Det blir soffan resten av dagen..

Imorse var det sista inbokade mötet hos min barnmorska. Grabbens hjärtljud lät bra, och min mage mätte också bra. Dessvärre var mitt blodtryck aningen högre än tidigare, så jag fick lämna ett urinprov också så vi kunde utesluta havandeskapsförgiftning.. Vilket vi inte kunde. Typ. Jag låg på gränsen till att ha HF, så om jag fick några symptom av detta under helgen ska jag ringa förlossningen. Vi bokade in ett nytt möte på måndag för att kolla mitt blodtryck då också. "Om du inte har fött innan" la hon till. Hon tyckte nämligen att jag såg redo ut att föda, och det var ju riktigt skönt att höra! Kanske man slipper gå över tiden!

Dagens mage.

Efter mötet var det dags för föräldragrupp en sista gång. Jag tycker att det har varit överraskande informativt och rekommenderar alla att gå på dessa om ni har tid!

Direkt efter kursen drog jag ut till owes och köpis med Johanna och Freddie. Shoppade lite nödvändigheter, men inte roligare än så..
Lilla Freddie 5 veckor.

Nu är klockan 17 och jag är heeelt slut! Åkte ju hemifrån strax innan 9 imorse, så det är nog inte så konstigt. Jag ska micra en matlåda strax och sen blir det soffläge resten av dagen/kvällen..


Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0