Vecka 31.

Idag rullar vi in i vecka 31. Kotten sägs väga ca 1,7kg och vara ca 37cm lång. Mamman sägs vara tyngre än tyngst. Puh!
Det känns otroooooligt skönt att vara över vecka 30. Nu kan man börja räkna ner veckorna på riktigt.

Förutom foglossning, uppstötningar och allmänt trött och svag, så har jag nu börjat få riktiga problem när jag ska sitta/ligga/stå. Inget läge är skönt! Känns som det är väldigt väldigt trångt för bebis.. Hoppas inte. Vill ju gärna INTE skita ut en unge på 4-5kg den här gången. 3,3kg var jobbigt nog sist. 

Anyway..
I förrgår var vi på XXL och kikade lite. Ett av rummen här hemma är tänkt att bli träningsrum. Jag har vart väldigt skeptiskt - tills jag såg maskinen Micke ska köpa. Eller maskin? Bänkpress heter det nog. Fast det var liksom så många funktioner! Den var skit bra! Som på riktiga gym, haha. Vi har redan lite vikter här hemma, och en crosstrainer och ett löpband. Åh, det ska bli sååå skönt att svettas av sig denna fatsuit!

Bilden ovan är tagen typ....2 eller 3 månader efter Devin föddes. Så jag vet att de flesta kilon kommer försvinna av sig självt. Det är de sista 10-ish som man måste kämpa sig av med! De jag inte hann bli av med innan Dex bestämde sig för att flytta in i min mage. Så blir väl dubbelt kämpande i höst 🙈

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0