källar-målning.

För nån vecka sen ledsnade jag på att jag inte gör ett skit här hemma. Det känns som att Micke sliter med reonveringen, och jag bara gnäller. Jag känner att när han inte är hemma vågar jag inte göra något. Jag vet inte vart jag ska börja och jag vet inte hur jag ska gå tillväga.

Men för nån vecka sen ledsnade jag, som sagt. Jag skulle ner i källaren och tvätta och tänkte "hell no!" när jag såg den gröna källaretrappen. Inte särskilt inbjudande. Så jag tänkte "här nere gör det inget om det blir "fel", eller det kan inte ens bli fel! det kan bara bli bättre!!" och sprang ut till garaget och hämtade den ljus ljus ljus gråa färgen Micke köpt (till garaget) för ett tag sen. Nu jävlar! peppade jag mig själv.

Och well, det blev bra. Bättre än bra. Dörrar, element, trapp, rör, fönsterlister och karmar blir målade. Och taket. Nu är det väggarnas tur. Kritvita ska dom bli. Måste bara slipa dom, prima dom, och spackla dom. Blir så jävla bra! Inte lika läskigt att gå ner i källaren längre. Cred till mig!







Micke hjälpte till att måla taket. Vilken skillnad!!

Här kan ni också se taket, höger är målat. Snygga väggar va? :P

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Mamma

Det blir kanon fint :) Snart är mitt övernattnings ställe klart.... Kram påre, kommer snart och inspekterar om du gjort något mer sen sist jag var där :-D

2011-08-25 @ 08:21:18

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0