Bye bye money..

Tänk att alla skönhetsprodukter ska ta slut samtidigt.. Hej lön, hej då lön!

Nytt schampo + balsam från DermOrganic. Världens bästa!! Håret blir never ever elektriskt, och dessutom är det ekologiskt (i think) så ja, det är bra helt enkelt. Fett nice, som brorsan skulle ha sagt. Bra för håret, mindre bra för plånboken.



Ny foundation från bareMinerals. Nu när jag kommer få lite färg på kinderna brukar det räcka med den. Annars kör jag även på flytande foundation.



Ny sminkborttagning från Make Up Store..


Sen behöver jag även en ny maskara samt en kräm till facet.. Har dock inte bestämt vad jag vill köpa för märke där än. Hur som helst så hör ni ju själva. Dyrt!

Ja ja, what to do liksom?
Bara att pröjsa och se glad ut! Imorgon är sista lönen som är "vanlig", sen väntar 1,5 år av fattig förändrapenning. Snacka om att jag kommer bli grym på att spara pengar efter den perioden alltså!

Nu är det dags att sova.

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Ida

Här kommer ett tips om billig ansiktskräm : A-CREME! Kostar 109kr på lyko tror jag. Jag har alltid betalat multum för mina ansiktskrämer och bara kört lyxiga märken dom decleor och clarins. Men sen blev jag less på att betala dyrt och började köra med A-creme. Kan möjligen vara den lökigaste förpackningen någonsin, men den är billig och bra :)

Svar: Oooooh tack för tipset! Ska in och kika på direkten! :)
Elin Haglund

2015-05-25 @ 12:17:02

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0