"en jävla 70-årig rökhagga"


GÄÄÄÄSP! God morgon på er! Jag sitter i soffan med datorn i knät och gäspar, precis som ni kan se på bilden. Är trött, men ändå för pigg för att kunna sova. Så istället för att ligga kvar och vrida sig i sängen tog jag en dusch. Benen rakades, håret tvättades och ansiktet peelades. Känner mig verkligen totaly fresch just nu!

Micke ligger och sover fortfarande. Själv skulle jag ha vaknat om någon duschade eller satt och hostade som en jävla 70-årig rökhagga ute i soffan. Men inte han inte.. helt otroligt.

Tänkte dela med mig av min hals-status också; Den gör inte så ont längre, men har en rethosta som heter duga. Och eftersom jag inte har sagt ett ord nu på morgonen kan jag inte avgöra om jag är hes eller inte. Förodligen så är jag det. Känner mig lite svullen i halsen också. Fy, jag hatar att vara sjuk!

Nu ska jag röja lite här hemma - ställa in i diskmaskinen och starta den - mycket att röja va? Haha, inte. Förresten, mitt nagellack höll sig i tre dagar ungefär. Är det normalt? Ska man inte kunna ha ett lack en vecka åtminstone? Ja ja, så här ser det ut nu:

Svårt att ta en bra bild med webcamen, men ni ser säkert ändå hur risigt det ser ut. Nytt måste på snarast!


Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0