Idag ryker Mickes gips!

Alltså HALLELUJAH som vi båda har väntat på denna dag! Nu är det bara att hålla tummarna för att benet läkt som det ska. Jag smäller av om dom säger att det har läkt snett och det blir operation och typ åtta veckor till med gips. Det gör vi båda.

Nu kanske ni tycker att jag borde inte alls uttrycka min frustration över gipset. Att det är Micke det är synd om. Well, fuck you.

Att vara gravid och samtidigt ha en bebis att ta hand om är rääääätt så tungt. Speciellt om man blev gravid 3,5 månad efter första förlossningen och inte hade hunnit fått tillbaka några som helst muskler eller kondition. Dessutom var det nästan 10kg övervikt från sist, så jo tack, det är liiiiiite tyngre denna gång än med Devin.

Så. Att inte kunna få någon avlastning på 8 veckor har varit jobbigt. Väldigt jobbigt. Dessutom var ju Micke upptagen med rust av huset 4 veckor innan inflytt, så då var det ju noll avlastning där heller..

Oh well, nu är det ju "bara" 11 veckor kvar typ. Och idag ryker som sagt gipset och Micke kommer kunna gå normalt = kommer kunna bära Devin till skötbord och övervåning och ut till bilen och till matstolen... Ja, ni fattar. Avlastning.

Its a happy day!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Sarah

Men vem i hela världen skulle tycka mer synd om gips-Micke än dig!? Ja en man kanske... men inte fan en annan kvinna. Och minst av alla jag som omg fötstår hur rooooiligt livet ditt är just nu!

Puss 💗

Svar: Gips-Micke 😂 haha! Tack hjärtat 😘
Elin Haglund

2016-05-10 @ 12:12:24
Postat av: Linda

Hahaha "well, fuck you". Roligt skrivet. Håller tummarna för stt det läkt bra, förstår att det varit tungt för dig (& micke också såklart).

Svar: Det hade läkt bra och han är nu gips-fri! Woho!
Elin Haglund

2016-05-10 @ 16:04:27

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0