kvällens verk.

Dagen blev bättre, och de fem timmarna jag var på jobbet sprang iväg! Illamåendet släppte och magontet försvann. Thank you lord!

Efter jobbet åkte jag hem och kastade i mig underbara rester! Nej, det var inte ironi, det var underbart - köttgryta med pasta. Gudomligt! Ibland kan man verkligen se fram emot rester också. Anyways.. Efter att smaklökarna hade gjort några glädjevolter tog jag bilen ner till silverkursen!

Ikväll blev det mest planering inför ett kommande halsband. Väldigt enkel planering. Och inköp av material. Till mig. Till Lotta blev det en ring. Ring of Love.

Hon har länge sagt att hon vill ha en ring som det står "marcus" på. Sagt och gjort! Efter kursen var jag så excited och spänd för att se om hon gillade den och om den passade, så jag brummade ut till Forsby för att leverera den! Hon blev jätte glad!

Nästa gång ska jag göra mig ett halssmycke, som sagt.

Ni har väl inte missat att jag lägger alla inlägg ang silvret i en och samma kategori? "Sterling Silver", som ni ser till vänster. Där finns även kategorier som innehåller musik, kläder/utseende och allmänt. Är tyvärr väldigt dålig på att sortera upp mellan kläder/utseende och allmänt.


Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0