Pallar inte!

Det spelar ingen roll om Devin somnar 18 eller 21 - han vaknar mellan 05 och 06 ändå! Med flera uppvak (i vanlig ordning). Dessutom har han börjat vara vaken en stund mitt i natten. Pigg och på bushumör.

Jag.pallar.inte! Vad gör vi för fel liksom?!

Det ska bli så skönt när Micke inte behöver köra på med köket efter jobbet och på helger. Så att jag får lite hjälp med Devin. Att kliva upp i ottan och veta att jag ska vara lekledare tills det är natti natti, det skapat liksom lite ångest. Jag visste ju att det skulle vara så här hela februari.... men det är inte lättare för det.

Igår gav jag upp vid gröten också. Efter att ha parerat fäktande små händer kände jag bara "MEN ÄT SJÄLV DÅ FÖR I HELVETE SÅ FÅR VI SE HUR BRA DET GÅR!"


Nej. Det gick inte så bra. Som jag visste. Mamaaaaaaaa knows best!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Sofie

Våran kille som snart 10 månader sov också jätte dåligt när jag ammade honom, men när jag slutade ge han mat på kvällarna så började han sova hela nätterna. Tre nätter tog de för honom att börja sova hela nätter. Visst vaknar han nu också ibland men de är inte allt för ofta, 7-7 sover han. Bara ett tips som jag kan tipsa om, sen sover han i eget rum också, vaknade alltid när vi gick och la oss 🙈

2016-02-25 @ 20:36:08

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0