"bra plan"

Hello stalkers! Idag började jag med en promenad tillsammans med Carro! Det var svinigt kallt vill jag lova! Fy fan! Vi tog oss upp förbi andersberg typ, och kikade på deras tomt. Om någon är sugen på att fälla träd så lovar jag er att det är ok! Det som fälls får man även ta med sig hem helt gratis!

Efter promenixen ugglade vi i soffan och pratade om allt mellan himmel och jord - jävlar va störda männsikor det finns! Carro bjöd även på lyxmiddag bestående av makaroner och korv! Underskattat, helt klart! Jag bjöd på efterrätt: Marabou polka (i stora lass!!)! Så när jag åkte därifrån nyss mådde vi båda illa, men mest hon. Det var det värt. vi kollade även på Sex and the city 2, igen. Faktiskt bättre den här gången än på bio, eftersom jag hade alldeles för höga förväntningar på den då.

Nu ska jag packa ner Mickes kläder i kartonger eller säckar (kör på det som känns bäst om några minuter), och sen fortsätter jag med mina kläder. Bra plan. Nu ska jag bara hålla den.. Av någon konstig anledning känner jag för att träna också. Kanske kör ett pass med Jillian senare. Kanske.

Och sist men inte minst så checkade jag lönen som kommer om en vecka. Bättre än väntat, det tackar jag för. Spara, spara, spara och åter spara är det som gäller! Så är det att skaffa hus mina vänner. Hehe.

Jag älskar att ni tar efter mig. Stalkers.

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0