Konsten att hålla ett barn vaket.

I måndags började vi med att Devin bara ska sova en gång om dagen. Inte det lättaste vill jag meddela! Han vaknar ju i ottan, typ 5-6, och ska då hållas vaken till framåt 12 tiden.. Ja ni, det gäller att underhålla!

Igår packade vi in oss i bilen och åkte till köpis. Mamman och pappan fick gokaffe och Devin en korv med bröd. Sen sprang han runt och charmade alla i sin väg. Älskade skrutt!

Än så länge har det gått bra. Hoppas han ställer om sig snart så han slipper bli så hiskeligt trött! Kan man ställa om trötthet? Äh, blir nog bra tillslut!

På köpis hittade vi förresten gummistövlar som passade, så efter middagsluren letade vi vattenpölar.

Lillebrorsan sov mest hela dagen. Så himla ovant med en kotte som sover! Blir nästan lite orolig emellanåt. Och när jag inte är orolig så njuter jag! Njuter av att kunna ge Devin den uppmärksamhet han förtjänar, njuter av att kunna gå på toaletten i lugn och ro, njuter av att inte (än) ha fått panik över att vara tvåbarnsmorsa! Och njuter såklart av att få mysa och snusa på lilla älsklingen. So far so good.

Edit: Micke ringde nyss och berättade att Devin somnat. Haha...fan. Dom hade vart på Ica maxi för att köpa doseringsburk och fördriva tid. Men så fort dom satte sig i bilen så somnade Devin. Hann inte ens ut från parkeringen! Haha vännen då! Aja, bättre lycka imorgon.


Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Mormor

Han är så vacker lille Dex ❤️
Precis som sin storebror ❤️

2016-08-05 @ 12:18:53

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0