#ElinsFruppa

I lördags stod jag och bytte om inför ett par timmar på leklandet. Micke hade tagit barnen och hämtat brorsan, och dom var nu på nedervåningen. Plötsligt hör jag att det blir lite mer livat, och att dom sätter igång musik?! What the..? Vi ska ju snart åka, vad håller ni på med?


Men inte fasen var det grabbarna som spelade musik - det var tjejerna! Älskade vänner! SÅ CHOCKAD jag blev alltså! Jag som är så jäkla störtball och stencool (eehh..?) började gråta. Som fan.

Tjejerna dukade upp frukost och bubbel och jag fick flaskpost!


Gissa om huvudet gick på högvarv av den där listan?! Kattmat, sexiga underkläder, mynt... dear god nu kommer jag väl få stå på stan och skämmas!


När allt var packat och frukosten slut delade vi in oss i lag och sen fick jag ögonbindel.

När hjärtat slog som snabbast, och svetten rann där svett inte ska rinna fick jag ta av mig bindeln! THANK GOD! Istället för att hoppa bungyjump som jag trodde där i min blindhet skulle vi köra ett par timmar på Alborgen! Puh!


Så.jäkla.kul!

När vi var klara där åkte ögonbindeln på igen, och när jag fick kliva ur bilen hade jag ingen som helst aning om var vi befann oss! Carro ledde mig uppför en, vad som kändes, sjukt brant och lång trapp. När vi kommer in genom en dörr hör jag hur Ida pratar med någon. "Vi kör med den röda bakgrunden. Det blir bra! Elin, kom hitåt! Du  ska få ta på dig dina sexiga underkläder och göra en burleskfotoshoot!" Jag ville typ dö. Fick sätta mig ner på något mjukt och fick nåt mjukt runt midjan. Paniken hörrni.


När dom tog av mig bindeln så satt jag inte alls i någon studio, vi var hemma hos Linda! Hahaha good one girls! Såååå glad jag inte var i en studio! Ni fattar inte!


Vi käkade lite pizza och gjorde oss iordning.  Jag fick gå upp och sminka mig medan någonting skulle fixas nere. Paniken igen.


Men dom känner mig allt för väl, och jag behövde inte ut på stan och klippa kalsonglappar - istället hade alla köpt en varsin present som symboliserade hur vi kände varandra. Jäkligt roligt! Och jag fick rätt på varenda en. Sen blev det lite lekar och en heeeeeel del skratt!

Vi avslutade med middag på Kalles. Riktigt riktigt gott!


Jag vet att jag sa att jag INTE ville ha en möhippa, men oj så glad jag är nu i efterhand att dom inte lyssnade. Tacksam! Och Linda, jag saknade dig din sjukling.

(Bilderna är små eftersom jag snott dom från instagram.)


Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Linda L

Har du förlåtit mig nu för att det inte blev leklandet och grillning? 😂

Svar: Ja! 😂 ...fast vi måste ju ta en grill inom snar framtid tycker jag 😜
Elin Olsson (fd Haglund)

2017-03-14 @ 19:21:57
Postat av: Sarah

FAN så kul 👏🏼 Och jaa vilken tur att dom inte lyssnade 😃

2017-03-15 @ 19:07:25

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0