Håret känns SÅ kort!

Alltså, jag vet att jag är löjlig.. Johanna tog typ 1-2cm på längden.. but still.. JAG ÄR KORTHÅRIG! Fast på ett sätt känns det jäkligt skönt att ha friskt och fräscht barr. Livet är inte lätt ä!
 
 
sadface:
 
Nu ska jag springa till bussen. Tjoflöjt på er!
 
 
 
 

Nelly Speedy.

Fan fan fan fan. Mina skor som jag beställde från Nelly är för stora! Dom är dessutom slutsålda på webben så ett byte kan jag ju glömma. Jäkla skit.


Om det är någon som vill köpa dom så har jag slängt ut dom på tradera. Ni får söka på Nelly speedy.




No turning back now!

Det är som dom säger; once you go black, you never go back! Även om just den meningen syftar på något helt annat än hårfärg.

Varför jag inte färgar benan? Jo, därför att färgen räckte inte! Haha! Tur att jag nyss färgade utväxten.

Hur lång tid tror ni det tar innan jag beställer löshår då? Hehe..

Dags att färga håret.

När jag var liten tös hade jag mörkbrunt. Sen blev det massa blonda slingor i tonåren...

..innan jag blev rock'n'roll och färgade svart..

När jag hade haft svart "för länge" provade jag rött..
 
 
..men tröttnade efter fyra månader. Black again:
 

Sen gick det nåt år, och svart kändes helt plötsligt jätte tråkigt. Så jag ljusade upp topparna!
 
And here we are. Kluvna sönderblekta toppar (tills igår då johanna klippte skiten) och trött på mellanmjölk-brunt. Nu ska jag färga svart. Och aldrig prova något annat. Never never never!
 
 
NEVER NEVER NEVER NEVER något annat än svart. Påminn mig om detta.
 

Halloween på vegagatan!

Ikväll gjorde jag min första pumpa någonsin! Eller nja, jag har ju inte GJORT den.. Det var inte jag som planterade den liksom.. Men jag har karvat ur den! Det har jag!

Anyways.. Visst blev den fin?



Nu hoppas jag att den får stå kvar hela veckan. Den står nämligen ute vid brevlådan, så att hela grannskapet + förbipasserande kan njuta av mitt lilla pyssel. Åh, så himla kul!!

Måndag.

Sämsta dagen på hela jävla veckan. Monday, i hate you!
 
Eftersom klockan ställdes om igår fick man ju "en extra" timmes sömn. Och den satt verkligen helt rätt. Tack och bock fröken ur! Jag är inte så trött som jag vanligtvis brukar vara på måndagar. But i still hate you.
 
Jahapp, jag har i nuläget inget intressant att skriva. Jobbet kallar. Bye bye!

Halloweenfest igår!

Hello stalkers.
 
Trots att jag drack alkohlfria öl igår känner jag mig bakis idag. Jag sympatiar lite med Micke, haha. Vi var på halloweenfest igår förstår ni. Jag var simpelt utklädd till lejon, medan micke hade avancerat med zomibesminkning.
 
Äh, leopard-lejon-djur.. nåt i den stilen. Man tager vad man haver, tyckte jag.
 
Och apropå halloween... fan vad jag hatar att bo i hus vid vissa högtider. Alldeles nyss knackade det på dörren "BUS ELLER GODIS" tjoade två zombisar... Tror ni att vi hade nåt godis hemma? Nej. Tror ni att vi hade några små slantar hemma? Nej. Så jag fick säga "Här hemma finns inget godis, så ja tror att det minsann får bli bus idag"... Om dom blev besvikna? Ja. Om dom gjorde något bus på vår gård? Nej.
 
 

LIL WAYNE

Ikväll är vi några stycken som ska till stockholm och se lil wayne uppträda. Egentligen skulle vi se detta i.. hmm.. april tror jag det var? Men konserten blev uppskjuten och here we are. Jag tycker att han har skapat ett coolt varumärke för sig själv, men hans musik? Nja, inte helt förälskad i den. Men det ska hur som helst bli roligt att se vad han har att bjuda på! Det är ju alltid roligt att bryta vardagen med något i den här stilen.

Här är några låtar som jag absolut älskar! Dock är det ju inte bara han som är med i dessa, så jag tror tyvärr inte att han kommer köra dessa låtar ikväll.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
Nej, nu ska jag käka lite frukost och get dressed. Tåget går strax efter 11, så jag ska inte sitta här och slöa. 

Dagens asgarv.

 
 
HAHAHA alltså jag älskar hennes videos! Den här är typ den bästa!

Carpe diem my ass!

Herregud vad tiden har gått fort! Redan efter 15, och jag har gjort - ingenting. Typ. Efter mitt senaste inlägg insåg jag att det fanns ingen tvätt att tvätta, att golven redan var rena och fina, isken var diskad och kläder var vikta.. Jaha, vad gör man då? -ingenting, tydligen.
 
Klockan är mycket, men på nåt sätt känns det som att den har stannat. Jag är uttråkad.
 
För att försöka motverka att dö uttråks-döden pluggar jag lite hur man ser smal ut på bild. Skit bra att kunna förstår ni! Check it out if you are fat:
 
 
 
Nu ska jag gå och träna på att se smal ut på bild. Hej då!

Good morning!

Hur skönt är det inte att kliva upp tidigt när man är ledig? Förutsatt att man är utvilad.. Jo, det är hur skönt som helst! Vi snackar carpe diem-feeling delux over here!

Om jag gick upp såhär tidigt helt frivilligt? Om jag hade ställt klockan? Inte direkt.. måste jag erkänna.
 
Min baby började pipa vid 06:30 tiden, och då var hon inte värd mycket kan jag lova. Vid 07:15 kände jag att enough is enough, hon kommer inte sluta skrika. Så klockan 07:30 släppte jag ut kattskrället. Sen var det en timmes slumrande i sängen innan jag kände mig pepp på att stiga upp.
 
Idag tänkte jag städa och tvätta. Det känns som en skön plan. Att bara få vara hemma i lugn och ro, och pyssla. Skönt, mycket skönt.
 

Amen to that!



Just det, stalkers!

Slut som artist..

Ligger just nu i fosterställning i soffan, känner mig helt färdig!

Det ska bli såå skönt att vara ledig två dagar nu. Känner att jag behöver lite vila. Det tar mycket på krafterna att vara nästan-newbie. Men kul är det! Det ska gudarna veta!

Vet ni, att jag ska leta rätt på min stegräknare. Skulle vara så jäkla intressant att se hur långt man går på en arbetsdag! Butiken är ju rätt stor (läs: svin stor!) så nån kilometer blir det lätt. Vem behöver gym när det finns butiksjobb? Tunga lyft och cardio, thats my kind of day! Varesig jag vill det eller inte.

Fuck this day!

Jag oooorkaaar inte! Nya tag imorgon.


Puss fucking hej då!

God damn it!

Jag skulle bara in på nätet och kolla över jobbschemat för kommande vecka.. slutade med att jag gjorde om hela grundschemat.. suck.. man ska INTE jobba när man är ledig. Ja ja, nu är det klart iallafullafall. Kan jag koncentrera mig på andra saker imorgon.
 
Hur går det nu då på nya jobbet? Jo tack, det går fin fint. Saker och ting börjar falla på plats och jag känner mig inte alls lika mycket som en newbie. Det känns jätte roligt faktiskt!
 
Nu ska jag släppa datorn och allt vad jobb heter,
och passa på att vara ledig denna sista dag av veckan. Skål på er!
En osminkad Elin med lite lätt pannknack. Vassssegoo.
 

Jakthu...katt?

Alltså guzzen är ju helt wackadoodle! Imorse satt jag i köket och drack kaffe, guzzen satt brevid och kikade ut genom fönstret, och rätt som det är får vi se en kanin hoppa runt på gården. Snäll som jag är öppnade jag dörren till guzzen så att hon skulle få leka lite..
 
Men kaninen hade såklart redan hunnit löpa över till granntomten, och jag tänkte att guzzen kommer ju inte jaga efter den. Eller?

Katter är ju jägare, det vet vi ju sedan tidigare inägg (hehe), men att en katt skulle ta fart och springa efter sitt byte som redan har ett stort försprång...? Nä, sånt gör inte katter. Sånt gör hundar.


Men inte guzzen ä. Hon sprang efter. Över vägen, in på tomten, upp på lekstugan, ner runt vedhögen och vidare utom synhåll. Snart kommer hon väl hemsläpandes med sin femte kanin.. jag skulle inte bli förvånad. Duktig kisse!
 
 
 

Matchi matchi

Vi körde skuggorna i typ tribal-stil, för att matcha med gaddningarna jag redan har!

Jag är riktigt nöjd! Ska bli intressant att se hur pass mörk den är efter läkningen. Förmodligen mycket ljusare, men det gör inget. HAPPY GIRL!

Om en månad är det dags igen, fast den här gången börjar vi på ett nytt projekt.

Ont det gör ont..




Började med att rita upp vart "skuggorna" skulle sitta. Och nu har vi köttat nålen i typ 30 minuter. Det är INTE skönt.





Idag är det dags igen!

 
Yes, it sure is! Jobbar till 17 och sen är det bara att springa iväg till studion! TAGGAD!
 

Nya klor!

Ikväll har jag äntligen fixat naglarna hos Maria!
Jag tjöt av lycka när hon filade fram klorna!

Oj oj oj vad nöjd jag är! Vi körde både matta och blanka. Nu gäller det bara att vänja sig vid dessa långa klor, känner mig nämligen handikappad just nu!

Jiiiiippiiii!

Kvantitet före kvalitet?

Förr shoppade jag hellre mycket saker för lite pengar, än en sak för mycket pengar. Trots att slutsumman blev densamma.

Nu för tiden kan jag gärna köpa något dyrt som håller länge och väl, än att jaga "det senaste" som jag kommer använda nån månad. Och som säkert bara håller i en månad.. 

MEN jag kommer alltid att älska att shoppa på rea! Att göra fynd är det bästa jag vet! Igår kammade jag hem en bh för 75 spänn! Fantastiskt!

Jag tycker inte att det är prislappen som avgör, utan snarare hur grejen man vill ha ser ut. Jag har aldrig brytt mig om märken, utan gillar jag vad jag ser, ja, då är det bara att klippa till! Billigt eller dyrt, märke eller inte.

Förutsatt att kontot inte är tomt pga 1000kr/h tatuering var och varannan månad..


Poledance med Frida.

Jag inser att ni kanske inte kommer tycka detta är så hysteriskt roligt som jag tycker... men det beror isåfall på att 1) ni inte var där igår eller 2) att ni är utvecklo. 'Cause this shit's funny yao!
 
 
Hahahaha.. en helt vanlig kväll med Frida liksom.
 
När hon skulle visa sin kille videon sa han "Det där är inte poledance.. det där är inte sexigt" HAHAH! Förstår ni hur galet rolig den kommentaren va?! Stackarn hade väl förhoppningarna på topp när Frida kommer hem och tjoar att hon har en video på sig själv när hon dansar poledance! Hhaha... underbart.. haha..

Nu drar vi!

Tar bussen ner på stan så vi kan dricka lite gott.



Ligger i sängen och chillar..

Ja jävlar hörrni! En timmes promenad blev det tidigare idag, satan vad skönt! När jag kom hem käkade vi grillad kyckling och potatissallad till lunch. Nu ligger jag i sängen för en stödvila efter duschen... Sopslut är bara förnamnet.

Så, vad händer denna lördag då? Jo, vi ska käka på church street saloon med Frida och Tobbe! Och sen blir det filmkväll. AWESOME!

Och apropå Frida. Igår gaddade hon sig. En fucking hello Kitty körde hon!! Haha, helt crazy!

Vad tycker ni?

Mot kärringgrillen!

Ahh ljuva lördag. Ljuva ljuva lediga lördag, i love you! Att den dessutom bjuder på strålande höstväder gör ju inte saken sämre. Just idag mår jag bra, just idag är jag stark.
 
Well well well.. 
 
Jag ska strax tåga iväg till solariet och steka mig några minuter (läs: en halvtimme. MINST!). Och kanske att jag orkar med en liten powerwalk innan? Men först måste grötjäveln svalna. Jag kan inte lämna huset utan att ha käkat frulle. Those are the rules.
 
coffeeface.
 

Floe likes her breakfast!

"Ingen frukost hemma?!"

"Pjuh!"

Haha.. Thank god its friday.. Jag orkar inte med mig själv.

Det blommar hos mig!

Första dagen på mitt nya jobb fick jag blombud! Och idag kom svär-familjen med blommor! "Lycka till på jobbet" önskas mig. Gud så trevligt!

Blommorna från Malin och Jana gick i höstliga färger såsom vinrött. Och blommorna idag var vita och SVARTA. What can i say? Folk känner mig. Mmm.




Undra vem som kom på den här iden med att ge varandra blommor? Liksom, hur såg första gången ut? Hm, måste forska vidare om detta normala men märkliga fenomen.. Någon som har några teorier?

Hot or not?

Miley Cyrus och Britney Spears. What do you think?
 
 
 
Denna låt ska tydligen ha "läckt".. eehh.. oldest PR trick in the book. Anyways.. Första gången jag lyssnade på den: didnt like it so much. Andra gången: hmm, eller? Tredje gången: DANCING LIKE A MANIAC.

Rock n roll!

Nu kör vi!

Ses på Vero Moda!

Please dont stop the music

 
Jag vill inte påstå att jag har en och samma muskstil. Eller alltså, att jag gillar en typ av musik. Jag tycker om allt från jazz och country till rap och hårdrock. Men något jag och Micke lyssnar mycket på här hemma är faktiskt rap och hiphop. Haha, fan säger man så?

Så den här låten som miley medverkar på tycker jag var skön. Någon som hört det senaste från eminem förresten? Berzerk. Jag vet inte alls vad jag tycker om den. Första gången jag hörde den tänkte jag "vad fan håller han på med? det här är ett jävla magplask!", och jag var inte den enda att tycka detta. MEN, ju fler gånger man lyssnar på den så blir den bättre och bättre. Vad tycker ni?
 
 

Ny tatueringstid.

Igår bokade jag tid för gaddning. Är så trött på armen nu så det är inte klokt! Vill ju bli färdig så att jag kan börja med nästa projekt. Hoppas vi hinner klart den här gången.
 
Baksidan är rätt tät.
 
Men insidan/ovansidan är lite glesare. Här ska vi stoppa in bakgrund i form av typ virvlar och blommor. Eller nåt.
 
Fri som en fågel.
 
 

Beställt kaffe, check!

Klickade precis hem 100 kapslar från nespresso.com. Jävlar vad det sved i plånkan! 450 jävla spänn. Fast det innebär ju att det blir 4,50kr/kaffe... och om man tänker så blir det ju inte så dyrt. Dricka kaffe bör man, annars dör man.
 
Anyways..
 
Köpte kaffe med smak av choklad också, enbart till morsan. Yes, you heard me! Hon dricker ju inte kaffe, och denna smakar som.. ja.. choklad! Så nu kan alla få ta del av denna fäntästiska maskin! Är man inte snäll så säg!? Kommer ni förresten ihåg att hon också har en blogg? WORDSBYANNELI hon är fan bättre på att uppdatera än mig, så in and check her out!

God morgon, stalkers!

Hur går det på nya jobbet, kanske ni undrar? Well, im gonna tell ya!

Jag börjar få kläm på det mesta nu. Men det går fortfarande sakta. Jag har liksom ingen rutin på någonting! Fan, det är så frustrerande när man vill så mycket på en gång!

Annars då? Jo, tack, det är bra. Jag börjar klockan tolv idag och det tackar jag för. Alltid skönt att ta det lugnt på morgonen.

Biorummet då? Jo ni, kära followers, det är typ klart! Fattas bara mattan för 6papp - sen är det klart. Men vi har kollat på film ändå. Jävlar vilken bild! Vilket ljud! Sjukt nöjd över vårt biorum kan jag ju erkänna.

Nu ska jag gå upp och dricka lite kaffe. Ligger fortfarande i sängen förstår ni.

Nya skor!

Äntligen har mina fejk uggs från Kina kommit! 160 spänn (inkl. frakt) betalade jag för dessa underbaringar!

Jag trodde faktiskt inte att dom skulle passa, det brukar ju vara lite si sådär med storlekar och saker från andra sidan jordklotet. Bootsen hade lika gärna kunnat vara rosa eller gula, istället för svarta.

Så man kan säga att jag blev mer förvånad att dom var som bilden och beskrivningen berättade, än om dom inte skulle ha varit det. Jag sökte på "winter fur boots" på eBay för att hitta dom (så nu behöver ingen kommentera och fråga).

Beställde såklart ett par till på direkten, utifall dessa skulle gå sönder.

Städat i mobilen.

Jag har precis lagt över alla bilder jag hade på telefonen till datorn.. 1950st.. Jesus Amalia hur är det möjligt?

På telefonen finns nu 170st bilder kvar. Jag valde att behålla några bilder som kändes sådär extra speciella.. typ.

Nästa projekt är nu att organisera och rensa upp bilderna på datorn. OCH FRAMKALLA DOM. Fan va trökigt att sitta vid datorn och visa barnbarnen bilder från our glory days, istället för att ha ett fotoalbum framme på bordet när man vill kika tillbaka.

Men att fixa detta är inget jag kommer göra nu. Nu ska jag väcka micke.

Hold your horses!

Igår berättade jag om hur slut jag var efter en jobbig vecka. Och jag vill vara säker på att vi inte missförstod varandra: Jag har arbetat mycket mycket längre timmar än så, och dessutom fler dagar i rad än jag har gjort denna vecka. Anledningen till varför jag är helt slut är ju såklart på grund av allt nytt jag har fått lära mig.
 
Det är annorlunda att introduceras till ett nytt jobb om dina uppgifter är att "bara" vara anställd. Det är så så så mycket mer att lära dig om du ska driva butiken.. På tre dagar har jag matats full med information gällande kontrakt, datasystem, scheman, butiksdrift, budgetering and so on.. Dessutom har jag arbetat i butiken, och bara där är det en hel ny värld att lära känna. Nytt kassasystem och annorlunda arbetssätt än vad jag är van vid.
 
Därför kände jag att denna vecka var en monstervecka. Dom tre dagarna vi hade intro var liksom enough, haha. Så give me a break om ni tror att jag inte pallar att arbeta heltid, för så är icke fallet.
 

"Jag jobbar 8 timmar varje dag som anställd och driver ett eget företag på sidan om så det blir väl kanske 12-14 timmars arbetsdag varje vardag + några timmar på helgerna i bland. Kör hårt snygging. Du fixar nya jobbet galant. Orkar jag så orkar du!"
 
Jag tror säkert inte att personen som skrev denna kommentar menade att vara nedlåtande eller spydig. Den har ju slängt in lite pepp där på slutet, och kallade mig dessutom för snygging. MEN jag blir lite grinig när ni inte fattar vad jag menar.

Monstervecka..

Ni anar inte hur jobbig denna vecka varit! Tisdag, onsdag och torsdag var jag på jobbet och hade intro med min distriktschef Malin. Vi arbetade från 8 till 17:30. Min hjärna var som kolasås efter dom dagarna! Helt full av ny information och nya intryck. MY FUCKING GOD. Och i fredags var jag schemalagd 10-19:30, och idag 11-17:30. SKJUT MIG!

Såhär har det sätt ut varje kväll så fort jag kommit hem:
Däckad på soffan.

Men trots en mördarvecka måste jag säga att FAN VA ROLIGT DET KÄNNS! Imorgon får jag vila sen kör vi igen nästa vecka! Woho, lets do this!




RSS 2.0