"Dop"

Nikki's dop:

C's bror Thomas, Nellie's kalufs, Nikki, C, Syrran och Jag.

"flyttat in och trivs"

Men hallååååååå! Igår kirrade vi internet här i huset. Känns skönt att kunna surfa igen, men jag måste erkänna att bloggen inte lockade just nu faktiskt. Eller facebook. Eller något annat. Efter en vecka utan internet har man blivit avgiftad känns det som! Haha! Antar att jag har viktigare saker för mig just nu..

Jag tänker inte köra en lång update angående huset, för det orkar jag inte. Vi har flyttat in och trivs underbart bra. Och det som händer from now on kommer jag skriva om, men det som redan har hänt (rivit två väggar, satt upp stången, invigt tvättmaskinen, satt upp duschväggar, fixat walk in closet:en..) orkar jag inte skriva om. Just as you guys now!

Nu måste jag ut och skotta! Jävlar vad snö det kommer! Typiskt att Micke inte har hunnit visa mig hur snöslungan fungerar.. Morr!

Mobilblogg - Härlig hastighet på e4an till...

dsc04320 (MMS)

Mobilblogg - Härlig hastighet på e4an till gävle..


"internet"

har inget internet.

"det är ju mitt hår"

Time to hit the sack! Eller nja, soffan. Imorgon flyttar vi in i huset!! Och då får vi sova i sängen igen. Gött, gött. Innan jag säger good night vill jag visa vad jag fick i uppgift att städa i gamla lyan..

Life's a bitch! Men jag antar att det inte var mer än rätt att jag fick rensa avloppen. Jag menar, det är ju mitt hår. Mest. God natt!

"puss"

Nu är jag redo att pussa på min trolovade!

PUSS PUSS PUSS PUSS

"fint hår"

En söt tjej i 11-års åldern kom in på jobbet idag..
"Hej! Jag såg utifrån *pekar ut från butiken* och jag var tvungen att komma in.. Jag ville bara säga att du har sånt fint hår!"
Den där lilla tjejen gjorde min dag! Sötnos!

Nu är det cirkus 20 minuter innan Micke kliver in genom dörren! Det pirrar i magen! Jag ska locka håret igen nu, kvällen till ära. Sen blir det tacomys för oss alla fyra; Tobbe & Carro, Jag & Micke.

"rakt hår"

Nu är jag pigg och alert. Skönt att inte gå som en zombie hela morgonen! Vilket jag ofta kan lyckas med. Sminket är kirrat, barret är nästan kirrat och kläderna är framlagda. Det är alltid skönt när klockan är två timmar innan jobbdags och jag känner mig klar. Jag sover hellre mindre, om detta betyder att jag får längre tid på mig på morgonen. Det slutar alltid ändå med att jag stressar dom sista minuterna.

Ute snöar det för fullt. Vilket jag inte gillar! Inte just nu iallafall! Hur roligt är det att locka håret och göra en fin sminkning när man kommer bli blöt så fort man går outside? Suck. Solbrillor och mössa är definitivt ett solklart val idag! Jag hoppas Carro har ett paraply att låna mig..

Nu tror jag bestämt att locktången är varm!
Idag orkar jag inte ha så här rakt hår!

Hej svejs!

"inte top notch"

GÄSP! Kaffet är snart klart, vilket jag hoppas bli piggare av. Att sova på soffan sliter lite känner jag.. Jag vill ha våran nya säng att snooza i! För hur skön soffan egentligen är, så sover man inte top notch. Inte lika top som i en sprillans ny säng!

Här är en dålig bild på den stora tavlan vi ska köpa:

Vad tycker ni? Hur snygg som helst tycker jag! Mums!

Nu ropar kaffet på mig! Hej så länge.

"nu måste jag verkligen sova"

Dansen gick bra, trots att jag kände mig trött, sliten och fruktansvärt seg. Min och carros promenad tidigare idag tog musten ur oss! Men som sagt, det gick bra ändå. Jag kan nu göra (kanske inte vinst varje gång, men nästan.) v-splitten, upp och ner utan händer och klättra. Men som sagt, alla gånger går det inte lika bra. Tyvärr.

Imorgon är det jobba som gäller! Back to business, som dom säger! Och efter jöbbet så kommer Micke hem! Jisses vad jag längtar efter honom! Jag vill pussa upp honom nu! Nu på stört! Snyggingen min! Jag och carro har bestämt att det blir tacomys imorgonkväll, grabbarnas-komma-hem-dag till ära! Me like!

Nej, nu måste jag verkligen sova! Night ya'll!

"sko-tema"

Om en halvtimme drar jag iväg och dansar lite! Eller nja.. mycket! Kvällens sko-tema är valfritt, och jag skulle absolut ha valt heels om det inte vore så att dom ligger i huset. Locked and secure. Man tager vad man haver, och ikväll kör jag alltså på gummistövlar. Men inte vilka stövlar som helst, utan ett par förstora och med stålhätta! Gröna. Sexy lady!

..jag hade ju hellre haft dessa snyggingar:

"lindholms"

Efter disken blev det en promenad, som sagt. Jag och Carro gick först till Gavlegårdarnas högkvarter för att titta på tapeter och dricka gratiskaffe. Efter det styrde vi kosen till Lindholms! Och där mina vänner, där blev jag kär! Jag såg en tavla som var hur snygg som helst! Samt en säng som gick för ett jätte bra pris! I helgen blir det alltså säng- och tavelköp! OM sambon har samma smak som mig, vill säga. Men det borde inte vara några problem så synkade som vi är.


Efter kärleksmötet och bokning av tavlan på Lindholms vandrade vi vidare för att kika på ännu fler tapeter. Fast denna gång tapeter till huset, och inte till tobbe och carros tillfälliga lya. Och slutligen så sitter vi här i soffan, mätta på hemmagjord tomatsoppa, och kollar på project runway. Bra gjort.

"kaffe"

Det blev inget omsomnande imorse. Icke! Jag har suttit och slöat framför datorn och tv'n hela morgonen istället. Nu dricker jag kaffe (med tröjan ut och in, precis som det ska vara en trött morgon som denna..) och försöker tänka ut något att göra. Disken står nog överst på tanke-listan, och sen skulle det vara skönt med en promenad. Jag längtar till poledancen ikväll! V-splitten känns (nästan) bra, så nu måste jag fixa upp- och ner-tricket, utan händer. Läskit värre. Om någon där ute i cybervärlden är sugen på att börja med världens bästa träning här i gävle - gå in på Studion's hemsida och anmäl dig!! Special prices nu till jul! Just for you, my friend! You like? Me like!

"somna om"

Jag är verkligen tröttare än tröttast nu. Men sova det kan jag inte. Det är så ljust i hela rummet att inte ens ögonmasken hjälper. Typ. Nej, om man skulle lägga sig i död mans-ställning och ta djupa andetag då? Kanske lyckas slappna av och somna om en sväng? Vad tror ni?

"längtar"

Den här säsongen av Desperate Housewives är verkligen kickin'! Underbart bra. Stört skön! Awesome! Nu längtar jag till nästa vecka. Någon annan där ute som är lika galen i hemmafruarna som jag är?

OCH

Imorgon är jag ledig, igen. Det enda som står i almanackan är "poledance 19,30-21,30" och det känns faktiskt skönt att inget mer är skrivet. Det är som en minisemester här hemma hos Kaustinen/Svensson. Inget att städa eller packa eller what so ever. På fredag börjar allvaret igen. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar. Jag längtar.

God natt, friends and stalkers.

"ugnsbakad lax"

Det blev en frisk promenad till mataffärn för några timmar sen! Snöigt-torrt nästan överallt, så mina fötter behövde inte nya strumpor när vi kom tillbaka. Bilen blev avborstad och renskrapad innan vi kom in också. Bra där!

Nu har jag och Carro nyss ätit middag bestående av ugnsbakad lax, kokt potatis och ostgratinerad blomkol. Det var göttans vill jag lova! Hade inte min telefonladdare legat i huset hade ni fått en bild på mästerverken!

Förresten, brudar som tror att dom är kända via sin blogg, och utnämner sig själv till storbloggare och kändis är det mest patetiska som finns! Speciellt när personen verkligen inte är ett dugg känd. Jag är fan kändare. Och jag är inte känd. HERREGUD liksom. "När jag är på krogen eller på stan skriker alla efter mig". Vilken värld lever du i? Cooome oon..

"sega och opeppade"

Mamma, vinterstövlar har jag ju redan. Skoterkängor som borde köpas i sånt fall! Och förresten, stövlarna jag har här nu (som är dina) är ju förstora för mig. Jag vill ha snygga gummistövlar i rätt storlek i julklapp, kom jag på!

Nu är klockan alldeles för mycket för att ligga och dega i soffan. Jag och Carro har inte gjort nåt vettigt över huvudtaget idag... än så länge. Båda är sega och opeppade. Trots det fina vädret. Men snart ska vi faktiskt sparka ut oss på en promenad bort till Willys för inhandling av diverse matprylar. Två flugor i en smäll! Motion och handling.

Hörs later.

Mobilblogg - God morgon! Inatt har det änt...

dsc04298 (MMS)

Mobilblogg - God morgon! Inatt har det äntligen kommit snö, som fått ligga kvar! Skönt att slippa vakna och se grått utanför fönstret. Måtte detta ligga kvar nu bara.. Ser ni min översnöade bil förresten? Längst ut till höger. Det får gärna komma snö, men inte så bilen. Eller vad säger ni? Over and out.


"äh!"

Jag har ingen lust att blogga längre. Jag har ingen lust att vänta på att flytta in i huset. Jag har ingen lust att träna. Jag har ingen lust att shoppa längre. Jag har ingen lust att jobba heller. Jag har ingen lust att inte ha någon lust att inte göra någonting. Hängde ni med nu? Äh!

Men imorgon är det tisdag och då är jag ledig. Lust att vara ledig kanske? Nja. Äh. Då ska jag iallafullafan sova längre än idag, och sen ska jag och min tillfälliga sambo Carro dra iväg och köpa gummistövlar till mig. Mamma, jag skickar räkningen! He he hee. Good night.


NU NU NU!! Jag vill flytta in NUUU!

"hjärta"

Usch, jag saknar micke så att det gör ont i mitt lilla hjärta!


Visst är han snygg min man? Så JÄVLA snygg! M-m-m!

"pressa citronen"

God morgon! Helvete vad trött jag är.. Och pissnödig. Dags att pallra sig upp till toaletten för att pressa citronen och sedan sminka sig. NU.

"buuhuu"

Goder afton! Just nu sitter jag i soffan hemma hos Tobbe och Carro. Jag och Carro äter lite ostbågar (den heta varianten) och dricker bubbelvatten. Vi kollar även på film - tomten är far till alla barnen - sjukt rolig! Bra söndag!

En dålig sak med denna söndag: Micke är inte här. Buuhuu. Jävla norge. Vi får se hur länge han blir kvar, innan jag hämtar hem honom för gott! Morr!

Imorgon hämtar jag min telefon. Good night.

"en martini framför brasan"

Det är verkligen a shame att min mobil är på lagning, för annars hade ni fått sett bilder från dopet nu! Jag och syrran hade matchat varandra i svarta fodral med sidenband i midjan. Jag hade ett lila och hon ett turkost. Snyggt! Nu är jag gudmor åt både Nellie och lilla Nikki! Mina älsklings brudar!

Efter dop-fikat åkte jag och Micke hem till hans föräldrar för att fira svärmor som fyllt år! Snacka om att jag blev fed up på tårta och kaka. Nu är micke och svärfar ute i garaget, svärmor ligger i bubbelbadet och jag sitter med en martini framför brasan! Om en stund ska jag och min trolovade bege oss ut till östanboarna för tacos!

Ps, igår när jag skulle hämta mina gummistövlar hos föräldrarna hittade jag inte dom. Det visade sig att morsan har sålt dom på loppis! För 30 kronor!! Haha, vaa faaan liksom? Mina gummistövlar! Så jag tog hennes..

"stalkers"

STALKERS STALKERS STALKERS STALKERS! Hej då Anonym.

Idag har varit en hektisk, men rolig dag. Började med ett bankbesök med Micke, och sen for vi till Söderhamn. Jag åkte till syrran och Micke åkte med tobbe till lofsdalen. Vad jag och syrran har haft för oss kan ni se HÄR. Haha, desperata hemmafruar!

Nu ska jag ta jeepen och burna hem till svärisarna och sova gott i gästsängen tillsammans med Micke. Imorgon är det dop! Hörs hej, god natt.

Ps, gissa vem som fick ett par stövlar idag då? ;)

"sova"

ÄÄÄäääntligen sova! Imorgon jobbar jag öppning - stängning, så då blir det nog inte många rader skrivna här inne. Just as you know, stalkers.

Om några timmar kommer Micke och kryper ner bredvid mig! Jag längtar ♥

GOOD NIGHT.

"städvägen"

Checklista:

*Putsa fönser - check!
*Torka ur alla lådor - check!
*Damma av elementen - check!
*Städa micron - check!
*Torka golvlister - check!
*Städa ugnen
*Städa toaletten - check!
*Skura av duschväggarna
*Dammsuga & torka golv


Ja, som ni ser gott folk så har jag kommit en bra bit på städvägen här hemma. Golven tar jag imorgon eftersom vi kommer springa ut och in med skor. Duschväggarna skurar jag av nu när jag ska duscha. Ugnen har jag använt nyligen, så den väntar jag med att rengöra. Den är inte så smutsig så det känns lugn ändå. Nu ska jag organisera flyttlådorna och flyttkassarna. Det är saker all over the place just nu, känns det som. Så fort det är gjort är det duschen som gäller!

Dansen gick för övrigt bra. MEN att släppa händerna vågade jag inte. Inte än.

"det kanske låter gott?"

Home sweet home.. eller nåt i den stilen. Nu blir det pyttipanna för tredje gången idag. Det kanske låter gott? Sanningen är den att jag vill äta upp det mesta i frysen, så att vi slipper slänga det imorgon när vi flyttar härifrån!

Ikväll är det poledance! Sko-temat är strumpor! Sockor, tåstrumpor, stay ups, ankelstrumpor.. you name it! Själv har jag valt nät-stay ups! Haha, lite tacky kanske.. men jag vill kunna klättra också! Köpte dom för en ynka penning på tradera, så jag är nöjd.

Nu är maten klart!

"suck, pust och stön"

Bla bla bla bla bla.. fan, jag har inget vettigt att skriva. Jag är rastlös och uttråkad. Det är verkligen piss att bo i en tom lya. Om två timmar ska jag gå iväg till jobbet. Två jävla timmar. Vad ska jag göra i två timmar här hemma? Suck, pust och stön. Dessutom har jag en riktigt bad hair day. Igår snöregnade det som satan, så mitt hår blev alldeles blött. Detta innebär att mitt hår tappade allt vad volym heter. Suck, pust och stön.

Den här morgonen som började så bra..

"liten plog-hög"

Det ser mest ut att vara slaskit ute. Mycket snö, men en blöt sådan. Nu har ju jag egentligen ingen aning eftersom jag inte har varit ut ännu. Men detta är vad jag tror. Om min mobil hade vart lagad så hade ni fått en bra bild, nu får ni en dålig bild istället..

Ser ni över huvudtaget vad det föreställer? Innergården och snö. Nedanför trädet så ser man en liten plog-hög. Annat vore det om det hade kommit såhär mycket:


Nu: frukost!

"göra frulle"

Åh, vilken härlig morgon! Jag vaknade av mig självt för typ 20 minuter sen, och nu vaknar jag till liv med hjälp av datorn. Det är härligt när man inte är pisstrött på morgonen, eller när man inte vaknade av väckarklockan. Anyways, good morning!

Jag undrar hur det ser ut utanför fönstret idag. Mycket snö? Lite snö? Ingen snö? Det ska jag ta reda på alldeles strax när det är dags att lämna den varma sängen och göra frulle!

Tänk om det är såhär mycket snö ute??

"drömma om"

Nu ska jag sova. Äntligen. Jag kommer garanterat drömma om dessa stövlar:

Bilderna är googlade och stulna.
Fan, alltså.. Jag vill verkligen ha dom. Verkligen, verkligen, verkligen. MEN, det känns inte som att jag har råd att sprätta över tusen spänn på ett par skor (som jag alltid, alltid skulle ha på mig!) när vi ska renovera hela huset. Fuck!

Good night, stalkers!

"jag saknar dig"

Just nu är det jobbigt.. jätte jobbigt. Jag saknar dig, lillebror! Jag känner ungefär som jag kände när jag skrev DETTA inlägg. Jag skulle kunna ge mitt liv för dig. Ge mitt liv för att få leka med dig en sista gång. Jag saknar dig.

"det gäller att passa på"

Brr, brr , brr! När jag gick till jobbet idag klädde jag mig inte för snö- och slaskstorm! Jävlar i min låda, nu händer det grejer ute vill jag lova! Kom snö kom! Dock hatar jag denna slaskiga för-vinter. Jag vill ha mycket snö, och noll slask. Håller ni inte med?

Så fort jag kom in i vår tomma lya kastade jag mig in i duschen! Stod där ett bra tag och försökte få lite värme i kroppen. Det gäller att passa på att njuta av långa duschar nu dom sista dagarna innan vi flyttar. Här är ju vattnet gratis. Nu är jag iallafullafall varm och go. Jag har gjort kvällsfika bestående av varma mackor med riven ost (det var det enda som fanns hemma.) och hemmagjord choklad. Det blev lyckat. Mindre lyckat är det att käka dom till Anna Ankas program på 3:an. Vart är frukten och nötterna när jag behöver dom?

Jag ska as soon as possible ta tag i packandet. Idag packas det sista, och imorgon ska jag grovstäda! ja, jag veeet - det är ett jävla tjat om packandet!

Over and out.

"tråkiga inlägg"

Tvätten var torr, lucky me! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det nog dags att traska iväg till arbetet. Och förresten, jag adressändrade idag. 410 jävla kronor för att någon idiot ska knappa om vår adress en snabbis på datorn. Jag känner mig rånad. Micke, om du läser detta så har du en räkning på 410kr här hemma. Hehe, love you too! ♥

Fan vilka tråkiga inlägg den här morgonen. Sorry!

"fit for fight"

Håret och sminket är kirrat, nu ska jag bara byta om så är jag fit for fight! Börjar om två timmar, så jag har gott om tid att plocka iordning här hemma. Gött! Nu ska jag ner i tvättstugan igen.. hoppas att allt är torrt nu, annars får jag gå ner igen senare.

Hur skönt är det inte att gå klädd såhär då!?

Kanske hur skönt som helst! Slö och slapp.

"bra val"

En timme har gått sedan jag gjorde det förra inlägget.. Så, vad bestämde jag mig för att göra? Det blev sängen. Ett solklart val. Jag var ner i tvättstugan nyss för att hänga tvätten, och nu ligger jag här igen - i sängen. Mycket bra val.

Nej ni, stalkers, nu ska jag koka kaffe!

"beslutsångest"

Good morning! Ännu en underbar dag har börjat! Eller nåt i den stilen.. Min klocka ringde alldeles för tidigt idag för att påminna mig om tvättstugan. Så nu har jag slängt i några maskiner. Sista gången jag tvättar här på staketgatan. Vemodig? Lite kanske. Men ytterst lite!

Jag funderar på vad jag ska göra nu. Börja fixa mig inför dagens jobbpass? Nja, inte ännu.. börjar twelve o'clock. Träna? Såhär tidigt... Who am i kidding? Kanske att jag skulle packa några lådor då! Så slipper jag det ikväll, typ. Eller så lägger jag mig ner i sängen igen och kikar tv tills tvätten är klar. Beslutsångest.

"ögonbrynen är perfekta"

Time to hit the sack! Jag är duschad och insmord i väldoftande lotion. Håret är som nytt igen. Ögonbrynen är perfekta (utan smink). Nu sitter jag i sängen med datorn i knät och känner värmedynan under min rumpa.. varmt och skönt kommer det bli att krypa ner! Om jag hade tagit en bild hur jag såg ut nu efter duschen så hade den nog sett ut såhär:

Under färgningen.. efter färgningen.
Och nej, att rita självporträtt (eller att rita något överhuvudtaget) är inte min starka sida. Men det ska helt enkelt likna mig utan smink och inte så slickat hår, på bilden till höger. Swedens next talent?

Good night, stalkers!

"färg i håret"

Just nu sitter jag med färg i håret och ögonbrynen. Jag försökte ta en bild med camen, men den ville inte fungera. Eftersom jag har en lånetelefon nu och en vecka framöver (om jag har otur) så är det svårt att lägga ut bilder åt er. Skit tråkigt att läsa en blogg som inte har några bilder ju. Håller ni inte med?

Om jag hade tagit ett kort just nu skulle det nog se ut såhär:

Hahah.. verkligen inte likt mig, men you get it!
Jag har alltså väldigt svart hår och bryn just nu! Get it?

"beroende"

Fan också.. jag har blivit beroende av pepsi max! Alternativt coca-cola. Eller beroende och beroende? Det kanske var att ta i. Men jag är alltid sugen på den där jävla drycken! Tur att jag inte faller för frestelsen så ofta.. Förr drack jag aldrig läsk. Inte för att det var onyttigt, utan mer för att jag föredrog loka eller ramlösa. Sambolivet is killing me! Men äh, i love it! ..sambolivet alltså.

Nu ska jag nog färga håret. Det behövs.

"bra plan"

Hello stalkers! Idag började jag med en promenad tillsammans med Carro! Det var svinigt kallt vill jag lova! Fy fan! Vi tog oss upp förbi andersberg typ, och kikade på deras tomt. Om någon är sugen på att fälla träd så lovar jag er att det är ok! Det som fälls får man även ta med sig hem helt gratis!

Efter promenixen ugglade vi i soffan och pratade om allt mellan himmel och jord - jävlar va störda männsikor det finns! Carro bjöd även på lyxmiddag bestående av makaroner och korv! Underskattat, helt klart! Jag bjöd på efterrätt: Marabou polka (i stora lass!!)! Så när jag åkte därifrån nyss mådde vi båda illa, men mest hon. Det var det värt. vi kollade även på Sex and the city 2, igen. Faktiskt bättre den här gången än på bio, eftersom jag hade alldeles för höga förväntningar på den då.

Nu ska jag packa ner Mickes kläder i kartonger eller säckar (kör på det som känns bäst om några minuter), och sen fortsätter jag med mina kläder. Bra plan. Nu ska jag bara hålla den.. Av någon konstig anledning känner jag för att träna också. Kanske kör ett pass med Jillian senare. Kanske.

Och sist men inte minst så checkade jag lönen som kommer om en vecka. Bättre än väntat, det tackar jag för. Spara, spara, spara och åter spara är det som gäller! Så är det att skaffa hus mina vänner. Hehe.

Jag älskar att ni tar efter mig. Stalkers.

"rolig film"

Hahahaaa! Jag har nyss kikat på Meet the Spartans, och vad ska jag säga? Sjukt rolig film!! Nu ska jag städa upp lite prylar och sen pang i säng. Imorgon ska jag gå upp tidigt hade jag tänkt! Måste verkligen bryta den här morgon-trött-vanan. Over and out, god natt.

"bilder"

Här kommer bilder från gårdagen! Så fort fler bilder läggs ut kommer jag sno dom också, och visa er! Här kommer ni se bland annat Michael Jackson, cowboy, snövit, sexy catwoman, pirat, tandläkare, legogubbe, ballerina och cleopatra..













"update"

Hej igen! Det har varit full rulle här hemma, vilket innebär ingen tid för bloggning. Vi kör en lite update nu då tycker jag!

Fredag:
Började dagen med att springa upp och ner för trapporna med flyttlass innan det var dags att sticka till jobbet. Micke och Tobbe fortsatte tappert med att flytta medan jag jobbade. När jag hade jobbat klart var även grabbarna klara med flytten (den del som skulle flyttas), och jag möttes av en nästan tom lya! Det ekar när jag trycker på tangenterna just nu. Men det gör inget, för det kommer bli så bra i slutändan ändå! På kvällen åkte jag och Micke ut till Hille och käkade tacopaj med Sofia och Mackan! Vi stannade där till halv två, tror jag! Snacka om att jag var trött på lördag när det var dags för jobb.

Lördag:
Jobbade mellan 9.30-16, lunchade med Micke. Efter jobbet var det direkt hem och byta om till Halloween Kalaset vi skulle på! Jag var snövit, och micke var Jackson! Hur rolig fest som helst! Vi avslutade på krogen Goya där jag fick förvånansvärt många ragg! Haha! Eller säger man så? Att man fick ragg? Nja, kanske inte om man ger dom vem-fan-tror-du-att-du-är-blicken alternativt yeah-you-wish!-blicken. Anyways, många ropade efter snövit. Om någon singel där ute vill ha hugg på krogen så rekomenderar jag snövit-dress. i don't need it.

Söndag:
Idag alltså.. Mådde som jag förtjänade antar jag. Pyton!, med andra ord. Jag och Micke mötte upp Carro och Tobbe för en pizza följt av film. Nu sitter jag i min tomma lya igen och saknar Micke som precis har dragit till norge.

Bilder sen igår kommer snart! Måste bara sno några från face först.

"god natt"

www.adressandring.se och jag är inte bästa kompisar just nu. Jag är trött och micke är pigg och monterar ihop sänggaveln.. Znark på den! Oj, nu var det visst klart. Skönt på den! God natt.

"han är grym"

Hej mina tappra läsare! Jag var iväg på ett möte strax innan 18, och en timme senare kom Micke hem! Tydligen så var det snuskit halt ute på vägarna, och det gillar vi inte! Tur att han är grym på att ratta bilen min karl!

Just nu är han uppe på vinden och hämtar kartonerna till alla tv-prylar. När dom är nerpackade så finns det inte så mycket att packa sen. Skönt! Kanske vi hinner med att kelas lite såhär på torsdagskvällen? Återstår att se!

Nu ska jag ta en bit Marabou Sensation Cookies & Creem, och njuta. Mmm..

"skillnaden"

På 3 år kan det hända mycket..

Nu har jag ju inte samma pose på bilderna.. Men ni ser väl ändå skillnaden.
Jag har ju verkligen blivit snyggare. Får man säga så utan att andra ska snacka skit om en? Får man tycka att man ser bra ut utan att bli backstabbad för det?

"hårdträning"

All min energi är försvunnen. Jag är så trött och hängig just nu. Huvudvärken smyger sig på. Plus att jag har fetaste ångesten.. Japp, f-e-t-aste. När vi är installerade i huset om lite mer än två veckor, då får det fan vara nog. Jag vill verkligen tappa 7kg. Åtminstone 5kg. Hur svårt kan det vara liksom? 5kg, det är ju ingenting! Och ändå är det så svårt.. Eller ja, svårt och svårt? Kan ju erkänna att jag inte har legat i hårdträning direkt. Men som sagt; när vi flyttat in.

"rihanna"

DEN HÄR däremot, den gillar jag! Heja Rihanna!


..okej, nu ska jag sluta lägga ut videos här på bloggen. For now.

"Rihanna"

Men hallååå! Är det bara jag som har missat Rihanna's musikvideovideo till låten Only Girl eller? Jag lyssnar friskt på den låten. Eller ja, lyssnade.. tröttnar fort på musik. Eller så tröttnar jag för att jag nöter och nöter och nöter samma låtar? Hm, den frågan får bli obesvarad. Anyways, här har ni musikvideon!
Jag blev ruskit besviken faktiskt. Gillar ni hennes nya look? Me don't.

"det går framåt"

Hur märker man att flyttpackandet har gått över förväntan bra? Jo, man äter gröt direkt ur kastrullen på spisen med gaffel. Men inte är jag less för det inte! Hallelujah, det går framåt!! *segerdans*

Pink's senaste spelas friskt här hemma just nu:

Vad tycker ni, stalkers? Hiss eller diss?

"koka gröt"



Åååhh vad roligt det är att tvätta! Speciellt när klockan ringer innan sju och berättar att det är dags. Ironi mina vänner, ironi. Men det var inte lika mycket tvätt som jag trodde, så det gjorde mig på lite bättre humör.

Igår var det inne tvåhundra pers här, minst 2 gånger var.. Tvåhundra, och så få kommentarer? Come on nu! Fast well, i don't blame you - jag brukar sällan kommentera andras bloggar heller.

Nu ska jag koka gröt, och sen pang på med diskmaskinen. Och efter det måste jag städa! Jag orkar inte börja packa ner saker och ting när dom inte ligger i sin ordning. Jag får fan panik här hemma när det är rörigt! Tur att micke och jag är lika när det gäller städning och stil. Att inreda huset tillsammans kommer inte bli några problem! ♥ Living the dream..

"tack"

Nu är det dags för mig att sova. Jag är helt död efter träningen, som sagt. Speciellt eftersom jag glömde äta middag! Jo, det är faktiskt sant! Jag glömde! Har fan aldrig hänt förr! Efter jobbet så kom Carro hem till mig och sen drog vi till träningen. It totaly slipped my mind. Så nu har jag tryckt några knäckemackor med paprikaost.

Imorgon kommer äntligen Micke hem! Jag saknar honom som en dåre, som vanligt. Och imorgon ska jag även tvätta.. klockan 7 på morgonen! Fy fan. Men jag längtar nästan till tvättandet, för i samma veva så städar jag. Och då blir det sedan lättare att packa ner allt. Japp, bra plan. Det ser ut som ett bombnedslag just nu! Så här brukar det fan aldrig se ut här hemma.

Och sist men absolut inte minst så vill jag tacka Sofia! Tack för presenten! Supersnygga! Bild kommer senare när tid finnes.

GOD NATT.

"bilder från 2007/08"

God kväll! Nu har jag kommit hem från ett poledance-pass! Det gick väl... ganska bra. Jag är fortfarande lite feg när det kommer till att hänga upp och ner. Eller rättaresagt; när det gäller att svinga sig upp och ner. Jag kan det, men ibland fegar jag ur. Kvällens sko-tema var kängor! Alltså uggs, vinterskor or what so ever. Jag körde på mina höga vinterskor. Nästan snyggt. Men bara nästan.

Imorse blev ni lovade bilder på mig från 2007/08, och här kommer dom!

Jag i stugan på Tärnsharet hos farfar. Måste vara 2007?

Studentbalen 2007. Jag och Perra.

Studenten 2007!! Jag och Helena.

Midsommar 200?. Bodde i sthlm. Och andra bilden är på mig och Linamaria. Samma år.

Också från stockholmstiden, båda bilderna. Vilket ljust hår jag hade..

Vattenpips-rökning till höger. Till julen åt jag upp mig, som ni ser till vänster.

Ja, det var en del av bilderna som jag hittade. Snacka om att jag är snyggare nu! Här kommer såklart ett urplock 2010-elin:

Egobild och sen parybild från oktoberfesten.

Egobild och partybild från strömmingsleken.

Sommar-elin och personalfest-elin.


Tja, vad säger ni? Jag gillar mig själv mycket mer nu.

"i'm so hard"

Oj, vilket jäkla super bra humör jag är på! Pepp, pepp, pepp! Jobba nu, sen poledance ikväll! Rebecca Stella poppas på hög volym medan jag dansar framför spegeln. Ibland får man vara snyggast i världen! Haha, bra onsdag!


Och även Rihannas heta video Hard spelas högt! Älskar den texten! "Sincere, I see you aiming at my pedastal, I betta let ya' know.. That I, I, I, I'm so hard"



I'M SO HARD! Nu ska jag sticka till jobbet! Hörs!

"tummarna upp"

Jag kom på att jag har ju faktiskt en jävla massa gamla bilder på cd-skiva här hemma! Så ikväll tänkte jag slänga ut lite bilder på mig sen typ 2008-tiden. Gud så roligt! Tummarna upp för den idén!

Haha, snygg bild.. NOT!

"roligt att se"

Jag surfade runt lite på face alldeles nyss, och hittade ett gammalt album på Frida's sida. Det var från 2008 när några fyllde år, och Micke var där med sitt ex han med! Jävlar vad olik sig han var! Jag gillar "nya" micke mycket, mycket bättre! Men det är roligt att se! Småskrattade för mig själv när jag såg en mörkhårig micke. Japp - mörkHÅRIG. Back then hade han frisyr förstår ni! Tänk hur man kan förändras va? Hihi :) Undra hur jag såg ut 2008. Stockholms-elin.

2008 och 2010. Hade jag träffat micke 2008 hade jag nog inte tappat hakan, inte som jag gör varje gång jag ser honom nu! Love you, babe!

"I sinom tid"

God morgon. Jag är superduper trött just nu. Nästan så att mina ögon tittar kors på dataskärmen. Japp, trött var bara förnamnet. "Men gå och lägg dig en timme till då!", kanske ni tänker. Då kan jag berätta för er att jag inte kan sova. Vaknade av en mardröm (usch, vidrigt!) och kunde inte somna om. För trött för att vara vaken, men för pigg för att sova. Mig i ett nötskal.

Så, vad ska man trycka för frukost nu då? Mixern är nerpackad, så jag kan inte göra smoothie. Brödrosten är nerpackad, så jag kan inte äta macka. Gröt känns alldeles för tråkigt, och dessutom äckligt just nu. Hårdbröd då kanske? Nej men usch.. jag skippar nog frullen! Kaffe it is.

Jag vill flytta in i huset nu, packa upp mixern och avnjuta ett glas smoothie till frulle! Frukost... i vårt egna hus.. jag säger som tobbe skulle ha sagt det; "Living the dream". Här är två bilder på köket och hallen typ.

Nu förstår ni säkert vilket rustnings-jobb vi har framför oss! Väggar ska rivas, golv ska bytas, kök ska bytas ut, taket skall målas.. och en massa mer! Och jag längtar faktiskt, för det kommer bli så galet snyggt! I sinom tid.

"tyngre och hårigare"

Jag kan knappt vänta tills nästa tisdag! Despan is the shit! Don't you think? Och om 15 minuter börjar Navy CIS (dock gamla avsnitt, men har jag tur så är det ett jag inte sett)! Så nu är det dags för mig att hit the sack! Värmedynan är självklart på, couldn't live without it!

När man har varit ihop med någon ett tag så börjar man (iallfall jag, tydligen) sakta men säkert sluta.... raka benen. Eller ja, inte sluta. Men jag göra det inte varje vecka som jag gjorde förr. Nu för tiden är det nästan lite jobbigt att raka benen. Kan detta bero på den viktökning som har skett i samband med att man slackar efter? Mabye. Tyngre och hårigare ben. Fan, jag är världens sämsta flickvän! Tur att jag har mitt otroligt vackra face, och mina otroligt vackra bröst. Annars hade det varit kört! Anyways, ikväll gjorde jag faktiskt det där jobbiga - rakade benen. woho, grattis micke!

Well, time to hit the sack! Natti natt, stalkers!

"borde träna"

Verktygen är packade. Så what is next? Jag är så dum som inte bokade tvättid tills ikväll, eller igår!? För hade alla kläder, handdukar/badlakan, sängkläder etc. varit tvättade så kunde jag ju packa ner allt sånt ikväll också. Klantigt elin! Antar att jag får vänta med att packa något mer tills torsdag. Har tvättid då mellan 7 och 12. Klantigt big time.

Jag är fortfarande helt slut i kropp och knopp. Tänkte dra igång träningsvideon.. men jag pallar inte. Har ingen ork alls i kroppen. Äh, jag dör nog inte av att inte träna heller. (...eller?)

Dagens slacker-middag: Tacoships chili med smält ost. Kanske borde träna ändå? Haha..

"jobba i träningsskor"

Nu är jag trött. Sopslut rent ut sagt. Mina fötter tar dö på mä! Egentligen så borde jag verkligen jobba i träningsskor. Sånna där skor som man tränar i. det vore hur bra som helst för fötter och rygg. Men seriöst nu, hur snyggt är det? Jag har sagt det förr och jag säger det igen - vill man vara fin får man lida pin. Det jag däremot borde köpa är sulor till mina skor. Det blir nog nästa löns projekt.

"Lönen är som mensen.. den kommer en gång i månaden och varar i fem dagar. Och kommer den inte.. ja, då liggar man jävligt risigt till!"

Just nu sitter jag med byxorna uppknäppta i soffan och strumporna på halva fötterna (eftersom tå-delen är blöt) och tänker att jag skulle fan ha bytt om det första jag gjorde när jag kom hem. Jag ska fortsätta flyttpacka, men vet inte riktigt vart jag ska börja. Hmm.. Verktyg och annat småplock, så får det bli! Men först - myskläder på!

Ps. Idag lämnade jag in min mobil på lagning. Detta innebär att jag inte har några nummer på den gamla jävla lånetelefonen. Just as you guys know. Ds.

"taggad på att packa"

Sådär!! Allt nedpackat. ..fast varför ser det fortfarande inte tomt ut då? Hmm.. Jag är inte sugen på att gå till jobbet nu, jag som är så packnings-pepp! Hoppas verkligen att jag är lika taggad på att packa när jag kommit hem från jobbet igen.

Idag kör jag på ponytail! Inte ofta det inte!

Känner mig inte så vacker, men äh.. orka.

"vaknade på fel sida"

Gooood moooorning people! Jag vaknade på fel sida imorse, men nu har jag (in my mind) rullat över på rätt sida och är på ett glatt humör! Jag har packat ner alla tallrikar nu, och håller på med glasen. Efter glasen så är det bara skafferiet kvar. Hur ska man packa det på bästa sätt? I låda eller? Hmm..

Idag jobbar jag en sväng också (det var på tiden!) 12-17. Och efter jobbet så fortsätter packningen. Jag vill att allt ska vara så bra packat som möjligt, och att allt ska vara klar torsdagkväll. Vi får se hur det går med det.

Nu ska jag kirra facet!

"tuxedo black"

Medan nagellacket torkar tittar jag på navy cis. Älskar den serien (också). Nagellacket jag köpte på VILA heter Tuxedo Black och är av märket "pieces". Ska jag vara ärlig trodde jag att det skulle vara samma skit som depend-nagellacken. Men icke sa nicke! Naglarna blev verkligen svarta på första målningen, och torkningstiden verkar inte vara den värsta. Nu ska det bli intressant att se hur länge det sitter. ELIN ♥ BLACK!

Nu är det dags att lägga sig! Disken i maskinen är fortfarande varm, så jag kirrar det sista i köket imorgon. Fick även reda på att vi endast har fredagen på oss att flytta in saker i huset. Det vi inte hinner flytta får vi helt enkelt ställa.. hm.. i garaget? Jag orkar inte tänka negativit just nu. Det löser sig.

God natt, stalkers!

"ta en värktablett"

Huvudvärken is killing me! Och diskmaskinen är inte klar ännu. Bäst att ta en värktablett. Sen march pannkaka in i duschen. Jag köpte nytt nagellack idag (2st för 50kr, perfekt!) så jag ska fila och måla efter duschen. Behövs verkligen! Stackars skabbiga naglar just nu. I julklapp önskar jag mig sån där förstärkning av naglarna som är svart! Sitter i några veckor. Såå värt! GEMÄ! Och innan jag lägger mig ikväll ska hela köket (utom matvaror) vara nerpackat! Så det så.

"flytt-schemat"

..och flyttpackandet fortsätter! Jag ska alldeles strax ner till soprummet för att slänga ölglas och assietter + koppar. Det går framåt i köket, bara glas och tallrikar kvar att packa ner (och alla saker i skafferiet.. suck!). Jag väntar på att diskmaskinen ska bli klar eftersom den är helt full med köks-prylar. Vad kan man annars packa? Hmm..

Såhär ser flytt-schemat ut just nu: Nu på fredag den 5e nov (eller ja, hela helgen) ska vi flytta i princip allt till huset. Alltså, allt utom en veckas grejer till mig (smink, säng, lite kläder). Fredag efter, 12e nov, ska hela lägenheten var clean! För då flyttar den nya ägaren in. Detta betyder att från fredagen den 12e nov - torsdagen den 18e nov är jag och micke bostadslösa. Men det löser sig! Och fredagen den 19e nov flyttar vi in i huset!! ÄNTLIGEN! Så ser planen ut.

*Flytta alla saker (typ) i helgen till huset. (5e-7e)
*Nästa helg ska lägenheten var clean. (12e-14e)
*Helgen därpå flyttar vi in i huset. (19e)

Hänger ni med på vad jag säger?

"i am so blogging this"

Heeeeej! Nu är jag @ home again. Först hade jag ju som sagt ett möte 13-14, och efter det blev det lunch med Sofia och Carro. Eller ja, lunch och sen fika! Vi satt där i två timmar! Haha, sjukt! Men det var verkligen trevligt. Dyrt, men trevligt. Lätt värt! Planerade en tripp till Alborgen framöver. Längtar!

Efter lunchfikandet åkte Sofia till studion. Jag och Carro tog en runda på stan. Jag hittade ett par vita leggings till halloweenkalaset på lördag, och värsta tröjan! Haha, jag dog av skratt när vi såg den på rean. XS dessutom, så det blir definitivit min göra-mig-iordning-på-morgonen-tshirt! Gillar att ha småa tighta tröjor på morgonen. Som en bh, fast ändå inte. Eller? Grym anyways!

"I am so blogging this" står det! Eftersom det är xs blir texten lite väl stretchad. Men äh! Skiter man väl i!

"time to hit the shower"

Älskar att glida runt inlindad i en filt på morgonen:

Nu är det slut på myset i soffan - time to hit the shower! Och efter showern så ska jag get dressed och sen på möte. Jävlar.. jag måste måla naglarna! Hörs!


"mogi"

Hahah, det här är verkligen my type of humor! Hon pratar precis som jag och syrran kan prata med varandra. You know what i'm talkin' about sis? Haha! Aja, sjukt rolig iallafall! Mer av detta, tack! Go Mogi, go!



"nytt kaffe"

Måndagens frukost består av en.. smoothie! Banan, hallon, blåbärsyoughurt, äppeljuice. det blev kanske hur gott som helst, som vanligt. Och efter smoothien som jag sitter och sörplar i mig nu ska jag ta min kaffe. Vi har ett nytt kaffe faktiskt - Arvid Nordqvist, Classic, mellanrost - som är mycket godare än allt vad Zoega heter. Vi blev bjudna på arvid-kaffet i fredags hemma hos Sofia och Mackan, och på lördagmorgonen var jag tvungen att slänga iväg ett mess för att fråga vad det var för ett göttans kaffe! Så nu vet ni hela storyn bakom kaffe-bytet. Snällt va?


"döv och galen"

Klockan 08,22 gick jag upp för att pressa citronen. När jag återvände till sängen kände jag mig redo för att fortsätta min skönhetssömn i nån timme till. Men precis när jag skulle somna så börjar grannjäveln borra! Och ja, det var ett fruktansvärt ljud! Undrar vafan dom håller på och gör om? Badrummet kanske? Han borrade, spikade, borrade, bankade, borrade.. ja, and so on. Jag trodde fan att jag skulle bli både döv och galen. Men vad ska man säga liksom? Klockan var trots allt 8,30. Borrandet slutade efter ett X antal minuter, och jag somnade och vaknade för 30minuter sen. Alla nöjda och glada. Eller nåt.

Här hemma ser det ut som ett bombnedslag. Saker överallt! Jag ska nog röja upp här medan kaffet puttrar. God morgon, och hej så länge!

RSS 2.0