Nu är det dags att gå hem från jobbet! Hel...

img_1378 (MMS)

Nu är det dags att gå hem från jobbet! Heldag idag igen = slut i skallen. Nu blir det tacomys med snyggaste mannen! Drar dessutom till med långhelg, tackarrr!


prima ballerina!

Byxorna töjde sig en aning över dagen, och resulterade därför i perfekt size! Bra där.

Dagen har gått i slowmotion.. det har varit roligt att jobba med både Cecilia och Mathilda, men trots deras trevliga närvaro har dagen krypit fram. Hatar sånna dagar. 20timmars-dagar. Men jag överlevde ändå, och nu ligger jag i sängen med Ballerina Kladdkaka. Whhoooppss!

Samtidigt som jag trycker kakor kollar jag på Kanal 5's "Extrema dieter" (eller nåt i den stilen). Hmm, känns lite motsägelsefullt faktiskt.

"Elin, vilken diet följer du denna vecka?"
"Kak-dieten!"

Önskar att jag åtminstone tränade. Men inte ens det gör jag. Only cookies. Men snart så! Snart blir det inköp av gymkort! Äntligen frisk! *peppar peppar* Micke och jag kommer träna på samma gym. Jag insisterar på lika träningsoveraller.. men han vägrar.

dagens.

Japp, då var det dags att cykla ner till jobbet! Kör heldag idag.



Har dom nya brallorna på mig idag. Hoppas dom går ut sig lite under dagen, för dom är jävligt tighta just nu! Muffintop! Haha! Butikssäljaren på GT sa att dom går ut sig ½ storlek typ. Perfekt!

god morgon.

Jag har nyss gjort iordning frukost OCH en liten låda med mellanmål! Snusdose-size. Keso + kokos + honung. Så nu blir det frukost, banan, lunch, mellanmål och middag. Jag tycker det låter som en ypperligt bra plan.

Nej, nu måste jag sminka mig.

busy day.

What a day.. what a day..

För en gångs skull har jag haft fullt upp på en ledig dag! Kul! Började, som ni läste, med en promenad med Carro. Därefter ut till valbo för att kika lite. Köpte ett par jeans (jeggings?) från Gina Tricot. Riktigt snygga för att bara kosta 199kr! NÖJD.

Funderar på att köpa ett par mörkblåa också. Jag har aldrig ägt ett par sådana.

Efter jeansfyndet åkte jag till svägerskan för att passa söta Amra! Vi målade, läste saga, plåstrade om skadade gosedjur, åt mellis och gjorde pärlarmband!

Amra valde färger och jag fick trä på dom på tråden. (trä på?)

Efter barnpassningen blev jag bjuden på middag - lyx! Men innan dess hann jag hem för att lasta på äppelträd-spill-grenar på släpvagnen och duscha. Middagen bestod av broccoli- och skinkgratäng med potatis! Verkligen SKIT GÖTT! Det ska jag göra här hemma inom snar framtid.

När jag var mätt och belåten åkte jag iväg till silverkursen... och nu är jag hemma igen.

Sammanfattning: En riktigt bra dag! Trots att den började mindre bra..


dåligt morgonhumör - check!

Ledig. Bra väder. Vet ni vad det resulterar i? Jo, en grinig elin. Vet ni varför? Jo, för att soljävlen lyser in genom fönsterhelvetet (persienner tycks inte hjälpa) och väcker mig! Lätt att sova när man har en strålkastare i nyllet? I helgen ska den där fula jävla helvetes rullgardinen upp!

Andas. Djupa andetag. In med rosa moln. Ut med grön ilska. Ett två tre.

Jag sitter och äter frukost nu. Ska snart dra på mig promenadoutfiten och dra en repa runt hemlingby med carro! Blir dock ingen pw. Vägrar bli sjuk igen! Så det får bli en lätt, men lång, promenad. Bra plan.

Efteråt drar vi iväg och handlar lite mat. Jag ska börja med mellanmål igen. Mådde ju inte dåligt av det sist, liksom. Jag har dessutom fått grymma keso-tips! Så nu är jag pepp! Är det var annan timme man ska käka? Eller var tredje? Ida, jag vet att du kan detta!


dagens.

Yes, då var det dags att cykla ner till jobbet. Stängning står på schemat.


Idag har jag på mig glansiga leggings och en stor pösig tröja/blus.. Håret fick sättas upp, eftersom det ser ut som SHIT annars. Blä. Jag trivs bäst i utsläppt hår. Men men, what to do liksom? Ingen som bryr sig ändå.

Ps, du är väl medlem i CLUB GLITTER? Alla som är det får 25% rabatt på stickat!


äntligen en riktigt jävla bra film!

Just nu gör jag flera saker samtidigt (tur man är kvinna!) - internetar, viker kläder, dricker kaffe, städar toaletten, sminkar mig. Det ni! Datorn har jag i sängen. Ser typ ut såhär:


Hmm, kanske borde vika undan pyjamasen istället för att ha den hängandes på väggen? Äh, en annan dag!

Igår skulle jag och min snyggare hälft kolla på film. Medan jag lagade matlådor till honom (jag vet - jag är en klippa!) spelade han lite trailers för mig. "Den lät väl bra va?" ropade han efter någon actionrulle. "Jo, det tycker jag väl.." svarade jag och lämnade korvstroganoffen för att kolla på trailern. COLOMBIANA hetten den. "Ja, den tycker jag vi tankar hem!" utbrast jag och lämnade vardagsrummet. Efter några minuter ropade Micke "Sådär! Bion börjar 20:45!".

Naaaaaw gullig karl va?

Och vet ni, det var den bästa rullen på länge! Så jävla bra! SE DEN!


filmsnack.

Igår kollade vi (äntligen?)Black Swan. Den skulle ju vara såååå bra. .. Jag och Micke kom överens om att den hade varit bra OM det inte blev lite väl... övernaturligt? i slutet. Den började bra men sen ökade crazy-nivån lite väl mycket. Total waste of time. Så, nu vet ni det.

Jag tycker att Mila Kunis är så snygg! Vet inte vad det är med henne, men olalalaa säger jag bara. Hon var lika het i Friends With Benefits. Och inte alls lika het i That 70's Show. Så, nu vet ni det.

(När jag skulle googla en bild på henne hittade jag INGEN som beskriver hur hot hot hot hon är på vita duken. Mycket märkligt. Måste vara något med hennes rollfigurer som gör henne så snygg. Och jo, jag är straight.)

Just nu sitter jag och dricker kaffe. Micke sover. Jag kan aldrig sova länge. Så, nu vet ni det.

känsliga läsare varnas!

När jag skriver om stora spindlar här hemma, hur stor tror ni då att dom är? Tror ni att jag överdriver? Well, jag googlade lite på "källarspindlar" och hittade exakta kopior av mina små ärkefiender.



Vad säger ni nu då?

Jag börjar nästan gråta nu när jag laddade upp bilden. Fy fan va vidriga dom är! Nu har vi allafall köpt spindel-spray och bombat med nere i källaren! Jag ger blanka fan i om dom är bra. Jag skiter i att dom håller ohyra borta. Jag tycker att spindlar är ohyra!

Kanske borde vi ha köpt råttfällor istället för spray? Dom är ju inte små direkt..

tadaa!

Idag köpte vi - totalt spontant - en taklampa till sovrummet!

Jag älskar den! You, dear lamp, complete the room!

Det är inte lätt med lampor! en hel djungel av dom - och ofta är dom riktigt riktigt dyra, om dom är riktigt riktigt snygga. Men denna var ett kap! Ett fynd! För det var en sån här lampa vi har letat efter.. eller ja, helst skulle det vara svarta prismor all over.. men detta funkar jätte bra det med! Woohoo!

vill man vara fin får man lida pin.

Ni vet den där öron-håls-maskinen jag berättade om för några dagar sen? Att den var old school eftersom man var tvungen att med handkraft trycka igenom örhänget genom örat. Well, that was wrong. Jag visade Micke maskinen idag, och han bah "Du drar ju ut denna och sen trycker du på denna och sen .. BANG!" .. Jävlar va blond jag kände mig då. Brast ut i ett gapflabb och berättade om min smärtsamma piercing-stund här hemma.

HAHA.

Nåja, jag velade som värsta chicken ett bra tag innan jag till slut sköt igenom brosket! Det gjorde inte särskilt ont, till en början. Men nu, nu bränner det på bra nog å!

 
BANG! NÖJD!

rubrik.

Tänk att man aldrig kan bli frisk alltså! Har ont i bihålorna, tung i skallen och snor, snor, snor. Jag blir galen!

Idag är det jobblördag, och imorgon är det jobb-söndag. Inte min favorit helg, men någon måste få den fashionabla världen att rulla också!

Bla bla bla.. jag har inget roligt att skriva. Jag har ingen lust att skriva heller för den delen.

På återseende!

hur hittar man tillbaka till sig själv?

Ibland känns det som att man håller humöret upp allt för länge. Att man klistrar på det där fejkade smajlet så pass länge att man inte vet om man skrattar för att man förväntas skratt, eller för att man tycker det är roligt - på riktigt. När man är arg och ledsen är det till och med jobbigt att fejka ett leende när man ska ta på roughen.. och då mina vänner, då är det jobbigt.

Jag gillar inte att vara ledsen. Eller arg. Eller grinig. På senaste tiden känner jag inte igen mig själv. Vad är det som händer? Jag gillar inte att vara mig just nu. För om sanningen ska fram har den riktiga elin varit borta sedan länge. Den där starka tuffa snyggingen med skinn på näsan har gått i ide. Och det är utmattande att varje dag försöka agera som att hon inte har försvunnit, som att hon fortfarande är vaken.

Hur hittar man tillbaka till sig själv?



god morgon.

Vilken lyckad kväll det blev igår då! Trots att jag kände mig halvful och hade jobbat hela dagen så blev kvällen verkligen lyckad! Halvful och halvfull - det sammanfattar mig igår. Vilka härliga brudar jag har som kollegor alltså!



Nu i efterhand ser jag att jag borde ha tagit av mig klackarna. Var ju ett huvud längre än alla på bilden! Amazon-woman! Men men, vad gör det om hundra år?


snabbis!

Inatt vaknade jag 02:04 och kunde inte somna om på två timmar! Två jävla timmar! Detta resulterade i en mycket mycket trött elin imorse när klockan ringde.

Ikväll är det Kick off på Nian. Det vill säga middag, tävlingar och alkohol med alla (okej, inte alla) som jobbar i gallerian. 180 stycken blir vi.

En tråkig nyhet är att jag öppnar OCH stänger. Så det blir typ nothing fancy att ha på mig. Samma som igår fast med skinnbrallor och klackar. Det får duga.

Har ni tur blir det kanske nån mobiluppdatering. NU ÄR DET BRÅTTOM!

nöjd och glad!

God kväll, cyberpeeps!

Det blev inga leopard naglar idag! Nästa gång!

Det känns så bekvämt att göra naglarna nere på stan faktiskt. Gå direkt till jobbet efteråt - eller direkt dit efter jobbet. Well, you get the picture? Sorry elin! Maria vann över mig idag.

Eftersom jag hade så fina naglar var jag tvungen att köpa en ny ring också!

Jag har kollat på denna länge, och nu var det prisänkt! So i just gotta have it!

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Dagens look.

img_0419 (MMS)

Dagens look.


hej och hå!

Gooooooood morgon, peeps! Hur kommer det sig att när klockan ringer seven o'clock är det super svårt att ta sig upp. Aldrig har jag varit tröttare. MEN när jag är ledig och inte har ställt klockan och vaknar seven o'clock är jag pigg. It doesnt make sense! GUD!

Jag ska vara nere på Studio Plaza klockan nio för att få mina naglar fixade av Maria. Yes you heard me - ingen Elins Nagelstudio denna gång. Jag har nämnligen blivit övertalad av Maria att testa henne. Dessutom har jag hört att hon är grym på leopard! Hur naglarna blir får ni se sen. Whhooopppaaa!

PEACE OUT!


Japp - det är nya höga strumpor jag har på mig. E-bay, såklarrrt!

man får inte glömma lillen!

Denna fick komma hem från kursen idag:

En liten ring till lillfingret. Jag har dock inte bestämt mig om den ska vara slät eller om jag ska göra något mönster på den? Eller så gör jag en till tunn ring, kanske skruvad?, för att ha ovanför. Hmm, sånt som visar sig vet ni!

För er som inte vet hur man gör en ring kan jag ju säga att denna var stenhård och rak innan jag satte klorna i den. Man får värma upp den, koka den, banka den, värma den, koka den, slipa den.... Kanske visar er bild för bild nästa gång. Kanske.


huset som gud glömde?

När jag hade krattat en full skottkärra och en full plastsäck med äpplen kände jag att "DETTA ÄR FAN BULLSHIT!". Jag kollade på den största boven.. det största trädet. "NU FÅR DET FAN VARA NOG!". Jag hämtade såg och stege och kapade typ halva trädet!


SKRÄCK #1
När jag skulle till att frisera trädet upptäcker jag typ tio getingar som surrar argt omkring. Tydligen så festade dom loss på äpplena!? WHAT? Flydde in i huset pga getingfobi.

SKRÄCK #2
Kände mig ordentligt lortig efter allt sågande, så tänkte hoppa in i duschen - men först tvätta! Trippar ner i sidenmorgonrocken (viktig detalj) för att skicka in en mörk tvätt. Nere i källaren, in the tvättstuga, möts jag av Huset som gud glömde deja vu ! Fullt av små små flugor i fönstret. FULLT! Riktigt lortigt. Fattar inte vart dom kommer ifrån? Vi har det helt och rent där nere. Säkert fukt vetty. FUCK FUKT.

SKRÄCK #3
När jag ska hämta dammsugaren för att suga upp dom små jävlarna får jag se, i ögonvrån, något i vasken. "OH NO. HELL NO." tänkte jag när jag insåg att det var en spindel. En långben-spindel, fast med stor jävla kropp och feta hårnåls-liknande ben. Usch, värsta sorten! HUR kan dom bli så stora? VAD äter dom liksom? Verkar äta lite..

Jag tog närmsta tillhygge - tavellist från ikea - och skulle döda den.. men misslyckades. Jag svär att jag hörde benen (spindelns) klappra mot vasken. Fy satan. Vid det här laget så grät jag hysteriskt. Tog fram hårsprayen (vart kom den ifrån?) och sprayade för glatta livet (mitt liv)! tills den fick ner farten och jag kunde halshugga den. Yes, den var fan så stor så att den hade en nacke!

Och att allt detta utspelade sig i sidenmorgonrock är det värsta. Fatta hur sårbar jag kände mig! Tänk om spindelns polare hade krypit upp där under? ÅH FY! Vill inte ens tänka tanken.

det kryper i mig.

Vilken jävla eftermiddag det blev! Äntligen har jag normal puls igen. Skräcken var total. Jag berättar mer ikväll, för nu måste jag rusa iväg på silverkursen!

i've got the power!

När jag ändå skulle ta en sväng med bilen passade jag på att testa cigarett-usb-knappen. And guess what? Den funkar klockrent! Nu kan vi ladda what so ever när vi kör bil! Ruskit bra!

Vet ni vad mer som var ruskit bra? Priset! 13 kr!
Hmm, kanske borde städa lite i caddyn va?

Paketet jag hämtade ut var till en polare. Sad but true! Kanske att det ligger något smarrigt ute i brevlådan till mig idag istället? Brevbäraren borde komma snart.


pensionären.

Fil med banan, frön och sylt + kaffe = bra start på morgonen! Den här filtrenden är här för att stanna. Jag håller mig mätt tills lunch, magen mår bra och det går lätt att äta. Japp, filen är här för att stanna.

Imorse när jag slog upp mina blå, sträckte på mig och tänkte "Ahhh, nu måste jag ha sovit länge! Skönt!" var klocka inte alls mycket.. den var 07:23 ! Vaaaafaaan, liksom! Kärring-varning här hemma! Vad är det för fel på mig!? Sov kvinna, SOV! Jag är ju ledig idag.

Ja ja, nu ska jag dra på mig skorna och brumma iväg till affärn'. Igår låg det även en avi i brevlådan förstår ni. Spännande! Älskar att handla på nätet, för då blir det så spännande när saker och ting anländer! Jag glömmer liksom bort vad jag har köpt efter ett tag. Är ni också excited? I bet you are!

Ps, Sabina - loved your comment!


jag sköt mig själv. god natt.

Aaaaaj! Gjorde fan ondare än med nål det här! Men kan ju bero på att jag höll på å mecka lite så det började blöda värre än värst. Vilken jävla pers! Nåja, nu sitter örhänget där. Andra i raden av... fyra? Ska låta denna läka innan jag trycker ett till.

Världens konstigaste vinkel..

Örat är uppsvällt som.. ja.. jag vet inte vad! Stort! Fast inte överdrivet..

Nej, nu ska jag sova. Ligger redan i sängen så jag ser ingen anledning till att inte lägga mig i tid. Att sova är bästa medicinen när man är sjuk också, har jag hört. Good night.

denna vecka har börjat bra.

Idag var det julafton på jobbet! Höstens snygga nyheter är här! Woohoo, i love it! Feta halsband, stora ringar, leopardmönster och fjädrar. Det som fick följa med hem idag var ett halsband för 149kr (finns även i guld/brons) och en ring för 59,90kr. Sjukt bra priser! Både jag och vår söta praktikant köpte ringen! MUMS!



GLITTER IS THE PLACE TO BE! is the place to shop*

Vad annars? Jo, i brevlådan låg det lite roliga saker!

*Svar från fittdoktorn = inga cellförändringar! Puh!
Firade detta med två godisar jag hittade här hemma.

*USB-uttag laddningsgrejs till bilen. You get it, huh?

*Öronhålstagnings pistol!! Hade dock inte stake nog att göra på mig själv. För mycket brosk. Så jag får be någon anna imorgon, alternativt vänta till torsdag då Micke kommer hem. Någon som vill ha ett hål?


En aning oldschool, men funkar nog utmärkt ska ni se! Tänker nog prova att ta ett hål längre när på örat istället, där det inte gör svinigt ont eller är mycket brosk. To be continued..



Okej då.. kanske inte har så lite hår ändå rååå. (läste igenom kommentarerna. Skäms på mig!

dagens look.

Jag kan inte riktigt bestämma mig hur jag ska ha klänningen..

Antingen har jag den "utsläppt" :

Eller så har jag den knuten:


Hmm.. vilka problem man har alltså! Långklänning är ju inte riktigt jag alltså.. blir nog knuten idag. Tror jag. Som sagt; vilka problem man har! NOT.

Klänningen kommer från MONKI för hundra år sedan.


saknar mina extensions.

God morgon i regnrusket! För här är det verkligen ett ruskigt regnande. Det ÖSER ner! Otroligt mysigt, OM man ska vara inne hela dagen. Vilket jag inte ska vara.. SUCK!

Igår färgade jag håret och brynen, så idag tänkte jag att håret inte skulle se så kort ut. Idag tänkte jag att jag hade vant mig. Idag tänkte jag att det skulle blir bra bara jag fixade det. Idag tänkte jag "äh, det går bra det här å!" .. men tyvärr så måste jag meddela att mitt hår känns... otillräckligt? Idag känner jag mig... inte som mig själv. Efter typ tre månader med extensions hade jag glömt bort att jag 1, hade klippt av mig en bit innan vi satte in det och 2, att jag inte har tjock hår. Surt, sa räven. Grymt, sa grisen. Grymt surt, säger jag.

Elin med surläppen:


Vad tycker ni? Ser ni någon skillnad?
Och JA, jag vet att morgonrocken ger mig världens djupaste v-ringning. Men vem bryr sig? Egentligen - VEM bryr sig? Jo, just det ja! Ni anonyma avundsjuka människor har sägert någon kommentar att lägga.

Detta blir intressant.

söndags mys..

..med eminem. Som vanligt nu för tiden.




Vet ni vad som är sjukt ocoolt? Jo, det är...

img_1467 (MMS)

Vet ni vad som är sjukt ocoolt? Jo, det är när vi precis ska åka iväg å handla - och jag inser att Micke har dragit på sig jeans och nyjackan.... och jag ser ut SÅ HÄR! Sjukt ocoolt.   Det är annat om båda är mjukisar, för då slipper jag skämmas över att se ut som en lodis ensam! Taskigt av Micke att smyga på sig finkläder måste jag säga..


Mr Trött.

Imorse gjorde jag en cheklista:

*Plocka ur diskmaskinen.
*Kratta äpplen.
*Slipa väggen.
*Göra matlådor.
*Städa garderoben.
*Dammsuga och skura.

Kratta äpplen skiter vi i. Så då är det bara matlådor kvar. + att jag måste färga håret! MÅSTE. Så jag ska försöka få upp herrn ur sängen nu så att vi hinner med allt i tid. Försöka..



Just det ja! Ni har ju inte sett så mycket att sovrummet kom jag på. Vi har två tv här inne just nu, så jag vill inte ta några bilder än. Vill att det ska vara klarrrt när ni får se det. Men jag är jävligt nöjd. Här sover vi som gudar!

Detaljer:



I veckan köpte jag nya kuddar från Hemtex, 3 st, samt en pläd/filt i samma stil. Fårskinnet är en gåva från mamma! Och ljusstakarna fick jag av min moster för hundra år sen. Jag älskar vårt sovrum!  Mörkt och mulligt - precis som mig. Höhöh.

korthårig.

Men just det! Glömde skriva i tidigare inlägg att.... jag är korthårig nu!! Buuhuu, me wanna die. Nej, men Micke tog ut mina extensions igår (vilken jävla karl man har som ställer upp alltså!!), så nu känns det jättte tunt och jätte kort.

Jag orkar inte resa mig och fota med iphonen,
så en dålig webcam-bild får räcka for now.


Okej, det är inte kort. I know. Men om man jämför med tidigare så är det både tunnare och kortare! Mitt fåfänga hjärta slits i bitar sågär dagen efter. Jag har ju inte ens planerat att sätta i nytt hår för ens om någon månad. Stupid choice! Sooo stupid!

Men men, håret är glad iallafulafall. Nu får det vila tills det är dags att vara jul- och nyårssnygg! Eller tills jag inte står ut längre..

god morgon!

Då är man vaken, sedan nån timme tillbaka.. som vanligt. Varför kan jag aldrig sova länge för? Visst är det skönt att vara morgonpigg.. men ibland vill man ju bara sova riktigt länge.

Igår låg jag i sängen i princip hela eftermiddagen och kvällen. Mådde inge vidare alls! Ont i huvudet, snuvig och illamående. Illamående from hell faktiskt. Men idag mår jag bättre! Thank god.

Just nu sitter jag och äter frukost.

Vi tjejer är ju bra på att göra flera saker samtidigt,
så jag ska nog hämta kaffemuggen också.

avundsjuka.

NU vet jag, mina vänner! Nu vet jag äntligen hur sann avundsjuka låter.

Ungefär som denna kommentar:

"Jag tycker du är snygg men du retuscherar ju bilderna på bloggen. Det syns solklart om man ser dig i verkligheten. Men tycker du är snygg ändå."

Detta var ju bland det sorgligaste jag har läst. Jag har noll skillz när det kommer till photoshop, äger inte ens det programmet. Det enda jag gör är att ändra färg på bilderna. Och det borde väl verkligen inte ändra mitt utseende från bild till verklighet?

"Nämen, jag trodde du var svart/vit!? Vilken chock!"

Ibland tar man ett kort och tänker "fan va dassiga färger det blev! inte alls som irl", och då är det väl härligt att man kan dra upp kontrasten i bilderna en aning? Don't you think?

Och käre anonyma svarsjuka Tjåå, jag skulle vara glad om du beskriver bättre vad exakt jag retucherar. Tack på förhand!

jag vill ha en stuga!

Man har ju haft sämre fredagar kan jag ju säga!! Vilken jävla stuga vi var i, hallelujah så fint! Typiskt att jag inte tog några fler bilder. Att man alltid ska glömma bort det! Morr.

Jag önskar att vi hade en stuga vi med. Fast en fjällstuga. Mmmm, det vore nåt det! Men jag lovar, jag tackar inte nej till en sommarstuga heller. Om det är någon som vill skänka bort en?




smink.

Spritaffärn, mataffärn och klädaffärn. Check, check och check! Ikväll blir det stugmys! Det är jag och Micke och ett till par. Vi ska käka gott, dricka goda drinkar och spela roliga spel. Kommer bli awesome! Jag har köpt ett par nya (väldigt enkla, väldigt tråkiga) svarta mjuksbrallor. Behövligt! Invigning ikväll.

Från det ena till det andra..

Den senaste tiden har jag fått frågor som "vem har sminkat dig?" "har du gått en make up utbildning?" och kommentarer så som "gud va fint sminkad du var!" "hur sminkar du dig?" "du är så fin". Eftersom jag tycker det är hysteriskt (japp - hysteriskt!) roligt med smink kan ni få en Dagens Make Up.

Bild tagen i bilen medans jag kör och kisar.. Ha överseende, tack!
how do you make gifs

Jag har använt Ghetto som grund. Skuggat med Pollution. Highlight:at med Muffin. Suddat ut kanterna med Dramatic. Ni som är haj på MUS skuggor know what im talkin' about.

Hörs imorn och det inte blir något mobilbloggande ikväll.

Gold Digger.

From now on kommer jag att lukta helt jävla fantastiskt! Igår köpte jag en ny parfym - gold digger - från Make Up Store. Det är deras senaste doft, and i love it!

Förutom att den luktar godare än godast kommer den i en ursnygg förpackning!


Till varje doft står det även en text på förpackningen, och flaskan, som ska beskriva doften. Eller kanske kvinnan som bär doften? Detta är verkligen en parfym i min smak. Heheh.


"I am sassy and know how to get what i want. Apart from rich men, i love leopard prints, designer bags and high heels. My favorite place is St Tropez where i spend my days hunting for Mr Right. I am looking for someone to fulfill my every need and desires, so if you are not rich, don't bother. /Gold Digger"


jag älskar mitt jobb.

Mamma, du undrade vart halsbandet kom från. Well, vart tror du? *blink blink* Vi har fått in massa snygga till trenden Top Collection. (även ringar och armband, såklart) Idag fick ett till komma med mig hem. Modifierade om de vita stenarna till silverpluppar. Tycker att det blev mycket bättre! Tänkte först göra dom svarta.. men nja, inte idag.

Det översta är alltså originalet. 169kr på Glitter!

Och här kommer en svindålig bild på halsbandet som mamma hade uppmärksammat. Även detta har jag modifierat om med nagellack. Svart fick det bli då.

Kanske är jag duktig och fixar en bättre bild.. someday.


black and grey.

Nu känner jag mig riktigt höstsnygg. Mysigt snygg. Är inte mys-snygg det bästa? Jag är hellre mysigt snygg än uppklädd-snygg. Eller nåt i den stilen. Svårt att förklara. Någon stackare där ute kanske förstår min efterblivska?


Jaha, så vad har jag då på mig? :

Svart oversize t-shirt: carlings.
Grått linne: JC.
Svart kjol: Lindex.
Strumpbrallor: Pierre Robert.
Grå strumpor: American apparel.
Gråsvarta benvärmare: ingen aning..
Gråa "uggs": E-bay.

Nu ska jag knalla till bussen. Yes, blir bussen idag. Känner mig för svag för att cykla, och definitivt för svag för att gå. Så idag blir det bussen. Ses på glitter! Tjaaaa!

Ps, ikväll kommer micke hem! ♥

långt ska det vara!

Efter att ha fixat håret kände jag mig som en lejoninna! Haha, love it! Varför kan hårhelvetet inte hålla denna volym hela dagen? Tur att jag har en STOR hårspray på jobbet. Det är en produkt jag inte kan leva utan. Vilket märke jag använder? PROFFS. Nothing fancy. Dock jävligt bra.



Nu ska jag byta morgonrocken mot något mer påklätt.

hipp hipp hurra!

För mitt älskade troll NELLIE idag!!

Idag fyller älsklingen 3 år.
Tyvärr jobbar jag stängning så jag hinner inte åka till Söderhamn för att krama om gohögen! Det gör ont i mitt hjärta när jag tänker på att moster inte kan sjunga för henne idag. Usch, känner att ögonen tåras. Jag får sjunga på söndag istället. Bättre sent än aldrig.

ingen god morgon.

Idag är jag fortfarande sjuk. Jobbar stängning idag, sen ledig hela helgen! Då måste jag hinna bli frisk. För att hinna vara sjuk, det har man verkligen inte tid med!

Jag vaknade inte med ett tungt huvud, som igår, men däremot är halsen inte bättre. Den har gått från ont till slemmig och lite ont. Eller vad säger ni, det kanske är bättre ändå? Mindre ont och mer slem. Äh, det är som att välja mellan pest eller kolera.

Börjar dagen med ljummet citronvatten och medicin!!


Jag hatar att vara sjuk! Hatar hatar hatar! GAAAH!!!


kärlek.

Den femtonde september tjugohundranio skrev jag ett endaste inlägg i bloggen. Jag minns den där helgen så väl. Det var den helgen jag träffade Micke för en dejt. Första träffen. Första kyssen. Kärlek vid första ögonkastet? Jo, tack! Sen den där helgen var det han och jag. Jag var hooked. Och det var han med.



Vem kunde tro, efter den där midsommarkvällen, att vi skulle träffas igen? Att vi, efter några felkörningar, skulle bli sambos? Att vi, efter många timmar vid msn, skulle köpa hus ihop? Ingen, förmodligen. Inte micke, inte jag. Men nu vet vi, nu vet vi att it was ment to be. Soulmates är det minsta man kan säga. Gud, jag älskar honom så att det gör ont.

Varje sekund utan honom känns som en timme, och dagarna känns som år. Men den där väntan, måndag till torsdag, är värt det. Det är värt att vara gräsänka om veckorna. För kärleken mellan oss - den slår allt. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta min drömprins. Jag trodde aldrig att man kunde vara såhär kär. Jag har aldrig känt mig så här kär. Vuxet kär. Förstår ni vad jag menar? Det här är för evigt.


The world stops when you kiss me, babe.


"This one's for you and me
Living out our dreams
We're all right where we should be"


älskade ringar.

Ringen jag gjorde klart igår. Enkel och slät. "Divine".

Den första av många!

Sen bankade jag lite på en annan ring så den blev perfekt! Ligger tätare runt fingret nu liksom. Ringen in the middle..


Jag är otroligt nöjd med mina smyckade fingrar just nu! Hade det inte varit så sjukt obehagligt hade jag lätt sovit med dom, duschat med dom och tränat med dom. Love them!


onsdagens.

Idag ser jag ut såhär:


Svart svart svart. Som vanligt.


frukost!

God mmmmmmorgon. Jag har verkligen börjat gilla fil! Mmm! Eller ja, om man har i lite sylt + banan + frön så! Dock blir jag hungrig rätt snabbt igen. Jag ska väl ta tag i den där havregrynsgröten så småningom istället! Gröt är en frukost för winners!


Dagens frukost.


time to hit the sack!

Regnet smattrar högt mot fönstret just nu! Som en skön vaggvisa. Jag älskar regnet! ..när man ska vara inne. Allt blir så mycket mysigare när det regnar. Håller ni inte med?

Bäst att stänga ner datorn och försöka somna medan regnet fortfarande sjunger mig god natt. Ps, det blir trippelt så mysigt när man har tända ljus inne. Regn + levande ljus = sant. Men det visste ni ju redan. Ds.

Pöss och go' natt!

Bilden föreställer pussmun. Just as you know, bitches!

love it!

Ikväll var det roligt på silverkursen! Jag gjorde klart min ring (blev dock lite för stor..), fixade till två andra ringar som jag hade hemma + började med en ny grej.

Efter första gången, förra veckan, kändes det inte alltför peppande. Men efter idag, wiiihoo vilken känsla i estet-nerven! Jag vill skapa skapa skapa!

Många polare har redan sagt till om smycken, men jag tror inte att tid kommer att finnas faktiskt. I love you, but i love me more. Jag har så många idéer! Kul kul kul!

Jag har inte hunnit tagit några bilder ikväll, så dom kommer nog imorgon!

tänk vad några tabletter kan göra..

Inatt måste någon ha matat mig med rakblad. Alternativt taggtråd. Eller glasbitar. Eller var det så att jag gick i sömnen och började käka sandpappret som ligger i hallen? Hmm. Jag kommer nog aldrig få svar på detta, men vad jag do know is: min hals har inte blivit bättre under natten.

Så fort jag vaknade slängde jag i mig ipren, kaloba, c-vitamin och strepsils. Nu har jag lurat min kropp till att tro att den är frisk. PEFEKT! (japp, utan R).

Nu ska jag dricka fil och käka kaffe. Läckert!

dumma iphone.

Strax innan jag skulle sluta mina blå igår slängde jag ett getöga på telefonen.. WHAT THE F..!? Efter att ha pratat med Micke har telefonen fastnat i ett läge. IGEN. Precis såhär såg det ut:

Det var dessutom typ en timme sen vi la på..

Efter mycket meckande fick jag till det. Trodde jag.

Som ni ser är alla appar huller om buller.

Då var det bara att dyka in på facebook och kolla om någon vänlig själ kunde slå en bella till mig. Klappat och klart, tack och bock. Efter ett missat samtal så var allt back to business igen.

Det är inte första gången detta händer. Någon som varit med om lika?


garvar läppen av mig!

Under dagen och kvällen har min hals gått från ont till pure pain. Helvetes jävla skit alltså! Så fort man kommer igång och rör på fläsket, ja då ska man bli sjuk! Detta är kanske universums sätt att säga "Hallååå, fattaru inte att det inte är nån idé?? Du kommer bli ett fetto vad du än gör!" .. vad vet jag? Något skumt är det iallafall.

Nu ska jag fortsätta kolla på Sommarspelen 2011. Klicka HÄÄÄÄR om du vill kolla på webben. Skratta lugnt. Det gör INTE jag. HAHAHAHAAA!

Mamma, du måste kolla. MÅSTE.

Önskar att hon och jag hade kollat tillsammans.
Ikväll saknar jag hennes skratt. Mami ♥

God natt.

vill inte.

Jag har ingen lust att jobba idag. Känner mig.. sjuk? Nej, inte sjuk. Deppig kanske? Äh, jag vet inte. Det regnar ute och jag har ont i halsen = vill stanna inne hela dagen, mysa ner i sängen och kolla film.

MEN! ingen deg utan kneg.. Bara att dra på sig kläder och knalla ner!

hurtbulle.

Igår började jag dagen med en joggingtur i hemlingby, och avslutade dagen med en timmes badminton. Jävlar så hurtig jag känner mig! Men idag får man betala priset för en veckas motion - halsont. Hoppas det går över snabbt!

Så idag blir det alltså inte till att röra på sig. Vilo-måndag. Jobbar 12-19 och efter det blir det film bara. Gött att ta det lugnt också.

Nu ska jag käka frukost! Laterzzz.

igår.

igår såg jag typ ut såhär (mindre rädd irl):


igår käkade ceasarsallad till lunch:


igår såg jag ut såhär när jag åt min lunch:
how do you make gifs
Hahaha, minsta tuggan!


Nej, nu ska jag svepa kaffet! Känner hur fläsknerven skriker efter promenad!!

upprörd.

Åh, underbara ledig sö.. VÄNTA NU! Kom just på att valbo sms:ade igår och behövde folk idag pga sjukdom. Så hej då lediga söndag! Det är ju nästan så att man vill börja gråta alltså. Men vad ska man göra? Gick liksom inte att säga nej.

Jag hade verkligen längtat efter den här dagen. Oj, så skönt att vara ledig. För nästa vecka jobbar jag mån-fre. Så detta inte-vara-ledig-idag innebär att det blir 10 dagar i rad för mig. Jag är sååå excited! NOT!

Nu ska jag brygga lite kaffe och försöka piggna till liv. Tänkte åka upp till hemlingby för några kilomters hurt. Det sköna med att gå själv är att jag kan spinga när jag vill, sluta när jag vill, ta en extra kilometer utan att fråga.. men det tråkiga med att gå själv är att man går själv. Jag kan faktiskt inte bestämma mig vilket som är skönast. Summerar såhär: Omväxling förnöjer!

go elin, go!

Aaaahh! Men så schööönt med en dusch! Idag är en bra dag - jag har jobbat hela dagen, kom hem och bytte om för joggingrunda och nu sitter jag och väntar på maten: fläskfilé! Synd att vitlöksbröden var slut på affärn. Usch, vilken besvikelse. Men inte är jag ledsen för det ä! Krutet jag hade uppe i hemlingby gör mig så glad att det kompenserar vitlöksbrödet. Jiihaa!

Efter maten blir det godistajm och sen FILMKVÄLL!

Som sagt; en mycket bra dag. Och kväll. Jag är nöjd.

Hemlingby power!!

img_6323 (MMS)

Hemlingby power!!


ännu en tidig morgon.

Dagens frukost:

Idag hade jag banan i filen, och det var SÅ mycket godare!

Var det några av er som gick vilse igår eller? Hallå, vi hade bra erbjudanden på allt i hela butiken! Och vad gör ni? Ja, inte vet jag.. men där var ni då inte. Kan väl tillägga att det var dumt att ha klubkväll på en fredagkväll kanske. Men bara kanske.

Anyways...
Efter jöbbet igår däckade jag typ på en gång. När Micke kom hem satt vi båda med datorerna i knät i sängen. Jävligt skön kväll faktiskt. Slapp, slappare, slappast.

Nej, nu ska jag dra på mig kläderna, borsta gaddarna och sätta upp håret i en ful svans (lort-varning!). Idag är det jobblördag som gäller. Öppning till stängning står på schemat.

PEACE OUT!

Hahaa... hot? NOT!

be there or be square!

Ikväll smäller det! Gallerian 9an dagen + KLUBBKVÄLL hos oss på GLITTER! Är du medlem får du 25% rabatt på hela köpet! Gäller mellan 16:00 - 19:00! Inte medlem? KLICKA HÄÄÄR!

Dagen till ära glittrar jag lite extra:

Kavaj från H&M (längesen)
Linne från Gina
Skinnbrallor från Gina
Stövlar från.. hmm. svindyra.

See you tonight, bitches!


morgonstund har..

..guld i mund.

Nu sitter jag med kaffet i handen. Taggar hemlingby-promenad! Jag funderar på om man ska ta tjocktröja eller regnjacka. Kniviga funderingar såhär på morgonkvisten.

Idag blev det kaffe ur glas:


Nej, nu ska jag sluta smattra på tangenterna. Det ekar så högt här inne så jag misstänker att jag kanske kommer väcka Micke i sovrummet om jag inte slutar. Laterzz!


mornin' ya'll!

Såhär ser det ut just nu:

Morgonrockar datorn i sängen.

Nu är det ännu färre timmar kvar tills Micke kommer hem! Jävlar vilken feting kyss jag ska ha av honom då! Han kommer hem runt två tiden, men jag slutar sjutton. Typiskt.

Nej, nu måste jag dra på mig kläder och cykla ner till jöbbet! Förresten, jag längtar tills imorgon! Det kommer säkerligen bli succé! Eller well, jag ska inte hoppas på för mycket. Man vet ju aldrig med folk.

Puss hej!

snabb genomgång av dagen.

Onsdagkväll. Några timmar kvar till torsdag eftermiddag. Bara några få.. Ni kanske undrar om jag längtar efter Micke? Tja, sover Dolly Parton på rygg mån tro?

Idag började jag min dag med fil, frön, müsli, lite sylt och nektarin. Gjorde susen i kistan! En mugg kaffe till det också, såklart. Om man vill ha nötter i filen/yoghurten - vilka ska man välja??

Idag var det fjortis-invasion i Gallerian! Kenza och modelljakten spelade in (eller vad det nu är dom gör). Hon var, som förväntat, skit snygg. Fan för henne alltså.

Efter jobbet drog jag på mig träningsbrallorna (tack mami!) och regnjackan för fyrtiofem minuters joggning/pw/springning/gång i hemlingby. Gött, sa grisen!

Nu ligger jag i sängen. Har precis kollat klart på "Britney Spears: For the record." igen. Att vara känd har nog mer nackdelar än fördelar, eller vad säger ni?

Nej, nu ska jag sova. Bara ett ord till på wordfeud mot Micke.. bara ett till... bara ett.. till. Highly addictive. Någon annan som vill spela där ute? BonnyBlow är mitt nick, såklart. Nighty night!

ytterligare en till samlingen.

Ikväll var första silversmide-kurs-kvällen! Jag valde att göra en ring till höger långfinger (en jag tänkte på länge!), som inte alls var särskilt avancerad. En bra första grej att göra tyckte jag och kursledaren. Nästa vecka blir den färdig, men ni kan få en liten sneakpeak nu. Divine.

Kvällens outfit + kvällens jobb.

Ringen ser helt sne ut.. det beror på att den är det. Jag hann inte banka den rund innan det var dags att gå hem. Mycket att gå igenom såhär första gången. Tur att det bara är jag som är ny i hela gruppen! = Mycket tips och råd från alla :)

dagens shopping.

Nu är en bra frukost inhandlad! A-fil, linfrön, müsli, pshyllium, ost och knäcke (glömde bananerna!). Och naturligtvis var jag tvungen att prova denna frukost nu, fast till lunch då. Helt ok faktiskt. Jag tycker dock att filen är jävligt sur.. kanske tillsätter lite socker nån gång ibland.


+ knäckemacka med cheese!


dålig start på dagen.

Att börja dagen med två skivor rostat VITT börd känns inte ok faktiskt. Hur länge tror ni jag håller mig mätt på det? Två timmar? Jag skulle tippa på 10 minuter. Fan, jag måste verkligen handla idag. Fick ett tips från coachen att a-fil med müsli är ett fantastiskt sätt att starta dagen med. Bäst att ta det tipset, även om jag avskyr fil. Kan ju bara hoppas att mina smaklökar har förändrats sen jag provade det sist, för typ 10 år sen. Surt, sa räven.



Emma Anonym, strumpebandshållare hittar du på lindex!! Har du mycket tid över så finns det många olika varianter på e-bay för en billigare penning (garter belt on english). Japp, jag var TVUNGEN att tipsa om e-bay som den junkien jag är! Haha.

long time no see.

Hello peeps! Nu har det vart full rulle igen.

Jag har inga snygga sovrumsbilder att bjuda på, tyvärr. Jag vill köpa nya gardiner och nya prydnadskuddar (haha, vafan var det där för tantigt ord?) innan ni får se.

Just nu ekar det tomt i största delen av huset. Vi har en öppen planlösning mellan vardagsrummet, hallen och köket på ungefär 60kvm som är utrymt! Det är nämnligen såhär att vi ÄNTLIGEN ska spackla och slipa och måla taket där. När vi flyttade in var det ett hemskt trätak som vi inte ville måla över. Nej nej, här ska vara ett slätt vitt tak med spotlights. Så vi har rivit ner everything och satt upp nytt, om ni minns? Vi vet dock inte vilken dag målaren kommer. Jag får leva i sovrummet tills det är klart. Tur att sovrummet är fin fint iallafall!

Bakom min har jag köket. Det ni ser är lite hall och lite vardagsrum.


What else? Nja, inte så mycket att skriva nu. Det enda som har hänt i mitt liv är väl i princip urstädning av huset, som sagt, och andra organisationsgrejer. Så att säga.

Vårat fina hus:



Jag har fått in några intressanta kommentarar som jag kommer svara på senare.

busy day.

Ofrivillig sovmorgon, check! Gud vad stressigt det blir när man sover för länge. Kanske ingen nyhet för nåon där ute, men ändå. Idag ska vi städa undan allt i köket, hallen och vardagsrummet. I veckan kommer det en målare som ska fixa taket! Wiihoo! Så jävla happy är jag right now.

Detta betyder alltså att vi måste, som sagt, städa undan en massa. Bära ut möbler. Fasa taket. Och bla bla bla. Allt helst idag, så att vi kan få en ledig dag imorgon. Men vi får se hur det går med det.

Ikväll ska jag på b-day party, men jag måste erkänna, jag är alldeles för stressad för att se fram emot den. Men så är det att ha hus! Och massuppfitta mig inte nu, för jag älskar att vi bor i just ett HUS!

Stressad nyduschad tjej som dricker kaffe:


Ps, sovrummet är klart och det blev så jävla bra!!!!!

underklädsproblem.

Emma! Tyvärr så hann jag inte se din kommentar i tid. Men jag skulle iallasnyggafall satsa på en bustier, ett par hipsters, strumpebandshållare och stayups! M-m-m! Personligen föredrar jag svart. Svart spets. Alltid en höjdare. Korsetter kan kännas lite overkill ibland. Så japp - bustier. För en bh kan kännas för vardagligt. Så definitivt bustier.

Sen tycker jag alltid att man får tänka på sin kropp och ta det som passar bäst, det som framhäver det snygga. Och det är bara du själv som vet det.

Ibland brukar jag köra på oj-kom-du-hem-nu?-stilen. Vilket innebär ruffsgigt hår, höga tjocka 'mys'-strumpor, snygga bomullstrosor och en t-shirt. Det gillar grabbarna också. Man ser sådär lagom slapp-snygg ut. Som att man inte hade en aning om att sin käreste skulle kliva in genom dörren. ;)

Hoppas ni får en snygg kväll! Hehe.

äppelpaj.

När jag hade krattat alla jävla äpplen som rasat (ett evighetsjobb som måste göras typ varje dag) tänkte jag att nu får det fan vara dags att göra nåt av dom! ..dom som INTE har fallit alltså.




Jag har aldrig gjort en äppelpaj förr, så detta är ytterst spännande! Ikväll tar vi med den till K&L för provsmakning. Hoppas på högsta betyg!

Och micke fortsätter med elen han..

Vi fick fika-besök på ett par timmar, men nu är han på g igen!

veckans låt. lätt.

By the way.. Den här låten spelas HÖGT här hemma.



Högt och ofta. Åhååhhhh så bra! Don't ya think?

Micke skulle ju lätt ligga med eminem, så han blir nöjd när jag hittar nån låt med honom som jag vill öronknullas av. Jag gillar när dom blandar in "vanlig sång" i rap.. eller i sån där värsting metal. Haha.

Typ som denna med In Flames. En av mina favoriter med dom.



Enjoy!

vi ska bara..

Och så var rustningskarusellen i spinn igen! Vi har satt sista taklisterna, målat skruvskallar och nu håller Micke på att bygga nattduksbord. Senare ska vi sätta upp fönsterbräda, gardinstång och dra lite el. Och sen mina vänner, SEN är det bara att städa, bära in sängen och INREDA! Får se om vi gör klart allt idag, men det känns som det faktiskt. Dock är alla "sen ska vi" "vi ska bara" "snart så" ganska många. Och allt pill tar så lång tid! Tråkigt pill som inte någon annan ser än vi. Andréa, you know what i'm talkin' about!

Nej, nu ska jag cykla iväg och köpa kaffe! Hejpa!

dinner and a movie.

"Hello love!
Klockan 19:20 vill jag att du hämtar mig.
Du ska vara nyduschad och hungrig.
Älskar dig."

Så stod det på lappen jag lämnade till Micke imorse. Bakfickan och bio, riktigt mysigt! Vi såg Horrible Bosses och den var skit kul! Dock glömde jag mitt bälte där, men det fixar sig imorgon. Handlar man inte på myrornas så får man rota i upphittat-lådan, eller? Haha! Jag hoppas personalen är för fet för att få på sig mitt midjebälte. Det såg iallafall så ut. Annars kan jag betrakta bältet som dead and gone (som justin skulle ha sagt det).

Nej, nu ska vi ta en varm dusch. Jag sitter inlindad i skogshuggarfilten just nu!


Pöss och go'natt! Hörs imorgon. ..eller nåt!


RSS 2.0