"Är det farligt att ligga så länge?"

Igår somnade jag på spikmattan. Har inget minne av att jag reste mig och slängde över mattan på mickes tomma plats. Är det farligt att ligga så länge? Någon där ute in cyberspace som vet? Skönt är det iallafall!

Imorgon är det torsdag och jag öppnar på jobbet. Micke kommer INTE hem imorgon, han kör lite extra och kommer hem på fredag istället. I miss him! Mycket. Ni vet hur dom säger; Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge! Alltid.

En bild på Micke med balken! Grr, vilken snygging!

Nej, nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen.

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Sofie

Nejdå det är nog ingen fara, du vaknar när kroppen börjar få nog... det enda som kan vara "farligt" för vissa är att spikmattan sätter igång blodcirkulationen och kan ge hjärtklappning om man har såna besvär. Jag somnar alltid när jag ligger på min spikmatta :) , men vaknar av mig själv efter nån timme och tar bort den. Tror inte du skulle kunna sova genom hela natten på den utan att vakna, eller? Funkar som ett komplement till hälsofrämjande massage, så enjoy the spikmatta!

2011-03-17 @ 06:48:19
URL: http://smagazine.blogg.se/
Postat av: AMELA

Hahahaha :p Vi har haft den pärlan rätt så länge så det är dags och sälja den :p Vi ska byta upp oss nu och sen ska jag köpa en bil på söndag också. Kramiiiissssss snygging

2011-03-17 @ 09:18:21
URL: http://www.amelas.se
Postat av: Sis

Ååå vill åxå ha en spikmatta! Får ta o låna/sno Dagges tror jag heheheee ;-)

Kram på're

2011-03-17 @ 13:31:36

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0