Jag fryser!

Usch vad frusen jag blev efter trädgårdsfixet! Det är en jäkla fälla det där med att jobba ute. Först är det kallt, då klär man på sig. Sen blir det varmt och svettigt, då klär man av sig. Fast att det är kallt egentligen. Och vad händer då? Jo, man blir sjuk. Simple as that.

Nu får vi hoppas att jag inte blivit sjuk, utan att jag bara är lite kall.

Så fort micke kommer hem ska vi dra ner till gymmet. Då behöver man inte oroa sig för att bli kall!

Brinn fett brinn!!


Amatörernas afton.

Idag är det sista april och Valborg. Dom flesta har säkert redan knäckt en öl. Men inte jag ä! Jag känner inte alls för att slira runt i någon park med alla andra nybörjare. För visst är det så att många dricker för första gången idag. Debut-fyllan! Nej tack, jag stannar hemma idag.

Så, istället för att stå och välja kläder just nu tar jag istället en trädgårds-paus. Yes you heard me - trädgård. Jag har nämligen påbörjat krattning och klippning av våra häckar.. Fy fan vilket grisgöra!


Altanpiff!

Igår invigde vi altanen! Soffan ställdes på plats igen, kuddarna åkte upp, ny grill byggdes ihop, och vår förvaringsbox piffades till en sittbänk. Nu är det bara värmen som fattas!


Gardiner.

Ääääääntliiiigeeeen har vi satt upp gardiner i köket. Nu fattas bara taklister. Och en kaffemaskin. Mmmm latte.

Det blev svarta rullgardiner från bauhaus. Dom har en rund stålkant längst ner, som passar utmärkt med våra handtag i köket. Vi är riktigt nöjda!


Happy birthday, honey!

Idag fyller micke år! Han är fortfarande borta på jobb, men kommer hem vid 14-tiden. Jag är ledig idag, så ska sätta igång att städa på en gång. Vill att han ska komma hem till ett rent och snyggt hem (inte för att det brukar vara stökigt och skitigt annars heller...)!

Om någon glömt hur han (och jag) ser ut kommer här en påminnelse:


Spola fram tiden!

Åh, vill fortsätta nu nu nu! 23 maj har jag tid... Det känns som en evighet dit.


I'M HOT!

Hahah skön rubrik va? Inte alls kaxigt eller så.

Meeeen...

Jag är så sjukt nöjd med tatueringen!! Känner mig riktigt snygg. Elin 2.0 typ. Och det bästa av allt? Den kommer bli ännu snyggare inom en snar framtid!

Feelin' hot hot hot!


Morgonmys.

Imorse vid 06:30-tiden hoppade guzzen upp i sängen, skrek lite och placerade sedan sin håriga rumpa bredvid mitt ansikte. "God morgon på dig med" tänkte jag och försökte låta bli att svälja en hårboll.

I vanliga fall när guzzen försöker väcka mig en timme innan klockan ska göra det, brukar jag vända mig om och försöka somna om. Vilket oftast inte går, då guzzen minsann inte är dum! Nej nej, henne kan man inte lura. Hon går glatt över på andra sidan och lägger sig i mitt ansikte igen.

Men idag vände jag mig inte om. Idag omfamnade jag henne istället, och kliade lite lätt där handen kom åt. Och istället för att få ett bus-anfall och hugga mig i handen låg hon stillsamt bredvid och kurrade.

Mys mys mys!


Skor på sommaren.

Alltså... Jag hatar verkligen sandaler. Sandaler och pumps. Och ballerina. I princip alla skor som är liten och nätt på foten. Tummen ner för dom!!

Jag vill ha feta boots, glappande kängor och flaxiga stövlar!

Detta är ALLTID ett stort problem då solen tittar fram och det blir typ... skit varmt. För då kan man ju inte ha "varma" skor. Nej nej, då måste man ha ljuva sandaletter. Blä! Trots att dom där "varma" skorna inte ens är varma - dom ser bara varma ut.

Men nu, förstår ni, nu har jag köpt mig ett par sommar-boots. Japp, redan nu. Varför? För dom låg ute på tradera redan nu. Simple as that.


Opepp.

God morgon min lilla ofärdiga fågel! Är du lika less som mig?

Tredje sittningen!

Igår körde Niklas konturerna på den andra fågeln som kommer ta upp stor del av armen. Det gjorde fittigt ont!, men verkligen värt smärtan. Niklas är riktigt grym! Om en månad kör vi lite mer konturer och börjar skugga. CAN'T WAIT!
 

I'm so excited, and i just can't hide it!

Igår fick jag ett sms av Ghaida där hon berättade att skorna jag ville ha från H&M fanns right infront of her. Behöver jag säga att jag dog lite av lycka? Don't think so.

SJUKT JÄVLA GLAD TJEJ här borta!!
Skorna är ju så äckligt snygga!!


Fuck yeah! Its friday!!

Fredag, och ledig helg. Härlig kombo!

Börjar dagen med jobb, och avslutar med ett chair pass på Pole and fitness studio. Bra fredag. Jag hoppas att allt däremellan kommer att vara bra också.


Nya naglar!

I måndags var jag hos Maria (Styling by M) och fixade mina naglar. Det blev svarta med en bling bling-sten på varje finger. Vi gjorde dom även lite kortare än vanligt, vilket känns skönt. Det är lite halvsvårt att jobba med långa klor ibland.

Riktigt nöjd!


Det ser ljust ut.

Idag har jag på mig ljusa jeans! Sjukt otippat. Kompenserar detta med svarta boots och svart tröja. Fan, hur skulle det annars se ut?! Hehe.


Hjälp!!

Om det är någon som lyckas lägga vantarna på dessa underbara stövlar i storlek 39 eller 40, hojta till! Jag köper dom gärna till överpris!!!


Ångest..?

Imorse när jag vaknade hade jag en riktigt obehaglig känsla i både kroppen och i knoppen.

Huvudet skrek PANIK och magen vrålade OROLIG! Tillsammans kan man säga att dessa två orsakade en våg av ångest som sköljde över hela mig.

Varför? Ja, det vet jag inte.
Jag har mina små aningar, men jag kan inte säga att jag VET vad det beror på.

Nu har det gått 1,5 timme sedan jag vaknade med denna otäcka känsla i kroppen, och den är fortfarande kvar.

God, have mercy on my soul.


This is me.

Eftersom jag är så dålig på att uppdatera bloggen nu för tiden kanske vissa av er har glömt hur jag ser ut. Här kommer några påminnelser. Vissa har ni säkert redan sett (sätt?), andra inte. Enjoy!


Kan inte sova.

Just nu känns det som en omöjlighet att somna om. Hjärnan går på högvarv, och tankarna snurrar runt, runt, runt, runt. Jag mår illa.

Men nog om det. Nytt samtalsämne!

Igår tog jag mig en liten tur på crosstrainern nere på gymmet. 430 brända kalorier kändes inte helt fel!

Här har ni bildbevis på min prestation, samt bild på mina nya snygga löpartights!


Everything happens for a reason..

Jag har en önskan. Jag önskar att alla ska få må bra. Att alla jag känner ska vara lyckliga.

Tyvärr vet jag sedan tidigare att önskningar inte slår in. Den vetskapen gör mig otroligt ledsen.

"Allt som händer har en mening" hör man ju ofta. Jag hoppas verkligen att det stämmer.



God morgon!

Börjar dagen med typ världens godaste frulle! Hallon, blåbär, banan, passionfrukt blandat med kvarg! Sjukt gott och sjukt nyttigt!

Efter frullen blir det nog en sväng till gymmet eller en powerwalk.


Översittare.

Jag ligger på magen i soffan och kollar på nyheterna på tv. Helt plötsligt hoppar guzzen upp på min rygg.. Snacka om översittare! Hehe.

Imorgon ska hon till veterinären och bli steriliserad. Stackars min lilla bebis!


RSS 2.0