hahah, stackars Devin har ärvt mitt charmiga sätt att sova..

Natten har varit som vanligt här hemma; Devin sov 18-04:45 med tre uppvak. Bättre lär det väl inte bli när lillebror är född heller. "Börja om från början, börja om på nytt" som Sven-Ingvars sjöng en gång i tiden.

Idag ska vi åka till Söderhamn på kalas. Ska göra mitt bästa för att hålla mig vaken.. Zzzzzzzzz!

100% energi, 0% vett.

Devin är inne i en riktig bus-, gnäll- och klätterperiod just nu. Om han inte kommer upp i soffan eller fåtöljen eller vad det nu än kan vara, så skriker han så att han skakar. Han blir så.jävla.förbannad. Om det är jobbigt? Eh, ja. En smula.

Undra vem han har ärvt sitt dåliga tålamod från? *host, host*

Apropå dåligt tålamod. Jag är såååå DONE med att vara gravid nu. Superklar. Och då mina kära vänner vill jag bara meddela er att jag har 100 dagar kvar. HUNDRA. Kommer fan hinna kvävas av min egna dubbelhaka innan dom 100 dagarna har gått..

Kaggen vecka 26 (25+2).

Nu ska jag duscha och tvätta håret. Sen ska den här sälen (apropå ingen hals) ligga strandad på soffan resten av kvällen. Vilken lördag hörrni..

Pappersarbete.

Äntligen har jag tagit tag i lite paperwork här hemma. Busenkla saker som jag skjutit upp, bland annat att skicka in nya föräldraledighetsansökan till jobbet. Från och med första september (då jag skulle ha börjat jobba igen) till och med februari. Februari TJUGOHUNDRAARTON! My god. Kommer ju vara sån jäkla rookie när jag kommer tillbaka! Bra chef liksom, haha!

Apropå föräldraledig.
När Devin fyllt 1 år måste ju jag ta ut penning 5 dagar i veckan för att inte förlora min SGI. Men hur blir det när nästa är född? Och jag är hemma med båda? Då måste jag väl kunna ta ut så få (eller många) dagar jag vill? Iallafall om jag väljer nya barnet. Om jag skulle välja att ta av Devins dagar, är det 5 dagar ändå som gäller? GAAH, måste ringa f-kassan alltså. Clear my mind.

Blev ju väldans bra må jag säga!



Nu längtar jag till lite piggare kvällar så att vi kan sitta i varsin fåtölj och mysa.

SOP jävla SLUT.

Idag har varit en jobbig dag. Gick och la mig alldeles för sent igår, och det fick jag sota för idag.. Trött, ont i kroppen, huvudvärk. Devin har dessutom vart väldigt grinig, vilket har resulterat i tårar. För mig. Pallar inte alla dessa extra hormoner! "Bara" 14 veckor kvar nu..

Vecka 26.

Anyway!

Vi kom iväg till coop och Ikea trots att två av tre familjemedlemmar haft gråtattacker. På Ikea köpte jag blockljus i olika storlekar att ha i öppna spisen (måste renoveras innan vi kan elda), två ramar och en matta. Det börjar likna nåt här i vardagsrummet nu! Nya soffan kom igår och förra veckan köpte vi en till fåtölj att ha framför öppna spisen. Imorgon hoppas jag att vi kan inhandla en arm till tvn. Som sagt; det börjar likna nåt! Sakta men säkert.

Nu är jag så trött att hela kroppen värker, så trots att klockan bara är halv åtta ska jag gå och lägga mig.

Säljes!



Klösmöbel till katt. Väggmonteras med tre skruvar. "Snöret" kan skruvas bort om man vill. Finns att hämta i Valbo. 500kr. Skickas ej.

Ögonfärg.

Jag har alltid sagt att jag har blå ögon. Blå-gröna. Men på senare tid tycker jag att dom ser mer och mer gröna ut. Grön-blåa. Kan ögon ändra färg såhär sent i livet? Eller beror det på graviditeten? Anyhow, i like it!

Vilken färg skulle ni säga att ögonen har?

Micke och Devin har isblå ögon, och jag är övertygad om att nästa bebis också kommer ha blå ögon. Anledningen till att jag inte har klarblå ögon beror nog på att farsan har bruna. Farsan bruna och morsan blå. Min syster har likadant - gröna. Grön-blåa.

Spännande det där med DNA.

Underbart är kort..

Igår sov Devin väldigt oroligt. Vände och vred sig, och hostade. Så när klockan var strax efter 21 gick jag och la mig bredvid honom. Då snusade han fram till 02 innan det var dags för ny blöja och mat. Sen sov han till 05:20, och nu sitter han och sliter sönder nån bok i sin lilla hörna.

Någon som kan rekommendera en bra nattblöja? Om vi inte byter på natten kissar han igenom den förstår ni.. Många gånger har stackarn vaknat och haft blöt pyjamas. Lillplutten då! Vi använder vanliga libro nu. Comfort, eller vad dom heter. Jätte nöjda med blöjorna på dagarna!

Nya fransar!

Ikväll har jag fyllt på mina fransar hos bästa Elin!


Det var längesedan sist nu, eftersom jag inte har kunnat lämna Devin med Micke. Pga bruten fot (ni vet). Men ikväll fick vi det att fungera.


Vilken skillnad det blir med fransar hörrni! Ser piggare ut och känner mig kvinnligare.. snyggare, och bah helt jävla awesome. Nu ska jag bara lära mig blinka med ett öga så att jag kan flirta med Micke.

Om ni också vill få snygga ögon så GÅ TILL ELIN! Hon jobbar även som frans-lärare, om det är nån som är sugen på att jobba med detta. LL LASH LOUNGE GÄVLE på söder. Hon gör även naglar.

Nu ska jag ta å borsta gaddarna och kasta mig i sängen. Får fan inte bli senare än 21 ikväll. /Tant-Elin

Plötsligt händer det!

Igår la vi Devin, som vanligt, runt 18-tiden. Han sov till cirka 01, fick ny blöja + flaska, och somnade sedan om till 06:20!!

Är det nu det händer gott folk? Är detta vändningen!? Och en annan fundering; vad gjorde vi? Ställde in en radio? Stängde av elementet? Nä. Vi har inte ändrat ett skit. Det bara hände! Vi får se om detta var ett one hit wonder, eller om det fortsätter.

En sak är säker; min kropp och knopp är inte van att få så här mycket sömn på raken.. Har nämligen huvudvärk i skrivandes stund (som jag vaknade upp med). The body works in misterious ways!

Just nu: Devin i sin lekhörnan. Micke nere på Devins madrass. Jag och guzzen i sängen. Guzzen får passa på att njuta av att sova här inne, för snart är den tiden över... #fästingsäsong

Mysig måndag.

Idag fick vi besök av Johanna med kidsen! Skrållan är 2,5 år och Freddie är nån månad äldre än Devin.

Det är så roligt att se dom leka, även om grabbarna inte riktigt fattat grejen med kompisar och samspel ännu. Hehe.
Som jag alltid tjatar om; längtar tills dom är lite äldre och kan springa omkring och jaga varandra. Mys!

Efter lite innelek blev grabbarna trötta, så vi gick över till Owes och kikade när skrållan härjade av sig i lekparken. När pojkarna somnade i vagnarna, så drog vi in på en fika. Mycket trevligt!

Och tänk hörrni; snart har även jag två kottar! Shit! Jag som inte alls var intresserad av att bli förälder väntar nu mitt andra barn. Både jag och Micke ändrade oss över en sommar; vi bestämde att jag skulle sluta med minipillren. Nervöst beslut, men jag ångrar det inte en sekund! - Devin är mitt ALLT och jag älskar min fina fina familj hur mycket som helst! Living the dream.


Åldrades 20 år på en dag.

So it happened. Vi köpte en Volvo. Herregud, det tar emot bara att skriva! Växer man upp med en saab-fantast blir det liksom lite som det blir. Sen tycker jag att volvo känns så fruktansvärt gubbigt och bondigt! ....typ.


Nästa minus:
Förutom att det är volvo så är den blå. BLÅ! Min värsta färg. Fråga mig inte varför. 

Näst nästa minus:
Inredningen är beige. BEIGE! Till och med ratten är fan beige!

Plus:
Rymlig. Automat. Sköna och stora säten. Säker.

Jag är ju mer en BMW och Audi-tjej. Ytligheter. Men eftersom vi är en tvättäkta svenssonfamilj (mamma pappa barn barn husdjur villa) passar väl en Volvo bäst. Shit, känner mig så sjukt gammal nu alltså haha!!


Alla överlevde!

Devin somnade kl 18, och sen sov ongen fram till 03:45(!!!!), fick flaskan + ny blöja och sov sedan till 06:15. Alltså. VAD GÖR VI FÖR FEL HEMMA? Hur kommer det sig att han vaknar oftare? Svärisarna har också en madrass nedanför deras säng, så själva sängen är i princip densamma. Skillnaden är att dom sover med istappar i taket (lätt överdrift), medan vi har vanlig rumstemperatur i sovrummet. Dessutom satt farfar Mats och kikade tv fram till halv tolv-isch, och tvn hörs väldigt väl in till deras sovrum. Ska vi ställa in en radio i vårt sovrum? En radio + vrida av elementet?

Jag har hört fler vars barn sover bättre borta. Snälla snälla ni, kan ni svara på varför!? Anyone??

Själv sov jag väldigt oroligt och vaknade några gånger. Nu är det gjort iallafall! Och ALDRIG mer. Hehe, jorå. Nu när vi vet att det fungerar så känns det bra. Snart (njaaaa) är det ju dags att klämma ut nästa kiddo, och då måste ju någon komma och vara med Devin. Så det är bra att veta att farmor kan rutinerna. Nu ska vi introducera mormor för nattrutinerna också.

Devin i dockvagnen, haha! Än så länge får han vara hur liten han vill. Snart kommer han alltid vara STOREbror liksom. Men fram tills dess; dockvagn!

Vecka 25, och magen känns vääääldigt stor. Eller kanske inte galet stor. Det gör däremot armar, rumpa, lår och DUBBELHAKAN.
Inga tigerränder på magen än så länge. Bara på the lovehandles. Inte så oväntat att dom skulle bli större nu med andra kotten. Jag ber till gravid-gudarna att jag slipper mitt på magen. Skulle jag dock få bristningar där så kommer jag göra en FET tatuering över skiten.

Hormoner much?

Efter middagen här hos svärföräldrarna började vi diskutera Devins nattning. Vi kom överrens om ett bad, och det gillade han skarpt! ...som att det var en nyhet? Vår lilla groda!

Jahapp. Sen kom frågan jag har gruvat mig för; "Ska han sova uppe med er eller nere med oss?". Vi bestämde att han får testa att sova nere. Utan oss. Utan mig. Sen bröt jag ihop och började gråta. Alltså, jag orkar inte med mig själv! Jäkla hormoner. Aja, förhoppningsvis går det bra för farmor/farfar, och förhoppningsvis kan jag sova hela natten.. Probably not. Men vi kan ju hoppas!

Förkyld bebis.

Hur länge är dom bebisar? Jag tror faktiskt Devin kommer vara bebis tills han blir myndig. Då, kanske, kommer han att bli ett barn. Haha. Nä men seriöst - är dom bebisar till ettårsdagen typ? Inte för att det egentligen spelar någon roll, men det är roligt att höra hur ni andra tänker.

Hur som haver. Bebisen vaknade upp och var jätte förkyld imorse! Blek, glansiga ögon, snoret rann, hostig och även täppt i näsan. Det började redan igår med snoret, så natten har inte varit den bästa.. Så vid hans små lurar idag passade först jag på att sova, och sen Micke. Sköööönt!
Babymonitorn visade två tröttisar (Devin ligger ovanför Mickes huvud haha).

Imorgon ska vi ju till Söderhamn och sovs över hos svärisarna (som jag sa). Men det känns inte särskilt roligt när Devin är dålig. Hoppas han vaknar upp och mår bättre imorgon! Ett som är säkert; han sover med oss i gästrummet iallafall. Tur i oturen, hehe.

Trots en gnällig och snorig dag har han haft sina glada stunder. Solstrålen min!

Sovrum.

Nu har jag orkat upp för trappen och in i sovrummet för en fotosession, haha. Man kan verkligen säga att detta är ett SOV-rum, då det för närvarande står tre sängar på rad där inne. Stackars Devin som får offra sitt rum till förmån för lillebror och morsan & farsan. Typ.

Det är ju inte direkt vackert just nu, men ack så bra detta fungerar!




När Devin vaknar så brukar han krypa över på mattan och riva i böckerna eller leka med leksakerna. När han tröttnat på det så försöker han krypa upp i vår säng, och med lite hjälp går det bra. Sen så backar han ner igen eller kör fritt fall ner på sin madrass. På detta sätt så får jag och Micke lite snooze-time varje morgon, och som imorse somnade ju Devin om uppe mellan oss i två timmar! HEAVEN!

Och eftersom vi ännu inte har någon grind på övervåningen så satte vi en hasp på dörren. Känns tryggt utifall han skulle försöka smyga sig ut om vi - mot förmodan - skulle sova.
Man skulle ju kunna stänga dörren också....om den gick att stänga. Vad ska man säga? Gammalt hus.

Så. Detta med en (två ovanpå varandra) madrass brevid vår säng fungerar klockrent för oss! Spjälsäng vägrar ju Devin, och en växasäng skulle han krypa ur och slå sig i. Nu kan han inte rulla eller krypa ur sin säng, plus att vi får plats att natta honom (eller sova med honom om det är en krånglig natt). Klockers!

Men jag längtar faktiskt tills Devin får eget rum så jag får inredaaaaaaa! Så kul ju! Hehe.

Grillat är ju faktiskt godast!

Igår kom Linda och lille Mio hit och hängde. Solen visade sin bästa sida i nån timme, och vad passar då inte bättre än att grilla till lunch? Kött, pommes, bea, majskolvar, sallad, vitlöksbröd och alkoholfri öl! Lyxigt en helt vanlig tisdag må jag säga.

Imorse vaknade Devin strax efter 05, men efter lite lek i rummet fick han flaskan och somnade om till 08:30! Jesus Amalia! Tänkte visa er hur det ser ut i hans sovrum lite senare. Sitter nere just nu med Devin och orkar inte gå upp för att fotografera.

Nu ser jag att Micke glider in på gården med donkenfrulle! Möms! Bye bye👋🏼

Heartbeat.

Idag var det dags för första mvc-besöket på länge. Vägning, mätning, stick i fingret OCH äntligen lyssna på kottens hjärta. Jag som har varit övertygad om att magen är ovanligt stor fick mig en smärre chock när hon visade att jag låg ytterst lite över mittstrecket. Vilket inte alls är ovanligt vid så pass täta graviditeter. Jahapp, där ser man.

Mitt blodsocker låg väldigt bra, men, mitt blod.. Värdet var typ sjukt dåligt. Hon frågade om jag börjat äta järntabletterna som vi kom överrens om sist. "Ja...jo..aaa.." fick jag fram innan Micke avbröt mig med hårda ord "nej, du äter inte dom. Nej." Till mitt försvar; hon frågade ju om jag börjat äta dom, och det har jag. Hon frågade ju inte om jag hade slutat käka dom. För det har jag också. Nu ligger tabletterna iallafall intill tandborsten så att jag inte ska glömma. Tydligen kunde en del av tröttheten komma från detta dåliga blodvärde. Hoppas verkligen tabletterna hjälper lite mot det. Mycket.

Och sist men inte minst; hjärtats hjärta. Det tickade på i "pojk-takt" och lät jätte bra. Puh! Trots att jag känner väldigt mycket rörelse var jag ändå nervös.

Nu är det god natt här hemma. Klockan är ju nästan 21 herregud! Hehe..

Nytt BVC och barnvaktstankar.

I måndags var vi till BVC här i Valbo. Första gången, och jag skulle väl ljuga om jag sa att jag inte var nervös. Jag hoppades så innerligt att sköterskan (barnmorskan?) skulle kännas duktig och pålitlig. Och visst gjorde hon det hörrni! Vilken lättnad! Äntligen slapp vi höra nåt i stil med "oj oj vilken stor kille vi har här då höhö"... Suck. Ja, Devin är en stor kille som följer SIN kurva hur bra som helst. Försök inte intala mig nåt annat. Vatten mellan måltiderna för att inte bli så hungrig kan du dricka själv, kärring! Så ja, detta BVC känns jätte bra.

10 månader har Devin hunnit bli. Han är inte intresserad av att gå något mer, men kryper däremot sjukt fort! Och klättrar! Herrejisses vad det ska klättras här hemma. Snart 12kg lätt och 77cm lång är han. Gosisen min!

Micke har börjat prata lite lätt om att Devin ska få sova borta. Eller att vi alla sov tex hos hans föräldrar, men att Devin sover nere i deras rum och jag och Micke sover själva på övervåningen. Träna lite på barnvakt, så att säga. Vad jag sa om detta förslag? Ingenting. Blev helt chockad över förslaget. Och rädd. Efter några sekunders fundering ville jag skrika INGEN ANNAN ÄN VI SKA SOVA MED VÅR ÄLSKLING! ÄR DU DUM ELLER? LÄMNA BORT HONOM PÅ DET VISET?! HAN ÄR JU BARA EN BEBIS! MIN BEBIS! Men jag hejdade mig och sa någon i stil med; Eehhh...nja..jo, kanske. Vi kan ju hälsa på dom iallafall. Absolut.

Hur gamla var era barn när dom sov borta första gången? Och är det någon som känner igen sig i mina känslor? Fan, å ena sidan skulle det ju vara så sjukt skönt att få sova mer än 4h i streck... å andra sidan.. well... MIN BEBIS!!

(Hehe tröttisar båda två)

Hey hey hey!

Men nu ni, nu var det ett bra tag sen jag kikade in här hörrni! Det har vart fullt ös med hus och barn den senaste månaden, so thats why.

Här kommer då en liten update:

Micke har brutit foten.
Japp, hans första (och förhoppningsvis sista) benbrott. I elva dagar har han gått med nåt form av halv-gips och absolut INTE fått stödja på foten. Detta har då inneburit noll hjälp här hemma med Devin, typ. Får man tycka synd om sig själv när det är Micke som har ett brutet ben?


Jag har fyndat soffor!
Med hjälp av Sanna och mamma har jag  via facebook köpt en soffa för 500kr och en fåtölj för 100kr! Helt perfekta för övervåningen. Im very happy.

Devin har tagit sina första steg!
Jajjämän hörrni! Tre-fyra steg blev det innan han föll som en fura. 9 månader och 30 dagar ung. Dagen efter likadant. Men sen har det vart snålt på gång-fronten. Han är väldigt duktig på att stå utan att hålla i sig, och det ska han ju ha cred för.

Jag har målat en vägg.
Japp, en av tre. Sen orkade jag inte mer. Det är lite slitsamt att vara gravid förstår ni. Speciellt när jag får natta Devin, ner och laga middag, äta, plocka undan middag och SEN kan jag få freetime att göra vad jag vill. Det vill säga; göra det som måstes. Helst hade jag velat sova för Guds skull.
Ps, jag byggde ihop den där satans möbeln helt själv å. Svor nog en gång i minuten.

Jag har både gått upp och ner i vikt.
Mår ju inte skitbra av att bli tyngre, det ska jag säga er. Men sen Mickes lilla olycka (han vurpade på uppfarten som under natten förvandlats till isbana) har jag gått ner två kilo. Alltid nåt liksom. Tror dock inte det är ett sådant bra tecken.

Jag har färgat håret igen!
Äntligen övertalade jag Annelie att färga håret på mig. Försöker ju få till blonda längder förstår ni. Helst vill jag bli gråhårig.... men det blir ett senare projekt. Nu är det ljusbrunt och knappt några röda pigment kvar alls! Det går åt rätt håll. Bleka upp topparna innan sommaren, sen får det stackars barret vila ett tag.

Det har säkert hänt en massa andra grejer också, men nu har Devin somnat här bredvid mig och ju längre jag ligger på rygg- ju fler sura uppstötningar jag får. Så nu ska jag resa på mig (det är fan inte bara det!), och gå ner och ha lite freetime såhär efter Devins nattning. Vilket ikväll innebär; sy sista gardinen till "hallen" på övervåningen. So far do good:
Japp, en liten blöjbytarstation på övervåningen. Får inte plats på toaletten förstår ni.

Hej så länge!

RSS 2.0