Lovers lounge.

Fick jobba idag igen! Underbart! Stängning denna gång. Det gick bra. Och saaben försökte inte ta livet av mig på vägen hem heller. Bra bra. När jag kom hem igen hade Micke åkt. Super tråkit att inte få pussas och kramas och hålla fast och gråta lite innan han åker. Men men, det är snart torsdag! ..eller nåt. När jag satte mig framför the computer med en mugg coffee nyligen så ser jag till min stora förvåning att hjärtat har pillat lite i paint. Det första jag ser när skärmsläckaren försvinner är texten "Jag älskar dig, Elin!!!". Och blödig som man blivit på äldre och mer älskvärda dar fäller jag en tår av lycka och kärlek. Jag älskar dig, Micke.


-Have you ever been in love?

Saturday skid.

När man jobbar för första gången på vad som känns som en evighet är det lätt att man blir lite ringrostig. Jag var en gnutta nervig när jag klev in genom dörrarna. Men icke sa nicke! Det gick galant dom få timmarna jag var där! Hurra! Så jobbet gick bra, nu vidare till körningen hem.. Jag hade fått låna Audin (Mmm, snyggingen!) den här gången. Och ja, vad ska jag säga om vårt förhållande? Det är intensivt. Jag älskar att trycka plattan i mattan när vi får en stund för oss själva. Vägen från valbo till gävle såg jätte fin ut. Att det var halt var inget problem tyckte jag och kikade på antisladd symbolen. Drog förbi alla jävla blockmongon som körde 70km/h, och låg i omkörningsfilen i cirkus 120km/h. Vilket är normalt en vacker eftermiddag som denna. Dock bromsade bilarna framför mig in hastigt och klämde in sig i högerfilen. "Idioter!" tänkte jag. Men idioten var nog jag. När jag pressade upp i hastighet igen började anti-fucking-jävla-sladd-lampan att lysa som en satans strobelight! Audin for höger.. vänster.. höger.. Ja, ni fattar. Tur att man tog det piano och agerade rallyförare. Skulle inte vart så roligt att köra in i bilarna till höger som man just kört om.. Eller i biljäveln framför som bestämt sig för att sakta in. Anyways, hem kom jag och där väntade en het karl i duschen på mig. Och efter det blev det en mycket god lördagsmiddag med tillhörande mys. Förresten, vi skottade fram min andra kärlek också. Verkade som att saaben ville leka kurragömma. Tur att Håkan "Esset" Palm inte förstår hur han ska gå in på min blogg, och kan därmed inte se den hemska bilden på skönheten. Startade på första försöket också gjorde den också! Varm och go på nolltid.

 

-All cats look the same in the dark.


Friday with friends.

Började fredagen med spinning/core i vanlig ordning. Dock var det inte i vanlig ordning att jag tog i så jävulskt att jag la en kräka efteråt! Bra jobbat, Elin! Efter att jag torkat spya runt munnen, dött av gallasmaken och borstat gaddarna var det dags för party! 30års fest i Söderhamn. Trixade ihop en outfit som karln blev stormförtjust i. Jag likaså. Håret var bra och sminket var bra. Ja, allt kändes klappat och klart. När Micke klippte första bärsen här hemma blev jag grön av avund. Den tråkiga nyheten var att jag skulle jobba på lördagen, vilket resulterade i lättöl hela kvällen. Micke däremot drog i sig 10 bärs. Hemma i gävle runt 02:00. Well, det var fredagen i stora drag. Tänkte slänga ut en bild som Sandra tog på mig och min kärlek.. men hon är ju så seg på att publicera så ni får den sen!

-I hate my nose too, it's too big. But i think it depends on my hair.

Stairwell and snake.

Tvätt- och städdag. Bara tre-fyra maskiner kvar. Jag kommer troligtvis inte hinna träna core på lunchen, suck. Men men, alla tjatar ju om att man måste ha en vilodag, så kanske tar en sån idag då. Blir nog en tjugominutare på crosstrainern hur som haver! Anyway.. Igår blev det skapligt sent, strax innan tolvslaget, och det kan väl vara en anledning varför jag i sömnen lyckades stänga av larmet som gick 06:30. Vi hade verkligen super trevligt. Och tacosen satt verkligen där den skulle! Mmm! Det är roligt när man träffar nya människor som man klickar med. Som förstår, och som lyssnar. Som ger, och tar. Och vice versa. Maja sa under kvällen när vi pratade hårfärg "Vi är som Charlies Angels" eller nåt i den stilen. Maja är rödhårig och Stina blond, och jag är ju svart som ni vet. Haha, ja, roligt för henne och Stina.. Själv fick jag vara asiat! Nej, men det var kul. Vi får se när vi träffs nästa gång. Sushibuffé är ju något som måste göras redan nästa vecka! Eller vad säger du Maja? Eller Stina, en ceasarsallad kanske? Nu ska jag ta en mugg kaffe och strax kila ner till tvätten igen. Dammsugarn står och stirrar på mig med ett sånt sug i blicken att jag nästan måste ge honom en omgång strax!
Och förresten, jag vill också ha en granne som heter Snake. Absurt, och roligt!



-You're dead, lets disco!

Flippant father?

GÄSP! Har inte sovit så jävla top notch inatt gott folk! Bara en natt själv kvar, sen har jag hunken brevid mig hela helgen! 11:45 är det step som gäller! Så jävulskt roligt! Sen ska jag shoppa tacos för kvällen. Får nämnligen besök av två snyggingar - Maja och Stina. På senaste tiden har jag känt mig som en dålig kompis, och som en dålig släkting. Jag borde ringa till Gard, min bästa killpolare, men orken att surra i telefonen finns inte riktigt. Jag borde ringa till gravida Andréa som nyligen flyttat till hus med sin karl. Jag borde ringa till min lillebror och höra vad han inte har gjort den här gången.. Sen borde jag ringa till min farfar och höra hur det är med honom, bjuda hit honom till min och Mickes lya. Att farsan ville komma förbi utan direkt övertalning kom lite som en överraskning om jag ska vara helt ärlig. Hoppas han kommer när Micke är hemma, så att dom får träffas. Nej, gott folk, ni cirkus 150 som läser min blogg, nu ska jag käka frulle - omelett!



-It's just to litte too late.

Black and blue.



Ååhh.. Jag som nyligen skottat av balkongen. Nu får det bli vår tycker jag! Orkar inte med all jävla snö! Undra hur min bil mår egentligen? Måste ta mig dit och skotta av den stackarn. Det får bli morgondagens projekt.. Dagens projekt har vart möte samt att bättra på lacket på tå- och fingernaglarna. Black is back, right? Frågan är väl kanske om det någosin har varit borta? Eller ja, man kanske ska säga "har svart någonsin varit ute?" Mina tånaglar är svarta året om. På sommaren brukar jag pynta med ringar och länkar. Snyggt! Ge mig värme nu, tack. And by the way, upptäckte ett fett blåmärke mitt på min knäskål här om timman. Bilden gör verkligen inte det praktfulla blåmärket rättvisa (eller mitt ben heller för den delen..), men men. Den enda logiska förklaringen till det är dansen igår. Och nej, jag ramlade inte och tog emot mig med knäet.. Vi svankade ner på ett knä, bresade, och svankade upp igen. Sexy! Vill man vara fin, får man lida pin. Som mamma alltid brukar tjata om! Och hon har ju oftast rätt. Faktiskt.

 

-Is it really what's on the outside the counts?


Dancing dirty.

När klockjäveln ringde 07:00 imorse vägrade jag kliva upp. Gick istället upp 45 minuter senare. Fortfarande stendöd. Drack en mugg kaffe, borstade gaddarna och kilade ner på ett helt oinspererande möte. Att någon ens klarar av att vara så tråkig är för mig ett mysterium. Nu sitter jag iallafall här, framför datorn, i vanlig ordning. Jag har druckit två muggar kaffe och tryckt en bröbit med skinka. Mycket göttans då jag vanligtvis undviker bröd. Jag försöker att minnas dansstegen sen gårdagens floordance. Det går inget vidare faktiskt. Men är så sjukt sugen på att dansa här hemma nu. Får väl improvisera helt enkelt. Det var verkligen mycket roligare den här gången på dansen än förra. Dels för att hon körde samma steg, och dels för att jag vågade släppa loss mer. Vågade skaka på höfterna ordentligt! Blev mer aerobic nu, mer svett. Skönt! Awesome! Roligt! Ikväll är det spinning. Jag önskar djupt och innerligt att pole dance ska komma till gävle. Eller att micke förstör sitt golv, alternativt tak, för att sätta upp en pole här hemma. Tänk att få dansa för honom och köra en liten strip när han kommer hem på torsdagarna! Det skulle jag verkligen gilla! Och om han skulle gilla det behöver vi inte ens fundera över. Nej, nu ska jag fortsätta att dansa loss i underkläderna till Justin Timberlake's Sexy back.

           

-Do you have to play games to make a relationship work?

Better bodies.

Sprang ner till bikbok för ett ögonblick sen. Var tvungen att shoppa ett par cykelbyxor (eller vafan det heter..). Jag har några snygga träningsshorts här hemma, korta. Och vad händer på spinningen när man har korta shorts? Jo, det ska jag tala om för er! Det ser helt enkelt ut som att man sitter och cyklar i trosor, till slut. Inte så jävla hett kanske. Kanske. Men om man har cykelbrallor/korta tights under så blire much better! Snyggt dessutom! Förr tränade jag alltid i sunkiga fotbollsshorts och stor t-shirt.. Men det är så mycket skönare med linne och snygga shorts! Är lite trött just nu (vilket synes på bilden nedan), men känner ändå att dansen kommer bli ytterst rolig ikväll! Men först, F to the O to the OD.



-If i'd met me now, i wouldn't know me.

Surprisingly splendid.

Mötet imorse var helt klart över förväntan! Riktigt bra att jag gick på det. Efter mötet stapplade jag över dom isklädda gatorna till Pyret. Vi drack lite te och surrade om allt mellan himmel och jord. Mycket trevligt. Sen har jag kikat lite i stan.. Såklart hittade jag tusen saker jag vill ha, men inte har råd att köpa. Eller råd och råd, jag har bra diciplin på mina slantar denna månad. Och gravid är jag inte heller, så nu kan alla vänliga själar sluta säga "Men du kanske är gravid?" varje gång jag är lite deppig eller mår illa. Well now, time to make something to eat. Slänger ut en såkallad dagens outfit-bild, samt vakthunden Eddie.

 

-If you love someone and you break up, where does the love go?

Momentary meeting.

Alla som nämndes i föregående inlägg överlevde gårdagen. Puh! Och angående mitt spinningpass.. ja, min insatts var rentav skamlig. Gick inte in i träningen helhjärtat. Inte på en fläck. Men men, jag gjorde det iallafall! Ikväll är det floordance som gäller! Får se om jag lyckas jobba mig lite svettigare denna gång. Första gången man är på ett nytt pass, speciellt ett där man ska skaka på höfterna, svakna och åma sig mot ett paraply, går det alltid lite trögt. Better luck this time! Längtar faktiskt! Och något jag mer längtar efter är ett viktras! Fan, här tränar man och tränar.. och vad får man för det? Hmm, ja en fastare rumpa och trimmade lår är väl det som syns för tillfället. Men ni känner mig (och om inte så skriver jag det nu:) jag är ju så otålig! Man vill se resultat direkt! Äh, om inte annat så är det iallafall roligt att träna. Det är lite som en drog, man blir lätt beroende. Nu ska jag svepa mitt kaffe och hoppa in i badrummet och leka make up artist. Har möte klockan 11:00. Ett fullkomligt onödigt möte enligt mig själv.

-If men like him are dating models, what chance do ordenary have?

Time for tears.

Blotta tanken på att Micke ska köra bil till norge nu tårar mina ögon. Usch, det är glashalt ute och snön yr åt alla håll och kanter. Jag försöker intala mig att det kommer gå bra. Att det inte var sista gången jag hörde honom säga "Jag älskar dig!".. När han och Carlos i torsdags körde på E18 var det en bil som körde om och ja, sladdade till i alldeles för hög hastighet, in med nosen i räcket och snurra ett varv. Usch, it gives me the creeps. Själv sitter jag tryggt i lägenheten, dricker mitt kaffe och äter en banan och en smörgås. En dag som denna brukar jag kura ner mig i soffan med lite godis och ett paket näsdukar. Men idag ska jag spinna 16:30. Känns jävligt läskit det med faktiskt. Vi får se om jag överlever.



-It's gonna take a little bit more than that to scare me after what i've been through.


Pizza and paint.

När darlingen berättade att han hade bokat tid för en ny gadd hoppade jag av glädje! Finns det något snyggare än tatueringar kan man fråga sig? Eller ja, det beror väl kanske på vad man gör för något. HAHA, fick just ett skrattanfall när jag tänkte på alla missar folk har gjort. Bevare mig väl! Ja ja, back to the subject.. Så idag när vi kom hem från köpis en parfym, en foundation och lite mat rikare bestämde jag mig för att leka tattoo artist med min kajalpenna. Jävlar i min låda säger jag bara! Jag trodde inte att han kunde bli snyggare min man, men där hade jag fel. Behöver jag säga att jag längtar som en galning tills det är dags? Grr! Nu ska jag ta ut pizzan ur ugnen. Det blir hemmagjorde pizza (som sagt) och film-mys ikväll. Är galet sugen på choklad, men det skiter man väl i... (?)



-That is one fine lookin' man, i'd like to get me some of that!

Honey in heels.

Dammsugit - check! Skurat golven två gånger - check! Diskat - check! Dammat - check! Nu är det alltså skinande rent hos familjen Olsson/Haglund. Nöjd och glad är jag. Och nöjdare kommer jag bli när Mr. Awesome stiger in genom dörren! Haha, kom att tänka på när vi fick besök av svärföräldrarna förra helgen. När dom steg in genom dörren utbrast Nilla "Är det här en skoaffär!?". Well, what can i say? I love shoes! För säkerhets skull så nämnde jag inte alla kartonger uppe på vinden.. Risken att hon skulle kolla snett på mig ännu mer och avråda sin son från att inte handla skor till mig igen var för hög. Idag har jag iallafullafall givit alla skor (som stog framme) lite kärlek. Smörjt in och borstat och donat. Förresten! Förra helgen fick jag en rosa mjukisdress av Micke. Japp, you heard me - rosa! Det är så hett med mitt långa svarta svall. Han har bra smak, min karl.

  

-I saw you getting into a cab with a woman who was wearing come-fuck-me-heels!


Cooking and cleaning.

Torsdag. Behöver jag säga något mer eller? God morgon förresten! Jag sitter just nu med en kopp kaffe i handen.. Eller vafan, det gör jag ju inte. Varför säger man fortfarande så? "Kopp kaffe"? Man dricker ju nästan alltid kaffe ur mugg these days! Äh, jag släpper det och går vidare.. Jag vaknade helt klart på rätt sida imorse, härligt! Ska alldeles strax dra fram dammsugarn och efter det dra en tango med skurmoppen! Får vi se om jag drar en promenad senare eller om jag bara nöjer mig med spinningen ikväll. Tough choice. And by the way, är det någon mer än jag som har fått värsta cravingen varje morgon efter programmet Rachael Ray? Gaah, kvinnan är underbar! Jag blir alltid på sånt glatt humör efter att jag sett det. Hon är så himla skön! 09:30 på trean om någon är intresserad.



-If you never are someones girlfriend you can never be someones ex-girlfriend.

Chili chicken.

Men satan i gatan vilken lunch jag tillagade nyss! M-m-mm! Köpte en ny krydda igår "chili explosion", och den kan jag verkligen rekomendera! Stekte på en kycklingfilé och krydda utav bara helvete. Kokade bulgur. Sköljde tomater och öste på lite bea. Smarrigt värre! Kyckling är så grymt gott! Knullar i munnen!
Idag är det ju fettisdagen, semlans dag, men jag tror nog att jag skippar att käka någon faktiskt. Vems påhitt var det att göra en tisdag till semmeldagen? Förresten, idag är det ju dessutom typ 7 år sen jag piercade tungan. Intresseklubben antecknar va? Dagens promenad är avklarad och ikväll är det spinning. Nej, nu är det dags för kaffe mit milk! Over and out.

        

-What came first - the chicken or the sex?

Healthy and hearty.

"Motionera mera!" Det är veckans motto. Den efterlängtade helgen förde även med sig vissa synder - candy candy candy! Så nu känns det nästan skönt att det är måndag igen. Tror jag har gått och blivit lite träningsnarkoman! Även Micke tränade i helgen! Så nu har startskottet gått! No more Mr. and Mrs. Candy. ..inte för att vi kanske nödvändigtvis var king and queen över dom titlarna innan heller. Well, dags att diska lite och dona, innan spinningen 11:45! Keep up the good work! Förresten, någon som vet om Sats har "klippkort"? Vill kunna träna där vissa helger med Micke.. Har dock inte råd att köpa ett till månadskort.

  

-Out with the old, and in with the overpriced.


Lovely life. Lovely you.

Happy valentines day! Jag älskar dig, Micke. Älskar dig som jag aldrig älskat förr.



-Dance, like no one is watching. Love, like you've never been hurt. Sing, like no one is listening. Live, like it's heaven on earth.

Babies and birthdays.

Provade att träna på Sats imorse med Mr. Mmmm. Gick hur bra som helst faktiskt! Underbart när man känner att det går hästlängder över förväntan. Jag lyfte inga vikter, utan stod på löpbandet i 60. Fy fan vilken bra kondis jag har fått efter alla dessa spinning timmar. You go girl! Ja ja, enough about my fabulous selfe. Min pojkväns systers trolovade har fyllt 30+ i veckan, så familjen olsson/haglund på två pers drog över på fika! Ibland när man är där inbillar jag oss att vi vill ha barn. Oftast så slutar den fantasin så fort Amra blir ledsen. Nej, nu ska jag duka bordet för en middag som cocken här hemma lagat! Lite sådär alla hjärtans mys blir det redan ikväll.



-When it comes to love.. is it smarter to follow your head or your heart?

Cozy cuddle.

Mmm... M som i Mys. M som i Micke. Igår var jag gladare än ett barn på julafton! Och just nu är jag lika ledsen som ett barn på julafton som fick en barbiedocka istället för bratzdocka. Eller nåt åt det hållet.. Besviken är inte heller det rätt ordet. Darlingen har åkt 8mil till Söderhamn för att hjälpa sin fader att skotta snö från hustaket. Vilken kille man delar sitt liv med alltså! Hjälpsam och ninjasnygg! Men det är såklart trist att vi inte fick ligga i sängen och mysa imorse.. Well, what to do? [...] Jag ska fördriva tiden med Spinning Core på förmiddagen, och sen får vi se när Mr Right kommer hem igen. För hoppningsvis inte allt för sent.

  

-Is it all about the other person? Is that love?

Poor and porn.

Såklart att rubriken denna dag skall innehålla porr! För idag kommer Micke hem! Äntligen! Och ja, nu tänker ni säkert "Men det var ett evigt jävla tjat om den där jävla Micke i den här jävla bloggen!".. Men det ger jag blanka fan i just nu! Jag är helt galet kär och han har varit borta i vad som just nu känns som en evighet! Så då får jag faktiskt tjata och gnälla och upprepa mig. Hur mycket jag vill! Thats the rule. My blog, my rules. Så tyck vad ni vill, suckers! ..Jävla norgejobbande. Ja ja, över till dagens rubrik.. Det är superfattigt med jobb denna månad och detta gör även mig till superfattig. Ytterst dötrist! Och till rubrikens andra ord, ja, vill ni verkligen höra tjatet igen? Klockan ringde 06:45 idag, och rubriken på alarmet påminnde mig om att det var dags att tvätta om en kvart. Känns faktiskt skönt att gå upp tidigt, man får så mycket gjort. Denna morgon har jag hunnit tvätta tre maskiner, sytt in en t-shirt, snackat skit med mamma, käkat frukost och hängt tvätten. Det är torsdag vilket innebär städa-tvätta-dammsuga-duscha-raka-sminka-rubrika-dag! Fan, där fick jag verkligen till det va?



-He is my boyfriend.

Dashing design.

Aloha kakahiaka! Eller som vi säger here in sweden; god morgon! Jag har inte sovit ett jävla dugg inatt, men är ändå på ett förvånadsvärt bra humör! Igår fixade Billy min design här på bloggen! Sweet! Vad tycker ni? Och angående snygg design och fula fiskar.. Fan va skrattretande vissa människor kan vara. Haha, patetiska. Älskar mina och mickes backstabbing-samtal som vi brukar ha. Eller backstabbing? Tror att personen vet hur luggen ligger, och vad vi tycker. Dubble sweet! Anyway, tack än en gång för designen Billy! High five!

-You can't swing a Fendipurse without knocking out five losers!

Lingerie and longing.

Nio dagar har nu gått.
Nio dagar då jag inte har fått sett min sexiga karl. Pain! Men snart så! Torsdagkväll kommer hetingen hem! Och detta firar jag genom att ha fyndat superhotta underkläder! Mm-mjau! Jag vet att jag inte har ekonomi till underkläder just nu.. Men finns det något bättre än att köpa nya sexiga underkläder och stay ups? Finns det något bättre än att efter en dusch få slänga på sig dom där nya sexiga underkläderna och locka håret, fixa sminket och bara känna sig allmänt superhot när man välkomnar darlingen hem? Nä, jag tror fan inte det! Idag är det tisdag.. snart torsdag.



-I like to have my money where I can see them - In the closet!

Winter Wonderland.

Efter gårdagens träning bestämde jag mig för att ta tåget till Söderhamn. Kändes skönt att träffa familjen, och älskade systerdottern Nellie. Fick dock dåligt samvete av all ost och kex jag tröck i mig.. Men men, shit happens. Idag när jag kom tillbaka hem tänkte jag "home sweet home" och "borta bra men hemma bäst".. Älskar verkligen Mickes lägenhet vår lägenhet! Det bästa med att bo i lägenhet är nog att man slipper skotta. Här är två bilder från familjens hus i Östanbo. Snö, snö, snö! This must be some kind of record!





-Hello! I live here!

Porridge and poledance.

Ännu en tidig morgon! Aaah. Börjar bli riktigt duktig på detta. Senaste veckan har gått i träningens tecken. "Tränings-hitler". Och nästa vecka ska absolut bli lika träningsrik! Nu jävlar! I sommar ska det inte finnas några slappa bilringar eller kärlekshandtag på min kropp inte! Och bra går det. Måste jag få säga. Fast helst av allt skulle jag vilja vara stenrik och skaffa mig personlig tränare och en egen kock.. eller helt enkelt suga ur fettet! Men nu heter jag Elin Haglund, och inte Elin Olsson. Nej, nu måste jag slänga i mig havregrynsgröten (Mmm.. gröööt!) och packa träningsväskan. Step&styrka 75min klockan eleven. Förresten! På måndag ska jag och carro gå på floor dance.. Det är tydligen som stripchair! Olala! Väntar dock fortfarande på att någon rackare ska starta Poledance kurser här i Gävle. Fy satan så roligt det hade vart! Verkligen min grej.



-Throw some money at the problem and lets go!

Me, myselfe and mike.

Jag trodde aldrig att jag skulle längta såhär mycket! Åh, 9 dagar kvar! Känns som en lång jävla evighet just nu. Trodde aldrig att jag skulle sitta och vänta å vänta å vänta å vänta såhär innerligt på någon. You stole my heart.. och du får mer än gärna behålla det! Jag kommer alltid att vänta.. å vänta. Bomba Norge, tack!



-Im not that kind of woman who sits around waiting for a man!

RSS 2.0