4 månader idag!



Idag blir vår lilla busunge fyra månader! Det är även idag som jag och Micke har varit tillsammans i sex år. Vilken jäkla dag hörrni! Hur vi firar? Tja, jag och Devin började med ett besök på BVC och sen har det inte hänt så mycket mer..


Det gick bra på BVC. Devin väger nu 8080kg(!) och vi måste byta ersättning. Fortsätter han vara så här hungrig kommer han se ut som en heffaklump på riktigt! Han ligger dock inte över "tung för sin ålder"-kurvan än, så jag känner mig inte så orolig. Han springer bort det där sen. Och vafan, inte tycker då jag att han ser speciellt "tjock" ut?! Ja ja, bäst att lyda bvc-tanten och mata honom färre gånger per dag (hur nu fasen det ska gå till..).

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Emelie

Men va!! Måste du ge färre mål? Har en kompis som är 2 v äldre som väger över 8kg och hon fick inte ngt sånt sagt. Hon ammar iof. Men ska det vara skillnad? Han ser ju inte nå "tjock" ut!!!

Svar: Jag tycker inte heller att han är för tjock. Jisses alltså! Kommer strunta i vad hon säger och lita på mig själv när det gäller mitt barn. Att försöka truga i honom vatten när jag vet att han är hungrig känns bara helt fel!
Elin Haglund

2015-10-02 @ 17:31:25
Postat av: Emelie

Gör du helt rätt i tycker jag!! Fy så hemskt :( stå på dig i de du/ni tycker känns rätt!

2015-10-05 @ 22:29:26

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0