"bästa showen"

Jag älskar 2½ Men! Måste vara det bästa showen ever! Tätt följt av Scrubs och despan. Håller ni med mig?


Jag har kommit på en sak.. Att det nya Graffiti-nagellacket är skit fult! Hur kunde jag få för mig att köpa ett sådant? Ser ju bara för tacky ut alltså! Ja, jag säger då det...

Ikväll är det Desperate Housewives, och som jag har längtat! Jag ska lägga på ett kol här hemma och göra något som behöver göras innan jag slappnar av i soffan. Hmm, något som behöver göras? Vad kan det vara då? Sortera tvätten inför morgondagens stortvättande? Skura ren ungnen, eller micron? Well, vi får se vad som blir gjort. Något måste bli gjort iallafall.. Det är en sak som är säker! Men vart ska jag börja? Jag vill inte börja. Jag måste.

Hej så länge!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Frida

Haha! Fan vad glad jag är över att du kom underfund med att graffittiskiten är ful! Helt tacky och lite fjortis om man får fråga mig ;P puss!

2010-10-12 @ 20:40:04
URL: http://raspberrylime.blogg.se/
Postat av: AMELA

Jag tycker också att det är riktigt fult,jag tycker det ska vara enkelt och stilrent. Ang. Oboyen så drack jag den imorse, det smakade som Cappucino Daim och bitarna kletades fast på tänderna bara :/ Så håller med dig.. en riktigt stor besvikelse.

2010-10-13 @ 09:16:30
URL: http://shoetastic.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag vill testa den, men bara för jag är nyfiken. Tycker det inte ser så vackert ut så jag kommer nog bli mer säkert på min sak ;) haha.

2010-10-13 @ 17:18:29
URL: http://busigabeerta.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag vill testa den, men bara för jag är nyfiken. Tycker det inte ser så vackert ut så jag kommer nog bli mer säkert på min sak ;) haha.

2010-10-13 @ 17:18:31
URL: http://busigabeerta.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0