Det tar sig!

..som mordbrännarn sa.

Idag är det fredag. Sista flyttdagen. Typ. Idag är tanken att tömma huset på allt utom soffa, matbord och sängar. Imorgonförmiddag kommer pappa Håkan hit och hjälper till att flytta de tunga möblerna. Så, imorgon ska huset vara tomt. Jag är försiktigt optimistisk.. Står väl här på söndag och packar ändå!

Vilket jäkla evighetsjobb det är att flytta!! Och jag som är gravid orkar ju knappt göra något! Packar hela dagarna, men det går inte så fort som jag hade önskat. Med en super-mammig Devin hack i hälarna och en liten bebbe i magen blir man lite......begränsad.

Håkan och mammiga Devin på promenad förra veckan i östanbo. Längtar bort från stan nu, kan jag meddela er!

IT'S A BOY!

Och jag är så himla glad! Precis vad jag hade hoppats på! Självklart är det viktigaste att barnet är friskt, och jag skulle älska en flicka exakt lika mycket som en pojke. Okej? Bra. Inga kommentarer på det tack.

Igår var vi på ultraljud. Jag var riktigt nervös! Dels pga allt som kan gå snett under en graviditet, och dels för att jag knappt känt några sparkar. Med Devin kände jag rätt tidigt, och med andra barnet brukar det ju kännas tidigare än med första. Så ja, nervös var väl bara förnamnet.

Allt såg, till min stora lättnad, väldigt bra ut! Och varför jag inte känt sparkar? Jo, moderkakan ligger framåt denna gång. Puh! Det förklarar även varför magen känns större denna gång.


Datumet då?
Enligt sista mensens första dag ska bf vara 26/7, vilket jag tyckte lät alldeles för tidigt eftersom jag hade rätt stor koll på när bebben blev till. Så när sköterskan sa 3/8 blev jag inte ett dugg förvånad. Vi får se om denna lilla kille vill stanna inne till det datumet, eller komma lite tidigare som sin storebror?

Jag var ju så jäääääkla nyfiken på kön, och nu när vi vet det så kommer nästa fråga och nyfikenhet - hur kommer han se ut? vem kommer han vara mest lik? CANT WAIT TO SEE HIM!

Det kommer skilja 14 månader mellan Devin och bebben, och jag hoppas (säkert förgäves) att dom ska bli bff's och knappt bråka någonting alls. We'll see about that. Jag fortsätter göra som grodan; leva på hoppet!

Någon som har pseudotvillingar och vill ge sin syn på saken? Ständigt gnabb, eller leker fint? 

RSS 2.0