"jobba i träningsskor"

Nu är jag trött. Sopslut rent ut sagt. Mina fötter tar dö på mä! Egentligen så borde jag verkligen jobba i träningsskor. Sånna där skor som man tränar i. det vore hur bra som helst för fötter och rygg. Men seriöst nu, hur snyggt är det? Jag har sagt det förr och jag säger det igen - vill man vara fin får man lida pin. Det jag däremot borde köpa är sulor till mina skor. Det blir nog nästa löns projekt.

"Lönen är som mensen.. den kommer en gång i månaden och varar i fem dagar. Och kommer den inte.. ja, då liggar man jävligt risigt till!"

Just nu sitter jag med byxorna uppknäppta i soffan och strumporna på halva fötterna (eftersom tå-delen är blöt) och tänker att jag skulle fan ha bytt om det första jag gjorde när jag kom hem. Jag ska fortsätta flyttpacka, men vet inte riktigt vart jag ska börja. Hmm.. Verktyg och annat småplock, så får det bli! Men först - myskläder på!

Ps. Idag lämnade jag in min mobil på lagning. Detta innebär att jag inte har några nummer på den gamla jävla lånetelefonen. Just as you guys know. Ds.

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0