Bryter ihop.

Herregud. Sjuka barn, sjuk man.

Vad är det med denna årstid!?
Vi är väl inne på fjärde/femte veckan nu tror jag.

Nätterna är katastrofala. Barnen vaknar pga hosta och täpta näsor.. Det blir inte många timmar sömn för föräldrarna nu, det kan jag lova er.

Jag är ofta trött, det är standard nu. Vi har inte varit barnfri någon gång sen skruttarna föddes. Våra barn, vårt ansvar. Detta resulterar i många många MÅNGA timmar minus på sömnkontot. Inte en enda hel natts sömn på över 20 månader. Som sagt; jag är ofta trött. MEN det är sällan tröttheten orsakar yrsel och illamående. Det gjorde den härom dagen. Fyyyy heeelvete det vara bara att bryta ihop och komma igen.

En ljusglimt i detta jävla mörker är att vågen visade 75,5kg härom sistens. Man får vara glad för det lilla hörrni! ...undra om sömn väger nåt? Kanske därför jag gått ner så mycket på senaste tiden?

En annan ljusglimt är knölen på nacken (ni minns?), jag gjorde ultraljud på den i förrgår.. fett! Läkaren kunde konstatera en fetttknöl! Verkligen jätteskönt. Osexigt, men ack så lättande. (Märkligt bara hur förra läkaren totalt uteslöt fettknöl och var helt säker på att kotorna låg fel. Och när röntgen visade att dom INTE låg fel så la han ner utredningen. Jaha, tack? Flrsvann knölen nu? Tur man har odlat skinn på näsan så man vågar lyfta luren.)

Nu ska jag brygga SKIT MYCKET kaffe så kroppen och knoppen hoppar igång.


Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Linda

Alltså, okej att det är "våra barn, vårt ansvar" men ibland är det ansvarsfullt att be om hjälp och avlastning när det blir övermäktigt. Sömn är ju otroligt jäkla viktigt.. Hoppas ni blir friska snart!

Svar: Tror det missuppfatttades lite hur jag tänkte när jag skrev det där tyvärr..
Elin Olsson (fd Haglund)

2017-02-16 @ 14:46:40

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0