Ont i magen.


Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 09:00. Apoteket öppnar då förstår ni. Devin har lite problem med magen, så jag har fått rekommenderat att köpa droppar som heter Minifom. Semper har också magdroppar, men vi börjar med minifom. Någon som har erfarenhet av dessa?

Han pruttar och bajsar och spyr och kissar så jag är inte orolig att det ska vara något farligt.. Men man kan se på honom att han tar i och trycker samtidigt som han skriker.. Stackars liten, man vet ju själv hur det är att ha ont i magen. Och för en bebis måste det vara jätte skrämmande!

Nej, nu får klockan ticka på!!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Angelica A-son

Prova håll honom i låren i sk grodposition över handfatet eller i duschen, så kanske han bajsar och släpper väder där. Att det blir lättare för han att trycka ut allt ;) Hälsningar från pottabebisarfrälsta Angelica

Svar: Tack för tipset! Det ska jag prova!
Elin Haglund

2015-06-30 @ 12:21:32
Postat av: Ida

Vi körde minifom ett tag på Kasper och det blev mycket bättre med magen. Men framförallt blev det bättre när vi bytte ersättning från Semper till NAN. Sen dess har han inte haft problem.

2015-06-30 @ 12:43:24
Postat av: Sanna

Vi gav Liv minifom och Ines gav jag både minifom och sempers magdroppar i början och nu ger jag bara magdroppar och tycker det fungerar jättebra :) men jag har hört att man kan ha i lite rapsolja i ersättningen om barnet är lite hård i magen :)

2015-06-30 @ 21:12:43

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0