dålig start på denna afton!

Idag gjorde jag en julafton... Det vill säga: vaknade inte av klockan.

Jag brukar aldrig försova mig annars. Never! Brukar vakna innan väckarklockan ringer. Men inte idag.

Det är nyårsafton och jag hade tänkt göra mig nyårsfin till jobbet. Men det sprack ju! Magplask de luxe.

Istället för fluffigt lockigt hår har jag platt och rakt hår. Istället för glittrigt smink har jag maskara. Endast! Kompenserar min fula nuna med ett par klackar. Det funkar.. nästan.

Fy.. Nu kan dagen bara bli bättre.


Dagens bestyr.

Min plånbok är återfunnen! Thank god!

Idag har jag därför kunnat storhandla. S T O R handlat. Åh, jag längtar verkligen till imorgon! Det nya året kommer att firas hos oss på Brynäs med middag, drinkar och spel.

Förutom att handla idag har vi byggt klart en grej på väggen bakom matbordet. Blev såååå bra! Fan, han kan min man. Och jag kan jag med (komma med ideer som han ska bygga). Det enda som fattas nu är någon form av ljuslykta i mitten.

Sneakpeak:


thats why i always have pure silver.

Du som är experten! Vad gör man med ringar som silver"färgen" nöts bort på och börjar bli messingsfärgade istället? Börjar man handla på Glitter ist för Gina, eller blir era också så? =O HELP

THE ANSWER:
Detta är en fråga som jag svarar på typ varje dag. Oäkta ringar har endast en tunn silverplätering. Så när ringarna (eller vilket smycke som helst egentligen) kommer i kontakt med fukt (parfym, hårspray, svett, vatten etc.) släpper den där pläteringen - sakta men säkert.

Jag skulle helst vilja säga att "Ja, det är bara Gina Tricot's skitsmycken som blir så"... men då skulle jag ljuga. ALLA oäkta smycken tappar sin silver- eller guldfärg när dom blir fuktiga. Dock tycker jag att vi har bättre utbud och bättre priser än gina.

Ett litet tips är att måla smycket med genomskinligt nagellack. Då får du en "skyddande hinna" över färgen. Och på så sätt håller den längre. Då måste fukten ta bort nagellacket INNAN den ger sig på färgen.

Sådär. Hoppas svaret var till belåtenhet. :)


facebooken säger allt...



Här hemma finns den INTE. Jag har kollat överallt - soporna, alla lådor och skåp. garderoberna, sovrummet, toaletten, vardagsrummet och allt mittimellan.

Jag håller fortfarande tummarna på att Louise var halvt blind och att den faktiskt ligger i hennes bil. Hoppas hoppas hoppas. Gör som grodan; lever på hoppet. Annars får jag ringa apoteket imorgonbitti. Det var där jag handlade sist.

Någon spåtant där ute som känner på sig var den kan tänkas vara?

BOOM!

Spelar Wordfeud på lunchen och det går bra nu! Tror ni jag vinner? ;)


dagens

Idag ser jag ut like this:

Byxor + tischa - HM


it kills me that you have to go.

Snart får det vara nog med att jobba borta!

Hur underbart vore det inte att få go to bed med sin älskade varje dag? Att få vakna upp bredvid den man älskar, varje dag? En lyx som vissa inte tar vara på.

Ikväll kommer han hem. Mannen i mitt liv.



Vad tycker ni om låten? I LOVE IT.

make a wish

Idag är en såndär morgon då jag önskade att jag bodde hemma. Jag önskade att hela familjen kunde åka till Stenö för en morgonpromenad med hunden, och sen hem för att äta en mysig scones-frukost. Ungefär som på juldagsmorgonen:






En sån promenad hade vart så skönt.

dags att säga god natt

Idag har jag jobbat, och jäklar vad folk det var på stan! Många som letar rea-fynd antar jag. Själv längtar jag efter nyheterna som snart trillar in!

Efter jobbet har jag umgåtts med Louise. Vi slappade med Wordfeud och Criminal minds, skönt! Nu är jag hemma igen och ska sova. Måste ha mycket sömn så att jag klarar av morgondagens jobb!

Over n out. Good night.


dåligt med bloggande..

Jag är inte i mitt blogg-esse just nu. Men det får bi stå ut med. Take it or leave it liksom.

Igår köpte Micke skridskor till oss båda! Bästa presenten ever! Vi drog ner till hockeyplanen direkt och körde en tvåmanna-match. Haglund vs. Olsson.


God morgon!

Myser med skinkmacka och kaffe just nu.


mår illa..

Fy satan vad jag år igår! Från morgon till kväll hade jag något i käften. Godis, mat, must, macka, drink... and so on. Detta resulterar i att jag mår fett illa nu. MEN det är det värt! En GOD jul var det indeed.

Många fina klappar blev det också! Men pricken över i:et var nog kaffemaskinen!! ÄNTLIGEN!


Snart är det jul..

..bara 15 minuter kvar!

Idag har jag jobbat (skjut mig!) 12-20 och det tog på krafterna vill jag lova! People everywhere!

Och nu såhär på kvällskvisten har jag duschat och packat (firar jul i Söderhamn). Kalle kom förbi här hemma, så vi bjöd på glögg och pepparkakor. Annars har det inte hänt något spännande.

Julen är så mysig!! Och JÄVLAR vad jag längtar efter en skinkmacka! Mmmm! Nej nu ska jag gå och lägga mig så att det blir julafton nångång!

Puss hej.


rest in peace.

Imorse fick jag ett samtal av min farsa som berättade att farfar hade dött. Han har.. hade varit sjuk en längre tid, så detta kom inte helt oväntat. Dock spelar det ingen roll hur väntat det än är - chocken är ändå omöjlig att dämpa. Dessutom bubblade massa andra känslor upp...

Farfar och Nellie:

REST IN PEACE PAPA STONE ♥

Dagens.

Outfit of wednesday:

* klänning - hm
* "nät"klänning - gina
* skjorta - vintage


bröstchock!

Jag vet inte hur det är med er andra storbystade kvinnor där ute.. men jag är livrädd!



Jag letade fram mitt ID KORT för implantaten.. men där stod det inte vad det var för "märke" på dom. Tror jag. Vilken jävla mardröm det skulle vara att behöva operera ut dom... och sen sätta in nya igen? Shit! Im scared.

Ni som nyss har gjort en bröstförstoring kan nog vara lugna.. men jag som gjorde den 2008 kanske behöver oroa mig lite mer. Eller? Gaaah, nu kommer jag ha ont i magen en tid framöver.


jävlar vilket tryck!

Jajamensan! Ett riktigt jävla bra pass på gymmet blev det!

När jag kom var det en man och en kvinna där. Jag ställde mig på bandet bredvid mannen och joggade 6km. Under tiden hann kvinnan lämna platsen. Score! När jag var klar på bandet höll den äldre mannen på att köra mage, så jag satt igång med armar. Halvvägs genom passat drog även han. Score! All by myself! Just the way i like it!

Fortsatte med armar men avslutade även med mage. Riktigt bra pass! Nu har jag världens bästa känsla i kroppen. Och världens svettigaste kropp - time to hit the shower!

Tummen upp för mig:

all by myself

Hello gott folk! Nu är jag hemma från jobbet.

Sitter i soffan och laddar inför träning. Vill inte åka ner före 19, eftersom det brukar vara ganska mycket folk där då. Jag gillar att träna själv. När det är andra där kan jag inte slappna och och springa eller va jag ska göra. Ensam är stark. Ensam är bäst. Hoppas verkligen det är tomt på gymmet. (vet egentligen att det inte kommer vara tomt).

Och det där med att träna själv, det gäller även för vänner har jag märkt. Jag tränar verkligen som bäst när jag är helt solo. Däremot är det skönt när Micke är med på gymmet - utifall jag undrar något eller vill ha hjälp. Min personliga (verkligen personliga) tränare.

Föredrar ni att träna själv, eller tillsammans med någon?

Ensamvargen i soffan just nu:


Andréa, gymmet har alltid öppet. 24seven.

lunch-info till alla shoppingsugna!

Prisfesten fortsätter på glitter! Fram till jul har vi 50% rabatt på ALLA halsband! Gäller på alla glitter i hela Sverige! SJUKT BRA DEAL!

over n' out.


syjunta

Eftersom jag fick fart på symaskinen igår passade jag på att sy klart min tubtop.

Love it!


gröööööt

Laddar upp med havregrynsgröt inför en dag på jobbet!

Borde kanske vara risgrynsgröt jag äter, med tanke på årstiden..


cred till mig.

"Det går bra, det går bra. Fan va bra jag är! Laga, laga, laga.." tänkte jag.

Men känslan man får när man inte minns vad som ska sitta vart - aoutch!

But i did it! Plockade isär (mer än på bilden) symaskinen och avlägsnade diverse trådar + damm, innan jag plockade ihop den igen.

Nu fungerar den igen - like a clockwork! Typ. Mådde ganska dåligt där ett par månader, när jag trodde att jag hade haft sönder morsans maskin. Idag köpte jag en egen. Var på tiden.




men hallå där!

wzup niggah?

Idag började jag denna vecka med att vara ledig. Så istället för jobb stod snöskottning på schemat. BLÖTsnö. Jävlar i min låda så tungt det var! Jag var blöt i svett när jag var klar, och mina armar + rygg var helt slut. Jag hade tänkt träna idag.. men så blev det icke.

Massuppfitta mig inte nu, för jag klagar INTE. Jag tycker det är underbart att det kommer snö! Det var lite tungt med blötsnö bara. Så snälla tomten, ge oss lite kyla så det blir en vacker vinter.

Kolla brevlådan! Haha! Fy fan va ful. Det ligger en sprillans ny i källaren som ska sättas upp. Den har ju bara legat där i sex månader nu.... så kanske är dags att byta? Eller?

När jag hade skottat gjorde jag lite lunch; falukorv med spenat, ost och tomat + potatis. Riktigt gött var det! Vi äter potatis så sällan här hemma, så nu kändes det som att jag åt riktig husman!

Innan den for in i ugnen.

Sen då? Hmm..

Louise kom förbi så vi har druckit kaffe, surrat, spelat kort och käkat tacos.

En bra dag. Imorgon är det jobb.

Fjärde advent

Idag började jag denna fjärde och sista advent med jobb. Kul va? Njaa..

Efteråt drog jag och Micke till Valbo för att inhandla de sista klapparna.

Just nu håller jag på att slå in gåvorna, dricker god glögg och äter pepparkakor! Mysigt!

So far so good:


lördagsnöje

När ni andra är bakis imorgon kommer vi istället ha träningsvärk. Känns faktiskt helt ok!

Både jag och Micke kör ben... Men jag tror nog att Micke köttar på 80% mer än mig. Typiskt karlar att showa på det där viset!

Snart är vi klara här och då blir det en raggarrunda på stan innan vi drar igång en film och myser upp oss i soffan.


god morgon...

...alla lördagspigga människor!

Igår hade vi det jätte trevligt! Varför gör man inte sånt här oftare? Varför ses vi inte oftare? Det kan man verkligen fråga sig. Känns härligt att ha en sådan bra relation till Mickes nära och kära.

Vi började, som sagt, med god mat på Church Street. Två öl och en kaffedrink slank ner. Efteråt vaggade vi vidare till Bishops, men där var det fullt så vi gick till Interpool istället. Beställde en varsin drink och satte oss vid ett bord och surrade. När vi alla började gäspa var det dags att röra sig hemåt. Kände oss måttligt tråkiga om man jämför med paren som satt bakom oss! Hahaha, jag säger bara en sak: raggare.

Lyckad kväll, verkligen! Trots att det bara blev två öl och två drinkar så känner jag mig seg idag. Är ju väldigt, väldigt sällan vi dricker alkohol här hemma. Eller så beror det helt enkelt på att jag gick upp alldeles för tidigt för mitt eget bästa.. men så är det när helgjobb står på schemat.

Här är en bild på Daniel, Maria och Micke från Turkiet.

Haha Mia kör på en Russian-pose! Sjukt kul!

mot church street!

Jag sitter och väntar på att Micke ska bli klar. Han "råkade" somna när han kom hem från jobbet. Bra där, darling! Så fort han har fått på sig kläderna drar vi ner till Maria och Daniel, och sen vidare till church street! MUMS!

Efter käket har jag ingen aning om vad som händer. Kanske blir det mys hos svägerskan? Kanske bio? Kanske några drinkar? Vi får helt enkelt se vad vi är sugna på!

Cam cam cam:


Ikväll kör jag all black.
Skjorta och jeans.


rekord!

Idag joggade jag 5km på bandet! Jag är SÅ nöjd just nu. Efteråt körde jag ett tungt mag- och ryggpass. Gick super bra! Nöjd nöjd nöjd.

Jag sitter och käkar en sen lunch nu och inväntar kärleken som strax ramlar in genom dörren. Har tänt massa ljus (som vanligt) och spelar lite lugn musik. Känner mig extremt tillfreds!

Love life!


saknar snön!

Eftersom det inte är någon snö ute, får jag ha det på mobilen istället!

Viktig info va? Kanske inte.

Nu är det god natt här hemma. Jag längtar tills imorgon för då kommer Micke hem. Nighty night!


vi fick nya örhängen idag.

..eller ja, vi fick nya hårsnoddar..




..som blir skit snygga fjäderörhängen om man pillar lite!

Dom kostar bara 29:90kr/st, så jag köpte två! Jag gillar inte att bara ha ett örhänge.. har liksom inte fastnat för den trenden. Dom kom i vitt också! Skynda fynda! Bara fyra snoddar/örhängen kvar!

Vill ni veta en annan rolig grej? Imorgon har vi 50% rabatt på ALLA halsband. Japp - ALLA. Helt sjukt bra erbjudande! Som sagt; SKYNDA FYNDA!

Nu ska jag träna.

brilliant smile.

På morgonen har jag inte tid att köra med braun:en, tandtråden och vanliga borsten..

Så då blir det bara manuell borstning med min snygga Jordan.

Jag brukar stå länge och väl framför tandborst-hyllan när jag ska ha en ny. Klart den ska va snygg liksom? Are you with me?

Ps, i julklapp kan jag gärna få en tandblekning. Ds.

Haha:


hjärtklappning!

Drömde att jag kom två timmar försent till jobbet! Vaknade med ett ryck och kollade på klockan. "bara en dröm, puh!"

Kan man bli annat än klarvaken när man drömmer något sådant?

På med lampan och hoppa i morgonrocken at once - innan drömmen blir verklighet!



älskar min braun.

Soffpotatisen gjorde inte många knop ikväll.
Istället för träning blev det en varm dusch.

Nu har jag precis borstat gaddarna.
Jag har en liten rutin som jag brukar göra varje kväll (typ varje).

* Borstar länge och väl med eltandborsten.
Jag fick den av Micke och jag älskar jag den!
Man känner sig SÅ fresch när man har borstat med den!!

*Använder tandtråd.
Mycket viktigt. Vet inte riktigt varför,
men det är iallafall viktigt. Bort med smutsen.

*Borstar ytterligare en gång, fast med vanlig tanborste.
Känns som att det kommer ut lort från mellan tänderna
efter att man kört med tandtråden..



BIG SMILE:

Nu känns tänderna verkligen hur rena som helst! Fresch fresch fresch!
Hade Micke varit i närheten hade jag hånglat upp honom! MUMS!

Natti natt.

soffpotatis.


Och finnen lyser mitt i pannan. Kul, riktigt kul.

Just nu sitter jag och glor på Biggest Looser och funderar på om jag ska träna eller inte. Jag har en helvetisk träningsvärk i ben och rumpa idag, så känner mig inte på topp.

Det är skönt att ha träningsvärk, för då vet man att man har jobbat.. men alltså, this is pure pain! Jag vågar inte tänka på hur det kommer kännas imorgon!

Äh, åker väl ner och köttar lite armar och tar en lugn promenix på bandet. Att jogga känns verkligen dödsdömt just nu! Aj aj aj.

Vägde mig igår. Big mistake! Jag hade gått upp ett kilo!? Det MÅSTE vara muskler. Eller?

back in stock!

Vi har ÄNTLIGEN får hem kors-armbanden igen! När de kom (hmm, tror det var i) somras tog dom slut på typ en dag! Jag var ledig och hann inte ens se dem!

Nu har vi ett gäng och dom kostar 59:90kr/st!
Perfekt som julklapp! Vi har halsband och ringar i samma stil.


e-bay i all ära..

.. men ibland får man VERKLIGEN vad man betalar för.

Dessa hörlurar kostade 0.99 dollar, inkl frakt.

..och förutom att dom var billiga och snygga var dom totalt värdelösa.

Några som man däremot kan lita på, det är Scorett!

Dessa skor är INTE det minsta värdelösa. Jag har kikat på dom hur länge som helst, och nu när dom var nedsatta passade jag på att haffa dom! 400 pix fick jag böta. Love them! Snygga & billiga.

Jag gillar att det inte är så hög klack också! Slipper jag bli längre än Micke. Jag tycker att dessa passar till det mesta - jobbet, middagen, krogen, shoppingen. You name it!

Jag var lite rädd för att träklack är "ute" nu, men tydligen så kommer det ramla in MASSA vårnyheter som går i trä. Den där bohemiska stilen, you know?


Hittade en rolig lista!

Är du kvinna? Är du singel? Tag då nästkommande två minuter i ditt liv och begrunda nedanstående. När du är införstådd är du välkommen att vurma för oss med både X & Y-Kromosomer igen. Trevlig och matnyttig läsning.

1. Lär er använda toalettringen. Vi vill ha den uppe, du vill ha den nere. Du hör inte oss klaga
över att du alltid lämnar den nerfälld.

2. Söndag = Sport. Det är som fullmånen eller tidvattnet. Låt det vara!

3. Shopping är inte sport.

4. Fråga om du vill något. Låt mig förtydliga: Subtila gliringar fungerar inte! Tydliga gliringar funkar inte! Extremt uppenbara gliringar funkar inte! Säg bara vad fan du vill.

5. Kom till oss med problemen om du vill ha hjälp att lösa dem. Det är det vi gör. Söker du sympati, använd dina väninnor.

6. Tycker du att du är fet så är du antagligen det. Fråga inte oss.

7. Du kan antingen fråga oss om vi vill hjälpa till med något eller säga att du vill ha det gjort, INTE båda. Om du redan vet hur man ska göra det på bästa sätt, gör det då själv.

8. Christopher Columbus behövde inte vägvisning, inte vi heller.

9. Vi män ser i 16 färger, som Windows standardinställning. Persika till exempel, är en frukt, inte en färg. Pumpa är också en frukt. Vi har ingen aning vad malva är.

10. Om det kliar någonstans så kliar vi tillbaks. Sådana är vi.

11. Om vi frågar vad som är fel och du svarar ”Inget” så kommer vi att agera därefter. Vi vet att du ljuger men det är helt enkelt inte värt besväret.

12. Om du ställer en fråga du egentligen inte vill veta svaret på, förvänta dig då ett svar du egentligen inte vill höra.

13. När vi ska ut någonstans så duger i princip allt du väljer utmärkt att bära.

14. Fråga oss inte vad vi tänker på om du inte är beredd att diskutera ämnen som fotboll, tv-spel eller bärs

15. Du har nog med kläder.

16. Du har för många skor.

17. Jag är i form. Rund är en form.

Haha, trots att jag är tjej och förmodligen ska bli lite upprörd över denna lista så kan jag inte sluta hålla med om vissa punkter. Eller sluta fnissa. This list is a fact! Haha. Hittade den på hugorosas.se


i've got the power!

Vilket otroligt bra pass det blev på gymmet idag! Känner mig riktigt nöjd! Joggade 4km och därefter köttade jag ben och rumpa tills jag nästan inte kunde stå upp. Finns det någon bättre känsla eller? YEAH!

En mycket sämre känsla det är när man har supertorra läppar och snabbt ska rycka åt sig lipsylen... och DETTA händer:

SUCK! Rätt ner i slipdammet for den! POFF lät det (inte) och ett moln av damm omslöt det stackars läppbalsamet. Just my luck, liksom..

update from the bed.

Idag hade jag planerat en lång sovmorgon. När tror ni jag vaknar? 08:05. Bara för att man är ledig, såklart!

Jag ligger fortfarande kvar i sängen och kollar nyheter och skvaller via telefonen. Mysigt det med - att ligga och sträcka sig och bli helt fit for fight innan man kliver upp och tar sig an dagens utmaningar.

Först ut på listan är GYMMET. Hörs senare, fetton!


då och nu.

Känner ni igen mig? Eller de andra på bilden?

Jag, brorsan och kusinerna ida & ella. Och här är vi nu:


Vem kunde ana att jag skulle bli värsta puman? Katching!


är det ens möjligt?

Det regnar ute. R E G N A R. I december! Nu får det väl vara nog?

Dom där förhoppningarna om att åka skoter på julafton är borta med vinden. Borta med regnet.

Nu ska jag koka kaffe och gråta en skvätt. Några fler droppar som faller gör nog ingen skillnad. Förbannade regn!


tredje advent

Idag har vi varit ute i Högbo på julmarknad med svärfamiljen! Riktigt mysigt och riktigt kallt!!


vin vin och mer vin

Äntligen är vinställen på plats! Jag verkligen ÄLSKAR det!

Jag kom på iden och mickes pappa gjorde stängerna, och Micke skruvade fast de. Det är vad jag kallar egen designat! Love love love!

Kortet är taget från hallen mot vardagsrummet.


morot ?

Någon lustigkurre som har lämnat en chokladrulle på löpbandet bredvid!

Kanske han använde rullen som motivation? Liksom sprang mot den? Hahaha!


ps,

det blev TYVÄRR ingen träning idag pga ett fantastiskt liv. ds.


mästerkocken!

Idag gjorde jag köttfärslimpa, potäter och brunsås (ej påse!!) till middag. First time ever! Och vet nu vad? Det blev sjukt gott!! Typ den godaste jag ätit.

Sofia och Carlos kom hit för en film ikväll, och hon passade på att smaka lite av min skapelse. Den fick MVG av henne, också!

Man blir så nöjd när man provar något nytt och det blir helt perfekt resultat! Nöjd, glad och stolt. Snart är jag en äkta hemmafru. Ska bara bli lite bättre på att baka först!

Nu är det dags för oss att sova här hemma - mästerkocken och mästerätaren! S & C har precis lämnat "Micke och elin's super-duper-crib" efter en riktigt trevlig kväll.

Tack sofia för hjälpen med hallen! Inspirations hjälpen. Kommer bli perfa!

Over n out, natti natt.


två timmars-fika.

Efter jobbet mötte Micke upp mig på stan, och vi gick vidare till waynes där Sofia och Carlos väntade. Älskar spontana saker! Speciellt när det involverar kaffe.

Det har blivit lite av en vana att after work-fika med sofia. Det gillar jag skarpt!


Dyng fucking jävla sur!

Vad tänkte jag med imorse egentligen? Jag såg att det var blött ute och tänkte "jag packar med kilklackarna så går jag till jobbet i gummistövlarna." MEN sen måste jag ha fått hjärnsläpp, för jag drog på mig mina uggs! Mina stickade jävla garnskor! När det är en sjö på marken!

Vafan alltså. Fötterna är dyngsura och kalla som is. Men jag får helt enkelt skylla mig själv. Tyvärr.

Det är varmt på bussen men snart ska jag ut i slask-kylan igen. Bra start på dagen. NOT!


vem vill INTE träna nu?

Victoria Silvstedt kan slänga sig i väggen! Shakira är from now on min tränings-inspirations-person! WOW! Låten är dock sjukt dålig. Urk, får typ rysningar så dålig som den är! But her hips! Alltså, seriöst? VEM kan röra sig så där?


Ikväll är jag träningssugen! Det känner jag på mig!




Nästan så att man blir sur för att hon är så HOT!

någon som vill ha nya örhängen?

Imorgon fredag, och en vecka framåt, har vi 20% rabatt på ALLA örhängen.

Hur bra är inte det?! SJUKT BRA!


Äntligen!

Ja, äntligen ligger det snö på marken! Som vi alla har längtar! Det blir så mycket ljusare när det ligger vitt på marken. Jag tyckte man märkte skillnad redan igår.

Men det är inte bara att det blir ljusare som är positivt, utan man får också lite julkänsla! OCH man kan snart åka skoter. ..typ snart.

Tjockjackan har fått åka på nu när det kom snö:


sanna bråding kan man lita på!

I tisdags var det final i VPA, och såklart hade Bråding örhängen från Glitter!

Vill ni ha likadana kostar dom 49,90. Vi har rätt många kvar, så ni behöver inte storma butiken!

Jag jobbar heldag, så kom gärna in och fråga mig om hjälp!


vad är det för fel!?

Alltså jag blir helt tokig! Bloggade inte igår pga blogg.se's hemsida. Yes, you heard me! DERAS FEL! Jag skriver från deras hemsida nu också, och det är fortfarande fel! Jag kan bara se halva mitt inlägg som jag skriver. Hela sidan är liksom förskjuten åt vänster. Going nuts over here! Någon som har samma problem?

snooza

Att ligga kvar i sängen och trycka bort larmet är något jag alltid gör. Snooza är ett måste.

Men, när man gör det i en timme - då är det inte okej!

Nu måste jag verkligen ta mig upp ur vår varma sköna säng. ....om fem minuter bara.



time to hit the sack!

Efter jobbet drog jag ner och körde armar på gymmet. Kompis det går bra nu.

Funderade ännu en gång på varför distans-mätaren tar 4 steg på sig att växla om från tex 3.57 till 3.58... Mycket märkligt. Kan fan inte vara meter iaf. Och då är åter igen frågan: mäts sträckan i km eller miles? Det är ju en icke svensk maskin, det är ett som är säkert. Äähh!

När jag hade tränat klart kom Carro hit igen, och jag bjöd henne på scones! Mumsigt kvällsfika.

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Hörs imorgon, cyberpeeps! Natti.


hjälp!

Nu behöver jag verkligen er hjälp! Speciellt din, Leek!

Jag har ju berättat för er att jag har joggat 4km på löpbandet. MEN nu har jag kommit på att maskinen inte alls visar km. Är det miles den visar? Har jag joggat 6,4km !?

Jag kom på detta när jag kollade på biggest looser.
Jillian skrek till en av tjockisarna "We're going to speed things up!!! 8 miles/h!! COME ON!" och då var det översatt "bla bla bla bla 12km/h bla bla bla".

SÅ, eftersom jag sist joggade på siffran 8 (haha) i 30 minuter måste detta innebära att jag joggade 4 miles? Right? Och 4 miles är 6,4km. Right?

Är jag helt ute och cyklar eller? HJÄLP!

dagens elin.

Jag kör på snedbena idag faktiskt.

God, i sooo need a haircut. And a new face.


Jobbar till 17 today, och efteråt blir det KANSKE träning. Har fått ett jävla halsont så känner mig inte så fit for fight. Igår blev det inget löpband pga halsen. Köttade bara benen och rumpan. JÄVLA HALS!

Hörs hej.


god morgon snön!

Igår så snöade det! JIPPI!



...dock är det inte så mycket som ligger kvar. Men jag har fortfarande hoppet uppe om att vi kan åka skoter på julafton! HEJA SNÖN!

god natt

Golven blev skinande rena tillslut! Köpte cillit bang's skurmedel denna gång. Blev rent, som sagt.

När jag var duschad och lika ren som golvet satte jag igång med matlådorna - bra - och sen kom Carro förbi.

Nu är det dags att sova. Imorgon börjar jobbveckan.


hjärnsläpp!

Vet ni vad som är riktigt irriterande? Jo, det är när man är inne i ett bra städ-flow och precis ska skura golven, och så inser man att skurmedlet är slut! Jesus christ liksom! Jag som alltid brukar köpa nytt när det börjar tryta här hemma. Klantigt elin, riktigt klantigt.

Här har vi en del andra... klantiga.. människor:


Så jag ska väl dra på mig träningskläderna nu, ner på gymmet, till affärn och hem igen för att skura och duscha. Och hänga tvätten. Göra matlådor ska jag också fixa. Lugn och skön dag, men mycket gjort. Typ.

tatueringen på fingret.

Många har frågat hur det gick med den där lilla texten på pekfringret jag gjorde för nån månad sen. Och tja, inte så bra skulle jag väl säga. Haha. Den är nästan helt borta. Man kan INTE se vad det står.
 
Men lugn i stormen, för jag ska fylla i den. Trycker man nålen för hårt/djupt när man tatuerar så blir det "blurrigt". Och den risken ville vi inte ta! Det är tydligen svårare att gadda fingrar än tex armen. Så hellre fylla i en gång för mycket, än att det ska bli keff.

Jag har bokat en ny tid i januari, för jag ska även köra en cover up på handleden. SKULLE. Jag fick för mig att jag skulle ha rosor och döskallar på armen istället för mina stjärnor. Sagt och gjort, jag sprang till Niklas och bokade en tid. MEN efter några dagars genomtänkande av detta insåg jag att "Nja.. vet inte riktigt.". Så jag sprang återigen över till Niklas som skissade upp en ros över stjärnorna så att jag skulle få en hum om hur det skulle bli.


Jag tvivlar inte på att den skulle bli snygg.. men jag vill nog behålla stjärnorna ändå. Som uffe sa "Varför då?! Det är ju dina första" och dessutom tycker jag inte ens att dom är fula eller nåt. Fick nåt infall där ett tag. TUR jag inte hann göra det.


Så eftersom det bara är fingret som skall fyllas i hoppas jag att det finns en tid innan nyår istället. Ska snacka med honom imorgon när jag ändå är nere på stan @ work.

Här har ni bilder på mina andra tattos:

1) tribal vänster ben. 2) tribal höger revben (ouppdaterad bild).

3) text på vänster insida arm. 4) döskalle bakom höger öra.

5) tribal på magen. MIN FAVORIT.

GRATTIS MORMOR!

i love you!

Önskar att jag kunde ha varit med och firat igår när det bjöds på smörgåstårta. Men men, så är det att byta stad.. man kan inte träffa släk och gamla vänner så ofta som man helst skulle vilja.


På bilden ser ni mormor och elza. Två av mina favoriter.


Ont i knoppen.

Ledig måndag! Skönt! Något som är mindre skönt är huvudvärken jag vaknade med. Men den försvinner nog efter en mugg kaffe och gröt.

Igår gick det riktigt bra på gymmet! Joggande 4,5km och sen körde jag mage och rygg. GICK FETT BRA! Idag blir det ben och rumpa hade jag tänkt.

Men innan jag går ner till gymmet ska jag dammsuga och torka golven + tvätta.

Så det är väl bara att resa sig från toalettstolen och börja denna dag antar jag! Morrn morrn!


Andra advent

Idag är det andra i advent! Mys!

Jag började dagen med några timmars jobb, och när jag kom hem satte jag upp en ljusslinga på entrén! SÅ FINT det blev!

Nu ska jag dra ner på gymmet och jogga mig. Sen blir det mys mys mys i soffan med min mindre pigga hälft.


Mums!

Just nu är Micke på julbord med jobbet. Om jag är avundsjuk? Lite bara..

Mest avundsjuk är jag på alla som får spana in honom under kvällen. Ögongodis deluxe!


Bocken brann inatt.

Det känns jäkligt tråkigt att bocken inte ens hann stå en vecka innan den brann ner! Den som är så fin!


hey hey hey!

Idag är det fredag, men inte vilken fredag som helst - GRÖTfredag. Efter jobbet åker jag och Micke till Söderhamn för att gå på den årliga "grötfesten" med hans släkt. Riktigt mysigt ska det bli!

Första året jag var med såg det ut såhär:

Det var två år sedan. Bara några månader efter att vi hade blivit ett par.

Jag tycker verkligen om Mickes släkt. Jag har absolut inga problem med att göra något ensam med dom utan Micke. Jag menar - hans familj är ju min familj, och min familj är hans familj nu.

ÅH! Det ska bli så mysigt! Längtar tills jag får stämpla ut 17:00 och brumma iväg till lilla Stugsund.


good night.

Jag och Micke har varit nere på gymmet för ett tag sen. HEJA OSS! Jag joggade 4km och sen körde jag biceps och triceps. Micke köttade ben.

Idag har det inte blitt något bloggande. Så kan det gå när inte haspen är på.


Jisses jessie!

jag tror att jag är kär! FAN va grym hon är! OCH snygg!



Jessie J - Domino.

RSS 2.0