Bootcut.

Vet ni vad jag är så sinnessjukt glad över när det kommer till mode? Att det är trendigt igen med utsvängda byxor!

Jag har alltid älskat utsvängda byxor, och skiter blanka fan i om det är på mode-tapeten eller inte. Varför jag är glad över att det är "inne" igen är för att tidigare gick det fasen inte att få tag på brallan! Nu ploppar dom upp i de flesta butikerna.

När vi var i Stockholm så köpte jag ett par svarta från H&M - oprövade. Chockan när jag kom hem och var tvungen att byta till största storleken var inte kul... Men chocken som uppstod när jag inte ens fick igen dom heller, var betydligt värre! Herregud, jag känner mig inte SÅ stor att 42 är för litet. Jesus. 

Så nu har jag bra med motivation för att droppa i vikt kan jag meddela er! När man får sådär svart på vitt så går det liksom inte att blunda. Fettet är ett faktum, hahah!

Anyways.. nog om vikten.
Jag beställde nyss ett par skor som kommer vara mycket fina till ett par utsvängda jeans! Egentligen helt onödigt med ett par nya skor.. Men det var ju faktiskt halva priset!






Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Sarah

SOM jag förstår känslan. 25 kilo gick jag upp med Vidar. På mina 158 cm är de mycket alltså. Men inget är omöjligt👍🏼 promenader och hemma träning and im back!!! Så. HEJA DIG 👏🏼

Svar: Tack för peppet! Du är verkligen en inspirationskälla så snygg som du är nu! 😘
Elin Haglund

2015-07-22 @ 11:14:48

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0