"sopslut"

Hello! Klockan ringde 6:30 imorse för att låta mig veta att det är ok att gå upp. Har sovit som en jävla mardröm faktiskt! Milko (gammel kattn) har stångat och kloat och mjauat på mig hela natten. Grrr!

Hela dagen har spenderats på Furuvik med Micke's familj (mamma, pappa, syster m. sambo, systerdotter). Vi hade verkligen tur med vädret! Jag läste på smhi att det skulle regna lite, men icke sa nicke! Solen gassade på för fulla muggar. Nu är jag helt jävla sopslut! Men trevligt var det. Synd bara att Micke jobbar helg och på så sätt inte kunde vara med och skratta åt aporna, fika gott i solen, må illa av piratskeppet, trängas med 9000 pers och äta hamburgare. Miss you, babe.

Trött och rastlös är jag nu, en helt världelös kombo! Man är för trött för att göra någonting, men för rastlös för att inte göra någonting. Suck och pust. Jag vill inte dricka mig full och vricka fötterna i mina snygga skor. Jag vill inte köpa godis och mysa med en film. Jag orkar inte umgås och var trevlig med folk. Jag orkar inte åka till söderhamn och träffa mina nära och kära. Jag orkar inte gå ut och motionera, eftersom jag har gått hela förmiddagen. Jag vill inte städa och göra fint här hemma. Så, om någon har ett förslag på vad jag kan göra förutom det - slå mig en pling!


Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0