Vem behöver sömn?

Hur ser natten ut här hemma kanske ni undrar? Well, i'll tell ya.

Klockan 21:00 fick han 150ml (matvrak!), sen var han vaken fram till 23:00 innan han äntligen slocknade. Då har han under hela dagen sovit MAX 2 timmar.. Helt sjukt hur han kan vara vaken så mycket?! Inte är han nöjd av att bara ligga i babynestet och kika heller... så man får ju liksom aldrig vila. Snacka om heltidsjobb!!

00:30 vaknade han och ville ha mat. Somnade om ganska snabbt efteråt.

02:00 vaknade han och skrek. Förmodligen magen som spökade. Fick sova mellan mamma och pappa och då blev det bättre.

03:30 vaknade han och ville äta. Somnade om ganska snabbt igen.

06:30 var det dags för mat igen. Och efter denna matning brukar han vanligtvis inte somna om. Idag gjorde han faktiskt det!

Som ni ser vaknar han och vill ha mat var tredje timme. Hade jag ammat hade det nog känts lättare.. Men nu ska man kliva upp och värma ersättning medan han skriker.. Det är ju svårt att tala om för honom att maten snart kommer.

Om han sover när det gått tre timmar väcker vi honom inte! Om vi ska testa att ge mer mat så han sover längre? Njaaääää.. 150ml känns liksom tillräckligt, och dessutom tror jag inte han skulle klara av att äta mer. Ibland blir det bara 90ml han får i sig.

När han väl sover..

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Amanda

Har kört ersättning från ca 2 veckor efter förlossning men aldrig behövt mata på natten dock kör jag alltid termos med vatten i rätt temp och sen äre bara ha i pulvret.. Tänkte kanske de vore ett tips för dig! Slipper du gå upp och värma vatten mitt i natten om du tar termos på nattduksbordet typ och pulver i som pöastburk som du kan portionera antal skopor direkt i.. Har alltid så när vi är ute å flänger 👍🏻

2015-07-21 @ 17:30:31
Postat av: Emelie

Värm vatten på termos på natten så slipper du/ni gå upp allt för mkt :) när vår första pojk (som är 2år nu) åt välling så värmde vi två små termosar med vatten å fyllde flaskorna med vällingpulver så vara bara å blanda å ge. :)

2015-07-21 @ 19:18:18

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0