Tack!

Tack för att ni kommenterar! Det betyder så mycket när ni kommer med tips och råd. Kärlek till er!

Gårdagen var fruktansvärd. Devin ville knappt sova en blund på hela dagen. När klockan närmade sig midnatt skrev Micke att han kommer hem. Han förstod att jag inte klarade mer. Älskling. Han tog Devin och beordrade mig till sängen, så inatt fick jag sova 5 timmar i streck! Har inte sovit så mycket sen lillen föddes. Underbart! Micke åkte dock ner till Stockholm imorse igen..

Så idag min vänner, idag är mina ögon helt svällda! Ser ut som en groda! Hur mycket tårar kan en person producera?, funderade jag igår. Känns ju lagom kul att gå till BVC looking like this.. Fast dom är nog van vid slitna föräldrar.

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Anonym

Vår äldsta dotter hade oxå problem med magen när hon var liten. Före varje måltid fick hon miniform och på kvällarna när hon skrek och inte kunde sova lade vi upp henne på axeln och buffa henne i rumpan. Kunde hålla på i timmar men till slut somna hon iallafall. Tror det finns någon sorts fisventil på Apoteket som hjälper till att släppa på gaserna. Förstår att det e tufft för dig men håller tummarna att det snart blir bättre för den lilla sötnosen 💕

2015-07-01 @ 08:47:18
Postat av: tone

Har en bebis på 3 och en halv månad och hon började skrika när hon var 4 veckor gammal, pga magen. Vi har verkligen provat allt, och det som tillslut fick det att vända vid strax över 2 månader var att vi tog bort all olja, d-vitamin och sempers magdroppar samt någon liknande minifom i olje form, eftersom olja skulle vara "bra" för tröga magar, men minns inte vad den heter. Bytte iallafall ut det emot vattenlösliga d-droppar och minifom samt att vi bytte ersättning en 6e gång. Svårt att säga om det var den kombinationen eller att magen mogna på sig, men hon blev såå bra på kort tid efter ha skrikit och vart helt stel av smärta i veckor! Googla och läs om oljan, det verkar vara måånga bebisar som blivit bättre utav att utesluta den, lite otippat. Sen det här med maten, vi bytte ut ersättning till en som heter Nestlé HA, det är en jätte mild ersättning som man ger till bebisar som har laktosintolerans/mjölkallergi i familjen. Så den ges i förebyggande syfte, att dom ska få i sig mjölkproteinet men det är redan nedbrutet så den är jätte snäll emot magen. Du får googla för bättre information om du är intresserad, men på ett ungefär hehe 😊
Annars har jag inte så mycket tips, pysventiler är grymma, dock ingen långsiktig lösning, men vissa dagar var värre-värre än andra och då kunde det göra underverk. Annars var det typ varma bad, värmen lindrar och de sprattlar ur sig lite luft.
Alla är naturligtvis olika, men lite tips vad som fungerat för oss.
Och skulle du inte hitta vattenlösliga d-droppar, så finns det på bvc, på apoteket sa dom till mig att det inte tillverkades längre (!!!)
LYCKA TILL!! Jag vet hur du har det, och att du förmodligen hatar orden "det blir bättre", med det blir det. Men det är hemskt att vara upp i det, för alla i familjen. Du är en grym mama, kom ihåg det!!

2015-07-01 @ 10:15:05
Postat av: Anonym

Han kan ju vara känslig mot mjölkprotein...finns receptfri ersättning på apoteket, Althera som e helt fri, sen finns det ju snällare ersättningar på typ Ica. Kan va värt o prova

2015-07-01 @ 10:28:39

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0