Försäkringskassan.

I veckan kom det efterlängtade brevet från FK. Beviljad graviditetspenning eller inte, det var frågan. Jag hade sökt på heltid men hade ingen som helst förhoppning om att få det beviljat.

Sprättade upp brevet som ett barn river upp sina klappar på julafton. Beviljat! 75%! Det är inte heltid, men det är mer än jag hade trott! Jag kommer börja jobba halvtid efter påsk, är tanken just nu. Kolla hur det känns till en början.

Det som är jävligt med detta är att jag inte får samla ihop mina timmar till typ två arbetsdagar, utan jag måste komma in lika många dagar som vanligt fast endast jobba en viss procent av dom.

Tillexempel. Går jag ner 50% så är det 4h jobb/dag fem dagar i veckan. Och om jag går ner 75% och endast arbetar 25%...tja...ni kan ju räkna ut själv hur roligt det skulle vara. Typ åka ner och köra 2h jobb fem dagar i veckan..

Ja ja, nu ska jag inte klaga för jag har faktiskt haft turen att få lite ledighet beviljat!



Igår somnade jag vid åtta nio-tiden. Helt sjukt.. Jobbade 7-17 och grät i bilen på väg hem efteråt. Fy fasen vad ont jag hade  och utmattad jag var. Jobbade lite väl intensivt i onsdags, och sov ruskigt dåligt natten till torsdag. Så när klockan ringde 05 var jag rätt mör. 7-17 blir fasen en "vanlig" människa trött av! Så lite klagomål får ni allt stå ut med, kära stalkers.

Idag står såklart också jobb på agendan. 9-18. Pepp är jag verkligen inte då regnet öser ner här! Skulle hellre ligga i soffan och mysa hela dagen.

Nej, nu ska jag sminka mig. God morgon!
Varm oboy direkt ur sminkskåpet hehe!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0