Poor and porn.

Såklart att rubriken denna dag skall innehålla porr! För idag kommer Micke hem! Äntligen! Och ja, nu tänker ni säkert "Men det var ett evigt jävla tjat om den där jävla Micke i den här jävla bloggen!".. Men det ger jag blanka fan i just nu! Jag är helt galet kär och han har varit borta i vad som just nu känns som en evighet! Så då får jag faktiskt tjata och gnälla och upprepa mig. Hur mycket jag vill! Thats the rule. My blog, my rules. Så tyck vad ni vill, suckers! ..Jävla norgejobbande. Ja ja, över till dagens rubrik.. Det är superfattigt med jobb denna månad och detta gör även mig till superfattig. Ytterst dötrist! Och till rubrikens andra ord, ja, vill ni verkligen höra tjatet igen? Klockan ringde 06:45 idag, och rubriken på alarmet påminnde mig om att det var dags att tvätta om en kvart. Känns faktiskt skönt att gå upp tidigt, man får så mycket gjort. Denna morgon har jag hunnit tvätta tre maskiner, sytt in en t-shirt, snackat skit med mamma, käkat frukost och hängt tvätten. Det är torsdag vilket innebär städa-tvätta-dammsuga-duscha-raka-sminka-rubrika-dag! Fan, där fick jag verkligen till det va?



-He is my boyfriend.

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Cecilia

Hejsan :) Tänkte bara lämmna ett litet spår idag blogg. Tittar gärna in i min om du vill puss

2010-02-11 @ 12:04:39
URL: http://ceciliaprecious.blogg.se/
Postat av: Yoana, Sveriges tuffaste bloggerska

Hej! Vore hjärtligt av dig ifall du kikade mitt senaste inlägg. Jag samlar pengar att ta med mig till SOS Animals i Spanien när jag åker dit i sommar och ska volontär arbeta i en månad. Allt du behöver göra är att klicka på länkarna <3 Alla som säger till blir även länkade av mig ifall de vill :)

2010-02-11 @ 19:52:32
URL: http://yoanainaction.blogg.se/
Postat av: avo

heej du, jag har just nått upp till 2000 besökare så jag tänkte ha en tävling om veckans blogg, det kommer bli två vinnare. Reglerna är

1. Du ska klara av att skriva minst två inlägg per dag.

2. En bild till varje inlägg som visar vad du gjort den dagen.

3. Du ska skriva I ditt första inlägg att du är med i "The Competiton" via www.avos.blogg.se



Blir det du som vinner så får du en länk till din blogg två dagar i rad. Later aligator



Vinnaren utses på Fredag då kl slagit exakt 00:00



kommentera inlägget "competition" om du är med;D

2010-02-23 @ 19:11:30
URL: http://avos.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0