Nytt från Asos.

(eller egentligen tradera. Men tjejen där hade inte använt den, så jo, jag kan säga nytt från asos. And once again - kan man något annat än älska tradera och eBay? Dont think so.)
 

Vad tycker ni - Hiss eller diss?

Instagram

Uppdaterar lite flitigare där! BONNYBLOW


Update.

Hej hej hallå everybody!
 
 
Jag är fortfarande hemma. Väntar på posten, haha. Vill så gärna se om mina JEFFREY CAMPBELL heels kommer idag! Hoppas, hoppas! Fick faktiskt dom som en tidig födelsedagspresent av mami och papi! Hur schysst liksom!? SUPER SCHYRRE! Speciellt eftersom det är hela tre veckor kvar till min b-day.
 
Känner mig lite efter faktiskt.. Men jag gillade verkligen inte dessa skor precis ibörjan när dom var super poppis. Nu har JC-hetsen lagt sig lite, och ärligt; vem kan motstå en sko med så mycket nitar!? I can't. 1895kr på Nelly.
 
 
Nu ska jag dra på mig långklänningen och checka läget i lådan!

Ja må han leva..

..uti hundrade år! Grattis lillebror på 19års dagen!
 
 

Lillebror som inte är så liten längre..
 
Så idag åker jag till Söderhamn för att krama om gossen och säga grattis!

Chihuahuan Raffe.

Ja, hur gick det när Mozart följde med till Lotta och Raffe i måndags? Not very good. Raffe skällde som en galning, och fick därför stängas in på övervåningen. Mozart å andra sidan, var lugn som en filbunka.

Hundvakt.

God morgon, peeps! Sovit gött?
 
Jag har inte sovit så där jätte bra (vilken skräll va? haha). Igår kom Oscar och Lina hit för att lämna deras ögonsten Mozart. Mozart är en liten hund på 13 år. Herren på teppan, verkligen. Vill jag gå åt höger och han åt vänster... gissa åt vilket håll vi går?
 
 
Anyways.. back to the sleepingpart!
Mozart bestämde sig för att börja vandra fram och tillbaka i huset redan vid 5 snåret imorse.. och eftersom hundar har klor så låter det ju litegrann när dom spatserar över golvet. Jag kunde med andra ord inte somna om. Dessutom är jag så orolig att han inte ska känna sig trygg här! Så en blandning av irriterande ljud och oro har gjort att jag sovit relativt dåligt.
 
Så vi tog en promenad för att han skulle bli trött och sova (fungerade icke), och sen käkade jag frukost och herrn tiggde som aldrig förr. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det hängning av tvätten som är i full gång. Vid 11-tiden ska jag ut till Lotta i forsby! Jag hoppas Lord Mozart sköter sig där ute. Ni minns väl att Lotta har en chihuahua? Raffe?
 
 
Jag återkommer senare om hur det gick. Solong så länge!
 

Back in the days!

Igår var jag till Söderhamn, och fick med mig en kartong med fotografier hem! Så nu tänkte jag slänga ut bilder på mig själv från ungdomens ljuva dagar! Haha! Bilderna ligger tyvärr inte i tids-ordning. 
 
Där hade vi lite egobilder. HAHAHA. Vad ska man säga..
 
Här kommer lite bilder på mig och vänner.
 
Snacka om att jag har blivit snyggare med åren......
 
 

Fjärde kvällen...

...jag inte kan somna. Ligger och vrider och vänder på mig bara. Fy fan.


Inte helt hundra.

Nej, gott folk, jag känner mig inte helt hundra idag. Häning, ont i magen, klen.. What can it bero på, kan man ju undra?
 
Efter att jag lagat mat för en hel armé har jag legat i sängen och halvsovit bara. Jag borde klippa gräset.. men nä, jag pallar inte! Alla dessa jävla måsten! Jag orkar inte behöva göra saker! Jag vill göra saker för att JAG VILL och inte för att JAG MÅSTE på min semester. Måste göra det, måste hälsa på den, måste vara si, måste vara så, måste måste måste! GAH! Nästa vecka kanske det känns annorlunda. I hope so.
 
Fan, är det konstigt att man har ont i magen. Känner mig uppstressad till max.

Dags att börja storkoket!

God morgon, cyberpeeps!
 
Jag ska strax sätta igång att göra matlådor till Micke. 14 stycken. Ni ska veta att jag inte gör det för hans skull, no way! Jag gör det för min skull. Jag vill hinna ha lite kvalitetstid med snyggingen innan han drar iväg igen. Ni förstår, det vankas helgjobb.
 
Han kommer hem vid 15-16 tiden idag, fixar nya matlådor, och drar sedan ner till stockholm igen för att jobba helgen + veckan. Detta innebär att på 11 dagar hinner vi ses ca 4-5 timmar IDAG. Därför gör jag hans matlådor innan han kommer hem.
 
Me and you, just us two. ♥
 

Bebiskläder.

Aloha! Jag är på lite bättre humör sedan jag skrev sist. Trots att detta konstiga väder har givit mig en grym pannknack. Men det är inget som inte två treo kan lösa.
 
Vad har hänt hittills idag då?
Jag har städat och diskat. Dammsugit och skurat. Tvättat mattor. Sen kom Lisette förbi, så vi har snackat om allt mellan himmel och jord, och varit ut på shoppingtur. Jag kom hem med lampor till nya rummet, sköljmedel, örhängen och ett par stycken bodys till lilla systerdottern Saga! Det är det senaste tillskottet i hennes barnaskara.
 
Först har vi Nellie:
..sen kom Nikki:
och det senaste tillskottet Saga:
 
Det är tre vackra barn må jag säga! Måste bero på att dom är släkt med mig! Hehe.
 
Nu ska jag bege mig ut till carro för att inviga deras nya utemöbler! Jag hoppas för guds skull att dom är färdigmonterade! Haha!

Hej igen!

Vet ni vad? Nu när jag satt och käkade frukost blev jag så jävla irriterad. Jävla skit väder alltså!! Lusten att ta en promenad försvann ganska fort när deet började blåsa och jag såg de svarta molen dra över.
 
Oh well... jag kan dammsuga och städa med gott samvete idag då iallafall.
 
/Sur som en citron

SMHI ljuger.

Igår när jag kollade vädret var det stora solar hela dagen. Idag? Not so much. Tydligen ska det börja regna snart, och hålla på fram till 14tiden. Kul, riktigt kul.
Jag är medveten om att första prognosen är över Brynäs och andra över Gävle. Men jag lovar er att det inte är strålande sol på Brynäs just nu heller, haha.
 
Igår började jag ju dagen med en promenad faktiskt! Tror att jag ska fortsätta med den morgonrutinen. Jag har ju regnjacka utifall det skulle komma en skur. Och kepsen kommer självklart vara på den med! Men först, frukost! Jag kan höra från köket att kaffebryggaren har puttrat klart. Äntligen!
 
God morgon!

Stekt.

Mmm, jag är verkligen stekt! Helt knallröd i facet! Och randen efter bikinin... not so very pretty. Imorgon ser det ut att bli ännu bättre väder än idag, så då får jag försöka sola bort tubtop-brännan med hjälp av en annan bikinitop. Good plan. Om det är någon som är sugen att joina mig så är det bara att kasta iväg ett sms!
 
 
Annars då? Well, jag har en molande värk i magen. Typ magsäcken. Känns som jag är jätte hungrig fast jag nyss tog mig två kvällsmackor. Jag har dessutom ätit både lunch och middag idag, så jag borde absolut inte vara hungrig. Ändå gör magen ont. Märkligt. Är väl stressen som ser till att jag får magkatarr igen eller nåt. Tackarr! Och som att det inte var nog med magen, ja, då har jag ont i huvudet också. Bra kväll.
 
Nu ska jag strax knäppa igång en rulle, och sen blir det tidig sömn. Eller så skippar jag rullen och går och lägger mig direkt innan jag börjar gråta pga molandet i magen. Fuck! va ont det gör.

Details.

All these jewellery.. you just gotta love them!
 
Dom två nedersta är från eBay, och det länkade är från indiska (long time ago..).

Kontoret/Syrummet/Gästrummet

Både jag och Micke är grymt nöjda med hur det blev!!! Nu är det såklart lite kvar att köpa - stolar (nu använder vi matsalsstolarna), lampor (två som skall hänga i fönstret), kruka (till hörnet mellan skrivborden), gardiner (to the window, såklart), pennhållare och andra saker till hyllan under pärmarna (vi tog det vi hade sålänge), etc etc etc - men this is hur det ser ut so far:
 
Här är själva kontorsdelen. Faktiskt förvånansvärt skönt att ha datorn vid ett skrivbord istället för att sitta med den i soffan. OTROLIGT skönt faktiskt.
I hörnet mellan kontoret och systationen (haha) skall vi ha en hängkruka hade vi tänkt. Dels för att det kommer bli awesome, och dels för att få in lite färg i rummet (blommor är ju gröna så..).
Kort på våra familjer ska framkallas och sättas i ramarna, svartvitt, hade vi tänkt.
Pärmarna med diverse viktiga papper.
 
Så, vad tycker ni? Jag älskar det!!

Killer breakfast!

Imorse slängde jag ihop en latte och två hårdbrömackor med keso, skinka och tomat. En bra start på dagen om jag får säga det själv.
 
Det är skapligt fint väder ute. Dock inget ligga-och-sola-väder. Om jag blir förvånad? Nej, inte ett dugg. Jag funderar om jag antingen 1, ska gå ut och klippa gräsmattan eller 2, ta en promenad eller 3, dammsuga. Vad tycker ni? Just nu lutar det åt en promenad faktiskt.
 
God morgon!

Söderhamn.

Hemstaden.
Funderar på att klämma in ett besök där i veckan. Kanske onsdag? Kanske inte. Kanske tar det nästa vecka? Eller inte alls? Ni förstår, mycket är bra med söderhamn.. men mycket är även dåligt.
Know what i'm talkin' about?
 
Men jag har en syster med tre döttrar som jag verkligen saknar! Och en underbar familj som jag vill krama om. Sen har jag ett par riktigt fina vänner som har stannat kvar, och dessa vill jag bestämt fika med.
 
Så vi får se när jag tar finbilen upp till hemstaden.

Poledance is killing me!

Hej och hå, hur ska det gå?!
Ikväll var det poledanceträning. Andra gången sen forever. Och vad ska man säga? Jag är svag och stel - som fan. Allt gick dåligt.. Snacka om att man tappar styrka på nolltid om man slutar träna! Och flexibiliteten ska vi inte tala om. Men jag kan fortfarande nudda golvet om jag står upp (förstår ni hur jag menar?), och det är ju alltid nåt!
 
Men det är inte alls roligt att inte kunna göra de trick man en gång kunde. Eller iallafall nästan kunde. Skit! När det känns såhär dåligt, då vill man inte ens fortsätta. Men jag tänker inte ge upp! Hör du det Sofia!! Hehe.
Korten ovan är från 27e juni 2011. Ett år sedan alltså.
Och jag lovar er: Om jag skulle testa de tricken idag skulle det sluta illa!
Känner dessutom att jag har lagt på mig lite. Inte någon surprise direkt!

God morgon, måndag!

Undra hur länge jag kommer känna mig rastlös den här gången? Ni förstår, jobbar man rätt mycket och helt plötsligt får semester.. well.. det är nog inte bara jag som går runt och tänker på jobbet den första semesterveckan. Eller? Förra semestern var det nästan hemskt, haha! Då ville jag strunta i semestern och dra ner och jobba. Men jag behärskade mig och stannade hemme. Hehe.
 
Men det värsta med denna semester, vet ni vad det är?
Det är att Micke inte har någon semester. Han måste dessutom jobba några helger framöver för att hinna med allt dom har att göra på bygget. Så när jag börjar jobba igen, DÅ får han tre veckor ledigt. Skrattretande va? Jag vill typ ha ihjäl "nån" när jag tänker på det. Stackars oss.
 
Idag, första riktiga semesterdagen, är det ett pissigt väder. Hade jag förväntat mig nåt annat eller? Så strax innan twelve o'clock ska jag hämta upp Mathilda så drar vi ut till Köpis för att kika lite.
 
Nej, nu ska jag svepa kaffet och börja fixa trynet!
 
And hey! ↓

Semester!!

Igår jobbade jag stängning på Glitter, och idag vaknade jag upp med världens bästa schema: Ledig i fyra veckor!! 29-32! Så nu håller jag tummarna på att vädret är på min sida.
 
Idag har vi varit på Ikea och inhandlat diverse saker till kontoret/gästrummet/syrummet. Jag är så taggad på att börja bygga ihop alla byråer och garderober och sätta lister och bla bla bla blaaa! Det kommer bli så fint, så fint! Och det kommer bli så otroligt skönt att kunna ha symaskinen framme hela tiden! Score!
 
Annars då? Just ju! Dansen! Har ju glömt att berätta om chairdancen! Jag var verkligen jätte nervös innan vi började. Men tammefan - jag grejade det! Kom ihåg alla 8st 8or vi fick lära oss! Imponerad av mig själv. Här har vi en bild när jag lär carro (som missade första lektionen) och Ghaida rutinen! Haha:
Som ni ser är det väldigt stelt i spliten.. Men lite stretch på detta så!!
 
Nej, nu ska jag sortera in den vikta tvätten i garderoberna! Och så snart Micke kommer hem igen (hjälper tobbe att lasta virke) ska vi köra igång med "kontoret"! KUL!

sommarkväll

Dansen igår var sjukt kul! Berättar mer om den ikväll!

Nu ska jag cykla ner till jöbbet! 13-20 idag. Det är ju "sommarkväll" ikväll på staden, så både Gallerian 9:an och Flanör har öppet till 20:00! Dessutom kommer det vara musik och annat skoj ute på torget! Ses ikväll va?
 
 
Bye bye!

Poledance

Igår körde jag första poldance-passet på över ett år! Och NEJ, kroppen kommer inte ihåg ett skit. Stel som ett kylskåp och svag som... jag vet inte vad! Men kul var det! Verkligen! Känns så sjukt roligt att jag äntligen har tagit mig i kragen och börjat igen!

Och vet ni vad? Nu ska jag iväg på ett chairdance-pass! Hur FAN ska det gå, kan man ju fråga sig? Återkommer med svar.
 
Rädd:

Ångest.

Jag är inte den som stressar upp mig i onödan när det gäller borttappade saker. Dom kommer oftast fram efter några minuters letande. But not this time... I lördags såg jag mina nycklar sist. Låste upp cykeln på stan och cyklade hem. Är nästan helt säker på att jag såg nycklarna på bänken hemma en timme senare, innan jag och Micke drog iväg till Tobbe & Carro. Nu är dom borta. Verkligen! Har letar överallt, flera gånger! Dom finns inte!! Jag har även bett Carro letat hos dom, men ingen lycka där heller. Fan fan fan. Jag har varken tid eller råd med detta!!


Appen fungerar igen!

Så nu kan jag kika alla kommentarer som inte ville nå mig via e-post! Den roligaste ikväll kom från en "anonym" person... typ. Haha!! Bimbo? Den var ny!


Dagens Elin

 
Idag har jag på mig min älskade långklänning från H&M.
Någon som har en likadan i SVART att sälja?!?
 
Idag kör jag ett kortpass på jobbet. 12-17. Skönt faktiskt.

God morgon.

Inatt har jag sovit lite bättre! Hårbotten har blivit lite mer van vid tyngden, i guess. Och nu gör det inte alls särskilt ont. Lite öm bara. Varken mer eller mindre.
 
Imorse hoppade jag in i duschen och tvättade håret för första gången. Jag känner mig grymt osäker på kvalitén på detta hår alltså. Aldrig att jag köper från denna försäljare igen! Det är första gången jag tvivlar på att det är äkta hår när jag köper från kinserna.. Fast vore det inte äkta borde det typ ha smält över tången igår? Hmm.
 

Jag testade saltvatten sprayen från Redken imorse också. Och den var värd sitt pris! Håret blev genast mycket strävare! Mycket mycket braaaa.
 
Nej, nu ska jag koka kaffe och kanske lägga mig ute på solstolen en liten stund? Börjar jobba kl 12:15, så idag har jag tiden på min sida! 

God natt.

What a day, what a day.

Mitt hår har varit katastrof idag alltså! Alldeles för lent och glansigt. Bläää! Så jag sprang in på Nikita Hair och shoppade mig en saltvattenspray från Redken. Nu ska jag väl få lite strävare hår! Den där lilla flarran kostade över 300pix så den borde väl göra lite nytta? Provar efter en hårtvätt imorgonbitti.

Och apropå imorgon..
TORSDAG! Micke kommer hem! ♥


Bild på håret.

Har inte sovit ett jävla skit inatt. Hårbotten gör så fucking jävla kuk ont!!! Ni som har haft extensions vet vad jag pratar om. Det är som dom säger; vill man vara fin får man lida pin. Indeed.
 
 
Det var lite halvsvårt att locka.. Alldeles för lent, liksom. Men jag tycker att det går in bra i mitt hår. Sjukt nöjd är ja iallafall! Betalade inte ens 1000kr för 150st slingor och insättning. Hej ekonomisk!
 
Nu måste jag kasta på mig kläderna och cykla fort utav helvete ner till jobbet! Ciao!

Tisdag.

Idag har jag looked like this:
Linne från Asos och byxor från gymnasie-tiden.
 
Jobbade öppning till stängning idag, och vet ni vad? Armbandskampanjen startade idag!! WOOHOO! 10kr/st för dessa snygga flätade armband! Eller flätade och flätade, det är massa olika färger och varianter! Skynda fynda! Sålde som smör i solsken idag!
 
Efter jobbet kom Annelie hit och worked some magic! Nu känner jag mig verkligen som mig själv igen! Har tvättat håret, fönat det, plattat och lockat det. Det är äkta. Puh! Ni förstår, man ska inte alltid lita på kineserna man köper det av på eBay.
Jätte dålig bild.. i know.. Men jag lovar; ni får en bättre imorgon innan jag cyklar ner till jobbet!
 
Good night, peeps!

Nya favoriten!

 
 
SAIL - AWOLNATION
 
Det var faktiskt lillebror Patrick som tipsade om denna. LOVE IT!!
 

Pannknack.

Hello! Som rubriken lyder har jag en redig pannknack.
Drog i mig två treo så fort jag kom hem från jobbet..
Måste verkligen börja dricka mer vatten om dagarna.
 
Annars då? Ska eventuellt fixa håret ikväll. Håller verkligen tummarna på att det blir av. Men i ärlighetens namn tror jag att det blir imorgon. Jag gör som grodan - lever på hoppet. Vill, vill, vill, vill göra det ikväll!!
 
Känner att jag har slutat brytt mig lite om mitt utseende på sista tiden. Orkar inte ens lägga ögonskugga eller använda läppstift these days.. Men så fort håret är i (japp, jag SKA sätta i extensions!) så är det back to normal:
 
Over n out.

Long time no see!

Hello everybody! Nu var det länge sedan jag skrev, igen. Jag skyller på blogg-appen som inte vill fungera! Helt värdelöst att inte kunna blogga via nallen.. För det är ju oftare man sitter med den än datorn.
 
Anyways..
 
Det har inte hänt så mycket sedan sist.
Det var mycket trevligt när mami fyllde år.
Jag hade på mig mina brallor från gymnasiet! Boot cut!! LOVE IT!
 
Igår efter jobbet dracks det strawberry daquiri, baja päron och bira!
Så idag är jag lite seg faktiskt, även om jag inte alls blev på lyset.
 
Nu ska jag klippa gräset! Ciao!

RSS 2.0