Söta onge!

Nej, jag orkade inte byta om på Devin tidigare.. På med jeansjackan å dojorna bah!

Alltså jag dör sötdöden! 😍

Själv var jag såhär snygg:

Nej, nu ska jag ta och byta en bajsblöja.

Det här med barnkläder..

..är ju så fantastiskt kul! Och när man får in sambon på samma spår känns det ju extra roligt!

"Du får kolla om kläderna på bordet duger" ropade Micke från köket.
Det duger definitivt! Good job Mr Mike! Dock hade jag ju redan klätt på Devin för typ två timmar sen... Bra koll.
Vi får se om jag orkar byta om på honom igen, eller om vi spar den där outfiten tills imorgon.

Mössan!

Beställde fel storlek och har väntat i vad som känns som en evighet på den mindre storleken! Och i veckan damp den ner i lådan. Musse Pigg-mössan. Galet söt!

Byxor från Zara, och mössan från H&M.

Framkalla och radera.

Jag fick hem dom framkallade bilderna igår, så ikväll satte jag in dom i ett album. Fick bli närmsta affären; Dollar Store. Plats för 300 bilder och kostade 90 spänn.


Trots att både jag och Micke har sett bilderna förr så kändes det så mysigt att få bläddra i albumet! Mycket trevligare än att swipa på telefonen.

Jag känner mig så grymt nöjd över att ha tagit tag i detta! Nu behöver jag inte oroa mig för att telefonen ska dö eller datorn krascha.

Nästa steg var att radera bilderna från telefonen, och DÄR snackar vi ångest. Jag brukar ju göra kollage och jämföra och greja med bilderna.. Men det funkar ju helt enkelt inte att ha flera tusen bilder på mobilen.. Rätt som det är tar utrymmet slut - precis när man ska till att fånga något roligt på bild! Suck. Så ja, det var nödvändigt att radera bilderna.


Jag kommer fortsätta göra såhär tills alla bilder på mobilen är framkallade och jag slipper oroa mig för att minnet är fullt när jag ska filma hans första steg!

Oslättfors.

Imorse åkte jag och Devin ut till Oslättfors för mamma-bebis-häng! Linda/Mio, Anno/Alexis och värdinnan Angelica/Vide. Linda har jag ju träffat förr, men inte Anno eller Angelica. Men herregud vilket trevligt gäng hörrni!! Jag hade en supertrevlig dag.


Angelicas gård på bild ovanför. Liite annorlunda jämfört med vår stads-gård liksom. Om ni tycker den är fin så skulle ni se inne i huset! MY GOD! Stort, vitt, högt i tak och alldeles, alldeles underbart helt enkelt!

Känns som det låg grabbar överallt där ett tag, haha! Alexis, Vide, Mio och sen Devin på golvet. Vilket grabbgäng!

Devin hade på sig sin "jacka" från Zara idag. Så himla ball!

Nu längtar jag till nästa gång vi ses allihopa! Linda och Mio får jag förhoppningsvis träffa redan nästa vecka.

Trött much?

Devin är så himla snäll när det gäller att sova! Snäll på så sätt att han låter mamma vila på dagarna nu för tiden. Efter varje måltid leker vi i typ 1,5 - 2 timmar och sedan sover han i 30 - 60 minuter. Härligt! Då hinner mamman städa, diska och ibland sitta och vila.

När klockan slog 15:40 började Devin gnugga ögonen och då vet jag att det är dags. Vi la oss i sängen tillsammans (han somnar väldigt snabbt när han få ligga på sidan mot mig), och helt plötsligt har vi båda somnat. Jag vaknar när Devin börjar gråta, och Micke kommer in (har han kommit hem liksom?!) och frågar om han ska värma ersättning åt honom. "Nej, han ska ha klockan fem" svarar jag.

Elin, klockan är sex.

Say what?? Jisses, verkar som att jag behövde lite extra sömn. Och att Devin sov så länge? Crazy. Verkar som att vi båda sover gott när vi ligger intill varandra ❤️ 

Bit ihop!

Snart är det dags att besöka tandläkaren. Minns inte riktigt vilket datum, men förhoppningsvis får jag en påminnelse vi sms innan.

Mina besök brukar oftast gå väldigt fort. "Nej, nej, nej" på alla formulär-frågor och sedan tittar tandläkaren in i munnen och säger "du har perfekta tänder", och sen är det tack och hej.

Jag har aldrig haft hål i tänderna. Tack gud för bra saliv - för att borsta extra noga har jag då aldrig tänkt på. Jag borsta två gånger om dagen, och kör med tandtråd typ nån gång i veckan. Thats it.

MEN, nu på senaste tiden har jag fått problem! Jag har nämligen kommit på mig själv med att bita ihop käkarna - hårt. Jag gör det fleeera gånger om dagen! Omedvetet! Helt plötsligt känner jag att jag biter ihop för kung och fosterland. What the...?

Någon som vet vad detta kan bero på?!

Fyra generationer.

Idag kom morsan och mormor hit! Devin var överförtjust! Roligt att se att han kommer ihåg vem sin mormor är.


När vi skulle ut och promenera med vagnen ville såklart Devin inte ligga däri. Så han fick komma upp i famnen och kika på omgivningen tills han somnade.




Omöjliga lilla skruttunge!

Synd att vi inte fick en bild på oss allihopa - fyra generationer. Vi får ta en sån bild nästa gång.

Gangsta Spice!

För ett par år sedan köpte Micke en dress från adidas. Svart med guldiga detaljer. Den har typ legat ihopvikt i hans garderob efter några få användningar.. Jag har frågat om jag inte kunde få den, men icke.

Igår rensade Micke bland sina kläder, och det är en hel del han har lagt i släng-högen. Bland annat den där jäkla adidasdressen!! Så jag norpade den snabbt som ögat!


Känner mig så jäkla hiphop just nu! Som en blandning av Mel C från Spice Girls och typ...Jay Z! Haha fett nice. Kommer lätt glida omkring såhär under hela min mammaledighet.

Ska jag, eller ska jag inte?

Jag hade inte tänkt lägga ut de här bilderna först. Eftersom dom INTE är smickrande. Men alltså... skillnaden på mitt ansikte är så jäkla stor så jag kan inte låta bil! No hate please.


Som sagt; hemskt osmickrande bilder, men ack så roligt att se skillnaden! Vätskan var verkligen ett faktum.

...och kolla hur liten Devin var. Helt nykläckt på bilden till vänster, och tre månader på bilden till höger. Stora lilla killen!

Bilder.

I helgen skickade jag iväg en beställning till Fuji. 254 kort skall framkallas och sättas in i album. Vi har diskuterat fram och tillbaka här hemma hur vi ska göra med alla bilder på Devin. Ska vi 1) lägga dom på en usb-sticka och spara eller 2) framkalla och sätta in i album. Egentligen var valet inte särsklit svårt. Det är ju SÅ mycket trevligare att sitta och bläddra i ett fotoalbum än att sitta vid datorn och klicka "nästa, nästa, nästa".
 
Dessutom litar jag inte riktigt på tekniken. Tänk om datorn skulle krascha? Eller usb-stickan försvinna? Nej, jag vet inte jag.. Old school it is!
 
Just nu har jag typ 1800st bilder på telefonen. Jag vill ju framkalla alla, MEN det har jag fan inte råd att prioritera haha. Så därför fick det bli alla bilder på Devin från dagen han föddes. Skulle telefonen sluta fungera så är det dom bilderna som är viktigast att rädda! = dom prioriteras för framkallning. De andra 1500 bilderna är typ selfies n shit, så dom är inte lika viktiga. Inte just nu.
 
Hur gör ni andra? Framkallar ni bilder på löpande band? Spar ni på datorn?

Babysim.

Nu har Devins badblöja kommit! Den är av märket Lindberg och beställd från jollyroom. 149kr.



Babysimmet startar i oktober v.42, mer än så vet jag inte just nu. Vi kommer gå tillsammans med Stina och Penny, så det känns jätte kul! Hoppas att Devin kommer tycka att det är roligt att bada.


Min alldeles egna djungelgeorge, hihi. Jag har några olika varianter på leopardbikinis här hemma, så vi kommer matcha snyggt! Haha! Dock känns det mindre jäkla snyggt att visa sig i en bikini just nu.. Fy.. Har ju som sagt 7kg kvar att jobba bort. Ja ja, alla känner nog lika! Huvudsaken bebisarna trivs liksom. Det är ju därför man är där.

En av mina typ 100 leokinis! (Innan preggo)

Busunge!

Nu börjar man verkligen få respons av Devin. Igår lekte vi "flygplan" och han skrattade! Mitt hjärta smälter när jag hör hans joller!




För tre veckor sedan ville jag inget hellre än att börja jobba. Nu vill jag aldrig lämna min lilla bebis! Så himla roligt det har blivit nu när han blir äldre alltså.

Gugge.

Mr Fox har fått ett namn; Gugge! Det var Micke som tyckte att Devin sa "gugge" när han såg räven. Det är väl typ det enda han kan få fram just nu. Så nu har Mr Fox det gräsliga namnet Gugge.







Lördag!

Idag ska jag gadda mig. Det blir lite fix av blommorna som redan finns på min högra arm. Alltså inget spännande projekt.

Förutom tatuering står inget speciellt på schemat. Vi får se vad dagen bjuder på!

Gladskiten!

Ekologiskt och lokalt producerat.



Guzzen är fan helt omöjlig när det kommer till jakt. Efter att ha tuggat i sig en liten sork här inne går hon ut och hämtar en till! Men då hade vi redan låst kattluckan, som tur var. Vettefan hur länge hon stod och skrek utanför fönstret med sorken i munnen... Men GLÖM att du får komma in med den, kattskrälle.

Jag vet att hon är duktig som är en sån bra jägare. Men. Det är så jäkla äckligt när hon tar in dessa troféer!

Kaniner, sorkar, möss, fåglar.. Tack, men nej tack.

Ljuvligt.

Ikväll tog jag ett varmt bad. Det är första gången sedan jag krystade ut Devin. Snacka om att jag kände mig smalare nu, haha! Smidig som en jäkla katt! Eller man kanske ska säga ål? med tanke på att jag badade? Eeehhh..?

Som jag skrev imorse så har det varit en lugn och skön inne-dag idag. Devin har varit på ett strålande humör, det tackar jag för. Han är inte alls lika klängig och gnällig längre. Är fasen redan över? Eller är detta en paus innan värre turer väntar?!

På nätterna är han dock närhetssökande. Att ha honom i spjälsängen är bara onödigt då han vaknar och blir ledsen lättare än då han ligger bredvid mig. Jag känner mig trygg med att ha honom sovandes i samma säng som mig, jag skulle aldrig rulla över honom. Tror vi morsor har nåt inbyggt sinne som säger åt oss att 1) din bebis är vaken eller 2) din bebis ligger bredvid dig.

Imorgon skulle jag och Linda åka ut och träffa några andra mammor. MEN en av barnen har varit lite sjukt, så vi får ses nästa vecka eller nåt istället. Tråkigt, men ännu tråkigare vore det om lilla lilla Mio blev smittad. Eller Devin med för den delen. Nu tror ju varken jag eller Linda att det skulle ske, men vi tar det säkra för det osäkra. Det kommer fler tillfällen! ...hoppas jag.

Nej, nu är klockan snart 22. Dags att sova! ...annars är risken stor att jag somnar här på soffan, och det pallar jag inte. Igen.

Regnrusk.

Nu är det regnstorm ute! Jisses vad det öser ner! Som tur är har vi inget inplanerat idag, så vi slipper alltså gå ut. Puh! Pyjamasparty hela dagen lång.

Som ni säkert märkt mår jag mycket bättre. Jag vågar åka iväg med Devin utan att få en klump i magen innan. Det är jätte skönt! Veckorna blir inte så gräsligt långa då.

Gos!

Onsdag.

Idag har jag och Devin spenderat vår dag hemma hos Ida och Kasper! David, Helena och lilla Greta var också där. Hur trevligt som helst!

Greta och Devin.

Jag och Helena har känt varandra sedan vi föddes. Hon i juni och jag i augusti. Nu har vi varsitt barn med typ två månaders mellanrum. Kul! Synd att dom inte kommer bli lika bra vänner som vi var när vi var små; med likadana silverjackor, vita skridskor och rosa skydd... Aaahh good times, good times. Nä, eftersom vi bor i olika städer kommer det nog bli svårt att få dom till bff's. Och eftersom Devin är en pojke blir det nog inte vita skridskor med rosa skydd heller. But hey!, you never know.

Devin fick dessutom en present!!
Paketet var ju så snyggt att jag nästan inte ville öppna det.

Två tröjor låg däri! Tröjor som jag själv har tänkt beställa, men det har inte blivit av. Stort TACK!

Lika som bär?

Devin har verkligen ärvt sin pappas drag. Varenda kotte man träffar tycker att han är lik sin far. Och det tycker jag med! Vore det inte så att Devin hade legat i min mage hade jag fan blivit misstänksam. SÅ lik Micke är han, och OLIK mig.

Här är några tappra försök till likhet:

Hade lika gärna kunnat vara grannungen som satt här bredvid mig. Haha. Inte ens min ögonfärg har han!

Måste väl skaffa ett till kiddo och hoppas den blir lik mig.

Lill heffa ❤️


Appar som ger förklaring.



"Ert barn kan ha stort behov av tröst, trygghet, uppmärksamhet." Jo tack, det har vi märkt! Allt på en gång.

Jag har två appar där man kan läsa om Devins utveckling: Gravid & Baby och The Wonder Weeks. Jag kan verkligen rekommendera båda apparna! 

Matchning!

Idag har vi matchande tröjor Devin och jag.



Vi har nyss kommit hem från Linda och Mio. Hur trevligt som helst, och timmarna rusade förbi! Nu ska jag rota runt i frysen efter nåt att käka till middag.. Har helt tappat matlusten, så det är nog lättare sagt än gjort att hitta något som känns lockande.

Mio min Mio.

Fast nej, inte min Mio. Lindas Mio. Dit ska jag och Devin idag, till Linda och hennes lilla gosse.

Min gnälliga lilla gosse sover just nu, så jag har passat på att käkat frukost, packat skötväskan, målat på mig ögonbryn och lagt fram kläder till Devin.


Han är verkligen omöjlig just nu. Inne i en hemsk fas där det enda som duger är famnen. Vi skulle ta en promenad igår.... kom förbi två av grannhusen innan vi gav upp. Ungen skrek som besatt. Upp i famnen och där dög det minsann att somna. Om vi fortsatte gå efter det? Nä, vi gick hem igen och vilade medan Devin sov 20 minuter i vagnen. Tydligen är det vääääldigt obekvämt att ligga där..

Jag hoppas att denna fas går över relativt snabbt, för att underhålla honom 24/7 är helt utmattande.

Badat!

Idag badade jag och Devin tillsammans för första gången!


Jag tyckte det var supermysigt, och det verkade han också tycka. Han varvade mellan att ligga avslappnad och flyta, till att sparka och skvätta. Svårt att säga om han tyckte det var roligt, men han grät ju liksom inte. 


Detta kommer vi garanterat göra om snart igen.


Jag har faktiskt mailat och frågat om det finns plats på babysimmet som startar i oktober. Först tänkte jag strunta i det eftersom jag känner en del rädsla i bebis + vatten, men efter morgonens bad tillsammans ändrade jag mig. Vi får se om det finns plats kvar.

Sunday funday.

Njaaa, ingen fun-day idag direkt. Slapp-söndag skulle jag väl kalla det. Men det är skönt med sådana dagar också!

Eventuellt blir det en tripp till Ikea för att köpa hyllplan till Devins garderob. Och plastbackar! Jag vill inte slänga eller ge bort Devins utväxta kläder. Not yet. Så att förvara dem i plastbackar högst upp i hans garderob blir bra så länge.

Kläder från H&M idag.

You rock my world.



Såhär cool var Devin idag! Byxor och tröja från Zara. Skor och väst från H&M. Jag bara älskar att han vuxit i sina snygga kläder nu! Dom flesta iallafall.. Hur kul som helst att styla honom. Haha! Min lilla docka.


Färgbomb.

Jag skrev ju förr att jag hade beställt en färgbomb från Maria Nila. En svart. Kommer ni ihåg? Bra. Jag har testat den nu.

Alltså, så.himla.bra! Min bruna utväxt blev nästan svart! Hurra! Nu slipper jag färga håret så ofta, utan kan istället använda bomben tills enough is enough och jag MÅSTE färga. Och då går jag till Annelie på salong Gioia istället för att färga det själv hemma. Nu jäklar ska håret bli friskare!

Klippte mig ganska nyligen, och blev så nöjd! Ni ser förmodligen ingen skillnad, men den känns. Lättare att styla, och verkligen fräschare längder.

Heja håret!


Gult är kul...t!



Idag har vi varit ute i Valbo och köpt present till min systerdotter som fyller år nästa vecka. Sen brassade vi hem till Tobbe och Carro för lite fika! Trevligt trevligt.

Nu ska jag åka och fylla på kylskåpet. Kanske slinker med lite lördagsgodis också?


Fressscchhhh.

Guzzen låg och sov i soffan imorse. Runt henne kunde jag se snigelspår.. Jaha, ännu en liten snigel som trasslat sig in i hennes päls - och sen trasslat sig ur. I soffan. Suck.

Inledde snigeljakt med hjälp av Micke, men utan lycka. Ja ja, den lilla snigeln har säkert torkat nånstans tänkte vi.

We were wrong. Oh, so wrong.

Efter ett tag skulle Devin ha mat, så jag tar honom i famnen och ska sätta mig i soffan... Går runt bakom soffbordet och HELT PLÖTSLIGT BLIR DET KALLT UNDER FOTEN.

Jag har alltså mosat snigeln. Med min fot. Tur att jag hade strumpor!! Om det var en vanlig liten en centimeters snigel? Nope. Det var en fucking mördarsnigel!! FY!

God morgon liksom.

This boy rocks!


Kläder från H&M.

Om en timme är pappa Micke hemma och då ska vi grilla! Mums! Tills dess fortsätter jag att 1) vara hungrig och 2) bära runt på igeln.

Just nu rockar han inte speciellt mycket...

Bones.

När jag beställde kläder åt Devin från zara.com så visste jag att dom var lite små i storleken. Det hade folk sagt. Men att Devin kunde ha strl 74(!) på brallor, det trodde jag då inte. Han har ju precis växt i 62 liksom (68 på H&M).


Bäst att gå igenom tröjorna i strl 68 och se vilka som passar! Vill ju inte behöva slänga kläder han inte ens hunnit använda.

Själv tog jag en selfie när jag står heeelt avslappnad i ansiktet. Resting bitchface. Och herregud vad jag ser sliten ut! Haha, men det var ju kul på samma gång så måste bara visa er.
Titta ögonen!! Ser ju ut som att jag ska somna vilken sekund som helst. Haha!

Kärlek, ömhet, närhet.

Igår när mamma kom hit hade hon med sig bröd som mormor bakat! Man tackar, man tackar. Jag älskar mormors rosenbröd - rostade med smör och ost.

Igår somnade Devin runt 20-tiden, och sov till halv fem imorse. Herregud så härligt det är med ett sovande barn, haha. Han är inne i en period nu då ingenting duger när han är vaken. Allt är tråkigt, och helst vill han sitta i famnen. Närhet, närhet, närhet. Jag älskar min lille pojke och vill gärna ha honom nära - men inte hela tiden. Inte varje sekund, varje minut, hela dagarna. Vad hände med att roa sig själv i babygymmet?

Igår sov han på mig 👆🏼 Om jag la ner honom skrek han i PANIK.

Finkläder på!



Idag kommer Devins mormor och hälsar på. Det är perfekt, för jag måste dammsuga! Gäller att passa på...


Nu ska jag dricka kaffe medan Devin är på ett glatt humör. Som sagt; gäller att passa på....

Sleeping beauty.

Igår var Devin helt hysterisk. Övertrött skulle jag kalla det. När Micke - efter 20 minuter av vaggande - skulle lägga ner honom i sängen vaknade han igen och gallskrek. Eftersom detta var sjuttioelfte försöket så bestämde jag mig för att lägga mig bredvid honom och se om jag kunde guppa honom till sömns. Jorå. Efter lång tid somnade han, och jag med! Vi sov från 20:00 till 04:00! Visst, några gånger vaknade vi till, men bara för en kort stund.

Jävlar vad utvilad jag känner mig nu! Klockan är strax efter 07 och Devin sover fortfarande. Nu är det ju tre timmar sedan han fick mat sist, så jag räknar med att han vaknar när som helst nu. Men det gör mig inte ett dugg!

Aaahhh, fan va skönt att känna sig pigg!!

Älskade unge!



Fick till så himla fina bilder på prinsen alldeles nyss! 


Älskade skruttunge!

Äntligen är hösten här!

Jag som älskar boots, skinn och mocka är riktigt glad över att hösten är här! Som idag vettni, då kan jag ha min lila (vinröda?) mockajacka!
Happy girl!

Devin kör på grått idag.

Just nu sover lillskrutten, när han vaknar är det flaskan som gäller innan vi åker till Stina och Penny. Känner mig så jäkla duktig som inte har nån ångest alls över att lämna hemmets trygga vrår. Eller nja, knappt nån ångest.

God morgon!

Nu tänkte jag visa er vad som shoppades igår.

En pyjamas med katter från åhlens.
Tycker att den känns lite tjejig, men äh!


Tossor från Lindex.
Dom är i storlek 16/17, så aningen stor just nu - men hösten har ju bara börjat liksom. Och snart är även vintern här och då värmer dom gott.

Thats it. Roligare än så var det inte. Svårt att shoppa loss med mammapenningen liksom.


Lillprinsen min.

Solo.

Ikväll har jag träffat Lotta på stan. Så himla skönt att få komma hemifrån en sväng - själv. Även om jag längtade efter min lilla kille redan halvvägs borta.

Vi började med en sushi, och SOM jag har längtat efter det hörrni! Sen blev det lite shopping till Devin (visar imorgon) innan vi slog ner rumporna på waynes för en latte och ännu mer snack. Otroligt trevlig kväll. Är så glad att vi blev vänner jag och Lotta! Hon var ju min chef på Glitter. Remember?

Nej, nu ska jag lägga ner telefonen och vara social med Micke. Devin har precis somnat - förhoppningsvis för natten.

Lördag.


Devin satt framåt i bärselen och det tyckte han var myyyyycket roligare än bakåt. Min och Mickes rygg säger THANK GOD!

Förutom att ha provat selen har vi varit på kalas. Mickes systerdotter fyller 6år! Jag såg ut så här:

Nu är vi hemma igen och lillheffa suger i sig käk. Så gulligt när han vill hålla flaskan själv!

Dags för oss vuxna att suga i oss käk också. Det blir rester från gårdagens kycklingsallad! Hej då.

Vad vill du, lilla vän?

Idag har Devin varit helt omöjlig! Ingenting duger. Ingenting. Han bara gråter och gnäller och skriker och gråter. Jag som var övertygad om att det skulle bli en bra dag idag...suck..

Just nu lyckades jag få honom att sova, och jag hoppas att han vaknar och är lika glad som han var imorse:


Min lilla heffaklump. Som jag älskar dig! ...trots att du idag har drivit mig till vansinne. Hujaligen!

Sjua sexa.

76,8kg idag. Det fortsätter neråt trots att jag inte har aktiverat mig på ett tag. Skönt! Devin fyllde tre månader i tisdags, och då passade jag på att fotografera maggen. Hittills har jag tappat typ 20kg sen jag födde. 7kg kvar till målet.


Oförskämt bra ljus i denna spegel, så egentligen ser jag nog lite fluffigare ut. Haha. Ja ja.

Nån månad innan jag blev preggo såg jag ut så här:


Känns väldigt avlägset just nu.. 

Virvelvinden.

Igår var Stina här med sin söta Penny. Penny är tre veckor yngre än Devin, och igår fick dom träffas för första gången!


Devin kunde nog inte ha brytt sig mindre, men penny däremot, hon skrattade glatt! Det ska bli roligt att se hur dom reagerar på varandra ju äldre dom blir!

Inatt har lilla virvelvinden sovit oroligt igen. Det slutade med att han fick ligga bredvid mig som guppade honom till sömns. Och just ja! BVC sköterskan sa precis som ni; att när han vänder sig själv är det ingen fara att han sover på mage. Puh!

Från idé till verklighet!

Mall för kronan:

Måttat ut allt på MDF:

Såga:

Grundmåla:

Spraya blå:

Limma fast spegeln:

På plats:

Uppskruvad i prinsens rum:


Jag var rädd att ramen skulle kännas för "prinsessig och tjejig", men det tycker jag inte att den gjorde. Både jag och Micke är mycket nöjda! ...och Devin också hihi.

Som ni ser fattades det lite lister.. Dom ligger i garaget. Fråga mig inte hur länge dom har legat där. Någon som känner igen sig?

Regnet öser ner.

Idag är det verkligen en inne-dag. Som att mina dagar brukar se annorlunda ut liksom? Himlen har öppnat sig och regnet verkligen ÖSER ner. Det blir pyjamasparty för Devins del idag.

Och apropå pyjamas! Jag fullkomligt älskar alla pyjamaser med dragkedja från fot till hals. Kan ju vara den bästa uppfinningen på länge! Så himla himla lämpligt.

Natten här hemma har varit orolig. Devin har gnytt en hel del, så han fick ligga i vår säng tätt intill mig medan jag guppade honom på rumpan. Han har fått alvedon tidigt imorse för att lindra en eventuell feber och smärta, och han blev lite piggare efter det kändes det som. Nu sover han igen, och jag hoppas han vaknar piggelin!

Så duktig!

När vi var på väg till BVC svettades jag, men när vi klev in hos Lena RANN svetten! Jag var så himla nervös över hur ont plutten skulle få av sprutorna. 

Vi började med vägning och mätning. Vår lilla heffaklump väger nu 7kg, och mäter 62,5cm lång! Han är tidig i sin utveckling tyckte Lena, och kikade på hans oxnacken när han låg på magen på skötbordet.

När det var dags för sprutorna satt Micke med honom i famnen, sköterskorna på vardera sida om honom och jag mittemot. Jag pratade med honom med lugn och glad röst (bara för att jag var orolig betyder det inte att Devin behövde veta det). Ett, två, tre - och så stack dom. Min lilla lilla pojke. Så duktig han var! Grät en liten skvätt när det kvar klart bara.

Nu har det gått tre timmar och han visar inga symptom på några biverkningar. Jag hoppas han slipper må dåligt.

Vi ligger i sängen. Han sover och jag blöggar.

Tre månader idag!

Idag blir Devin tre månader gammal! Och vi firar detta genom att ge honom två sprutor i eftermiddag.. Usch, jag är så nervös! Stackars liten. Men det är ju för hans eget bästa.

Tänk vad tiden går fort hörrni.

Jag vet inte om jag skrivit något här om att han rullade från mage till rygg i söndags? Hur som helst så gjorde han det. Min lilla oxe! Dessvärre har jag hittar honom sovandes på mage två nätter i rad nu, och jag är jätte orolig för psd!!

Rumpan upp i vädret!

Vadå sova middag?

Vi har bullat upp med en filt under madrassen så det blir en uppförsbacke, men tror ni det funkade? Icke!

På instagram så fick jag höra att när dom kan rulla själv så minskar risken för psd avsevärt. Men herregud jag är ändå livrädd. Någon som har provat sånt där andningslarm?

RSS 2.0