Är Guzzen sjuk?

Igår var jag tvungen att bada halva Guzzen i handfatet. Det gick bra, även om hon såg rätt skräckslagen ut. Stackars liten hade bajs i pälsen. Vi snackar alltså diaree! (trevligt att läsa detta vid frukosten va?)  Och amatördoktor som man är började sökningen efter svar på google..
 
Det ena med det tredje pekar på allvarliga grejer. Usch, blir helt klen när jag tänker på att gumman kan må så pass dåligt. VARFÖR har jag inte lärt mig att tala med katter för? Eller ännu bättre; varför har jag inte lärt guzzen människospråket? Hm, kanske är nästa utmaning här hemma? "Guzzen, säg: mama".
 
Men, störst sannolikhet är nog att hon har ätit ett och annat djur för mycket, och däför den lösa magen. Hon avmaskades för typ.. hmmm... inom en månad var det iallafall? Hon äter, dricker och busar som vanligt. Svårt att avgöra om hon skriker extra mycket eller om det är som vanligt. Hon är ju, som ni vet, en hejjare på att snacka den här donnan! Överlag verkar hon vara som vanligt, dock med lös mage.
 
Så: åka till farbror doktorn eller avvakta?
 
Just nu:
 

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Mamma

Tror du är inne på rätt spår. Hon har ju ätit en del djur som springer ute och förr elr. senare så kurkar magen ur. Inget mer maskmedel! Ta bort maten om hon har den framme ex. torrfodret, koka ris och blanda i hennes mjukmat och ge SMÅ portioner. PS. Nu är det payback från dom stackars djur hon dödat. ;)

Svar: Jag ringer dig senare!
Elin Haglund

2013-09-25 @ 08:14:17
Postat av: Sandra

Avvakta. Hon har kanske ätit en näbbmus, de ska smaka jätteäckligt (hur man nu vet det) och göra så rovdjur blir krassliga i kistan. Oftast äter katterna bara en sån och kommer ihåg det till senare.

Svar: Tack för tipset! Man blir ju så orolig på en gång, och oftast i onödan :)
Elin Haglund

2013-09-25 @ 09:13:10

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0