2016•07•29

Fem dagar innan BF valde Dexter att komma ut. 51,5cm lång och 3944g tung dök han ut med arm och huvud först. Från första "misstänkta" värk tog det närmare 8 timmar innan han var ute på 5 krystvärkar. Förlossningsberättelsen kommer dock i ett annat inlägg när jag har mer tid över.


Vecka 40

Ajjemän! Idag rullar vi in i vecka 40 (39+0), och fortfarande inget tecken på att bebisen vill komma ut sex dagar tidigare. Jag förstår honom - sommaren är inte min favvo årstid heller. Varesig jag är gravid eller inte. Tummarna upp för frisk luft och snygga kläder! Tummarna upp för massa sotig make up som inte rinner! Tummarna upp för att kunna ha utsläppt hår utan att svettas ihjäl. Hösten i mitt hjärta.

Däremot behöver Dex inte stanna i magen enda till hösten. Då blir jag skapligt less.

Okej, bilden nedan kanske inte är så höstig.. men fan va snygg jag var! Hahaha

Och en annan sak med den där bilden - min hårfärg! Jag har kommit fram till att jag inte passar i blondt. Känner mig så himla....prinsessig?? eller nåt i den stilen. Jag har surrat med min (otroligt tålmodiga) frisör och vi har kommit överens om att göra nåt mer, hur ska jag säga? -kaxigt. Nåt med färg! Dock får det vänta till hösten. Vad tycker ni? Jag är lite inne på mörkt lila..? Hmm.


Hur sover gubbarna med ölkagge?!

Vaknade strax efter 04 och höll fasen på att kissa på mig! Vaggade iväg till toaletten och la mig sedan på soffan för att sova vidare. Gästsängen är nog lite för mjuk för mig. Eller så är jag för tung just nu? Vaknar i princip varje gång jag vänder mig. Äääää ska bli sjukt skönt att kunna ligga på mage igen! Soon, very soon.

Throwbackthursday på när jag bringing sexy back på beachen för herrans många år sedan! Johanna, remember?


Äntligen!

Som rubriken lyder så är vi ÄNTLIGEN på g med vårt sovrum! Ikväll sågade vi (who am i kidding? Micke sågade..) upp där nya dörren skall sitta. Den gamla öppningen kommer sättas igen.

Hoppas nya dörr och dörrkarmen kommer snabbt! Gillar INTE att internetshoppa den typen av varor.. men ibland har man inget val.

Nu kanske ni tänker "åh, då är ni ju nästan klar! sätta igen gamla dörren å måla lite." Men eeeehhhh, nej. Så är icke fallet. Vi ska även riva en vägg och ett par inbyggda garderober (har ej bild på det). Sen är det "bara" att måla eller tapetsera. Typ.

Känner på mig att detta kommer gå väldigt fort fram nu när vi snart har två barn. OBS! Ironi.


Ensam hemma.

Svärmor tog med Devin till svägerskan, och det blir nog stranden för deras del. Första gången Devin är på playan, och då är det inte med mig! Blir lite ledsen när jag tänker på det eftersom jag så gärna hade velat se hans reaktion till sand och vatten. Men men, situationen är som den är och det går inte att göra något åt saken. Jag kan inte bli mindre gravid och han måste såklart få åka iväg på äventyr utan mig.

Så, vad ska jag ägna mig åt idag då? Jag har inte ro i kroppen att bara sitta i soffan en hel dag. Förmodligen så kommer jag stuva in de sista kläderna i garderoben vi nyss köpt. Ju fortare kläderna är ute ur vårt blivande sovrum och inne i garderoberna, ju fortare kan sovrummet renoveras och vi slipper inkräkta i Devins rum. (Även om det är mysigt där inne)

Idag är det en vecka kvar till beräknad förlossning förresten! Jag är fortfarande kass i kistan, har otroligt dålig aptit, gått ner två kilon, sover sämst och känner ett jävla tryck neråt. Men några sammandragningar eller förvärkar? Nope. Inte ett skit. Lite "mensvärk" nån gång ibland, men inte mer än så.

Jag vet ju sedan Devin låg i magen att det kan sätta igång utan att man har haft några känningar innan.. Men kan ändå inte hjälpa att tappa hoppet om en tidigare förlossning.

Som sagt; en vecka kvar nu! Vad tror ni - juli eller augusti bebis?


Gästrummet.

Igår kom svärmor hit. Hon hjälper till med Devin nu när Micke jobbar och jag är en vecka från beräknad förlossning. Skönt.

Inatt sov hon uppe med Devin, och jag & Micke sov nere i gästrummet. Önskar verkligen jag kunde sova bra och njuta av att slippa vakna mitt i natten....men så är icke fallet. Sover lika kasst ensam som med en vaknar-mitt-i-natten-Devin.. Suck.

Ovanför ser ni någon form av förebild och efterbild på gästrummet. Love it! Och känns dessutom superlyxigt att ha ett gästrum i huset!


Fredagsmys

Ikväll gick vi över till caféet här på Owes. Jag och Micke köpte varsin glass och Devin fick smarra! Det uppskattades verkligen av lillgosen. Fredagsmys deluxe! Sen köpte vi nya sängkläder när vi ändå var på plats. Det är nog min nya "grej" - att köpa sängkläder! Haha, listen to me... barnkläder och sängkläder är my thang nu för tiden. Blir inte mer morsa än så va? Någon som känner igen sig?


Kräkor och räserbajs.

Herregud vilken gårdag! Är helt jävla mörbultad idag, och började gråta när Micke lämnade mig för jobb. Hur ska jag orka?

Igår (och i förrgår) mådde tarmen inte bra. Jesus, fick springa på toaletten stup i kvarten. Skavsår much? Och på kvällningen slumrade jag till på soffan i typ.....5 minuter. När jag vaknade var jag helt blöt i svett och efter ett tag fick jag kräkas. What.the.heck?!

Frågan är: magsjuk eller gravidsjuk?

Hoppas det blir bättre idag!


Uppdatering.

För det första; usch och tvi vad jag avskyr blogg.se's uppdatering av appen! Nu kan jag inte lägga in bilder pö om pö, utan alla hamnar under inlägget. BAJS! Om jag bara inte hajjat hur man gör så snälla TELL ME HOW!

Ja ja.

Idag har Linda och Mio varit här. Hon hade med sig donkenfrulle och....hallonbladste! Haha! Nu ska vi se om bebis vill komma tidigare än augusti. Dricker min andra mugg nu, så vem vet - kanske sätter det gång inatt?

OM det mot förmodan sätter igång inatt så tror jag vi är redo! Spjälsäng bäddad, vagn fixad, bbväskan packad, blöjor köpta, nappar kokta och babyskyddet....inte i bilen. Okej, nääääästan redo att kalva inatt. Tror nog Micke hinner hem och hämta skyddet innan vi blir utkastade från bb. Dessutom fixade jag fransarna ikväll, så japp - redo!

Avslutar med en bild på vagnen. Emmaljunga DV. Köpte suffletterna på Lekia nu när dom sålde ut 2016 modellerna. Vit fejkskinn, me love!


Vecka 37

(36+4) Snälla låt mig föda nuuuu! Ett riktigt jävla önsketänkande, men vafan. Make it happen! Örker inge mer nu ja ä.


Nya fransar!

Igår var det dags för fransar igen! Jag gör dom hos Elin på LL Lashlounge Gävle. My god, blev studionamnet rätt nu mån tro? Haha.. Aja, she's the best! Gå dit!

Försök ignorera tröttögat på efter bilden 🙈😂 Life of a mommy liksom - orkar inte se pigg ut en hel dag.


RSS 2.0