"update"

Hej igen! Det har varit full rulle här hemma, vilket innebär ingen tid för bloggning. Vi kör en lite update nu då tycker jag!

Fredag:
Började dagen med att springa upp och ner för trapporna med flyttlass innan det var dags att sticka till jobbet. Micke och Tobbe fortsatte tappert med att flytta medan jag jobbade. När jag hade jobbat klart var även grabbarna klara med flytten (den del som skulle flyttas), och jag möttes av en nästan tom lya! Det ekar när jag trycker på tangenterna just nu. Men det gör inget, för det kommer bli så bra i slutändan ändå! På kvällen åkte jag och Micke ut till Hille och käkade tacopaj med Sofia och Mackan! Vi stannade där till halv två, tror jag! Snacka om att jag var trött på lördag när det var dags för jobb.

Lördag:
Jobbade mellan 9.30-16, lunchade med Micke. Efter jobbet var det direkt hem och byta om till Halloween Kalaset vi skulle på! Jag var snövit, och micke var Jackson! Hur rolig fest som helst! Vi avslutade på krogen Goya där jag fick förvånansvärt många ragg! Haha! Eller säger man så? Att man fick ragg? Nja, kanske inte om man ger dom vem-fan-tror-du-att-du-är-blicken alternativt yeah-you-wish!-blicken. Anyways, många ropade efter snövit. Om någon singel där ute vill ha hugg på krogen så rekomenderar jag snövit-dress. i don't need it.

Söndag:
Idag alltså.. Mådde som jag förtjänade antar jag. Pyton!, med andra ord. Jag och Micke mötte upp Carro och Tobbe för en pizza följt av film. Nu sitter jag i min tomma lya igen och saknar Micke som precis har dragit till norge.

Bilder sen igår kommer snart! Måste bara sno några från face först.

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0