Vart tog fredagen vägen?

Men J I S S E S vilken pensionär man blivit! Igår slutade jag kl 16 vilket INTE hör till vanligheten. Tjofaderittan hey! Micke plockade upp mig på stan och därefter åkte vi och inhandla matvaror till middagen.

Framåt 19 tiden bestämde vi oss för att åka till mediamarkt och kika på förstärkare. Efter mycket om och men åkte vi hem tomhänta.

Och nu mina vänner, nu kommer det! När klockan inte ens var 21 ännu la vi oss i sängen för att kolla lite telefon. Ni vet - farm heroes, instagram, bloggar, Facebook (för Mickes del), blocket, eBay, ellos, tradera, lyko and so on. Sen vaknade jag klockan tolv.

Jaha? Det var liksom den fredan dä? Gick upp och borstade gaddarna och tvättade bort sminket. När vi precis ska till att somna igen kommer guzzen in genom kattluckan..

"Vad konstigt hon jamar" tyckte jag. "Det låter som hon haltar" tyckte micke.

Vet ni vad som var "fel" med vår prinsessa? EN JÄVLA MUS! Hon tog alltså hem en musjävel mitt i natten och la den under vår säng! TACK!

Jag tror egentligen att den var till Frida som fyller år idag. Det blir ju lite svårt för guzzen att gå på stan och handla nåt menar jag.

BFF's:

Se så lycklig Frida är när hon får gosa med guzzen! Grattis lillpullan!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0