Dogs and dolls.

Kommer ni ihåg när man tog examen? Studenten? Åh, vilken härlig tid. Sommarlov, ja, sommarlovet det var tider det. Från det ena till det andra..
Jag har som vanligt tänkt på en massa saker. Den här gången går tankarna till åldern - från babyhud till russin. Män blir bara snyggare och snyggare ju äldre dom blir (dock endast till 45), medan vi kvinnor inte alls växer oss lika snygga lika länge. Hur kommer det sig att män vill ha brudar? Att grabbar vill ha flickor? Stannar killarnas hjärna vid 23, eller tycker dom helt enkelt inte att vi är lika attraktiva längre? Vi blir kärringar medan grabbarna blir män. Män blir dilf:ar. Brudar blir kärringar. Ofta känner jag att livet har bara börjat. Och det är ju sant. Men, ibland kommer det flicksnärtor och tror att dom är nåt. Vickar på höfterna dom ännu inte har och använder bh som dom ännu inte behöver. Barn.
Och det är då man ställer sig frågan; Är mina glansdagar över? Är jag gammal?
I hope you know that she aint half the woman i am. Sen ger jag mig själv en käftsmäll och inser att det, i vanlig ordning, är männen det är fel på.
Flicka pojke. Brud grabb. Kvinna man. Sen när blev det inne att vara oskuld?


-You cannot take the dog out of the man.

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: sis

Vänta bara tills du blir 26! Men du - vi kvinnor blir åxå bara snyggare å snyggare! ;)

2009-06-15 @ 12:04:30
Postat av: TONE

hahaha elin, låter sorligt. men fan vad rätt du har. ännu är jag bara 18, men känns som om att det fan inte är långt kvar till det går helt ut för. STOPPA TIDEN FFS!

2009-06-22 @ 18:39:09

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0