Sovrum.

Nu har jag orkat upp för trappen och in i sovrummet för en fotosession, haha. Man kan verkligen säga att detta är ett SOV-rum, då det för närvarande står tre sängar på rad där inne. Stackars Devin som får offra sitt rum till förmån för lillebror och morsan & farsan. Typ.

Det är ju inte direkt vackert just nu, men ack så bra detta fungerar!




När Devin vaknar så brukar han krypa över på mattan och riva i böckerna eller leka med leksakerna. När han tröttnat på det så försöker han krypa upp i vår säng, och med lite hjälp går det bra. Sen så backar han ner igen eller kör fritt fall ner på sin madrass. På detta sätt så får jag och Micke lite snooze-time varje morgon, och som imorse somnade ju Devin om uppe mellan oss i två timmar! HEAVEN!

Och eftersom vi ännu inte har någon grind på övervåningen så satte vi en hasp på dörren. Känns tryggt utifall han skulle försöka smyga sig ut om vi - mot förmodan - skulle sova.
Man skulle ju kunna stänga dörren också....om den gick att stänga. Vad ska man säga? Gammalt hus.

Så. Detta med en (två ovanpå varandra) madrass brevid vår säng fungerar klockrent för oss! Spjälsäng vägrar ju Devin, och en växasäng skulle han krypa ur och slå sig i. Nu kan han inte rulla eller krypa ur sin säng, plus att vi får plats att natta honom (eller sova med honom om det är en krånglig natt). Klockers!

Men jag längtar faktiskt tills Devin får eget rum så jag får inredaaaaaaa! Så kul ju! Hehe.

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Sarah

Shit va smart 👌🏼

Svar: Men eller hur! Vi är nöjda :)
Elin Haglund

2016-04-14 @ 10:12:35

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0