Två veckor sen sist.

Hej på er! Nu var det fjorton dagar sedan sist. Jag brukade passa på att blogga medan Devin sov förr, men nu är jag så sinnessjukt trött att jag sover med honom om dagarna = no bloggish.

Igår fick jag min första fortkörningsbot. Jag fick dessutom blåsa så konstapeln kunde se att jag inte var (höggravid OCH) alkoholpåverkad. SHIIIT vilka dåliga lungor jag måste ha! Orkade precis blåsa tills det pep. Led fan av astma resten av dagen! Aja. Har faktiskt ALDRIG blivit stoppad tidigare - inte ens i en sån där rutinkontroll. Att köra 14km/h för fort kostade mig 2400kr. YEY! Preciiiiis vad min plånbok behöver. Herregud så fattiga tider det är nu. Fy fan. Men men, jag får ju skylla mig själv helt enkelt.

Förutom den lilla incidenten så var  gårdagen hur skön som helst! Fint väder och grillning hos svärföräldrarna.


Devin snodde en jordgubbe av brorsan och den var nog liiiite surare än vad han hade tänkt sig haha!

För övrigt så går han nu! Min lilla korv! Jag trodde han skulle gå för länge sedan, med tanke på hur jäkla tidig han har vart med allt annat. Strax innan 3 månader vände han sig. Vid fyra månader ålade han sig framåt. När han var 6,5 månader började han ställa sig upp mot möbler. Och sedan har han gått mot möbler fram tills förra veckan. Eller nja, han tog sina första steg när han var 9/10 månader, och han har kunnat stå utan att hålla i sig länge nu, men det där med att gå, Nope - inte kul. ..fram tills förra veckan då han bah "nä, fuck this! jag går!" Så himla roligt! Nu hoppas jag på att slippa bära honom lika ofta som tidigare.

Hur mår jag då?
Tjaaaaaa skulle väl ljuga om jag sa att det var bra. Mina fogar tar fan livet av mig. På kvällarna kan jag knappt gå, och ibland så är jag nära att ramla pga att det hugger till och gör ont. Äh, fy fan alltså! Ett tips; låt kroppen återhämta sig liiiite längre än vad jag gjorde innan ni skaffar nästa. Tur att det är värt all smärta efteråt.

Tänk hörrni, om 1,5 månad är jag tvåbarnsmorsa! Hur sjukt?!

Förrförra helgen. Snacka om kanonkula!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0