Heartbeat.

Idag var det dags för första mvc-besöket på länge. Vägning, mätning, stick i fingret OCH äntligen lyssna på kottens hjärta. Jag som har varit övertygad om att magen är ovanligt stor fick mig en smärre chock när hon visade att jag låg ytterst lite över mittstrecket. Vilket inte alls är ovanligt vid så pass täta graviditeter. Jahapp, där ser man.

Mitt blodsocker låg väldigt bra, men, mitt blod.. Värdet var typ sjukt dåligt. Hon frågade om jag börjat äta järntabletterna som vi kom överrens om sist. "Ja...jo..aaa.." fick jag fram innan Micke avbröt mig med hårda ord "nej, du äter inte dom. Nej." Till mitt försvar; hon frågade ju om jag börjat äta dom, och det har jag. Hon frågade ju inte om jag hade slutat käka dom. För det har jag också. Nu ligger tabletterna iallafall intill tandborsten så att jag inte ska glömma. Tydligen kunde en del av tröttheten komma från detta dåliga blodvärde. Hoppas verkligen tabletterna hjälper lite mot det. Mycket.

Och sist men inte minst; hjärtats hjärta. Det tickade på i "pojk-takt" och lät jätte bra. Puh! Trots att jag känner väldigt mycket rörelse var jag ändå nervös.

Nu är det god natt här hemma. Klockan är ju nästan 21 herregud! Hehe..

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Sarah

Haha där ligger mina oxå... Trots de skrev min förra barnmorska in "äter varannan dag" i journalen 😁

2016-04-12 @ 12:52:15

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0