ett riktigt klipp!

Idag lunch-letade jag gardiner/gardintyg, utan lycka. Hur svårt ska det vara att hitta ett tyg man gillar egentligen? Going insane! Anyways.. när jag var på väg tillbaka till jobbet kilade jag in på indiska - och vilken tur alltså! Det var 70% rabatt på reapriset! Say what!?

Nu behöver ni inte löpa amok och stå och rycka i deras dörr imorgonbitti, för det fanns faktiskt inte alls så mycket snyggt. Det som var något att hänga i granen var väl allt stickat OCH...

..dessa tofflor!!


45 kr fick jag böta! Inte världens snyggaste färg, men whatever! Jag går alltid (japp - alltid) i tofflor här hemma, så dessa kommer nötas flitigt!

NÖJD TJEJ.

dagens.

Idag har jag mina "skinn"byxor - vilket jag redan ångrar. Dom åker ner hela jävla tiden, OM jag inte är varm och svettig - för då sitter dom slickat. MEN eftersom jag sällan är klibbig om röv och ben ger dom mig ett hell.

Måste. Slänga. Byxorna.


hissen går inte ända upp..

Alla indianer är inte i kåtan.
Servisen är inte komplett.

Ibland gör jag saker lite för fort. En sansad person skulle såklart ha lagt tidningspapper eller något annat smart under ljusstakarna, för att skydda golvet. Tur att golvet skall göras om. BIG TIME.


MEN som ni ser har även micke sprut-målat där nere. Fast dock i vitt.

EDIT: vi pratar såklart om källaren.

Ljusstakarna var i mässing innan, och nu blir dom svarta! Jag har även ett kandelaber som jag fick ärva från farfar, i mässing. Även det kommer möta sprayburkens öde! Love it!

headermania! 2

Som jag skrev för ett tag sen så har jag svårt att bestämma mig för en header. Men nu tror jag minsann att jag är nöjd med den jag har. Tycker ni inte?

FÖRUTOM att den är så pixlig!

Men jag antar att det inte går att göra något åt det. Eller?

Bilden är tagen med iphonen, så man kan väl inte förvänta sig så mycket antar jag. Dessutom är den förstorad nu, och då är det väl en omöjlighet att den inte blir pixlig? Skit paint.

Eller?


en tidig morgon.

Eller nja.. men tidig för att börja sent.

Klockan 07:30 var jag på plats vid bilprovningen för att besikta caddyn. Bromsslangen var bytt, så caddyn fick tummen upp och "klockren". För att vara så gammal.

Nu sitter jag och har käkat frukost i soffan. Skulle kunna tänka mig en promenad, men är faktiskt inte helt frisk ännu.. så jag tar mitt sunda förnuft till fånga och stannar kvar i soffan. Blä! Har inte tränat på typ 3 veckor nu. Ångest!

Något jag däremot ska passa på att göra är tvätten.

long time no see!

I fredags var jag i Söderhamn. Det var roligt att träffa Wattman's (släkten på pappas sida), men jag önskar att det var under andra omständigheter.. Vila i frid, farfar.

Lördagen bestod av jobb, vilket var riktigt tung efter en känslosam fredag. Jag kände mig otroligt slö i kroppen, och ögonen värkte. Men jag jobbade min heldag, och när jag kom hem visade det sig bli middag hos grannarna.

Riktigt skönt att slippa laga själv, och framförallt slippa diska och städa. Vi blev bjudna på "thaimat" och till efterrätt blev det glass. Mycket gott!

Något som däremot INTE smakade gott var spriten dom bjöd på efteråt.. Jag får rysningar bara jag tänker på det! Att jobba idag kändes inte helt ok. Hatar att dricka när jag jobbar dagen efter! En tung jobb-helg.


första och enda uppdateringen idag.

Efter en hel dag på jobbet fick jag komma hem och mötas av en lyxig middag och massa tända ljus! Det är min karl det! Lyx!

En annan sak som jag fick när jag kom hem var ett paket - från syrran. Say what?! Det låg i brevlådan, och jag hade ingen aning om varför jag fått dessa ljuvligheter? Tvål och hudcream i kokosdoft (love it!), och lite annat smått och gott.

Tydligen var det en grej hon köpt åt mig när hon var i Thailand - i typ oktober! Bättre sent än aldrig. Right?

Nu ligger jag i sängen med micke. Äntligen slipper jag sova själv. God natt.


saknar...

..verkligen att ha tv i sovrummet.

Vi måste fixa detta, om så provisoriskt, ASAP! (as soon as possible, idiots).

God natt igen.


still sick.

Idag var det en tung eftermiddag på jobbet. Svalde några alevdon, men kände mig inte direkt piggare. Fick avboka besöket hos svägerskan och åka direkt hem istället.

Duschade och parkerade röven i soffan under värmefilten. Det var strax innan 18. Nu är klockan äntligen tillräckligt mycket för att hit the sack.

Imorgon jobbar jag heldag. öppning stängning. Hoppas att jag har piggnat på mig tills dess. Dessutom kommer Micke hem (världens längsta vecka!), så imorgon måste det bli en bra dag. En frisk dag. ♥

Beautysleep here i cooooome!

jobbelijobb.

Idag mår jag bättre. Jag skulle inte påstå att jag är fullt frisk (vem är egentligen det?), men nästan! Så idag blir det jobb. Kör öppning till 17, och imorgon blir det heldag.

Jag har hört rykten om att butiken är fylld med massa snygga nyheter! KUL! Så ni måste ju komma in och kika! Dessutom kommer vi fortsätta med rean fram till 31/1. Dock mindre rea än tidigare. Kul kul kul.

See ya!


god morgon

Det är alltid trevlig att börja dagen med att läsa härliga nyheter!


julklappen till mamma..

..har jag ju inte visat er!



Ni förstår, min trognaste läsare är mamma. Och därför kunde jag inte lägga upp bilder på halsbandet när det var klart. Och efter jul, tja, då glömde jag helt enkelt bort det.

Den enda bilden jag kunde hitta var faktiskt jäkligt dålig. Men det är dock en bild.



Hon fick alltså en tunn halskedja i silver med denna berlock på. En ring med hennes barns namn på. Behöver jag säga att hon började gråta när hon fick den? Fina mamma.

På baksidan står det "LOVE YOU, MAMI" samt mina initialer och silverstämplar.

Det var jätte svårt att få ringen helt symetrisk, och att få bokstäverna på rätt plats. Men det är ju trots allt handgjort. Av mig. Lite charmigt ska det väl vara? 

i love you.

Sådär, då var mitt första projekt (för denna termin) klart. ♥
En ring med mitt namn på, och en ring där det står micke.


Because i love you. Because i love us.

headermania!

Som ni kanske har märkt den senaste veckan (veckorna?) har jag haft lite svårt att bestämma mig för en header. Ny hit och en ny dit.

Jag har inte vetat hur man har gjort förr, så nu är jag verkligen på hugget! Varje gång jag sitter vid datorn och har tråkigt så öppnat jag paint (i know, borde skaffa mig ett bättre program..) och börjar leka med bilder.

Sorry om detta har varit en förvirring för er.








Haha, ja.. som ni ser. Vilken gillar ni bäst?


hej mitt vinterland!

Igår snöade det, men när jag vaknade imorse trodde jag att det skulle vara ett minne blott. ICKE! Det låg minsann kvar lite puder på bil och uppfart. (Och nej - jag vet inte varför grannarna bara har målat halva tak-"listen"..)



Nu fortsätter det snöa, mer och mer. Åh, kanske att det blir skoteråkning denna vinter ändå?

vad tycker ni?

Imorse när jag låg i sängen (och var stressad, haha) läste jag detta på aftonbladets app:



Alltså.. COME ON! De som sitter i fängelse sitter där av en anledning. VARFÖR ska dom har rätten att röra sig mer fritt? I don't get it? Älskar chefens kommentar "Det kommer aldrig att hända. Låt dem sy ihop sina munnar allihop". PUNKT.

ingen rast och ingen ro..

..fast att jag är hemma och sjuk. Varför ska det vara så svårt att slappna av? Hur svårt ska det vara att göra ingenting? Jävligt svårt, tydligen.

Igår var jag tvungen att stanna hemma från jobbet, mådde inte alls bra. Och idag är jag ledig, och sjuk. Det enda jag måste göra är att ligga på soffan och slappna av. Vila vila vila. MEN det går inte!

Jag blir så himla stressad hela tiden! När jag låg i sängen imorse kände jag hur hjärtat började bulta "gå upp. gå upp. gå upp.". Upp till vad? Jag har ingenting att göra idag (förutom silverkursen ikväll). Inga måsten på hela dagen. Och jag har panik. Måste. Göra. Något.

Såå.. jag har tvättat, fixat disken och dammat. Nu ska jag duscha. Sen måste jag vila.

Jag borde skotta lite snö från uppfarten.


svar på tal.

Då var förkylningen ett faktum. Vaknade inatt helt svettig, och var täppt i näsan (samtidigt som jag var snorig?) och hade ett jävla halsont. Fy. Stackars mig.

Några av er har frågat hur storlekarna är på bikinisarna jag köpte från Style By Tyra
. And i will tell you! Dom har ju två storlekar att välja mellan. Antlingen 34/36 (tror jag?) eller 38/40.

Eftersom jag har too much junk in my trunk tog jag den större storleken. And thank god! Överdelarna stämde överens med storleken, men underdelarna.. Nja. Den gula leoparden hade trosor som man kunde knyta, så dom var perfekt! Men den andra trosan gjorde inte mina kärlekshandtag rättvisa. Men svarta trosor har man ju oftast hemma, så jag gråter inte blod för det. I vanliga fall burkar jag ha M på toppen och S/M på underdelen - om det är en underdel med KNYT i sidorna.

Hoppas ni blev lite klokare. Jag ÄLSKAR verkligen båda! Är hur nöjd som helst.


huset i bilder.

Jag vet att jag har lovat er bilder på huset. Men i ärlighetens namn så kommer det inte hända. Inte än på ett tag iallafall. Kanske att ni kan få några detalj-bilder inom en snar framtid.

Varför?

Jo, därför att det blir så dåliga bilder.
Det är helt omöjligt att knäppa kort som återspeglar verkligheten.

Så jag tänker sluta lova er bilder på huset. De får komma när de kommer. Men en sak kan jag säga er, och det är att det blir så otroligt jävla fint här!

Ofärdig hall och liten bit av köket:
 

harder, faster..

..scooooooter!

Idag provkörde Micke skotern. Det fick bli några varv runt kvarteret.

Vart fan tog vintern vägen liksom? Jag börjar gråta. På riktigt.

Ge mig snö i mängder! NU! nu nu nu nu nu!

LYCKA:


Jag blir så lycklig när jag ser dessa bilder. Snö, skoter och en riktigt snygg karl. Min karl. Underbara bästa Micke.

gårdagen.

Så, vad gjorde vi igår nu då? Det blev varken målning av ytterdörr eller gardiner sydda.

Vi åkte hem till Kalle och Louise för att mysa på några öl och spela spel. Eller nja, mysa och mysa? Alla (speciellt vi damer) blev riktigt på pickalurven! En mycket trevlig inledning på denna lediga helg måste jag säga.

Och idag då? Vad ska man göra idag?

Jag har redan målat dörren en gång, så jag antar att det är gardiner som står på tur.


style by tyra

Fick hem två nya bikinis igår! Riktigt snygga och sådär lagomt stentuffa - precis som mig.

Och ja - helt klart nödvändigt att beställa två nya bikinis såhär mitt i vintern. Eller?


lunch update

Sitter och äter matlåda nu - sallad och kött - och räknar timmarna som är kvar innan helg.. 3,5 timme. Det går nog fort!

Vad ska man göra ikväll då? Igår var vi på bio. Vi såg Hamilton - i nationens intresse. Den var helt ok. Bra för att vara svensk. Men jag hade nig hellre lagt slantarna på någon annan rulle faktiskt.

Så, vi kan utesluta bio ikväll. Träning kan vi också utesluta eftersom både jag och Micke är dåliga.

Kanske att jag ska måla klart ytterdörren? Sy gardiner? Mysa ner i soffan med tre kilo godis?

Vi får se vad som händer.


äntligen fredag!

Hela veckan har klockan ringt 06:15. Har dock inte pallrat mig upp för ens strax innan 07. Tröttmössa! Men imorgon får jag äntligen sova ut! Känner att det kommer bli så otroligt skönt att slippa väckas av klockan. Tydligen så är jag ingen morgonmänniska längre.

Ett jävla halsont har jag också åkt på! Samt snorig näsa. Jag misstänker att det är Micke som har smittat mig. Får packa med strepsils till jobbet om jag överhuvudtaget ska kunna prata med några kunder idag!

Idag blir det klackar och klänning. Strazz och glitter runt ögonen. Friday it is!



Nu måste jag borsta gaddarna och kila till bussen! Bye bye!

red reality

Idag har jag på mig mitt reafynd från Carlings. Ett grått långt linne med dödskallar på. Jag tyckte det var aningen för långt, så jag knöt en liten knut. Blev bättre! 59kr som hittat!!


ytterdörren.

Fjärde strykningen och det börjar äntligen likna något!



Tippar på att jag måste måla 3 omgångar till. Men redan nu kan man se hur jävla mycket bättre det blir! Ljusare och fräshare! Me so happy!

nu är det slut...

...på att vara blek!

Ligger och steker i kärringgrillen nu, men drömmer mig bort till varmare breddgrader! Undra vart man ska åka på semestern? Någon som har något förslag?


kollektivtrafiken. i say no more.

Jag missade precis bussen, men vilken det var som gick vet jag inte. Ni förstår bussen går var 10:e minut, och jag ska ta den som går 08:08, men bussen som nyss gick åkte 08:04. Antingen jävligt tidig eller jävligt sen. Jag tror sen. Den är fan alltid sen!

Jag blir så less!!!

Tänk om man hade råd att stå parkerad på stan var eviga dag.. då hade man sluppit bussåkandet. Jag skulle iofs kunna gå ner, det är bara 2,5km. Cyklar ju alltid på sommaren. Men näääää, alldeles för dåligt väder skyller jag på.

Nu är bussen som jag skulle ta försenad med 5 minuter. Otippat? Inte direkt.

Jag har p-möte på jobbet och har inte tid att komma försent!


jag är kär.

kär i stockholm.

När jag hoppade av tåget och gick till kontoret genom sthlm city imorse ville jag att tiden skulle stanna. Inte för att vi var sena till mötet, utan för att jag älskar staden! Älskar pulsen! Människorna stressen butikerna valmöjligheterna.

Det känns nästan som att jag ska börja gråta just nu.

Jag saknar att bo i stockholm. Jag vill verkligen flytta dit. Men det känns lite sent påtänkt just nu.. jag menar, vi har köpt hus i Gävle. I'm stuck for life.

För det mesta så älskar jag gefle city och allt det här, men just idag, just nu, vill jag inget hellre än flytta.

Älskade stockholm, du kommer alltid finnas i mitt hjärta.


Bild från google. Gick förbi sergel idag. i miss you already!

hej hej hallå!

Ingen rast och ingen ro!

Idag har jag varit på BC-möte i stockholm hela dagen. Jag älskar att vara på huvudkontoret! Känner att jag måste kolla på lite utbildningar så att det kan bli något vettigt av mig med. Spännande!

Fick med mig lite hem också. Från LUSH köpte jag en läpp-skrubb som är rosa och luktar godis! Helt underbar. Jag provade den nyss och läpparna blir verkligen silky smooth efter att man skrubbat och smörjt in med lipsyl. Perfekt om ni har nariga läppar! Jag får alltid det på vintern.

Här har vi någon som berättar lite mer:


...what was i talking about? Just ja! Min inköp.

Köpte solbrillor och örhängen från GLITTER, ofcours.

Brillorna är nästan genomskinliga irl. Very cool, love them.

Köpte även halsband och några armband. S W E E T ! And thats all.

Nu ska jag göra lite käk och sen hem till Carro för att glo på Desperate Housewives.

ny look!

Ikväll kom Mathilda hit och hjälpte mig med min design. TACK kära du!




Vad tycker ni? Själv tycker jag att den nya passar mig som handen i handsken!

cam to gif
FÖRE... EFTER... FÖRE... EFTER... FÖRE... EFTER..

så skönt!

Japp, det känns SÅ jävla SKÖNT att äntligen få naglarna fixade! Skippade naglarna under december, och la pengarna på annat. BIG MISTAKE!

Höger långfingernagel gick inte att rädda idag. Den får bära ett plåster i några dagar innan vi vågar klistra dit en tipp. Man vill ju liksom inte att ett färskt sår ligger och gror under gelén.

Love them:


pure pain, 2.

Varje gång jag kommer åt långfingret går det en stöt genom hela kroppen! Det gör så vansinnigt ont!!

Jag vet inte ens om det går att sätta en tipp där? Om 10 minuter ska jag göra naglarna, då får vi se vad som kan göras.


pure pain

Idag bröt jag en nagel. Det gjorde fruktansvärt skit ont. Alla har säkert brutit en nagel så att det har börjat blöda, men bryta den så det droppar blod... DET gör ont.

Nu ska jag skölja ur hårfärgen.. wish me luck. Det kommer nog svida. Minst sagt.


instagram

Jag har inte skrivit det förr, så jag skriver det nu. Vill ni se mer av mig så heter jag (inte helt oväntat) bonnyblow där. See ya!


the bodyshop

Idag gjorde jag ett riktigt, riktigt fräscht fynd! Bodybutter och showergel i min favoritdoft (iallafall på sommaren) COCONUT! 200 pix fick jag punga ut för detta set. Vilket klipp! Längtar efter duschen just nu. OCH sommaren.


fjädrar!

Oj oj oj så snygga håraccessoarer det trillar in här på Glitter! Nästan så man trillar av pinn av lycka! Både jag och Kajsa har fjädrar i håret idag. Två stycken får dessutom följa med mig hem.


ny piercing

Jag börjar denna lördag med att sätta i min nya navelpiercing! Love it!

Och vad ska jag göra sen då? Jo, jag ska jobba! Spännande va?

Det var någon som frågade vart jag jobbade. Och till den personen säger jag: hej och välkommen till min blogg! För alla andra trogna läsare är väl informerade att jag håller till på GLITTER om dagarna.

The new one:


jackpot!

Idag har lönen rullat in på kontot! Inte en dag försent vill jag lova!!

Som den nätshopparen jag är har jag redan klickat hem ett par skinnhandskar (som jag berättade om förr) och nya sminkborstar. Men frukta ej kära läsare - jag kommer spendera resten av lönen på saker till huset. Gardiner, ljusstakar, lampor, matta... osv.

Varför jag inte har lagt ut bilder på huset på länge?
Jo, det är för att jag vill inreda klart (kan man någonsin bli klar?) först. Sen är det så otroligt svårt att fånga rummen på bild. Alltså, det blir inte alls lika snyggt på bild som i verkligheten. Och har man då inte ens gjort allt klart, ja, då blir det ännu tråkigare att lägga ut bilder.

Men det kommer. Jag lovar. Kanske på söndag? För då SKA jag ha nya gardiner upp! M.m.

Nej, nu ska jag ta och get dressed. Jobbar stängning idag. Förresten, vi har fortfarande 75% rabatt på smycken, 50% rabatt på stickat och väskor + att vi har fått in massa snygga nyheter! SOM jag har längtat efter nyheterna. Hela december har stått still tycker jag. Men nu rör det på sig igen. Kom in och kolla ni med!

here we go again!

I tisdags drog silverkursen igång igen. Mitt projekt just nu är att göra två ringar till tummen. En ringen fuckade jag upp, så jag måste köpa nytt silver och göra om. Gör om, gör rätt. Men den andra ringen blev lyckad.

Jag ska ha en ring med mitt namn på, och en med min snygga karls namn på. Gölligt värre va? Bokstäverna kommer jag att göra svarta.

Micke-ringen:


ny klocka.

Jag har aldrig haft en klocka. Eller jo, kanske när jag var liten. Men inte i vuxen ålder, inte i en fashionabel ålder. Jag har alltid tyckt (och tycker fortfarande) att det är lite töntigt med klocka.

Flera gånger har jag sätt klockor som ser riktigt snygga ut. Tuffa klockor med nitar, eller feta silverklockor. Jätte fina i asken. Sen provar jag dom. Och nej. Nej nej nej. Töntigt. What the fuck liksom? Vad är det för fel på mig?

Men denna klocka som jag köpte igår, den är perfekt! Nu kan jag ha den samtigt som andra armband. Lite mer rock n roll än en silverklocka. Eller vad tycker ni?



Denna klocka kostar 179kr och finns i brun/guld och rosa/silver på GLITTER. Såklart.

istället för krogen..

..kan man åka skridskor!

I lördags bestämde vi oss för att åka skridskor - klockan tolv på natten! Medan andra går ner och dricker sig full, får skavsår och gör av med pengar, drog vi ner till hockeyrinken.

Dock slog jag på med en feting vurpa och har nu ett stort blåmärke på vänstra höften. Gör svinigt ont! Tur att jag klarade skallen - måste skaffe en hjälm asap. (asap = as soon as possible, för er everblivna).


1) Kalle, Micke och Louise. 2) Louise håller stenhårt i sargen!

1) Jag var på hugget. 2) Kalle hjälper Louise.

1) Micke i full fart. 2) Jag chillar efter vurpan!

Hoppas det är ledigt i rinken på söndag! Eller fredagkväll! Att åka skridskor är den senaste flugan, bara så ni vet! Om det är nån som är sugen på att utmana mig och Micke på en hockeymatch är det bara att höra av sig!

min favorit.



Tribalen som jag har på magen gjorde jag när jag var 18 år. Det är min absoluta favorit av mina sju. Jag har byggt på den fyra gånger, och nu är den helt perfekt. I LOVE IT.

Många frågar om det gjorde ont, eftersom den sitter så långt ner. Och mitt svar: klart att det kändes, men inte sådär så att man ville dö. Jag tror att revbenen var det mest smärtsamma stället, eller kanske vaden.



-Det är det som är så bra med tribaler; man kan bygga och bygga och bygga.
Tribalen på vaden/foten har jag lagt till saker på fyra gånger. Och den på revbenen har jag byggt på tre gånger. Jag borde kanske tänka igenom mina tatueringar lite mer, innan jag lägger mig under nålen? Eller? Haha.

Nästa tatuering (förutom ifyllning av texten på fingret) blir nog på benet.



Och ja - den går hela vägen ner på snippan.

Jag har gjort tatueringen på Does it hurt? i söderhamn.

dålig jävla dag.

Ni får vänta med vidare uppdatering tills imorgon.


long time no see!

Jag fick en fråga om min tatuering på magen. Tänkte berätta om den imorgon, samt visa bilder. Det blir kul va? Va va va?

Hörs imorgon, puss


hey hey hey

Wzup doc?

Idag har jag som sagt jobbat. Det var förvånansvärt mycket folk på jakt efter snygga smycken och accessoarer idag! Kul!

Just nu sitter jag och Micke hos svågern/svägerskan och övar inför framtiden - vi är barnvakt.

Det är ju verkligen piece of cake det här med att passa barn! Speciellt om dom sover. Det är faktiskt så att föräldrarna är på bio, därav den passiva passningen. Vi får se om gullungen sover hela kvällen, eller om hon vaknar och behöver ännu en godnatt-saga.


trött och slut

Ett skönt (eller inte! var ju skit tungt ju!) pass på gymmet blev det, som sagt. Körde 35 minuter på bandet och efteråt blev det ben. Om jag hade svårt att gå när jag var färdig? Svar: ja.

Känslan när man har kört slut på sig själv, eller klarat tyngre vikter, är priceless! Beach 2012. Life 2012. Det kommer bli ett bra år.

Nu ska jag äntligen sova. Fastnade framför datorn/tv efter duschen. Typiskt! Imorgon är det jobb. Gallerian har öppet 12-16, så det är där jag kommer vara.

See ya!


i kvällens lurar:

Nej, nu får pojkvännen ta och vakna! Annars missar han skjutsen till träningen. Och att gå dit nu (haha, tar väl typ 10 minuter) är pure pain! Jag gillar vintern - när man kan åka skoter! Annars suger den balle. Moget uttryck va?

Ikväll på bandet kommer jag springa till, bland annat, dessa två låtar:



Älskar introt i denna låt! Eller tja, kanske ska säga refrängen? Sia gör det såå bra! Jag gillar låtar där det blandas med rap/hip hop/metal och lite ordentlig skönsång.



Om ni har några tips på bra låtar så skriiiiiv!

taggar för träning

..eller?

Micke ligger och sover tätt intill mig just nu. Verkligen mysigt, men - vi måste ner och träna.

Japp, m å s t e.

Känner mig (trots myset i soffan) taggad på ett träningspass! Blir nog lite av varje ikväll. Rumpa, lår, mage.. whatever.


i am divine. or i was.

Förr vaknade jag innan sju och kände mig pigg och alert. Vad har hänt med den rutinen? Vart har morgonpersonen i mig tagit vägen?

Men framförallt - vart har min tatuering tagit vägen?


full rush!

Idag har det gått i tvåhundra knyck från morgon till kväll.

Körde heldag på jobbet, och den heldagen rusade förbi - alltid någon att göra! Är det inte någon som vill ha hjälp finns det saker som måste hängas på rätt ställe, plockas upp från golvet eller lagas. Speciellt under rean är det massor med saker att städa. Städa städa städa. Plocka plocka plocka. Om ni tar ett halsband och provar det - häng för tusan tillbaka det på sin plats igen! ELLER ge det till oss. Häng det inte i andra änden av butiken på ett par örhängen. GAAH!

Missade såklart bussen när jag ville hem fortare än fortast. Det slutade med en promenad hem med svägerskan. Var skönt det med! Önskar bara att jag hade mina träningsdojor på mig istället för uggsen. Hade nog varit bekvämare. Fötterna är döende nu.

Drog en kvällshandling på coop efter att ha skjutsat hem Maria. Bästa svägerskan! Kom hem från affärn med tråkiga saker.. diskmedel, tandtråd, bananer, yoghurt.. yadayadayada. Booooring.

Och nu slutligen har jag städat. Som att det inte räckte med att städa på jobbet liksom. Känns som att jag har slängt saker omkring mig hela veckan. Kläder.. tallrikar.. damm. Nu är det iallarenafall prydligt och fint här hemma.

Kaffe och tv, snart sängen. Over n out.

to die for.

Nu känner jag mig lagom utvilad efter jobbet. Hjärnan har slutat snurra dubbla varv. Jag känner mig dessutom lagom taggad för träning, så efter mitt kaffe drar jag ner och bränner lite fett. Bra bra.

Apropå träning..
Jag har mycket länge (jävligt länge! FÖR länge!) stirrat på - och drägglat över - dessa byxor från betterbodies. Åh, jag dör lite varje gång jag ser dom. Måste.. verkligen... köpa... dom!

De hemsidor jag har spanat på ligger brallorna på 995kr.

När kulorna rullar in om 10 dagar måste jag köpa dom! MÅSTE.

Nu är kaffet slut. Gotta go!

paltkoma.

Jag är helt slut efter jobbet vill jag lova. Rean tar knäck på mig! 75% rabatt på massvis med smycken! Nice huh? Well, du är inte den som behöver städa efter rea-galningar som river everything.

Nu sitter jag och halvsover efter en mättande måltid..


Undra om man ska orka träna idag mån tro? Jag pallade inte det igår, så det känns verkligen nödvändigt att gå ner och röra på fläsket ikväll. Bara.. vila.. lite.. till.

red riding hood

Idag har jag på mig julklappen jag fick av mormor! En egendesignad mösshalsduk! LOVE IT! Hon håller på att sticka en svart också. Bästa mormorn!



Have a nice day everyone!


you make me feel !

Na na na na na.

Hoppar runt här hemma med hårsprayen i högsta hugg. Börjar jobba klöckan tölv, och nu är det hårfix som står på schemat!



Everything you want so let me get up there
I'm the baddest baby in the atmosphere
Tell me what you want so we can do just what you like



make up

Idag har jag de nya lösfransarna på! Dock klippte jag av typ halva, för jag tycker det är snyggare att ha så. Ser naturligare ut också. Så när det är jobb får det bli halva fransar. Punkt.


bingo!

När vi såg filmen "i am number four" för typ hundra år sen (känns det som. När hade den premiär egentligen?) hade tjejen - teresa palmer/number six - sjukt snygga handskar. Dom satt liksom på halva handen.



Jag har jagat sådana i typ hundra år nu, och gett upp. TILLS IGÅR. Surfade runt på nätet och snubblade över ett par skinnhandskar i samma modell som hon hade. KLICK! come to mama.

Ps, när kommer det komma en uppföljare? Den där filmen var ju bra!

god bless e-bay!

Idag fick jag hem 20 par lösögonfransar!


Om det var dyrt? 15kr inkl. frakt.

Det spelar ingen roll att man får vänta i typ två veckor, för det är SÅ värt att shoppa på bayan! Jag handlar aldrig på auktion, utan jag klickar alltid "buy it now" från butikerna som finns där. Så vare sig det är hårprylar, sminkborstar, kläder, elektronik eller fransar så är det alltis nytt. Nytt och billigt. Vad är bättre än det? You tell me.

se det töar..

..nej, se det töar! Det var ju roligt, hurra!

Fy fan vilken kass jävla vinter. Kommer det bli någon snö iår? Klart jag vill att det blir snö, men om snön ligger kvar längre än vanligt - och snor några veckor av sommaren - då är det inte ok.

Usch, jag som har väntar hela hösten på att få åka skoter.




se det snöar..

..nej, se det snöar, Det var väl roligt, hurra!
Nu blir det vinter, nu blir det vinter, som vi har önskat, hurra!

Jippi! Nu ligger det snö på marken igen. Bara att hålla tummarna för att det blir snöstorm så att vi kan åka skoter till helgen! Det skulle vara nåt det! hoppas hoppas hoppas.

förra nyåret, in the fjäll.

Som jag skrev tidigare så har vi inte gjort många knop idag. Soffläge it is. Dock pausade jag slöeriet med en powerwalk på 70 minuter. Varvade faktiskt med lite jogg också. Wünderbart! Nu kan jag fortsätta hänga i soffan utan att få myror i brallorna.

god morgon 2012!

Inatt somnade vi strax innan fem. 05:00. In the morning. Så nu är det faktiskt God Morgon här hemma. Jag sitter och dricker kaffe och äter macka framför tv:n medan Micke fortfarande sover. Idag blir det inte många knop gjorda, det är en sak som är säker.

Jag tänkte berätta lite snabbt om gårdagen.

Jag kom hem halv fyra och då var det bara att kasta på sig förklädet och ställa sig i köket! När allt var förberett var det dags att kasta på sig sminket. Stress stress stress. Men det blev jätte snyggt! Hade köpt nytt från Make Up Store, så det blev succé.

Strazz, dust och skugga.

Klockan sju var all mat klar och då kom Markus och Lotta, och Raffe. Vi skålade med välkomstdrink och sen högg vi in på maten. Fetaostsallad, vitlöksbröd, kött, pepparlax, potatis, fisk, klyftpotatis, såser, öl, vin... Mmmm.

Efter maten blev det hotshots och spel. Tjejerna vann.. såklart!

Vid tolvslaget gick vi ut på gatan och korkade upp skumporna! Det sista som sades 2011 var "Micke får inte upp deeen!" hahaha! Grannarna kom ut också, så det skålades och skrålades för fulla muggar! Och fyrverkerierna var riktigt fina.

Tyvärr knäpptes det inte ett enda kort under kvällen.

Tack och hej 2011! Du var ett trevligt år.

Gott nytt år!

Nu är det dags att knoppa. Vi har haft en kanon kväll hör hemma! God middag, gott att dricka och en massa goa skrattanfall!

Dukningen (innan all mat kom på):


RSS 2.0