god morgon onsdag!

Vilket abrupt slut det blev igår. Inlägg på inlägg på inlägg och sen.. nothing. Efter träningen så kom jag hem och käkade lunch, kikade på desperate och städade i gästrummet/verktygsrummet. Jävlar vad det var jobbigt! Blev nästan svettigare än på gymmet. Men fint blev det! Igen. Efter städningen så tog jag en powerwalk. Yes you heard me! Snacka om hurtig!

Idag vaknade jag med ont i tungan. What, fortfarande? Åh! Tungan var lite svälld så staven satt alldeles för tight. Aj! Så nu på morgonen har jag bytt och satt i läkstaven. Jävlar vad den är lång! Känns jätte obehagligt. Dock skönare nu när det inte spännar och ömmar. Måste köpa en ny som är längre än den jag hade. MÅSTE. Det är så konstigt hur den kan "krångla" så sent efter att jag tog den - för typ 9 år sen!!


Någon som vet vad som kan vara fel? Kan det vara så att staven jag hade var aningen för kort och därför irriterar hålet titt som tätt? HELP!

Nu ska jag svepa kaffet och klä på mig. Hörs laterzzz!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Anonym

Haha Elin jag har läst om dina gravidtankar och nu måste jag vara skriva att när jag blev gravid så svällde min tunga upp och jag blev tvungen att ta ur skiten tillslut! Lite kuligt va detta.. :D

Kraaaaaam // Sandra

2012-02-22 @ 13:12:17
Postat av: My Darnell

Tungan samt läppar svullnar upp när man sover. Det kan ha varit så att dom råkade svullna upp tillräckligt mycket så att kulan bucklade in sig i tungan, vilket är obehagligt och kan göra att det ex. ömmar. :)

Dom vanligaste tungstavs storlekarna är 14 & 16 mm men det finns folk som har både mindre och större.

Testa att sätta i en stav som är 1-2mm större än den staven du hade, eller sätt på större kulor :)

Jag fick sånt där obehag, satt på en storlek större kulor och har inte haft något problem sen dess och jag har haft min tungpiercing i 6 år ungefär :)

2012-02-22 @ 16:21:52
URL: http://mydarnell.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0